- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Világos, értem mit akarsz.
100%-os hd sentineles ez tetszik a legjobban....Speeedfire
volt, van pár Samu HDD- m igazából az SP F1 - re ( van egy 500 és 640 Gb- s ) nemtudok semmi rosszat mondani, igaz egyik kajakból a particiózás alatt elfüstölt ( szószerint, utánna persze gariba csere ), de azóta Ok.
Jut eszembe, a letöltő gépembe van egy régi 160GB ( valami 502 a tipusa, fejből nemtudom ) Samum is, na az tényleg trágya, hangos és melegszik is, bár örülök, h. még megy.
-
sladka_pani
senior tag
Hasonló kaliberű monitorom van, Asus VK222S, csak annyival tud többet, hogy van a tetején 1.3Mpix kamera, úgy látom már nem lehet őket eladni annyiért mint amennyiért vettem 2009-ben
Na ez nem meglepő, csak hát akkor még FULL HD nem is volt megfizethető, most meg a cipőm is az
Mit vettél helyette ha megkérdezhetem? Én csak az átmérő nagysága miatt cserélném 27-esre már jó rég óta, filmezéshez.
-
zsigee
aktív tag
Ok. Lehet nem értem a linket akkor, de nem 0404es kell hozzá? Vagy az mit jelöl? Mindenhol 1001 van, de ennek akkor nincs értelme... Hagyjuk, már látom...
Más.
Boltosok, vagy bárki. Háttér világítással ellátott billentyűzetet "keresgélek", mit ajánlanátok. Csendes legyen, ez a másik fő szempont. Ha létezik ilyen barátságos áron, akkor érdekelne egy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest