- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
-
okiDoki
aktív tag
Jó, de Te is hallgasd meg ezt!
Kiba jó zene, de asszem a pálinka kevés lesz! -
zsigee
aktív tag
Respect!
cellpeti: Bocs, azt hittem gépről menne ki a dolog tvre. Így nem hiszem, hogy sikerülni fog. Marad a jack. De a vgakon tényleg van ilyen lehetőség, bár nvidiáék nem igazán erőltetik, de atiéknál működik. bár esélyes, hogy egy jumpert át kell tolni a kártyán.
Ezt egy fórumon találtam:
"A legjobb az lenne, ha a HDMI kábelen menne a hang is a tévébe.
Ez attól függ, milyen videokártyád van, és milyen a DVI-HDMI átalakító, mert nem mindegyik jó hangátvitelre is. A régebbi 3x ATI kártyákhoz adottak nem jók, a 4x-hez már többnyire igen.
Persze a megfelelő driver telepítése is kell. A Vistának már van saját drivere az ATI HD audiohoz.
Az Nvidia kártya egy másik tészta.
A RCA kimenetet az erősítő egyik bemenetére köthetnéd.
Egyes tévéknél talán össze lehet rendelni az egyik HDMI bemenet az RCA hangbemenettel. Ennek megvannak a feltételei, a használati leírásból kiderülhet, vagy valamelyik az adott típussal foglakozó fórumban."De ez vga!
-
vidobali
aktív tag
Mindig irigyelni foglak, meg mindenkit aki ki mer menni közutakra tekerni, Én csak városban, meg max győr-óvár között a bicikli úton merek, de így is halálfélelmem van. Nem tudom vagy rám pikkelnek az autósok, vagy csak lúzer vagyok, de egy sima győri melóba jövetel alatt minimum 2x 3x tuti elkalapálnának ha nem figyelnék mint állat. Vagy lehet csak bebeszélem magamnak........
-
-
sladka_pani
senior tag
Nem túlságosan olvastam erről az autóról, de gondolom kivételnek szánod az én öreg önfeláldozó harcosomat
Jut eszembe 17 éve kb. mekkora járgány volt még: Renault 19 reklám Ami stimmel belőle, hogy én is ilyen jóképű sztárnak érzem magam, mikor beszállok, és kifele is így kell csapnom az ajtót már -
Speeedfire
félisten
De nem a V+200.
Ebben igazad van, hogy tényleg gyorsak a 830-asok, de csak szintetikus tesztekben. Sima mezei juzerként még a sata2 vs sata3 között sem lehet észrevenni a különbséget. Legalábbis a win7 tesztek alapján.
Dryman: Lehet, hogy szériahibás, de én a simát nem is néztem. Arról alapból mindenki lebeszélt.A csomagolásra meg annyi, hogy minden gyártó ad ki szerintem oem verziót. A V+200-ból is van dobozos. [link]
A dobozban a beépítőkeret, a tápátalakító és a SATA adatkábel mellett egy USB 2.0-s külső keret is helyet kapott. Kapunk még egy klónozószoftvert is, ami a mellékelt DVD-ről telepíthető fel.
cellpeti: Azért, mert másik dobozban van, az nem feltétlenül jelenti azt is, hogy nem az van benne. -
-
cellpeti
nagyúr
Lehet igazad van a kcal sose néztem, mindig csak szénhidrátot
Mobal:
lehet, hogy életforma...de akkor is a k***va anyját az egésznek. Csak próbálja ki az akinek nagy a szája. Borinak múltkor leesett a cukra(2,8mmol/l), csak reggel evett este jött haza a suliból, de kicsit(nagyon) padlót fogott tőle.
-
ssolitude
őstag
Jöttünk vissza Csesznekről, Bakonyszentlászlón összeakadt a kerekem az előttem levőével. Szerencsére én voltam az utolsó, így csak én buktam. Egy hét múlva derül ki, kell-e csavarozni.
Írtak pelso-ról, csak az 1000 Ft-os módosítást kell a helyszínen fizetni. még a fórumon is érdeklődök.
Köszi.
Ezért nem ment szét a fejem:[link] -
Speeedfire
félisten
Hát a vegas képes rá, de nem tudom árban mennyi.
A virtualdub képes külső forrásból menteni, illetve hangra ott van az audacity. Vágásra meg talán van valami ingyenes szintén linux átirat. Az avidemux képes vágni, de csak kb annyira, mint a virtualdub. Szóval elég puritán, kb mint a windows movie maker. Az is jó alternatíva lehet, de ugye ezek eléggé kis tudásúak, nem tudom mik az igények. -
Speeedfire
félisten
A gépen akarsz felvenni dolgokat? Ha igen akkor a camstasion studio.
Ha nem akkor talán sony vegas?! Fogalmam sincs, hogy lehet-e vele felvenni, de csak lehet...Van valakinek tapasztalata régebbi és új ssd használatában?
Akárhogy nézem a teszteket csak sebességben van különbség, win 7 alatt "semmi" (1-2 mp van csak) különbség nincs. -
Kis Joe
senior tag
Nálunk azért elég sok volt velük...
Pláne ha 4db egyformát raktál egymás mellé. És mindehez hozzá kell tenni hogy nem tuning darabok voltak és zsír újak. Nálam a hynix () és a Kingston a legmegbízhatóbb
Szerk.: Az almával jutottál valamire?
Ha valaki tud eladó alma laptopot akkor írja már meg nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest