- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Jozi
tag
Sziasztok !
Nézegetem az Onkyo 508-as erősítő hátulját, és nemtudom megállappítani hogy ehez a szimpla hangszóró kábelt majd hogy csatlakoztatom, kell ehez még valamiféle dugó a kábelek végére ? És a hangsugárzóknál hogy van ez ? JBL ES30 hátoldaláról kerestem képet, de nem találtam.
Még abban kérnék segítséget, hogy a hátsó hangfalat hogyan tudom rögziteni fúrás nélkül a falra (mármint a dobozt ne kelljen fúrni a falat azt lehet)?
Nézegettem neten , de majnem minden fali tartót fúrással kell szerelni.Üdv
-
Jozi
tag
-
Jozi
tag
Sziasztok !
Kábelezési kérdéseim lennének.Először is valahol olvastam, de már nem találom, hogy a hangfalakhoz milyen hosszú kábelek kellenek. Mind az öthöz egyforma hosszú, vagy a front+centerhez egyforma és a hátsóhoz is párban egyforma. A front+centerhez elég lenne 3m de a hátsókhoz minimum 8m.
Másik kérdés, mivel számítógépre lenne kötve, a hangátvitel érdekelne. Olvastam valahol hogy az újabb AMD videókártya is ki tudja adni a jelet HDMI-n keresztül, nekem 5770-em van.
A monitorom a TV-m is egyben Samsung 40B650, ami a gépre DVI-HDMI-n keresztül van kötve (azért nem HDMI-HDMI, mert előző VGA-n nem volt csak DVI és a kábel az maradt)
Szóval a kérdés, hogy megoldható az egyáltalán, hogy gép-erősítő között HDMI-HDMI-vel összekötve átvigye a hangot, vagy valamit nagyon félre értelmeztem? Ha nem, mivel ajánljátok?
Valószínű az erősítő Onkyo TX-SR508E lesz.
Jelenleg az ASUS M4A89GTD Pro USB3 alaplap integrált hangkártyája van. Így néz ki a csatlakozó.
[link]Üdv, és előre is köszi.
-
Jozi
tag
válasz
#09634560 #18089 üzenetére
120 wattot csak a netdepo-n írnak, bárhol máshol néztem 250-et, most akkor melyik az igaz?
Sőt a Netdepo-n listázva is 250-et ír , ha belépek a részletekbe akkor ott már 120 wattot.
Szerintem összekeverhették a 215-ös értékével , arra tényleg 120 van több helyen megadva.Egyébkén még mindig érdekelne, hogy a lefelésugárzó csak kinézeti külömbség vagy van valami hangzásbeli hátránya is az előre sugárzóktól.
Üdv
-
Jozi
tag
Sziasztok !
Van egy Quadral qlx-205 -ös hangfalam , eddig sztereóban ment, de nemrég elromlott az erősítőm és kiegészíteném 5.1 -re. Elég sokat visszaolvastam, erősítőt még ki is tudom választani a nekem megfelelőt, de a hátsó és a center sugárzókkal gondban vagyok.
Volt téma többször is hogy 4-6-8 ohm ezzel tisztában vagyok, de Quadralra az írják 4-8. Ez most mi lenne, frekvencia függően változik, legalacsonyabbaknál 4 a legmagasabbaknál 8 ?
Számít ez a háttérsugárzóknál , hogy az csak fix 4, 6, 8 , a front meg 4-8 ?Hírdetnek egy Wharfedale VR 100-at 20000ért, jólenne ez a Qlx-205 mellé , és megérné?
Mélynek Yamaha YST-SW300 (jelenleg 25nm ahol lenne)?
A centert még keresem.Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest