Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Elkészült a Mobilarénás teszt, a továbbiakban ott menjen az eszmecsere
-
ithomas
őstag
"javítani fogjuk, de cserélni nem tudjuk majd"
Ez annyira nem hangzik jól...
Az ilyennek mindig gányolás szokott lenni a vége, de ne legyen igazam... -
leslien
nagyúr
azt hiszem költöznünk kell kész a teszt ,pepe091 kolléga zárja . köszönjük
-
djgeg
őstag
Bárkinek van infója mikor lesz végre boltokban 32 gb os?? Francba a 16 ossal eméssze el a pokol tüze
-
leslien
nagyúr
Telemax telefonos információt kaptam ma reggel: több mint valószínű h u.a. lesz mint a Nexus 4 estébe h javítani fogjuk, de cserélni nem tudjuk majd és természetesen 2 év garancia érvényes lesz a kint megvásárolt áfás számlás készülékre. beszéltem velük és képbe volt mert rögtön mondta h nekem csak számlám lehet mivel kint vásároltam a telot. na mi fene mégsem utaztam potyára úgy néz ki lesz garim itthon is
-
zenefan
aktív tag
A táblázatban benne van az osztrák MM is.
Jelenleg 3-5 napon bellül kiszállítják.2109 - zsirfecske ► Rendben akkor ezt az árat rádobom még a most kiírt árukra! Ha tudsz meg pontos postai költséget, privátban írd meg kérlek.
-
MartOOn
addikt
válasz
DeathAdder #2123 üzenetére
Sztem a magyar MM-hoz sok reményt ne fuzz még. Hacsak nem én vagyok lemaradva.
Hamarabb talalasz zuggsm-ekben. Megtapogatni azok is jok.
hamar Szegeden jarsz es mesz a mediaba, úgyis az arkadban van. Lemesz a -1es szintre es ott egy mobilshop. Ott sztem lesz. jah es Márton udvozli oket UK-bol
-
Falka
tag
válasz
DeathAdder #2123 üzenetére
Hétfőtől elvileg én a MediaMark-ban fogok dolgozni, meglátjuk megtudok-e valami ujdonságot...
-
Falka
tag
válasz
DeathAdder #2121 üzenetére
Pesti vagy? Ha közelbe vagy szivesen megmutatom!
-
DeathAdder
veterán
válasz
assemble #2119 üzenetére
Hát én erősen gondolkodom, hogy elcseréljem a GNexemet erre, a holnapi tesztre kíváncsi vagyok, bár kétlem h befolyásolná a döntésemet!
Annak én is jobban örülnék ha a Samu gyártaná, az a support valóban párját ritkítjaIgazából a kijelzőtől tartok, nekem a beégés sosem volt jelen, vagy csak olyan haloványan amit soha nem láttam a hétköznapi használatban. Feketére viszont allergiás vagyok, inkább legyen a fehér természetellenesebb, de a fekete az ne világítson.
pl. szoftver gomboknál (mert ugye az nem mindenhol áttetsző)Gondolkodom még rajta
Ha élőben előttem lenne akkor azonnal tudnám hogy kell-e
-
MartOOn
addikt
Nekem kicsivel jobban ette az akkut... Kb fel órával lett kevesebb a kijelző időm.
Assemble: W333 ugyanezt játszotta az n4 topikban amig s3 lte-je volt.
ezert is jegyzem meg...
de miután megvette az n4-et hasznos forumtars lett belole... Bar az elejen azert kspott egy kis oltast...
szoval turelem!
-
assemble
addikt
Ha pedig abban nem ertesz egyet miert nem ezt irod? Azt irtad, hogy "teljesen igazuk van" ami nyilvanvaloan hulyeseg tekintve hogy tenyszeru dolgokban is tevedtek.
Ez pedig mar nagyon off igy nem szivesen megyek bele. De ha mar muszaj volt igy belemenni:
Az hogy nem a Samsung gyartja, nekem (es a legtobbeknek szerintem) kifejezetten jelentos hatrany. Annak a supportnak amit a Samsung nyujt, az LG a nyomaba nem er semmilyen szinten. 12 honap gari az orszag teruleten (jo esetben) vs 26 honap premium gari Europa teruleten ahol hazhoz jonnek, helyben kicserelnek minden alkatreszt ami egyaltalan felmerul hogy nem tokeletes (es nem szivoznak, sokszor meg se nezik hogy tenyleg rossz-e). Nagyon nem ugyanaz a szint. Eg es fold.
Az N4 kijelzoje a GNex-ehez kepest tobbek szerint kifejezetten visszalepes. Se felbontasban, se meretben lenyegeben nem lepett elore, a ket technologia viszonyara pedig sokkal inkabb a mas szo jellemzo, minthogy az egyik jobb lenne mint a masik. Mindkettonek megvannak a maga elonyei. Egyik sem egyertelmu elorelepes a masikhoz kepest, csak mas. Ellenben az N4 vs N5-nel ahol mindenben egyertelmuen jelentosen jobb az N5 kijelzoje.
A SoC-ot mar irtam, ebben tortent tenylegesen nagy es fontos elorelepes.
A csuszos/repedos uveg hatlap pedig megint olyan ami sokaknak kifejezetten nem tetszik.De igazabol tenyleg nem ertem hogy mit keresel itt, ha tenyleg eldontotted hogy nem veszel ilyet. 2 lehetoseget latok: vagy sima trollkodas, vagy te magad sem vagy biztos hogy vegyel-e ilyet es itt akarod magad meggyozni hogy nem kell ez neked. Barmelyikrol is van szo, szerintem inkabb ne csinald, mert semmi mast nem ersz el vele, mint indulatokat szitasz.
-
válasz
zsirfecske #2109 üzenetére
nem az számít, hogy telemax szerviz, hanem inkább az, hogy melyik gyártónak szervizel...
nem nevesítek gyártókat, de az egyiknél imádkozik az ember, hogy ne a cordon...stb szervizelje, hanem sokkal inkább a telemax, a másiknál viszont a telemax sem okés.
elvonatkoztatva; csinálok valamit, és bizony nagyon nem mindegy, hogy az egyik gyártó korrekt szerződést köt velem, megfelelő ellentételezéssel, biztosítja az elvárható raktárkészletet, gyorsan/időben szállít...stb, a másik meg ellenkezőleg... -
icons
addikt
és (#2113) Falka
igen, köszi ez volt az! : DD zseniális megoldás, mostmár megy!(#2116) Falka
igenOlvastam, hogy nem sokan tapasztaltak gyorsulást, de elvileg előbb-utóbb érezhetővé kell válnia, úgyhogy adok neki egy esélyt
Már kapcsol is be és a 110 fent levő appot optimalizálja (én cska kb +10et raktam fel, tehát 100 gyárilag rajta volt. Nyilván ezek nem csak appok, hanem minden kisebb beépített funkció is (mármint minden programkód)
-
Kari1
aktív tag
Ott kell hogy legyen elvileg így kell előhozni: http://www.youtube.com/watch?v=mp07dPusJNA
-
icons
addikt
Az miért lehet, hogy nincs a Settings menüben "Developer Options"?
Úgy tudom, minden 4.4es Droidban ott kellene lennie.
-
Kari1
aktív tag
válasz
zsirfecske #2109 üzenetére
Huhh a telemax-os sztorik nagyon rosszul hangzanak.
Ezért lenne jó tudni az Lg véleményét mivel tudtommal már nekik is van saját szervizük mint a Samsungnak.
(#2110) G4bi89 Én direkt arra kérdeztem náluk, hogy a külföldön vásárolt készülékekkel mit kezdenek.
-
G4bi89
senior tag
Aki felhívja a telemaxot az az expansys -s garira is kérdezzen már rá ne csak ditech-re.
Köszönet előre is.
Ja igen az osztrák MM mikortól is kezdi. forgalmazást? Mert honlapon meg nincs németek meg eltolták dec. 13-rá.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zenefan #2104 üzenetére
expansys-nál ne felejtsd el a szállítási költséget! Futár ktg. már: 3 719 (bruttó)
gondolom nexus5-re is ennyi lesz, mint a raktáron lévő összes telefonra.ja és expansys motorola viszonylatban 1 év gyártói garit ad, mint már írtam. imei-es számlás itthon szervizelhető fajta ugye. de a fentiek alapján itt az lg-n múlik akkor az időtartam.
szerk:
amúgy ezt a telemax-os topicot és a saját corodnos tapasztalataimat elnézve talán jobb is hogy a uk playből jön majd a nexusom? lehet még mindig a ditech a legjobb megoldás, árban sem a leg vészesebb és oda kivinni/kiküldeni garizni is sem gáz. és talán a sógorok normálisabb szerviz szolgáltatást nyújtanak. -
Kari1
aktív tag
válasz
zenefan #2102 üzenetére
Már írtam nekik e-mailt, hogy a külföldi telefonokkal mi a helyzet, nagyon kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni, főleg úgy hogy az LG úgy lekoptatott... Az lenne a vicces ha ők igent mondanának, közben meg Mo-n még nem jelent meg, tudtommal.
EDIT: Ha igent mond a telemax, akkor megint írok az LG-nek, hogy WTF... Szenvedjenek egy kicsit a válaszlevéllel, ha már ennyire hülyén kezelik ezt a dolgot.
-
zenefan
aktív tag
válasz
leslien #2103 üzenetére
Én is ezt fújom, most nézem, hogy a Diteches ár és az Exp-os ár között még mindig van bő 9000 ft árkülönbség, akkor ha valaki egy olcsóbb postával feladja Magyarországra.
Pont ezért kéne valakinek bemenni a telemaxihoz és rákérdezni erre, mert ha vállalják, akkor rövid távon ez az egyik legjobb vétel!
Ráadásul most a D. felpumpáta a magyar határhoz legközelebbi boltját is készülékekkel (most még 11 db van). -
leslien
nagyúr
skacok nem értem h miért nem a Ditech töl v a MM.AT. vesztek telot? értem azt is h ha gariztatni kell akkor utazni kell ,de 2 év az 2 év és nem fognak szívatni! ja és lehet h telemax is be vállalja az első évet .....
zenefan: holnap felhivom a Telemax ot -
zenefan
aktív tag
válasz
pepe091 #2100 üzenetére
Szerintem meg kéne játszani, hogy akinek itt már van Nexus 5 készüléke és pesti, az ballagjon be pl. a Ditech-es IMEI-s számlával és tegye fel a nagy költői kérdést: Gari vagy nem gari?
Köszi icons, akkor jól emlékeztem erre, csak ez a brutális 299 kontra 399,9 Fontos árkülönbség elbizonytalanított.
-
rolcsibácsi
őstag
box-on kaptam 50 giga helyet az uj lg deviceomhoz.
-
zenefan
aktív tag
válasz
pepe091 #2095 üzenetére
Ebben nem vagy szaki, de tudtommal ami garancia van nálunk alapba készülékekre, az az EU-ban is ugyanaz. Ritka az olyan hogy egy cég bizonyos államokkal kivételezzen, de a multinál vett plussz garancia szinte 100% hogy csak helyben -a vétel helyén- érvényesíthető.
KÉRDÉS! Most voltaképp az UK Play Store-os 299 Fontos árban már benne van a helyi 20%-os adó, nem?
-
mrdavid
aktív tag
-
zenefan
aktív tag
válasz
zsirfecske #2093 üzenetére
Atya világ 100 fontot rádobtak az UK Play Store árra!
-
zsirfecske
addikt
válasz
zenefan #2087 üzenetére
hehe, azt akartam írni, hogy vicces feltételezés hogy az expansys szirszar magyar gsm boltokhoz képest árazza be a termékét
de közben az angol anyacég nexus 5 árait elnézve, lehet hogy mégis csak igazítanak az áron, mert ez bizony olcsóbb jópár fonttal.
amúgy meg az expansys.hu oldalon 20% áfával vásárolsz (vagy cégként 0%) itthonról, mert technikailag angliából veszed, így vásárláskor az ottani alacsonyabb helyi áfát fizeted. ezek alapján a hivatalos magyar lg forgalmazás kb 144k forintról kellene induljon. hoppá, így azért már nem olyan versenyképes, jól jön majd a szolgáltatói elérhetőség a népnek.
zenefan:
az osztrák dolog igen valószínű, viszont az expansys-nál még nagy kérdés hogy mikortól lesz egyáltalán elérhető a teló. lehet hogy a magyar forgalmazás kezdetéhez igazítják a megjelenést, hogy ne is lehessen gond a magyarországon érvényesíthető garancia startjából. fura ez. -
zenefan
aktív tag
válasz
pepe091 #2089 üzenetére
Hopp, egy picivel odébb ezt írják:
Mely gyártó, hogyan szabályozza ezt a kérdéskört?
"LG - A hazai szerviz a külföldön vásárolt készüléket kezeli, IMEI számos expansys számla elegendő a 12 hónapos jótállás érvényesítéséhez. (szerviz:telemax)"Itt jön képbe az, hogy többen is kihangsúlyozták, az IMEI szám legyen ("Jürgennel") ráíratva a számlára!
Köszi Pepe!
-
djgeg
őstag
válasz
Kunsztler #2084 üzenetére
Ha megnéznéd a Kanadai playstoreban akkor ott le van írva... mint mindegyiken... Hiszen tájékoztatni kell azt a nyomi usert aki rendel, hogy még is mennyi lesz neki nem csak "hoppá még adó, nekem nem szolt senki"....
Kanadai Proxy aztán hajrá.Persze meg lehet kérdezni, de ne panaszkodj már, hogy senki nem válaszolt neked... Talán oka van, talán nem tudjuk... Helyetted meg a tököm fogja megnézni, ugyan annyi idő neked mint nekem.
-
zenefan
aktív tag
Ahogy gyanítottam a kivárás okát... Ekszpanszisz okosan a két eddigi gsm shop ára özé lőtte a sajátját. Ha valaki megtudja, hogy a garanciát hogy vállalják, írja meg nekem privátban is. Köszönöm!
Táblázat frissítve!
-
Kunsztler
senior tag
De jó kérdezek valamit senki se válaszol pffffffffffff
-
ßrainiac
addikt
válasz
leslien #2080 üzenetére
Igen, orulnek neki, akkor a tobbszaz hozzaszolasbol kevesbe logna ki annyira a sok szemet szar off, aminek nem ebben a topicban lenne a helye. Minden alkalommal ahogy beteszem a labam ide, mintha ismetlodne a tortenelem. Sztem a srac egy troll, ezt 100% komolysaggal nem lehet csinalni.
-
G4bi89
senior tag
Expansys -os N5 -nél vajon, hogy megy a gari ?
Sose rendeltem még tülök semmit ezért fogalmam nincs, hogy intézik. -
leslien
nagyúr
remélem minél előbb többen leszünk....
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Kanadába mennyi az adó?Ott is államokba más más ?Amit ír a Google play canadai oldala az nettó ár vagy bruttó?
-
djgeg
őstag
(#2053) emvy
Ez olyan mint szidni az Microsoftot mert miért nem gyárt saját PC ét? Mert a gyártóknak van nagyobb haszna a komplett PC laptop eladáson?!
Azért mert nem Hardvergyártó... Mert egyszerűen nem hardvergyártó...
Mint a Google se. Megvette a nyamvadt motorolát... És nem képes vele gyártatni a Nexus-t pedig kölcséghatékonyabban és nyereséggel le tudná gyártani ilyen áron !!!!
Azért mert leszarja a telóból származó hasznot azért. (Nexus éból)Abban egyetértünk, hogy csinálhatná úgy is, hogy keres rajta és én pl az eszemet eldobom, hogy van egy saját MOBIL cégem és nem azzal gyártatom le, hanem a szomszéddal... Szerintem ez orbitális nagy baromság, mint az is, hogy még mindig szűk kereszteccet az N5 darabszáma... de nem azért mert ne lenne jó a Google nak ha eladna 20 milliót, hanem mert egyszerűen ennyire leszarja kb... Nem is marketingeli... A VILÁG legnagyobb netes reklám cége nem marketingeli a saját termékét agyon, hogy Hipe ot generáljon...
Sok hasonló van... A lényeg, hogy a Google a tartalomra koncentrál. Elvan az Androiddal és a szolgáltatásaival amit egyre jobban csinál és egyre jobban áll össze az egész... Főleg látszik most az 1 acc történetben.
Ebből van szééép nagy haszna... És Android Usereken összeségében (keresztértékesítés stb mindennel) bőven többet keres mint adott szérián a Samsung a Galaxyjával. Persze azért mivel jóval többen vannak...
És igen személy szerint inkább keresek 1 milliárd emberen 1-2$ és közben bőven tudok keresztértékesíteni, mint gyártok egy telefont és évről évre azon görcsölök, hogy vegyed meg. Amikor így ez kimarad és csak fejlesztgetem a cumókat úgy ahogyan a kedvem tartja.
-
No.01
addikt
Miert kell ez gyerekek? Ez a topic is kezd szethullani! Emberek OFF-olnak ossze vissza (Nem! Nem a G2 vs N5-re gondolok mert az szvsz nem is annyira OFF) megy a szemelyeskedes, "hozzaerto" regi forumosok nem ismerik vagy csak szimplan tul lustak a szerkesztes gombot hasznalni, ha ezek kozul egyik sem akkor meg olyan kerdesek jonnek amikre mar kismillioszor valaszoltak, de a kereses funkcio ugyszinten ismeretlen.
Hol vannak a moderatorok? Azthiszem ideje jelezni felejuk a dolgokat...
Ez igy nemhogy szakmai, de leginkabb semmilyen topicnak nem nevezheto... -
icons
addikt
Hmmm, nagyon érdekes, amit mondasz!
Mondanám, hogy még soha nem hallottam, de már megtörtént!
Mindenesetre találtam két topikot, ahol szívesen látnának: itt és itt, mi lenne ha oda dobálnád a "Miért vennéd meg bármelyik telót a Nexus 5 helyett?" válaszokat!
Csak hogy értsd: nem arról van szó, hogy baj van a véleményeddel. 18adszorra leírva van vele baj!
Csak azért írtam, hogy hátha elhiszed, hogy elég lesz belőled, ha már ennyien beírják! Lehet nem mindenki megy szemben a forgalommal!
(#2067) baandii
Az eddigi legjobb ár! (mondjuk nem volt nehéz) Remélem ezután többen átveszik a mértékletességetMás:
ha írunk első hsz-t, szerintem nyugodtan beleírhatjuk w333 véleményét is, és akkor ott megnézni (neki meg elég arra hivatkozni minden hsz-ében, nem szükséges mindig leírnia. Mindenkinek könnyebb!) -
zaqwe72
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide is írok de a jelenlegi böngészőmről nem tudtam módosítani a Spiegen táblázatot. Tehát egy SPIGEN Neo Hybrid Case [Champagne gold] re lenne szükségem az amazonról.
zaqwe72
-
baandii
senior tag
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #2064 üzenetére
Nem OFF -nak szántam
csak a kolléga kíváncsi volt hogy miért is értek egyet a tegnapi Mobilaréna TV -ben elhangzottakkal ... bocsi OFF vége
Nem győzködök én senkit semmire, akinek tetszik az vegye meg
(#2065) Kunsztler
Olvas vissza egy kicsit, lehet ... sőt biztos hogy valamit félreértettél
-
Miért kell ezt 5000-szer leírnod? Megértettük, hogy neked ez a véleményed, kész. Nem kell naponta háromszor ezt ismételgetni, és győzködni az embereket. Majd mindenki eldönti magában, hogy akar-e váltani vagy sem. Nem kell folyamatosan offolnod, mert mindeninek teli van már a hócipője veled, csak nem veszed a lapot.
-
w333
félisten
válasz
assemble #2060 üzenetére
Csak erdeklodeskeppen: fogtad valaha a kezedben ezt a telefont?
Igen
Akkor pedig hogy tudsz egyeterteni pl azzal hogy pl gyengebb fotokat lo mint az N4
Nem abban értek egyek hogy a Nexus 4 jobb fotókat lő, hanem abban hogy Snapi 800 -as telefonok között ilyen árban vannak jobb kamerás telefonok pl. a G2.
Hogy kevesbe lenne boom sem nagyon ertem. N4 miben volt boom?
Galaxy Nexus után már az is nagy előny volt hogy nem Samsung gyártja hanem az LG, True HD IPS vs Amoled kijelző, 2 vs 4 mag, 1GB/RAM vs 2GB/RAM, 5MP vs 8MP kamera, komolyabb anyaghasználat és szép dizájn
És abban egyetértek hogy aki GNex -ről vált Nexus 5 -re annak tényleg nagyon megéri, de Nexus 4 -ről nem hinném hogy annyira megérné váltani, persze ez zsebfüggő, aki megteheti az vegye meg
Én is megtehetném ... de ezt most kihagyom, és várom a köv. Nexus szériát
-
assemble
addikt
Csak erdeklodeskeppen: fogtad valaha a kezedben ezt a telefont? Lottel vele fotokat es elemezted oket?
Mert valahogy ketlem. Akkor pedig hogy tudsz egyeterteni pl azzal hogy pl gyengebb fotokat lo mint az N4, stb? A tenyszeru tevedesekrol pedig most ne is beszeljunk.
Hogy kevesbe lenne boom sem nagyon ertem. N4 miben volt boom? Foleg a benne levo SoC es az ara miatt. Arban ugyanolyan jo az N5, SoC-ban ugyanugy az elerheto legjobb van benne. Es a kijelzoje is boom, amiben az N4 nem nagyon volt az (gnex-hez kepest). Kameraban is nagyobb boom mint N4 volt (mar onmagaban az OIS miatt is). Az mind nagyon relativ hogy kinek mi szamit, de osszessegeben nem latom hogy miert lenne kisebb dolog, mint az N4 volt anno. A G2 pedig joval nagyratorobb telefon mint anno az Optimus G volt, igy ilyen aron hogy mindent megkapjon amit az nem olyan nagyon realis elvarasN4-rol amugy tobb mint valoszinu hogy en sem valtanek ra, ami azt illeti ket egymas koveto keszuleket nagyjabol sosem szoktam megvenni, hacsak nincs ra valami kulonosebb okom. Most is gnex-rol valtanek ra, de meg ez sem biztos amugy, lehet h ismerose lesz a cucc es a kovetkezot is megvarom.
emvy: mint irtam, nincs tobb hozzaszolasom a temaban, mert szerintem ez az egesz sehova nem vezet. De sok dolog amiket osszehordasz (lasd: fanboyok (lol?) mint en (lol?) reklamozzak (lol?) a cuccot amin nincs profitjuk) inkabb csak a "pistike osszeeskuveselmeletei" kategoriaban indulnanak, mint a google strategiajanak valodi targyalasaban (ami egyebkent szerintem szinten nem kapcsolodik szorosan a temahoz).
-
kerjani
aktív tag
Lehet a Walletben magyar bankkártyával rendelni úgy, hogy angliai rokon címe van mellé megadva? Csinált már valaki ilyet?
-
válasz
assemble #2054 üzenetére
> egyaltalan mit keresel itt
Gondoltam, hogy a Nexus 5 topicban esetleg meg lehet beszelni a Google Nexus-strategiajat, mert az erdekes.
> a Google-nek miert lenne jo ha en "reklamozom" a Nexus-t ha egyszer semmi nyeresege nincs rajtuk?
Az a fontos, hogy az emberek ugy altalaban a Google szolgaltatasokra figyeljenek, ne pedig arra, hogy Samsung markajelzes van a telefonjukon. Nem gond a G-nak, ha Nexus helyett S4-et vesznek, de lenyeges, hogy a fejukben az legyen, hogy 'Android', ne pedig az, hogy 'Samsung'.
A szemelyeskedest felfoghatnad pozitivumnak is, epp az 'influencer' kategoriaba soroltalak.
-
assemble
addikt
Lol, ezt most olvasom csak. Megis mivel erdemeltem ki a "megtiszteltetest"?
Hol lattal te engem "mindenhol" (de akarcsak barmilyen Nexus topicon kivul) "reklamozni" barmilyen Nexus-t? Napi 2 oraban? Es az oriasi elmeletedben - mint masok is ramutatnak - a Google-nek miert lenne jo ha en "reklamozom" a Nexus-t ha egyszer semmi nyeresege nincs rajtuk?
Elkepeszto hulyesegeket hordasz ossze, a szemelyeskedest pedig nem is kommentalom, de oszinten szolva fogalmam sincs hogy ugy egyaltalan mit keresel itt, es kit akarsz, mirol meggyozni, es nem utolso sorban miert.
Az meg csak a hab a tortan, hogy meg meg se jott a telo, igy nem is tudhattam volna rola meg semmit mondani szemelyes tapasztalatbol.
Es akkor vegyuk ugy, hogy ez az elso es egyben utolso hozzaszolasom ezt illetoen.djgeg-nek pedig respect amiert lathatoan kepben van es turelmesen helyreteszi a dolgokat.
-
Amúgy én meg nem védek senkit... általában csak a hülyeségek ellen vagyok... " Szakértő" szájából meg főként. Főleg ami a nyereséget érinti... Mert fel se tudja fogni csak lovagol a készülékenkénti hasznon... Amikor a Google le se szarja
Tovabbra is az a problema, hogy azt nem erted (utoljara mondom el):
- ha csak Nexusok lennenek, amiken nincs haszon, akkor a G jovedelme X penz lenne a felhasznalokbol
- ha van egy keves Nexus, de egyebkent eladnak ugyannanyi nem-Nexus Android telefont a partnerek, akkor a G-nak ugyanugy megvan a haszna a felhasznalokon, de egyeb gyartoknak meg van meg tobb haszna, ami miatt jobban fogjak kedvelni az Androidot, nem csinalnak konkurenciat, satobbi.Te inkabb az elsot valasztanad?
-
-
Eyesis
őstag
válasz
zsirfecske #2049 üzenetére
Elvileg az van rajta, hogy NEXUS, de van más telefon is amit támogat, szóval nem tudom
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #2049 üzenetére
pontosítok, aki akarja hogy rendeljek, ZÖLDEZZE be magát! anélkül nem lesz semmi. ennyi, nincs több off a témában.
-
zsirfecske
addikt
mivel még nem használja ki szinte semmilyen app, nem is csoda..
Eyesis:
ez a nexus4 wireless dokkja vagy valami köztes cucc?SPIGEN:
akit érint, Eyesis megtudta hogy még nem elérhető tok odakint se nagyon hozzá, ezért indul a tok rendelés.aki akar, most írja be magát mert kicsit korábban, már ma 6 körül leadom a rendelést!
-
w333
félisten
válasz
assemble #2045 üzenetére
Szerintem pedig teljesen igazuk van ...
ez nem volt akkor nagy boom mint anno a Nexus 4, jó szép, letisztult, gyors meg minden ha itthon is olyan olcsó lenne mint az USA -ban, szerintem inkább itt az lenne a legjobb kérdés hogy kinek mi a fontos, a stock android / frissítések ? vagy ebben az árkategóriában a jobb telefon pl. a G2 ?
Szerintem nincs ezen mit szépíteni mert a Nexus 5 az LG G2 olcsósított változata ... míg a Nexus 4 és Optimus G között elenyészőek voltak a különbségek, addig a G2 és Nexus 5 között hatalmas óriásai különbségek vannak ...
Teljesen mindegy mert nem lehúzni vagy ilyesmi akarom a telefont, és ha akarnám már holnap megvehetném a Nexus 5 -t, csak nem érzem az a különbséget amiért megérné váltani
és aki meg Nexus telefont akar azt úgysem fogja érdekelni hogy gyenge a kamera / akku / hangszóró
Részemről ennyi, remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe, OFF vége
-
assemble
addikt
Tenyleg no comment ez a video. Nem tudom mit lattak ezek a kameran de ellentmondtak minden mas tesztnek amit lattam rola. Szerintem vagy valami hibas peldanyt kaptak, vagy valami user error, vagy csak trollkodtak hogy legyen valami hulyeseg amin lehet csamcsogni, akkor is ha nem igaz.
Meg tenyszeruen is mondtak nehany hulyeseget: pl h a transparent nav/statusbar n5 exkluziv. Nem az, az alap 4.4 resze.
Meg hogy lehet h ajanlott plecsnit sem fog kapni? Azert ne vicceljunk mar, korulneztek ezek hogy milyen mas telefonokat kapni ebben az arkategoriajaban? A ketszer dragabb telefonokkal versenyzik, es a legtobb dologban azokat is elveri. Ez a telefon magasan a legjobb ar/erteku keszulek az egesz piacon. Ha ez nem ajanlott, akkor semmi nem az
En is csalodtam a mobilarena-ban, ennel magasabb szinvonalat szoktam meg toluk. Ha mar ok is alacsonyabb szinvonalu cikkeket/videokat csinalnak, nincs min csodalkozni amikor a forumokat ellepi a fogalmatlan csocselek -
djgeg
őstag
Ja csak "többségében"... Ami vágülis csak "többségében" hülyeség:
"A Nexusok jo reszet fanbojok veszik, akik utana hirdetik az iget mindenhol, hogy az Android a legkiralyabb, es ez a reklam az, amit a"
"Tehat pl. ha assemble vesz egy Nexust, a Google-nek nincs nyeresege a hardveren, de napi 2 oraban szorja a PH-n a tudast, hogy a Google az isten, a stock Android a legkiralyabb, es egyebkent is, akkor mar megerte. "
Látszik mennyi itt a Nexus 5 tulaj aki nagy Fanboy és itt polírozza a Google golyóit.... Ja egy se...
Amúgy én meg nem védek senkit... általában csak a hülyeségek ellen vagyok... " Szakértő" szájából meg főként. Főleg ami a nyereséget érinti... Mert fel se tudja fogni csak lovagol a készülékenkénti hasznon... Amikor a Google le se szarja.
-
-
lafaty80
addikt
ART-ról bővebben, ha még nem lett volna...
-
ßrainiac
addikt
válasz
Socket A #2037 üzenetére
"Nexus5 árkalkulátor postaköltséggel, boltok, tesztek egy helyen ► bit.ly/n5_arak"
Valamint az n4checker-en a Play-es elerhetoseg.
-
Socket A
aktív tag
Hali 2 kerdesem lenne
Itthon hol a legolcsobb jelenleg a keszulek valamint hogy ausztriaban lehet-e kapni es ha igen mennyiert
kosz -
djgeg
őstag
(ui.: írni nem tudok de senkit se zavarjon xD -mocskos szerk idő lejárt.)
-
djgeg
őstag
Én nem értem? LoL... Te nem érted, hogy sos volt és nem is lesz a google nak fontos a készülékenkénti haszon! Mert neki nem az a piac! Neki az Android a piac és sok más szolgáltatása.
Nem lehet összehasonlítani egy Google féle céget egy Hardvergyártóval.
A Samsung nem keresztértékesít közvetlen azzal hogy elad egy telefont. Google igen. Mert belecsöppensz a szolgáltatásaiba, az appokba, a mobil reklám felületbe.Hogy a fészkes fenébe és miért akarod egyáltalán ezt figyelmen kívül venni? Ha a Googlenak fontos lenne a készülékenkénti profit akkor rég nem ezt csinálná... Csak neki nem az a fontos.
Ha te ezt nem vagy képes felfogni akkor sajnálom tényleg nincs értelme kommunikálni veled.
ui.: inkább keresek 2-5$ 1 milliárd emberen évről vére, mint 100$ 20 millión.Matek remélem megy
-
> Dehogynem keres rajta annyit ha nem is 100$/android user, de neki nem annyi usere van, mint pl a Samsungnak évről évre, hanem sokkal több, hála az androidnak és a többi szolgáltatásnak.
Nem erted a kulonbseget a teljes bevetel es a keszulekenkenti bevetel kozott. Mindegy, ezen nincs mar mit magyarazni.
-
Pipikék
tag
Figyeljetek szerintem jó az N5 kamerája de most már fejezzük be
-
leslien
nagyúr
N5vsN4 képek most készült...
lesz még több -
F-ECT$
titán
válasz
kristof83 #2028 üzenetére
Mi az ami ebben van vagy nincs mint a többi cég személyre szabott telefonja?
Ebben leginkább nincs. Azaz kapsz egy fapados, de gyors rendszert, és ami kell, azt letöltöd a Store-ból.az iTunes könyvtáram szinkronizálása
Ebben nincs tapasztalatom, de szerintem itt sem lesz zökkenőmentes -
kristof83
aktív tag
Sziasztok!
Gyorsan lenne pár kérdésem az új Nexus5-össel kapcsolatban, remélem nem terhelek vele senkit!
Nagyon tettszik, nézetm gsm boltba, az ára is barátinak mondható, beneveznék egy fehér színűre!
Volt már pár androidos telóm, javarészt Sony és Samsung szerettem őket nem volt velük bajom egy-két apróságot leszámítva.
Nexus-om még nem volt....Mindenhol írják, hogy mennyivel jobb, mennyivel másabb mint bármi ami android, és hogy ez az igazi android.
Ezt hogy kell érteni? Mi az ami ebben van vagy nincs mint a többi cég személyre szabott telefonja?Szinkronizálás, hogy működik?
Most egy iPhone-ról váltanék erre, és az összes zeném iTunes-ba van...megoldható valahogy az iTunes könyvtáram szinkronizálása veszteség nélkül? A Samsung-nál például bárhogy próbáltam szinkronizálni mindig össze-vissza keverte a könyvtárakat azon belül plusz a számokat is, és sok számot nem is másolt fel a telefonra.Köszönöm a válaszokat!
-
zsirfecske
addikt
hopp kicsi flame-et indítottam ezzel, bocsánat. összefoglalva: a google a gyártókank is irányt mutat a nexus szériával, de ezt publikusan teszi hogy a nép is lássa és legyen egy kis hype az új android verziók miatt is, méghozzá kézzelfoghatóbb módon. mivel nem egy egyhardveres apple-ról van szó, már csak a prezentációkban és app bemutatókban is szerencsés egy mindenki(?) számára elérhető modell, mindig a módosítatlan gyári androiddal ellátva, ami az egyszerű fejlesztőknek is óriási segítség, főleg ha ilyen jó áron juthatnak hozzá.
ebben a témában szerintem ennyi van, örüljünk ha jut belőle nekünk is és kész.
-
djgeg
őstag
Egyrészt nagyon nem érdekel, hogy hol vagy
(meg se akarom szabni csak kérdeztem)
Nem beszólni akartam, csak ez a szinte csak fanboyok veszik a Nexus-t amikor K ra nincs így Amerikában sem, az így már K unalmas. Főleg egy szakértőtől.
Google meg a mobil hírdeteési platform... Aham nem keres vele [link]
"According to the IAB, US mobile ad revenues in the first half of 2013 were roughly $3 billion. That means we can probably expect between $6.5 and $6.8 billion for the full year 2013. "
Az appokból sincs % ka... Persze nem keres a mobil userekkel....Googlenek nem egy terméke van... nem lehet szétválasztani... nem szabad úgy gondolni rá mint egy Samsungra. Aki legyártja a hardvert majd következő évben is és azért költ csilliárdokat reklámra, hogy el is hidd és cseréld le jövőre.
Google ezzel szemben reklámoz infót gyűjt és ad el, ingyenes szolgáltatásokat nyújt és ezek mind összefüggnek... Igen az Androiddal is.
Miért éri meg neki Gmail, Google+, Youtube stb stb stb szolgáltatásokat üzemeltetnie? Mert nem közvelten abból él ezt fel kéne fogni. Ide felkerült még az Android is.Ma már külön választjuk a mobil reklámozási felületet is. Ebben Google a király és hülyeség lenne nem haszonnak felfogni android oldalról... mert ő nem keres 100$ a vason, vagy magán az androidon. Dehogynem keres rajta annyit ha nem is 100$/android user, de neki nem annyi usere van, mint pl a Samsungnak évről évre, hanem sokkal több, hála az androidnak és a többi szolgáltatásnak.
Reklámoz neki vesz pár appot, használja majd a gmail, és a google szolgáltatásait, remélhetőleg PC én is, így bekerül még egy körbe és így tovább és így tovább. Az Android a Google belépő drogja. Elég jó elég olcsó (már amelyik hardverrel) és csak csalogat.
Majd amikor bent vagy keresi magát halálra a Google. Szolgáltatások Appok, Reklámok és még rákattansz a googel egyéb szolgáltatásaira. Ebben van a pénz neki.(ja és persze ne az x csillió "beregisztrált" userrel oszd el a hasznot, mert közel nem az aktív user szám)
-
válasz
kovadika #2022 üzenetére
A Google-nek az az erdeke, hogy relative sok olyan ember megvegye a Nexust, akinek nagy a reklamerteke/befolyasolo-hatasa a kornyezetere/valamilyen modon tolja az Android-okoszisztemat, DE az nem erdeke, hogy a Nexus termekeket rengeteg olyan ember is megvegye, aki egyebkent mondjuk Motorola vagy Samsung telefont venne. Ugyanis az utobbi esetben a Google szempontjabol annyi a kulonbseg a Nexus es a Samsung kozott, hogy az elobbinel senki nem nyer a hardveren, az utobbinal meg egy fo partner nyer (mindket esetben beszereznek egy felhasznalot).
-
Egyreszt ott vagyok, ahol akarok.
Masreszt: nem, dehogy, felreerted, nem skatulyazok embereket. Nekem is volt mar jopar Nexusom. A fanboy most nem annyira negativ kategoria itt. Ha meg akarod erteni, hogy miert fontos a Nexus a Google-nek, akkor mindenkepp meg kell nezni errol az oldalrol is a dolgot.
> Nekem csak olyan ismerősöm van akinek Nexusa van akinek lövése sincs androidhoz. Magyarorszagon ez lehet, hogy igy van, de pl. az USA-ban az vesz altalaban Nexust, aki koveti valamennyire ezt a teruletet, tekintve hogy szolgaltatok nem aruljak.Masik: "20 millió db adna el a telefonjából annak örülne inkább" -- nagy tevedes. A G nem nyer 100 dollart egy useren, mig a Samsung nyer 100 dollart egy S4-en. Sokan felhozzak itt a forumon, hogy a G-nek mindegy az, hogy mennyit nyer/veszit a hardveren, mert ugyis az userek a fontosak. Tenyleg fontosak, de tulertekelitek 1 db felhasznalo erteket. Egy mobilfelhasznalon nincs tobbszaz dollar haszna par ev alatt a G-nek, tehat (jelenleg) nem lehet olyan uzleti modellt hasznalni, ahol a telefonok eladasan egyaltalan nincs haszon.
Szoval ne tamadj nekem csak azert, mert nem arrol irok, hogy megjott az uj telefonom, es osszepisaltam magam a gyonyorusegtol. Szerintem sokkal erdekesebb megerteni, hogy miert fontos ez a G-nek.
-
djgeg
őstag
Ha ezt így gondolod minek vagy itt?
Most komolyan Nexus teló alapján skatulyázol embereket?
Fanboyok-Fanboyok... Nekem csak olyan ismerősöm van akinek Nexusa van akinek lövése sincs androidhoz. Nagyon nem fanboy... Így volt ez talán 2 szérival ezelött...
Viszont azóta bőven nem erről van szó, nézzél már körbe mennyien veszik keresik... Ez már nagyon nem a fanboyokról szól, hanem arról hogy a kezedbe nyomnak egy normális készüléket k jó áron.Google meg kb leszarja, hogy mennyibe kerül neki vagy épp nullszaldós a Nexus készülékekkel. Van "saját" tabja, mobilja normálisan veszik, és amúgy is neki nem a hardver-ből származó haszon az érték hanem a USER. Egy keresőóriásról van szó aki az emberekből él... Sose volt célja az androiddal a hardveren keresni... és ha 20 millió db adna el a telefonjából annak örülne inkább... lehet kicsi vesztesége/teló (de valószínű nulszaldósra kihozza) végül úgy is bőven nyereséges neki amennyit az emberekkel keres...
-
válasz
zsirfecske #2017 üzenetére
Dehogy, ha a gyartoknak kellene refkeszuleket adni, akkor adna belole 50 darabot mindegyiknek, masreszt ezt nyilvan az LG hardveresei terveztek, a G iranymutatasai alapjan, szoval ennyi erovel kozolhetne minden gyartoval a Google, hogy milyen telefont szeretne.
Ami egyebkent egy rossz strategia lenne, mert az Android piaci ereje pont abban van, hogy van belole femhazas, csillogo muanyag, mattfekete, bilifeher, AMOLED, IPS es TN filmes, 3.2" egymagos es 5.2" negymagos.
A Nexusok az 'influencereknek' vannak elsosorban.
-
F-ECT$
titán
válasz
jaszy91 #2016 üzenetére
Google Nexus 6
Qualcomm Snapdragon 1000 4x2,5GHz 64bit CPU - lehet
4GB RAM - lehet
16/32/64/128 GB ROM, bővíthető microSD-vel - 32 tuti lesz, de mellette vagy 16 vagy 64; microSD tuti nem
4-5" közötti FullHD vagy UHD kijelző IPS paneles - már most is 5" FHD
5000mAh-os akkumulátor - esélytelen, olyan 3Ah körüli lesz
Android 5.0 - vagy 4.5 -
-
jaszy91
aktív tag
Szerintem nincs semmi baj a Nexus-okkal, nem vagyok fanboy. Jó hogy van ilyen készülék, én örülök neki.
Remélem a következő nexus specije így fog ki nézni:Google Nexus 6
Qualcomm Snapdragon 1000 4x2,5GHz 64bit CPU
4GB RAM
16/32/64/128 GB ROM, bővíthető microSD-vel
4-5" közötti FullHD vagy UHD kijelző IPS paneles
5000mAh-os akkumulátor.
Android 5.0Szerintetek?
Tudom beteg vagyok, de inkább ez mint hogy gyilkolásszak
@leslien: Ez a kép teljesen rendben van. Megnéztem eredeti méretben, és sztem egyik legjobb képet csinálja. Most kövezzetek meg, de szerintem a Z1-nél szebb képet lő. Mondom ezt úgy, hogy N5 előtt Z1-et akartam venni, most meg a 2 között, jobban mondva 3 (Xiaomi mi3) mobil között vacilálok.
-
válasz
zsirfecske #2014 üzenetére
Marmint kinek iranyt mutatni? A gyartoknak?
-
válasz
zsirfecske #2012 üzenetére
> Android evangelists, developers and influencers
Ez a lenyeg egyebkent. A Nexusok jo reszet fanbojok veszik, akik utana hirdetik az iget mindenhol, hogy az Android a legkiralyabb, es ez a reklam az, amit a Google nyer a Nexusokbol. 30 milliot nem erne meg eladni, mert annyi fanboj nincs, es nem erdeke senkinek kisoporni a Samsung/LG/... nyereseget. Tehat pl. ha assemble vesz egy Nexust, a Google-nek nincs nyeresege a hardveren, de napi 2 oraban szorja a PH-n a tudast, hogy a Google az isten, a stock Android a legkiralyabb, es egyebkent is, akkor mar megerte.
-
zsirfecske
addikt
“Although it is unlikely Google would sell the Nexus 5 at a straight loss, it is highly likely that it would sell it at around cost or with very little margin,” Wood commented. “Google will only sell around 1-2m Nexus 5s, but they will be bought by key people – Android evangelists, developers and influencers – spreading the Android brand.”
én is csak ennyit mondok mint az aláhúzott rész, hogy nagyon valószínű hogy nem keres vele, főleg hogy nem is ez a profilja. ne higgyétek azt, hogy véletlen hogy a google ismét eljátszotta a nexus4 megjelenésekori készlethiányt, ennyire nem amatőrök. az oka éppen a szóban forgó megállapítás. ők nem telefongyártó/forgalmazó cég, más a célfüggvény és kész.
amúgy pl az osztrák/német árak is pont ezt sugallják (nem csak az usa retail), hogy vsz 350 dollár/eur körül lehet az igazság, így +50 pénzért már lehet haszonnal terjeszteni az lg forgalmazásában.
-
F-ECT$
titán
válasz
zsirfecske #2005 üzenetére
Lehet, hogy az angolom nem perfekt, de ez nem részletezi, hogy a Play-ből vett telefon esetén veszteséges-e az eladás vagy nem. (Csak az egyéb kisker csatornák "sírnak".)
icons: A Nexus telefonokat körüllengi az a felling, hogy ez pure android, semmi fölösleges hülyeség, gyors, kevés memóriát eszik, rögtön jön a frissítés, nem akad, nem bugos, jól bánik az akksival, stb. Ezek jó része persze igaz is, de a bugmentesség azért néhol csorbát szenved.
-
icons
addikt
Ha privátban jelzed nekik a hibát, általában javítják (nekem talán 1 cikkíró kivételével mind ezt tette). A hsz-eket nem mindig olvassák el.
(#2009) lafaty80
Egyébként én is ezzel kezdtem a keresést, de sajnos nem találtam meg ezt az opciót. Pedig anno milyen jól is működött! (bár kétségtelenül egyszerűbb lenne így, de szerintem még 5 év kelleni fog, hogy nagyjából használható szintre hozzák). A legjobb az lenne, ha pl kocsmában vagy buliban is működne! Csak elkiáltod magad, hogy "Okay Google, give me your position!" és máris mondja hogy éppen melyik asztalon hagytad (jobb esetben átveszi a hangszóró felett az uralmat addig). Najó, ha ez nem is, attól tartok, hogy csak stelir körülmények között működik jól a felismerés. -
F-ECT$
titán
Nincs annyi pénz itt, hogy 1 ember csak 1 telefonnal foglalkozzon 2 hétig, bújja az összes fórumot, és összeszedjen annyi infót, ami már itt a hetek alatt felhalmozódott. Ez persze nem menti őket, mert most már eljutottunk oda, hogy egy rosszul fordított és hibás hírt sem javítanak, hiába jelzi ezt valaki az első pár kommentben.
Bár kicsit sárga, kicsit savanyú, de mégis ez a "miénk", így én is olvasok külföldi portálokat, de ide jövök fórumozni. -
icons
addikt
Én ezenkívül még két bugot sikeresen találtam, amikor összeomlott valamelyik gyári app (volt Google Now, talán Settings, és esetleg a hívó alkalmazás).
Imádom a telefont, de a szoftveren még egy picit javíthattak volna, az új appok működése hagy némi kívánnivalót maga után.
Az egyik bug az volt (csak hogy ne a levegőbe beszéljek), hogy bemondom a Google Now-nak, kit szeretnék hívni, nem találja meg, rámegyek arra az opcióra, hogy majd kikeresem, ez belevisz a telefonkönyvbe, és ott nyomtam valamit, amitől crashelt. Most kipróbáltam, és nem jöttem rá, hogy mit, DE rányomtam egy contantra, hogy hívás, utána kinyomtam és nem visszadobott a telefonkönyvbe, hanem a "Mobile network settings" menübe irányított
Amit ma még meg se nyitottam.
Szerintem a következő update-tel majd megoldják ezeket, de elég béta jellegű ez a Google Now kereső.
Najó, ez a belebeszélek és kitalálja funckió teljesne használahatatlan
"Call glgllgg" = "Call Anna", "Call Anna" = "Call 0 9 0", "Call Anna" = "Call Soma" és így tovább
Nagyon vicces
Hmmm, lehet annyira nyomin mondani az "Anna"-t, hogy Annanak értse. Tehát ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez mintájára kell nekem hozzá alkalmazkodnom. De képes működni!(#2007) zsirfecske
Igen igen, a crash-re ment is a report! Viszont azóta nem tudom, hogy hoztam elő (ami egyben szerencse is). A többit viszont hagyom, mert láttam topikokat, mennyire foglalkozik a Google a felhasználók visszajelzésével (sírtak valamelyik alkalmazás miatt, egy Google-ös beírt még 2011ben, hogy utánanéz, és azóta semmi)
A reportot viszont biztosan megkapják a fejlesztők, úgyhogy lesz min dolgozniuk! -
zsirfecske
addikt
szerintem megbízható forrásból jön, meg a common sense
-
G4bi89
senior tag
Rengeteg dologról nem beszéltek...persze majd a teszben, ahol viszont elintézik 2 mondatban. Azon kívül amit a többiek írtak akkumulátorról,videó felvételnél a fókuszról,eos kamera, hátlap recsegés, kopás stb... Valaki benéz az N5 topikba az ezekre mind megtalálja a választ napok óta.
-
-
Kari1
aktív tag
válasz
FrankMonzano #2000 üzenetére
A mobilarénás dolgokat már rég fenntartásokkal kell kezelni, csak nézd meg hogy a híreknél is (pl andante) mit művelnek... (bulváros cikkek, eredeti angol cikkből kihagyott részletek, rosszul szereplő termék infók stb)
Kamerára és egyéb dolgokra meg annyit, hogy várjuk meg a frissítést mivel a felhozott hibák egy része szoftveresen javítható.
Illetve az akku is olyan dolog hogy sokan sírnak hogy milyen gyenge, persze hogy nem fogja addig bírni mint a G2 de, tesztekben a S4-gyel és iPhone 5s-sel van egy szinten, azoknál mégsem sír annyi ember hogy gyenge az aksi.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest