Hirdetés

Aktív témák

• assemble

addikt

válasz w333 #2048 üzenetére

Csak erdeklodeskeppen: fogtad valaha a kezedben ezt a telefont? Lottel vele fotokat es elemezted oket?
    Mert valahogy ketlem. Akkor pedig hogy tudsz egyeterteni pl azzal hogy pl gyengebb fotokat lo mint az N4, stb? A tenyszeru tevedesekrol pedig most ne is beszeljunk.
    Hogy kevesbe lenne boom sem nagyon ertem. N4 miben volt boom? Foleg a benne levo SoC es az ara miatt. Arban ugyanolyan jo az N5, SoC-ban ugyanugy az elerheto legjobb van benne. Es a kijelzoje is boom, amiben az N4 nem nagyon volt az (gnex-hez kepest). Kameraban is nagyobb boom mint N4 volt (mar onmagaban az OIS miatt is). Az mind nagyon relativ hogy kinek mi szamit, de osszessegeben nem latom hogy miert lenne kisebb dolog, mint az N4 volt anno. A G2 pedig joval nagyratorobb telefon mint anno az Optimus G volt, igy ilyen aron hogy mindent megkapjon amit az nem olyan nagyon realis elvaras

N4-rol amugy tobb mint valoszinu hogy en sem valtanek ra, ami azt illeti ket egymas koveto keszuleket nagyjabol sosem szoktam megvenni, hacsak nincs ra valami kulonosebb okom. Most is gnex-rol valtanek ra, de meg ez sem biztos amugy, lehet h ismerose lesz a cucc es a kovetkezot is megvarom.

emvy: mint irtam, nincs tobb hozzaszolasom a temaban, mert szerintem ez az egesz sehova nem vezet. De sok dolog amiket osszehordasz (lasd: fanboyok (lol?) mint en (lol?) reklamozzak (lol?) a cuccot amin nincs profitjuk) inkabb csak a "pistike osszeeskuveselmeletei" kategoriaban indulnanak, mint a google strategiajanak valodi targyalasaban (ami egyebkent szerintem szinten nem kapcsolodik szorosan a temahoz). :)

Aktív témák