Aktív témák
-
Vidala
senior tag
-
-
törölt tag
Az E80-hoz elég az 508 vagy a Pioneer 820 szerintem.
HDMI:MIndegyik kezeli és átengedi az 1080p jelet. Még a Passtrough is,ami csak a belépőknél van:annyit jelent hogy átenged mindent és nem veszi le a hangot. De az emlitett erősitők(még a 308 se) nem ilyenek.És pl.a 608 még fel is skálázza az ennél kissebb jelet,ha kell. -
-
Dassler
őstag
Szintén javasolnám az AVX-et, ott találsz felhasználókat. Onkyo 606 jó kis erősítő. Az AVX-en a saját fórumjában olvasgathatsz, milyen dobzokat ajánlanak mellé.
JBL-t meghallgatni a Streamaudio-nál tudod nyugott körülmények között, Dalit nem tudom, hogy hol lehet így hirtelen, de talán AV planet. -
Möhe
addikt
Vááá,benéztem a H/K 155-öst,nem is HD-s.
Az új dizájnál leragadt a szemem,és már nem is mentem tovább.Marad az Onkyo. A hangfalakhoz annyit pótolnék,hogy satelitnek kezdetnek nem torony hanem polcos kivitelek lennének,aztán ahogy lesz pénz csere a toronyra.Olvasgattam még a Clarus IO szériáról is. Valakinek van velük tapasztalata?
A szoba az ~ 4x4es,de nem ez a végleges helye,ahogyan nekem sem.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest