- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Az erősítőn és a JBL ES30-on is "multifunkciós" szorítócsavarok vannak. Ez azt jelenti, hogy a csupasz kábelvégeket is be tudod szorítani, de használhatsz dugókat is pl. balán, Y tetszés szerint. Amúgy a dugók ajánlottak, de nem kötelezők.
Az ES30 lenne a sorruond? Nincs rajta gyárilag szerelt akasztó, ezért polcra, vagy állványra tudnád tenni, ha nem akarod megfúrni. Az én ES20-aimon sincs, de nekem se lenne hozzá szívem. Arról nem is beszélve, hogy úgy csak egy szögben tudod beállítani, valamint a hátsó reflexnyílás miatt a hangjának sem tenne jót feltehetően.
-
Tuib
aktív tag
Nekem ilyen volt:
Vogels VLB 200kicsit bumfordi, de nem kell fúrni
BBéci
Akkor elbaxtam, mert a smart H1-ben pont nincs analóg kimenet. Esetleges megoldás lehetne egy értelmes végfokot venni a mostani erősítő alá? (sztem nem érné meg)
-
Vidala
senior tag
Jó lehet így is 2 kábellel, a kérdés, hogy be tudod-e így konfigurálni a PC-d. Ebben talán más segít még.
Túl sokat ugyan már nem számít az a +2 méter, persze minnél rövidebb, annál jobb, ezért feleslegesen nem vegyél hosszabbat. HDMI-ből van 15 méteres is.Szvsz jók lesznek a kiválasztott Inakustik kábelek.
-
törölt tag
Elég a front és a surround pároknak megegyezniük. Center is eltérhet.Tehát 3-3 és 8-8 és center hossza.
Igen,megoldható,kártyád ezt is támogatja, de erre valaki más adjon részletes választ. De elsődlegesen HDMI-HDMI összeköttetést részesitsd előnyben,mint a DVI-HDMI, mert egyszerűbb és kevesebb beállitási gonddal jár. -
ToxLee
őstag
Yamaha subjaira hülyeségek vannak írva. Nekem egy 515-ös van. Yamaha hivatalos oldala szerint 270 Wattos, a sub hátuljára meg 80W van írva... Ugyanez igaz a zászlóshajóra is (YST-SW1500). Hivatalos oldal szerint 1000W, sub hátuljára 250Watt van írva.
Szóval én maradok a 80Wattnál. -
törölt tag
Te nyugodtan veheted a lefelé sugárzót,ha nem panelban laksz.Az emlitett hsz.-ban Palapo-nak csak a panel miatt nem javasoltam a lefelé sugárzót.De neked kis szobában teljesen jó választás. Megjegyzem 120 watt az kb. 12-16nm.re elég. Az emlitett JBL nagyobb,akár 25nm. szobában is jól teljesit. Szerintem.
-
BBéci
legenda
Azonos márka sem elég, tökéletesen egyforma (esetleg a mélyközepek méretében lehet eltérés) hangszórókból kell álljon mind az 5 doboz, ez a házimozi egyik legfontosabb alapszabálya. Egységes hangzás csak ebben az esetben jöhet létre. Ahány hangszóró, annyiféle hangkarakter. Egy autóra sem szerelsz 4 különféle gumit.
Miért ne lenne ajánlott vétel a szett centere? Ez marhaság.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest