- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
hackeeeee #38956 üzenetére
Ezt így nem helyes összehasonlítani, hogy melyik vezet jobban.
A valóban jó minőségű optikai kábelek métere 10000 Ft, de azoknak a hangminőségét simán tudja egy feleannyiba kerülő koax. Mint említettem, az elektromos jel fénnyé majd visszaalakítása, mindenképpen minőségromlást eredményez.
Azt elismerem, hogy 10 méteres, vagy annál nagyobb kábelhossz esetén csakis optikai jöhet számításba. -
xtremetuning
addikt
-
erdoke
titán
válasz
hackeeeee #38891 üzenetére
Egyrészt a T-Home nem UPC, másrészt az LCD-re direkt a széttömörített digitális adás passzol, ott kevésbé feltűnő a rajzfilmes hatás, lévén eleve van egy olyan beütése a képnek.
Mindenesetre pénteken délelőtt jön egy szaki a HDMI-s kütyüvel, és majd kiderül. Különsebben nem izgat, én tényleg pár percet tévézek egy nap, gyakran akkor is tablettel a kezemben. -
jos3ph
tag
válasz
hackeeeee #38719 üzenetére
Ezt is értem de a miért, inkább arra irányult, hogy miért nem adnak hasznos értékeket, amire a vásárló kíváncsi, amivel nem b@asszák át a leendő tulajdonost. Erre most azt tudnám példaképpen említeni, hogy az álláshirdetésnél senkit nem érdekel, hogy mennyi bruttót lehet keresni, mindenkit az érdekel mennyit nettót lehet kézhez kapni. És mindig bruttót adnak meg, mert csábítóbb. Valahogy így gondoltam a miért-et. Sz@r ez az egész reklám dolog.
-
cekkk
veterán
válasz
hackeeeee #38670 üzenetére
Nekem nemrég volt szervizben a HK erősítőm a hazimoziszerviz.hu-nál , amikor beszélgettem velük és megkérdeztem tőlük, hogy a napi áramtalanítás okoz-e problémát akkor azt mondták nekem, hogy nem, de persze ha ki be húzgálod 5 másodpercenként és be is kapcsolod az természetesen nem jó, de egy napi áramtalanítás nem árt nekik, bár én is csak akkor áramtalanítok amikor nem vagyok itthon napokig, de a laptopot meg ami azon az elosztón van műszaki dolog estére teljesen áramtalanítom.
-
Donor
tag
válasz
hackeeeee #38672 üzenetére
Igen én barkácsoltam, anno domine. Megalomániás korszakomban
tudtam bele szerezni egy drivert de csak egy volt.
Cristian Rintelen egy öreg motoros tervezte[link] , egy régi [practices-ben ] volt a terve.Persze ez egy sztereó doboz nem igazán szub.Elvileg lenne két nyomókamrás TAD driver de az akkor is kurva drága volt és most is az.Ráadásnak nem volt csak egy driver. Én szub/centernek szánom. Malyd felhajítok a tetejére egy széles sávú drivert vagy sonido vagy supravox és joe lex "subcenternek"
-
benvolio
őstag
válasz
hackeeeee #38625 üzenetére
Hát ez az, hogy én is mindenkitől azt hallom, hogy nem lehetséges az ilyen, de nálam mégis működik a dolog /azért mutattam be videón, hogy lássátok/!! Egyébként azóta megy nálam így, amióta a TV befrissítette a szoftverét a netről magától. Előtte nekem is sztereoba adta ki!
Na mindegy én örülök, hogy nálam így megy!
További szép napot!
Üdv! -
KatonaT
aktív tag
válasz
hackeeeee #38649 üzenetére
"Te kezdted először azzal, utána már jött az elérhető ár.. "
Miután kérdeztem a 800-ast a következő hsz-ben már írtam hogy nem akarok venni csak érdekelt a technológia
Nekem teljesen megfelel ez a 426..... szett a Logi X-540-em után...
Megvettem a szettet 40K+Pioneer VSX-520 50K Dobnom kell még hozzá egy Subot és nekem ennyi elég is...
Én megvagyok elégedve a hangfalakkal -
KatonaT
aktív tag
válasz
hackeeeee #38630 üzenetére
Hmm
Asszem tudom mit jelent az hogy passzív!
De az hogy van megoldva hogy sima RCA bekötése van a subbnak és van 1 aktív és 2 passzív sugárzója?
"Single aktív, dual passzív rendszer"Igen az egész doboz
Láttam 1 képet borosüveg mellett, nahát nagyobb volt az üvegSzerkesztve: jos3ph
3 hangszóróra már nem olyan sok az a 800 Watt....
de csak 1 aktívot ír -
benvolio
őstag
válasz
hackeeeee #38622 üzenetére
"Eleve ott bukik meg ez a teória, hogy legtöbbször mindig stereo jel megy ki a tv optikai kimenetén"
Ez nem igaz, mert ha USB-s külső vinyóról játszik le filmet a TV, akkor is 5.1-be megy ki a hang, itt úgye a saját lejátszóját használja!
Az köztudott, hogy az LG nem támogatja TV-iben a DTS-t. Az olyan film még külső vinyóra dugva sem szólal meg. És ez az egészben az érdekes, hogy a laptopból HDMI-n bejövő DTS hangot DD5.1-be adja ki az erősítőnek optikain. Ami egyébként nekem így is megfelel, mert biztos, hogy már nem veszek külön média lejátszót és vezetékeket. Csak tudni akartam, hogy az, hogy lehetséges, hogy a DTS-ből közvetlen DD5.1 lesz. -
bajnokpityu
félisten
-
Mr Paris
tag
válasz
hackeeeee #38310 üzenetére
Eredetileg az volt a terv bár a 255höz nem az a legjobb választás a SCS178 mert azok csak 4ohmosak és streamaudioban a netdepoban is azt mondták, hogy ne kössem rá mert a végfok nem fogja szeretni, nem feltétlenül megy tönkre de melegedni fog nagyon meg ilyenek.
Meg itt is volt már téma bár volt aki azt mondta nyugodtan ráköthetem, de volt aki meg azt, hogy ne.Sanci38
Az ES30 már nagy, ES20-al szemezgettem az halottam is. De mostanában nézegetem a KEF C3-as dobozait is, de azokat még nem hallottam.
Ha férne állvány férne az álló front is. -
I
tag
válasz
hackeeeee #38195 üzenetére
Elvileg fel van rakva az egész ATI 11.8 driver, de megpróbálom letörölni és újratelepíteni, hátha az okoz valami gebaszt...
Eszembe jutott még, hogy egy aránylag új alaplapom van (Asrock 990FX Extreme4) nemrég jött ki, lehet hogy a BIOS még kiforratlan? A hangchip Realtek ALC892-es. -
I
tag
válasz
hackeeeee #38185 üzenetére
Olyan beállítások vannak, hogy a bemenetet lehet kiválasztani, HDMI, optikai vagy analog, meg egy másik opció a Dolby Prologic II, Theather-Dimensional, stereo vagy direct. Szerintem a bejövő jelet fel kellene ismerje, és az alapján tudja kijelezni, meg dekódolni.
Írtam a másik topikba, hátha kapok valami megoldást. Az elején van egy jó kis leírás, lehet felteszem a MpcHC-t, a leírtak szerint. -
Maxell014
senior tag
válasz
hackeeeee #38101 üzenetére
ugye tegnap este már szüleim aludtak és nem próbálkoztam hogy mit csinál most nincsenek itthon
és olyan 35-40%körül bekapcsol és ha még tovább tekered akkor még jobban pörög de olyankor szélvihar van a belsejében és amúgy télleg kikellet fújatni mert nagyon nagyon poros meg pókhálós volt :S
-
Visormail
addikt
-
jos3ph
tag
válasz
hackeeeee #37717 üzenetére
A Marantz 8Ohm-on 90W a Denon pedig 75W, ha nem tévedek. Ha összevetem, hogyan van skálázva a volume, tehát, hogy azonos Decibel-ig megy mindkettő ha maximumra tekerem, és ugyan az, ha le, akkor tudom kellene különbséget tenni 75, és 90W között. De én nem tudtam. Ugyan azzal az intenzitással szólt a Denon is a 75Wattjával, mint a Mari a 90Wattjával, csak a Denon jóval szebben. De ez a jóval szebb, ez nem olyan, hogy meghallom az enyémet, és azt mondom rá, hogy ez szarul szól, mert nem, de ha összevetem a Denonnal akkor lényeges az eltérés.
-
Dorian
félisten
válasz
hackeeeee #37668 üzenetére
Én is emlékszem amit írt, furcsáltam is, mert az én Marantz-om meg kifejezetten minimálisan melegedett. (Még úgy is hogy a tetején tartottam a DVD lejátszót) Bár igazából semmilyen következtetés nem vonaható le, mert a két Marantz ugyan hasonló kategória, de jóval másabb évjárat. A mostani Denonom 10x jobban melegszik.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest