Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
A mobilarénás dolgokat már rég fenntartásokkal kell kezelni, csak nézd meg hogy a híreknél is (pl andante) mit művelnek... (bulváros cikkek, eredeti angol cikkből kihagyott részletek, rosszul szereplő termék infók stb)
Kamerára és egyéb dolgokra meg annyit, hogy várjuk meg a frissítést mivel a felhozott hibák egy része szoftveresen javítható.
Illetve az akku is olyan dolog hogy sokan sírnak hogy milyen gyenge, persze hogy nem fogja addig bírni mint a G2 de, tesztekben a S4-gyel és iPhone 5s-sel van egy szinten, azoknál mégsem sír annyi ember hogy gyenge az aksi. -
F-ECT$
titán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Az erős, hogy akadozik, de 1-1 apró lag előfordul.
-
MartOOn
addikt
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Dehogy akadozik... Gyorsabb mint az n4. Roccenest en meg nem lattam rajta... De nyugodtan terjesszuk a fszsagot... Szar a kamera, akadozik az animacio... Marhasaghegyek...
-
Falka
tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Egyáltalán nem akadozik

-
klevente
tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ha átállítod art-ra még nem fog sokminden változni, ahhoz az alkalmazásíróknak kell megírni jól a programokat. Elvileg ez még csak egy ilyen "preview feature" hogy átálljanak az alkalmazások. Valakinek amikor átállította jelentősen nőtt az akkumulátorhasználata is tehát még nem tiszta a dolog.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Gyors minden mint egy ios, mindenki ismeri, nincs vele tul sok gond
Miaz a dalvik/art beallitas?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Sry,lejart a szerkesztesi ido. Szoval beszeltetek itt mindenrol,kamera,akksi,G2 osszehasonlitas,de a rendszerrol nem sok szo esett,ami a lenyege lenne egy Nexus telefonnak. Valaki beszamolhatna errol a temarol is.
-
vtechun
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Az engem is érdekelne
-
No.01
addikt
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ez a kerdes engem is nagyon erdekelne...
nikilauda:
Ha speedshopban nincs (amire szvsz igen keves esely van) akkor jominosegut nemigen fogsz kapni.
Rendelj E-bay-rol. Olcsobb, jobb es amit rendelsz azt kapod nem pedig egy noname sz*rt ami majd olyan szinten rontja a felhaszanloi elmenyt, h sirva fogsz tole menekulni.
Ez persze szemelyes velemeny ill tapasztalat az elmult kb 5 ev tavlatabol...
Ha tutira mesz akkor csatlakozol az itt fentebb irt rendelos csoporthoz. Az szerintem korunk egyik legminosegibb es legtartosabb foliaja. -
zenefan
aktív tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ott az osztrák bolt, 24 ajróért postázzák magyarba és ha felteszi a polcaira a magyar MM is a készüléket / illetve a magyar LG képviselet is forgalmazni fogja, akkor szinte 100% hogy itthon is garanciát élvez a kint vett N5. Addig viszont érdemes kivárni, főleg hogy csökkenhet a kinti kisbolti ár is.
-
F-ECT$
titán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Nem.
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok, de szerintem nagyon silány minőséget képvisel a Samsung, kivéve a műszaki cikkek és Tv -k, ne haragudj de nekem kb. 15év alatt egyetlen hálózati töltőm sem romlott el, ezzel szemben kb. 2 hónapig volt S3 LTE telefonom és a fórumot olvasva: töltő / alaplap / kijelző csere kb hetente 1-2 embernél, gyorsan el is adtam, mint már mondtam, silány minőség

De ezen kár is vitatkozni ez nem az a topik, bocsi mindenkitől OFF vége

Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest