- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Onkyo közül melyik lenne a jobb ? Egy tx sr 606 még garis, vagy egy uj tx sr 508?
-
redhunter
senior tag
Nem tudom segit e de találtam egy ugyan ilyen kérdést a hd anyagok lejátszása topicban csak ott onkyo tx sr 308 erőlködő volt. De ugyanugy nem volt hd hang és ezt a választ kapta , HD hangokat a 4830 csak LPCM-kent tudja kikohogni, mivel nincsen benne PAP. Nem tudom segit e ez valamiben is mert az ati kártyákban nem vagyok jártas.
-
redhunter
senior tag
válasz
s7evcsenko #29993 üzenetére
Annak utána néztél hogy a kártya ki tudja e küldeni a hd hangot?Mert úgy emlékszem hogy olvastam itt v.melyik topicban hogy ezeken a kártyákon max sztereo hang jön ki a hdmi-n.De inkább nézz utána vga topicban .
-
redhunter
senior tag
Hali olyan kérdésem lenne hogy bármelyik régebbi tipusu av erősitő alkalmas hd hang megszólalatatásra amelyiken van 7.1 -es bemenet?
-
redhunter
senior tag
Hali érdeklődnék hogy Pioneer vsx 1015-ről v.kinek van tapasztalata , itt az apróban árulnak egyet 2 évesen 65000ft-ért ez jó ár ?
-
redhunter
senior tag
Barátom 20nm területü szobájába keresnénk erősítőt amit kinézett az a denon avr 1311 és a hk avr 142 ez utóbbi még nem hd de nem is nagyon van rá szüksége.Ezen kívül érdemi különbség van ? Vagy veheti azt amelyik szimpatikusabb és árban kedvezőbb?
-
redhunter
senior tag
Denon avr 390-hez volt már v.kinek szerencséje?
-
redhunter
senior tag
Ha választani lehet a kettő közül Onkyo tx sr 507 vagy Harman kardon avr 142?
-
redhunter
senior tag
Win 7 hang beállitásokat most néztem nincs is hdmi lehetőség csak spdif.Szerintem ez lehet a bibi.
-
redhunter
senior tag
Tud valaki segiteni abban hogy tx sr 507-es erösitön miért nincs hang ha a pc-vel összekötöm hdmi-vel ?Kép van rendesen tehát az erősitőből kimenő jel a projektor felé jó csak épp hangom nincs ,előtte már coaxiálissal ment és ugy müködött is.
-
redhunter
senior tag
Ha egy onkyo tx sr 507 van a rendszerben akkor hd hangot ugy tudok vele hallgatni hogy a playerből hdmi az erősítő bemenetére ,abból pedig egy kimenetből a megjelenitőre ugye?
-
redhunter
senior tag
Sziasztok erősitő csere témában kérnék segitséget hogy Yamaha rxv 465, vagy Onkyo tx sr507, v. Pionner vsx 520 , átlagos méretü szobában használnám .
-
redhunter
senior tag
Még meg van a Pio én is most nézegettem , sőt van még egy ugyanolyan szintén eladó.
-
redhunter
senior tag
H/k 255 és TX SR 606 Onkyo erősitőről kérnék véleményt attól akinek esetleg van tapasztalata velük.
-
redhunter
senior tag
Jó részt filmezésre , és kevés zenére az alább felsoroltak közül melyiket ajánlanátok? - Marantz Nr 1501,- Onkyo TXSR 508 ,- HK AVR 142, elóre is köszi a hozzászólásokat
-
redhunter
senior tag
Hello érdeklödnék hogyha veszek egy olyan erösitöt amiben van dts hd dekoder tehát tudja a nagy felbontásu hangot de csak 6 csatornás akkor jol értem hogy kezelni tudja, de 5.1 csatornán küldi a jelet ellentétben a 7.1 erösitökkel?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest