Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
assemble
addikt
Csak erdeklodeskeppen: fogtad valaha a kezedben ezt a telefont? Lottel vele fotokat es elemezted oket?
Mert valahogy ketlem. Akkor pedig hogy tudsz egyeterteni pl azzal hogy pl gyengebb fotokat lo mint az N4, stb? A tenyszeru tevedesekrol pedig most ne is beszeljunk.
Hogy kevesbe lenne boom sem nagyon ertem. N4 miben volt boom? Foleg a benne levo SoC es az ara miatt. Arban ugyanolyan jo az N5, SoC-ban ugyanugy az elerheto legjobb van benne. Es a kijelzoje is boom, amiben az N4 nem nagyon volt az (gnex-hez kepest). Kameraban is nagyobb boom mint N4 volt (mar onmagaban az OIS miatt is). Az mind nagyon relativ hogy kinek mi szamit, de osszessegeben nem latom hogy miert lenne kisebb dolog, mint az N4 volt anno. A G2 pedig joval nagyratorobb telefon mint anno az Optimus G volt, igy ilyen aron hogy mindent megkapjon amit az nem olyan nagyon realis elvarasN4-rol amugy tobb mint valoszinu hogy en sem valtanek ra, ami azt illeti ket egymas koveto keszuleket nagyjabol sosem szoktam megvenni, hacsak nincs ra valami kulonosebb okom. Most is gnex-rol valtanek ra, de meg ez sem biztos amugy, lehet h ismerose lesz a cucc es a kovetkezot is megvarom.
emvy: mint irtam, nincs tobb hozzaszolasom a temaban, mert szerintem ez az egesz sehova nem vezet. De sok dolog amiket osszehordasz (lasd: fanboyok (lol?) mint en (lol?) reklamozzak (lol?) a cuccot amin nincs profitjuk) inkabb csak a "pistike osszeeskuveselmeletei" kategoriaban indulnanak, mint a google strategiajanak valodi targyalasaban (ami egyebkent szerintem szinten nem kapcsolodik szorosan a temahoz).

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Ubuntu Linux
- Assetto Corsa EVO
- Ingatlanos topic!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest