- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslien
nagyúr
azt hiszem költöznünk kell kész a teszt ,pepe091 kolléga zárja . köszönjük
-
leslien
nagyúr
Telemax telefonos információt kaptam ma reggel: több mint valószínű h u.a. lesz mint a Nexus 4 estébe h javítani fogjuk, de cserélni nem tudjuk majd és természetesen 2 év garancia érvényes lesz a kint megvásárolt áfás számlás készülékre. beszéltem velük és képbe volt mert rögtön mondta h nekem csak számlám lehet mivel kint vásároltam a telot. na mi fene mégsem utaztam potyára úgy néz ki lesz garim itthon is
-
leslien
nagyúr
skacok nem értem h miért nem a Ditech töl v a MM.AT. vesztek telot? értem azt is h ha gariztatni kell akkor utazni kell ,de 2 év az 2 év és nem fognak szívatni! ja és lehet h telemax is be vállalja az első évet .....
zenefan: holnap felhivom a Telemax ot -
leslien
nagyúr
remélem minél előbb többen leszünk....
-
leslien
nagyúr
N5vsN4 képek most készült...
lesz még több -
leslien
nagyúr
nagyon ott van ez a telo bakker azt hittem h csak root -al fog menni a usb otg és tökéletesen működik és még a 1tb vinyót is kezeli
ez alapján kell csinálni meg is vettem 225 huf volt az app
-
leslien
nagyúr
válasz
aMolnar #1881 üzenetére
Sajnos a garancia még mindig nem az erősségűk
Csaj akivel beszéltem nagyjából képben volt, de véletlenül monta h kicsit káosz van itt garancia ügyben
egyébként meg ha tényleg nem javítja a mo. Lg a Ditech es telonkat (bekaphatják) nem érdekel mert van normális 2éves gari ahol korrekt csoport vár.
-
leslien
nagyúr
Most hívtam Mo. Lg t garancia ügyben azt mondták ha külföldön vásárolt telefont akkor csak azt fogadjuk el amit a MM - ban vásárot
Mi van??? -
leslien
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #1875 üzenetére
pl. usb otg app ami nekem kell csak root al működik
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
azért kell ide a frissítés mert a hang az nem az amit vártam remélem faux megoldja majd, kamerán is kell javítani hozzá teszem N4 képest le a kalappal, mert az előző verzió hoz viszonyítok. holnap csinálok n4vs n5 testet. annyit már most mondhatok h nekem is volt egy pár telom, de ez mindent visz...
-
leslien
nagyúr
arra leszek kiváncsi h mikor kezdjük el a főzelèkeket feltenni
-
leslien
nagyúr
usb otg működik pendrive volt a bűnös
remélem minél előbb root al már megy neki a vinyó is -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
Nekem nem mükszik az otg
vki probàlta màr?
Huan; iràny a Ditech -
leslien
nagyúr
vki rendelt már a Amazon ról? lehet fizetni paypal v csak kártyával ?
-
leslien
nagyúr
Skacok ha vkinek van fólia átvennék egyet pls
-
leslien
nagyúr
válasz
*RLaci* #1571 üzenetére
még vmi kaptam hozzá ingyem sim kártyát sajnos rá van ragasztva a dobozra vigyázz óvatosan szedd le mert ezt is Jürgen jól elintézte. "Jürgen rázod azt a pofonfát nagyon" egyébként nagyon ott van a telo. Lg d821
HAS Black ez melyik ország lehet ? számla ua. amit a megrendeléshez kaptunk visszaigazolást csak már szálaként kapod meg imei számmal -
leslien
nagyúr
Na megvan a telo
még várom a vonatot Wien Westbahnhof. (ez tényleg beteges, de mindegy
aki itt veszi meg a Ditech ben kérni kell h szerepeljen a számlán a imei szám! mert ha nem szólók akkor nekem Jürgen nem írja oda.. további infó a vonatról
-
leslien
nagyúr
fóliát melyiket és honnan pls link
-
leslien
nagyúr
Nekem még februárban mondta a Lg ügyfélszolgálatos "ha eus(MM Saturn...) számla van akkor szervizeinkben garancia érvényes" play store on vásárolt készüléket adott országban kell vissza vinni ott ér ényes a garancia.
Pont ezért vettem a Ditech nél mert itt akkor érvényes 1évig utána meg ha gond van (ne legyen) akkor Osztrák barátunkkal beszéljük meg -
leslien
nagyúr
Szombaton reggel indulás Bécsbe, Ditech nexus 5 vásárlás aki akar csatlakozni most még van hely az autóban jelentkezni nálam vagy
rlaci2 -
leslien
nagyúr
Pénteken megyek Bécsbe, Ditech ott veszek mert akkor van garim is. Vonat csak 25€ oda vissza,
-
leslien
nagyúr
Skacok, jól tudom h a nexus 5 is mind független még ha szolgáltatónál van(O2)?
-
leslien
nagyúr
Dietech üzletekben is 399€ 16gb os vagy csak online?
-
leslien
nagyúr
Kíváncsi leszek h melyik lesz itt a szolgáltatóknál elérhető, mert az O2 nál 32gb os van. Nagyon úgy tűnik h itt is a 32gb lesz akkor meg nem variálok veszek a telenyomornál.
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
kérdés: ha rendel vki a play ről (UK) muszály a saját nevére kérni a számlát illetve címére? ( mert az egyik ismerős rendeli meg a másik meg haza hozza csak van köztük 300 km)
-
leslien
nagyúr
nexus 5 video 1080p
vki, van info usb otg? -
leslien
nagyúr
skacok ,pls vki használható UK. proxy servert
-
leslien
nagyúr
kérdés; Írország ott működik a play es rendelés?
-
leslien
nagyúr
skacok, nekem van ismerős Németországban pontosan München ben azt meglehet csinálni h rendelünk N5t és válalom a postás szerelet, csak a vonat árát kell össze dobni ami 52€ oda vissza
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest