- Google Pixel topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem érted, hogy nem a töltőképernyő szaggat, hanem maga a játék betöltése, ami miatt nem lesz folyamatos a háttér? Tehát a fekete képernyő is szaggatna, ha mozogna - állóképnél nyilván nem láthatsz szaggatást, de ettől még ugyanannyi ideig töltene. Ráadásul itt azért kicsit több töltenivaló objektum és poligon van, mint az 1. részben. Ez az összes játéknál megfigyelhető manapság.
A felkiáltójel rendszer jó lett volna, de így egy haszontalan hülyeség szerintem is. S én is szankcionálnám a lökdösődőket, mondjuk a 3. után kimarad egy körből, vagy ha egyenesben jön nekem, akkor azonnal kizárja a játék.laca000: Na ezt már elfogadom, csak a szarozást nem szeretem. 80-on áll a metacriticen is a játék, azért az bőven jó. Van még hova fejlődni, zárjuk ezzel a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest