Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Csapoati #2776 üzenetére

Na még 1*, mert úgy látom elsőre nem ment! :N

Akad betöltésnél a játék, de miért? Mert azok a szaros reflektorok, + ide oda húzogatom dolgok a következő menet betöltésénél azok nagyon kellenek, de tényleg! De minek??? Ne villogjon, + mutogasson minden haszontalanságot, hanem töltse be a következő menetet aztán induljunk! Szerintem!

"Az üres fekete képernyőnél már csak jobb, nem?" Hát nem! Inkább legyen fekete töltőképernyő és 3-5 mp. alatt töltsön be, mint csili-vili és 1 perc míg betölt! az 1-be 6-8, na jó esetleg 10 mp.-nél nem igen volt több! :N

Igen, valóban 1-2* ott is előfordult de nem állandóan, mint itt!

"Ergo, kevesebb csaló, tehát laca000-nak is jó lehet majd a multi, nem?" +int csak bízok benne, h neked lesz igazad!!! :K

Én a felkiáltójelek színezéséről is azt hittem, h lesz valami jelentősége! Na, mégis mi? Mondjuk én úgy gondoltam, h aki sötét pirosra veri a sajátját, azt letiltják mondjuk 1-2-3 hétre, vagy hónapra, stb.! Na nem azért, h kitoljanak vele, hanem azért, h érezze a törődést! Lefogadom utána 100* +gondolná, h neki megy-e valakinek, vagy nem!!! De így ahogy most van, abszolút semmi, de semmi jelentősége és szerepe nincs, csak +int a chilli-whilli design, de +int csak minek??? :N

Na szerintem ezt már bőven kitárgyaltuk, részemről ennyi!

:R

Új hozzászólás Aktív témák