- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
I
tag
válasz
#75912448 #38207 üzenetére
Mondjuk valóban nem pipáltam ki, express telepítés volt, azt rakott fel, amit akart a telepítő.
De úgy raktam fel, hogy előbb csak a display drivert, aztán a magyar nyelvű CCC-t, majd az AMD media codek csomagot.
Most reinstallnál fogtam egy az egyben az angol nyelvű Catalist Software Suite-et, és azt raktam fel. Egyéni telepítéssel, megnéztem hogy minden be legyen pipálva. Mondjuk így is magyar nyelvű maradt a CCC, úgylátszik az előző telepítésnek maradtak nyomai -
I
tag
válasz
hackeeeee #38195 üzenetére
Elvileg fel van rakva az egész ATI 11.8 driver, de megpróbálom letörölni és újratelepíteni, hátha az okoz valami gebaszt...
Eszembe jutott még, hogy egy aránylag új alaplapom van (Asrock 990FX Extreme4) nemrég jött ki, lehet hogy a BIOS még kiforratlan? A hangchip Realtek ALC892-es. -
I
tag
válasz
hackeeeee #38185 üzenetére
Olyan beállítások vannak, hogy a bemenetet lehet kiválasztani, HDMI, optikai vagy analog, meg egy másik opció a Dolby Prologic II, Theather-Dimensional, stereo vagy direct. Szerintem a bejövő jelet fel kellene ismerje, és az alapján tudja kijelezni, meg dekódolni.
Írtam a másik topikba, hátha kapok valami megoldást. Az elején van egy jó kis leírás, lehet felteszem a MpcHC-t, a leírtak szerint. -
I
tag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene
Van egy számítógépem, HD6970-es videokártyával, 1.4-es HDMI kimenettel. Van egy házimozi rendszerem, Onkyo TX- SR308-as, 1.4-es HDMI bemenettel, Dolby True HD és DTS-HD lejátszási képességekkel. Ezek egy 3D képes HDMI kábellel vannak összekötve.
TV egy Pana G20-as.
A számítógépen a legfrissebb ATI meghajtóprogram, egy Splah Pro v.1.11 és PowerDVD v.11 Ultra.
Ezek után azt hiszem jogosan elvárhatnám, hogy BD (image file bemountolva) vagy mkv filmekből akár DTS-HD vagy Dolby True-HD hangokat is halljak, de sajnos inkább csak sztereo hang megy át a HDMI kábelen. A Vezérlőpult/Hang/Digitális hang (HDMI) beállításaiban is csak sztereó lehetőség van.
Ha valaki ezzel kapcsolatban tudna némi segítséget nyújtani, megköszönném. Próbáltam visszaolvasni a fórumban, de iszonyatos mennyiségő párbeszéd van, nehéz kihámozni bármit belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest