- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
Dorian
félisten
Persze, én sem akarom feltétlen az 5.1-es koncereket sztereóban hallgatni, az előbb zenékről volt szó, amik alapvetően sztereó felvételek. A koncert DVD-k, BD-k többsége is ált. DTS vagy DTS HD felvétel, nekem pl. ez az egy ami sokcsatornás LPCM. Ha másnak rettenet sok ilyen van, vagy nem bírja elviselni azt a 1-2-t sztereóban, akkor kénytelen drágább lejátszót venni.
A Venice forgalmazója külön fórumot indított a kérdések, esetleges problémák megválaszolására, amelyek megoldása amennyiben lehetséges, az új firmekbe is bekerül.
Még annyi bajom van vele egyébként (ami nem megoldható, mert kevés a hardver) hogy a nagyon nagy bitsűrűségű és BD ISO-ba csomagolt filmekkel (2 ilyennel találkoztam) akadt, azokat ISO-ból ki kellett venni. -
Dorian
félisten
"A sok igy kevert zenével mi a helyzet???"
Az én zenéim túlnyomó többsége kétcsatornás, nem is házimozival hallgatok zenét. Amikor azzal hallgattam, akkor is pure direct módban."Sztereora kötve pedig bőven tér, csak a két ház között van"
Ezt meg nem tudom értelmezni.Mindenesetre rákérdeztem a forgalmazónál, mi van ezzel a többcsatornás lpcm hanggal, miért csak sztereóban szól. Ha a DTS HD MA-t simán tovább tudja küldeni sokcsatornában akkor szerintem az LPCM sem jelenthetne gondot, talán firmware-rel megoldható.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest