- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
volt un p87es erősitőm,aztán gyártattam egy olyasmi füles erősitőt,ami a canampal egyező kapcsolást használ.és télen,ha épp nem lesz maszekom,gyártok egy naim koppintást.nekem egy K500as fülesem van.ami kb 2 kategóriával jobb,mint a K240S volt.idén tölti a 20. életévét a kislány.
-
bajnokpityu
félisten
K272,hiába kis impedanciás füles,nagyon kell neki a külön füles erősitő.
K240Sem volt,kb ugyanaz a membránja,és egy teljesen másik hangzást kaptam erősitve.az integrált erősitők csak teljesitményben tudják meghajtani,de minőségben nem.és ha veszel egy jobb fülest, úgyis fog kelleni.
-
robi0604
őstag
Pár méter fölött, főleg 10 méternél, érdemesebb optikát használni, mint coaxot, bár kivételek vannak, de akkor is csak komolyabb kábelekkel.
A külső DAC-ok nem feltétlenül fognak nagyobb intenzitású jelet küldeni, inkább a hangminőség és a kompatibilitás miatt ajánlják őket.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
"HDMI nem megoldás, én még régebben vettem az erősítőt. HK AVR132. Ezekről (ha nem konkrétan arról a márkáról, vagy típusról is van szó, amit írtam) a DAC-okról hifis vélemény?"
Ezt nem tudom értelmezni. A H/K AVR132 nem DAC, hanem mint ahogy a nevében is benne van AVR. Ha így érted, akkor a H/K 132-es házimozi erősítőről a hifis véleményem egyenesen lesújtó
-
erdoke
titán
A harmankardon.com szerint:
"Dolby Headphone processing delivers a superb approximation of a surround presentation as heard through loudspeakers, with all of the privacy of headphone use. When you plug in the headphones, the front-panel display will indicate "Dolby H: BP" for conventional two-channel listening, or "Dolby H: DH" when Dolby Headphone processing is active. To activate Dolby Headphone processing, select either of the Dolby Virtual Speaker surround modes." -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm, ha jól értem, akkor 5.1 kéne játékok alatt? Ehhez Dolby Digital Live kell. Amit valószínűleg tud a hangkártyád is, elvileg.
Ha alaplapi recsegőt használsz, akkor: (ha nem erre gondolsz, vagy nem ilyen kártyád van, akkor bocsi)
Attól függ, hogy milyen hangkártyád van, ha alaplapi, akkor szinte biztos, hogy jobban jársz, ha erősítőről hajtod a fülest, csakmert Én is így használom, egyszer bekötöttem direktre a hangkártyára (Realtek ALC892) majdnem elsírtam magam a hangjától. Erősítőről kicsit kellemesebb.
-
Vidala
senior tag
Szerintem a FEJhallgatós topikban is kérdezz körbe!
-
bajnokpityu
félisten
obsidian sem régi tipus, tehát ez sem jött be.
reklámérték miatt árulták ennyiért.és nem csak a kiállitott került ennyibe, a bontatlan dobozosok is.
én olyannak ajánlom,ahol nem lesz külön sub.olcsó wharfikhoz képest jobb volt a hangja,egész hallgatható, de szerintem 150 a max amit ér maga a szett.és ennyibe kerül több helyen.mélybe húz az egész, meleg a hangja,de a nagyzenekari műveken abszolut elvérezne.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest