Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Pipikék
tag
Jó látni leszünk páran Nexus 5 tulajok
-
icons
addikt
Nahát, ismerős nevek
(SC2 topikban lógtam egy ideig)
BTW ismerősöm tegnap 10kor adta fel DHL-lel, hajnali 3kor pedig Feucht városába került a telefonom. Ha jól sejtem a hétvégén nem csinálnak semmit, de még így is remélem kedd magasságába én is egy boldog tulaj leszek!
(#1588) zenefan
Németből postázás nem 10, hanem 17 euró! Legalábbis DHL-lel. Itt vannak az árak. Online vásárlással (valahogy) csak 15 euróDe szerintem a 17 reálisabb!
Jaigen, ismerősöm ennyiért adta fel, tehát elég biztos az infó(#1596) zsirfecske
Ahhoz képest, hogy 3an kezdtük néhány darab fóliábal, a 20k már egészen szép összeg(#1598) Eyesis
Nincs, de nem is lesz : ) egyelőre tokellenes vagyok. Lehet ez csak az első törésig tart, de zavar hogy nem az egyébként gyönyörű telefont fogom, ráadásul ennek a hátlapja nagyon jó (ezért sem Nexus4est vettem), és már így se kicsi darab, de a legkisebb tok is (amelyik nyilván kevésbé véd) is sokat hozzáad a mérethez. Maradok a fóliánál, és próbálom nem leejteni. Lehet a biciklitúrákhoz majd veszek egy tokot... még nem tudom -
zsirfecske
addikt
fasza, akkor lehet mást választok, pont ezt az ultra fitet néztem.
mondjuk ha tényleg ilyen ropi a teló, akkor csak megerősödött az elhatározásom, hogy kell rá tok. max akkor neo hybrid lesz, majd még körüljárom.
rendelés:
amúgy ha ekkora az érdeklődés (már 20k felett az összeg), tényleg utalásos lesz. viszont cserébe csinálok aprón hirdetéseket hozzá, az mindenkinek jó (biztonságosabb tán, értékelés stb). ja és 100 ft-ra felfelé kerekítem az összegeket és jó lenne egy helyre/időbe szervezni az átadást, amennyire lehet.de ha más bevállalja a rendelést nekem az is ok, sőt. viszonylag kevés erőforrásom van most rá és nem biztos hogy midnenkinek ok a feltételeim.
-
Falka
tag
Hát meglátjuk, felírtam magam a megrendelők közé. Aztán kiderül... 3-4 hét alatt azért több véleményt is fogok találni róla...
-
Falka
tag
válasz
zsirfecske #1578 üzenetére
Szerintem nézzétek meg, elég sokan irják, hogy a tok felsértette a telefont...
-
zenefan
aktív tag
Na ez őrült fontos, be is írtam a táblázatba! Köszi!
Jürgent kérjük meg tehát, szépen...Jürgen, nicht vergessen den IMEI Zahl zu aufschreiben!
-
Falka
tag
válasz
Nah megjött az én Nexus5-öm is Ditech-től. Egy iylen SPIGEN SGP Ultra Hybrid Case jó is... Jól látom, hogy jár egy screenprotector is hozzá?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ah, vegre tortenik valami. Itt mar vagy harman elkezdtek ezt (koztuk en is
), de ez most a legprofibb hozzaallas idaig. Mindenkepp rendelnek veled, ugyhogy beirom magam egy par cuccra es szivesen utalok is neked elore!
Falka: igen, jar hozza, bar valahogy a hatuljara is kene. Arra lattok opciot?
-
*RLaci*
addikt
válasz
Beírtam.Köszi
-
zsirfecske
addikt
na akkor ezúton megosztom a
táblázatot!
akinek kell bármi, írja be magát és rendeljünk. holnap estig max, hogy ideérjen (2-3 hét a szállítás!). eddigi jelentkezőket betettem, a dolog egyértelmű, szerkesszétek igény szerint!
megjegyzés: ha én rendelek, és nagy lesz az összeg előreutalást fogok kérni mindenkitől (apró profilom). akiek ez gáz az ne írjon be szó nélkül véglegesnek semmit! ja és pls ne szivassuk egymást kamu vállalásokkal. köszi!
-
zenefan
aktív tag
válasz
*RLaci* #1566 üzenetére
Kérlek, ha mentek Ditechbe, feltétlenül kérdezzetek rá a postázásra és hivatkozz arra, hogy e-mailben pár napja ők maguk írták, hogy:
Die Versandspesen nach Ungarn betragen 24€,
Eine Lieferung nach Ungarn ist leider nur mit Vorkasse möglich.Ha pedig ez mégse igaz, akkor írjatok nekem, nem szeretnék másokat hülyíteni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1561 üzenetére
ocs, elsőt rosszul linkeltem, van most jó kis sale néhány tokra buyouton.
-
Mr.Chow
tag
-
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #1550 üzenetére
Appok között a Photos-t elindítod (ilyen szélforgó ikonja van, új app) és balról előhúzod a menüt. Ott lesz az auto awesome, hogyha pedig be van állítva G+ ban az auto mentés, akkor a teló magától felajánlja, hogy készít ilyen egyedi kompozíciókat képekre és videókra is
-
zsirfecske
addikt
emberek!
mi 3-an (icons, Eyesis, zsirfecske) kinéztük a SPIEGEN ebay store-ból ezeket (még változhat/bővülhet):
1x Spigen Ultra Hybrid Case
1x SPIGEN Ultra Fit Case
2x SPIGEN Crystal Front Screen Protectornem kéne sokat várni (hogy meglegyen mire a teló jön), a többiek akik még hezitálnak, csatlakozhatunk, vagy kezdjük el magunk? köszi
(nyilván elsősorban pestieknek éri meg, ha mondjuk én rendelem és pesten személyesen át tudom adni. fóliára néztem meg, hogy egyéni rendelésnél 3300 ft egy csomag, 5 embernél már csak 2400 ft)
ha van még érdeklődő csinálhatunk egy táblázatot is vagy vmi.
-
Uzi74
senior tag
Kérték tőlem a Razr Maxx és Nexus 5 összehasonlítását (szubjektív):
Fizikai paraméterek:
vastagság, szélesség, súly hasonló, a nexus 7mm-el hosszabb
Anyaghasználat, fogás, kinézet, gombok elhelyezkedése szempontjából a MAXX jelentősen jobb - a nexus trapéz keresztmetszete/fogása és gombok érzékenysége tokkal orvosolható
Időjárásállóság: a nexuson több helyen lyukacsos a borítás, főleg az alján a hangszóró/mikrofon recéin juthat be könnyen por/nedvesség (MAXX az cseppálló volt), viszont a mikorofon minősége/érzékenysége jobb emiatt
Képernyő: a 4,95 vs 4,3 zoll úgy értendő, hogy a MAXX-on voltak fizikai gombok is - valójában kisebb az effektív különbség - viszont az a kicsi növekedés érezhetően könnyebb gépelést tesz lehetővé. A felbontás jelentős növekedése számomra nem ad akkor pluszt, de természetesen kellemes. Az AMOLED feketéi nem meglepően feketébbek voltak - mindkettő jól látható napfényben is. Nexuson nekem van 2 hibás (nem zavaró) pixel (ahogy az első 2. nexus 7-emen is volt, csak ott a szenzorok is rosszul működtek )
HDMI: MAXX csak 720p-t vitte rendesen, Nexus 1080p-t is támogatjaROM: MAXX-ban 16+64GB SD=80GB, itt 32 GB Fix. Azt mondom a 32 még éppen elég, 16 már kevés lenne, ha valaki zenéket is cipel magával. MAXX nem támogatta igazán az OTG-t (csak ha megtápláltad külső árammal), ez nexuson megoldható minden további nélkül
Sebesség: nincsenek azok az idegesítő akadások, amik a MAXX-nál (stock ROM) előfordultak, chrome alatti böngészésnél sokkal folyamatosabb - aki váltáson gondolkodik ez a döntő szempont. Nexus villámgyorsan bootol, lenyűgözően.
Játékok: számomra indifferens, ha játszani akarok akkor nexus 7
Vezeték nélküli töltés: szeretem ledugaszolni a nem használt portokat, ezért nagy előny nekem - jack-et, USB-t le lehet fedni fixen - BT és vezeték nélküli töltés szükségtelenné teszi őket. Este ha asszony már alszik nem kell bűvészkedni/zajongani a kábellel. A vezetékmentes töltés élettani hatásai? Tudja fene..
Hangszóró/hang: MAXX-on jobb a hangszóró, BT támogatja az APT-X-et, Nexus nem - viszon a telefonbeszélgetés minősége nekem jobb a nexuson (szubjektíven)
Bluetooth 4.0 LE - MAXX-ot lehetett csatlakoztatni Polar H7-hez, KitKat-re még nem aktualizálták a szoftvereket - legalábbis nekem nem sikerült csatlakoztatni.
Stabilitás: a MAXX-ot néha újraindult/újra kellett indítani, de a nexus is egyszer magától újraindult mikor hazaértem és az otthoni halózaton elkezdte a szinkronizálást
Android verzió/Upgrade: MAXX megragadt 4.1-en, a Nexus meg nexus
. A Maxx-ban voltak kényelmi funkciók, amik hiányoznak: némára állítani a lock screenen, notification hangerő csengés hangerejétől független állítása.
Ja és az akku Akku: MAXX-ot is naponta töltöttem, abban sem maradt 40-60%-ál több nap végére. Nexus nekem ki fogja bírni a napot többnyire ahogy látom - de egy keményebb napot navigációval/hotspottal/sok music streaminggel/rossz térerejű épületben már nem - external battery biztos ami biztos legyen az embernél. Maxx-ot csak egyszer sikerült lemerítenem 1 nap alatt, de akkor 4 óra navigáció is benne volt bekapcsolt képernyővel, ez a nexusnál autós töltőt igényel nem kérdés
-
Eyesis
őstag
válasz
zsirfecske #1409 üzenetére
én is beszállnék
-
leslien
nagyúr
Na megvan a telo
még várom a vonatot Wien Westbahnhof. (ez tényleg beteges, de mindegy
aki itt veszi meg a Ditech ben kérni kell h szerepeljen a számlán a imei szám! mert ha nem szólók akkor nekem Jürgen nem írja oda.. további infó a vonatról
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #1546 üzenetére
Nagyon jó kis videjó
(#1548) ßrainiac
Android 4.3 -ban hol van
mert én még eddig nem találtam meg
-
( V )
veterán
válasz
assemble #1544 üzenetére
oké hogy a belső SD gyorsabb meg az FS is fejlettebb, de az FS kérdés szerintem ma már nem probléma, hiszen a külsőt is le lehet formázni szinte akármire (ha a kernel támogatja), az irás / olvasás sebesség pedig bőven megfelelő pl már egy class4-es karin is nemhogy egy class 10-esen.
-
Eyesis
őstag
Nem tudjátok, hogy hol lehet hozzá tokot venni?
-
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #1521 üzenetére
Auto awesome van 4.3-ban is (magyarul auto szuperség xD)
Eyesis: mire gondolsz? Itt Magyarorszagon? Keves ra az esely, nezz szet ebay-en peldaul.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsirfecske #1540 üzenetére
Németen is van olcsóbb, csak az HK-ból jön, én meg addig nem akartam rá várni. Főleg ha nem lett volna kompatibilis, gond nélkül visszaküldhettem volna.
Na meg a linkelten nem írják a V02-es verzió-e vagy nem, arra érdemes figyelni mert az első csipogott és nem adott csepptöltést a végén. -
zsirfecske
addikt
válasz
assemble #1544 üzenetére
hát ez elég gyengus indoklás, hehe.
ami tény, a microsd kártya megléte nagyon hasznos tud lenni ha arra mented az összes személyes adatot (kamera oda fotóz/videóz, zenék, doksik stb) és hirtelen baszarik a telód. szerviz előtt csak kikapod a sim-et és az sd kártyát és nem veszett el semmi adatod. sajnos épp megéltem, illetve szerencsére nem nexus-szal történt.
de amúgy részemről tök oké a 16 gigás nexus5 is sd bővítés nélkül, 2-3 játék, 5-10 mp3 album és a kamera fotók/videók bőven elférnek, utóbbiakat úgyis le kell mentegetni rendszeresen (backup). a 32 gigás meg bőven fasza. csak lenne már a kezemben
-
assemble
addikt
"A nem bovitheto tarthely meg amiatt van, mert nyomja a Google az embereket a felhoszolgaltatasok fele"
Sokan kepzelik ezt, de a valodi oka egeszen mas, sokkal inkabb technikai: Why Nexus devices have no SD card
-
assemble
addikt
Egy hosszabb unboxing: [link]
Elvileg reszletesebb (1 oras) review is koveti nemsokara -
lafaty80
addikt
Slow motion videót csinált már vele valaki? Vagy csinálna nekem egyet?
-
zsirfecske
addikt
ez nem rossz, bár uk amazonon olcsóbb!
-
assemble
addikt
válasz
andrewb0y #1514 üzenetére
"sokan panaszkodnak;"
A harom dologbol amit linkeltel kettonel osszesen egy valaki panaszkodott.
Abbol amit olvastam az egyeduli ami viszonylag gyakori ezek kozul a "lotyogo gomb" effektus, dehat tenyleg ez legyen a legnagyobb baja...
Ami meg emlitheto az a pixelhiba, de az is mar joval ritkabban fordul elo. -
jaszy91
aktív tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
zenefan #1536 üzenetére
nemtom miért fikáztak téged korábban, tök jó hogy valaki összefogja a dolgokat. nincs kedved 1. hsz-t írni majd? razr i-nél én csináltam, elég jó lett
segítenék illetve felhasználhatnád az általános droidos részeket belőle (mi is a defy 1. hsz-ből építkeztünk anno).
riszpekt
-
zenefan
aktív tag
Nexus5 hírek:
1. Annyi újdonság van, hogy az osztrák MM-ban 3-5 munkanapon belüli elérést írtak ki, ami messze lekörözi a helyi Saturnt és német MM/Saturn párost is! Részletek itt.
2. Találtam egy német forrást, ahonnan azonnal lehet venni 32 Gb-os készüléket. Sajnos az oldal leírásából még nem tudtam kihámozni, hogy szállítanak-e MO-ra, de akinek van kint ismerőse, az rögtön tud rendelni, majd postázhatja.
3. aki nem bírja ki, vesse magát rá az osztrák/német Ebay kínálatra.
-
-
Uzi74
senior tag
válasz
Fapuma77624 #1505 üzenetére
http://www.amazon.de/gp/product/B00CTT7G7U/ref=oh_details_o01_s02_i00?ie=UTF8&psc=1
Ilyen keleti csodával töltöm. Pozicionálásra sem túl háklis és nem csippan idegesitôen ha ráteszed mint sok másik -
zsirfecske
addikt
pedig bizony nem érdeke. a nexus referencia készülék, a google nem ebből akar pénzt, ő reklámból él. elsősorban irányt kell mutatniuk és az ökoszisztémát fenntartani, annak pedig kényes az egyensúlya. ott a samsung, aki az elmúlt években nagyon megtáltosodott, ami éppen olyan nagy baj a google számára, mint hogy néhány kisebb gyártónak éppen nem megy. szóval nekik az a jó, ha minél több androidos készülék van a világban (el kell juttatni a reklámot valahogy), és minél többféle megvalósításban, amit egy gyártó sosem tudna már lefedni (1 mrd+ androidot futtató eszközt aktiváltak a bolygón!), ezért ügyesen kell lavírozni. lásd épp az lg-t, milyen szépen felfuttatták 1-2 év alatt. és persze lásd a motorolát, amivel meg egész más távlati céljuk van (és ezt a sok szemellenzős a fórumokon nem képes látni), velük nem manapság fognak 50 milliós darabszámban eladott telefont kihozatni, egyszerűen velük sem arra játszanak (inkább egyedi cuccok lesznek, lásd okosóra, új technológiák bevezetése).
ehhez nem csak közgazdász kell, hanem piacismeret is.
-
lafaty80
addikt
Megelőztek:
"Amennyiben előrendelést ad fel erre a termékre, azonnal értesítést kap, amint az raktárról elérhető. De rendelését addig nem számlázzuk, bank/hitelkártyája addig nem kerül terhelésre amíg Ön azt meg nem erősíti. Az esetleges lemondásnak nincs költsége."Én beregeltem, de semmilyen banki adatot nem kellett még megadni.
Csak jelezni cog ha megérkezett. Akkor még lemondhatod. Szép is lenne ha ár nélküli előrendelést végleges rendelésnek vennék... -
zolka95
őstag
elég gáz, hogy nem lehet bővíteni a memóriát és csak 32GB lehet max
nem telik meg hamar a 4k hd kamerával??? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
MartOOn #1520 üzenetére
enyem is jo, icipicit lotyog a power gomb de csak ha lotyogtetem az ujjammal vagy ha kocogtatom a telot, ezenkivul sokkal jobban ossze van rakva mint az s4, vagy egy note 2 ami tuti. semmi bajom a kijelzovel (kopp kopp) es a rezgessel is meg vagyok elegedve. az allando kijelzogombok megnyomasakor lehetne erosebb egy kicsit es kar hogy ezt nem lehet allitani mint a billentyuzetet (szoval ha vki szerint tul erosen rezeg gepeleskor az miert nem veszi lejjebb??)
szerintem is tulfujja egy ket ember a dolgokat, de lehet en voltam szerencses.a 4.4be rakott auto awesome, vagy minek nevezik nagyon kiraly cucc. eleg basic meg minden de pont erre vagytam hogy ne kelljen sokat szenvedni, csak kivalasztani kepeket meg videokat (meg zenet is jo lenne de abbol csak a gyariakat lehet..) es megcsinalja magatol az egeszet, ossze vissza vagdossa a videot meg mindenfele effekteket rak bele hogy ne legyen uncsi..
-
Pipikék
tag
Jó hír dolgoznak a Google emberek
Disclaimer: at the time of writing, we’re running build number KRT16M and camera version 2.0.001. It’s been said that Google will soon push out an update to address laggy camera performance, in which case we’ll update this post if we notice an improvement.
-
MartOOn
addikt
válasz
Itt is kezdjuk mint n4 topikban? Vicc... LG maga lenne a csoda ha nem lenne hibás darab. Ez ennyire nehéz anyag? Lesz pár rossz kijelzo, par lotyogo gomb... Esakkormivan? Nexusnal 3x dragabb keszulekeknel is elofordulnak hibak, plane az első szeriaban... De rugozzatok rajta.. Hajra hajra!
-
w333
félisten
válasz
Ezért is mondtam hogy még nagyon friss a telefon, és kell vele várni legalább 2-3 hónapot hogy rendesen kiforrja magát ...
az első szériákban lehetnek hibák, ezeket a hibákat valószínűleg a következő szériában javítani fogják
Türelem - türelem ne dobjatok ki az ablakon felesleges 100 ezer Ft
tudom hogy ezeket valószínűleg garanciában javítani illetve cserélni fogják, de szerintem azért jobb a békesség és az hogy mindenkinek hibátlan telefonja legyen
-
andrewb0y
csendes tag
akadnak azért aggasztó dolgok bőven... The Nexus 5 Defects Thread
sokan panaszkodnak;
- a vibrációra, hogy túl erős kb esik szét a telefon pl. gépelésnél
- pixelhibákra [link]
- sárgás kijelzőre [link]
- alapból halott kijelzőre [link]
- lötyögő gombok
stb.Remélem azért nem ennyire gáz a helyzet.
-
NTonee
veterán
válasz
zorromoto #1512 üzenetére
szerintem nem kell ezen meglepődni. Szinte az összes nagyobb gyártónak gondjai vannak a normális készlet fenntartásával. Az almásoknál, a htc-nél is állandóan ez van, sony-éknál is előfordult már. Samuéknál jól működik ez, de ott azért egyrészt van hol gyártani, másrészt nem nagyon vannak rászorulva külső beszállítókra.
Az lg meg azért duplázott, mert hatalmas siker volt az N4. A következő meg majd a Moto lesz, legalábbis nagyon remélem. Viszont ott is lesznek szerintem készletezési gondok. Többnyire egyébként a külső beszállítóknál akadnak meg a dolgok, így a gyártó sem tud eleget adni. -
NTonee
veterán
-
zorromoto
senior tag
Szánalmas ez a google hogy a tavalyiból nem tanulva már hegyekben kéne állnia a raktárban az n5-nek és 1 héten belül le is szálítva azt ,minden legalabb play-es áruházba eljuttatni.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Fapuma77624 #1501 üzenetére
Nem volt tobb felkialtojel a billentyuzeten?
-
zenefan
aktív tag
Ott van hogy feliratkozás e-mailben, hogy ha elérhető akkor értesítenek. Válaszd azt! De oda is írták, hogy:
"* Amennyiben előrendelést ad fel erre a termékre, azonnal értesítést kap, amint az raktárról elérhető. De rendelését addig nem számlázzuk, bank/hitelkártyája addig nem kerül terhelésre amíg Ön azt meg nem erősíti. Az esetleges lemondásnak nincs költsége."
Fapuma77624 - 1499
Én is pont ezt fújom, hogy akinek nincs USA-ban ismerőse aki elhozza magával, az ne onnan rendeljen, inkább EU-n belülről és PlayStore-ból is csak akkor hozattasson, ha könnyen vissza tudja juttatni a vétel országába, mert az ottani PS-ok tudnak garanciát biztosítani, a honi LG erre nem fog adni.
Amiket felsoroltál plussz költségeket, már mind bele lettek kalkulálva a táblázatba, így már sokan átláthatják, honnan éri meg leginkább beszerezni... ha maradt még készleten. -
Fapuma77624
tag
A termék hiánycikk!!!Már az üzletek is 450,490-ért adják de legfőképp,senkinek nem tesznek pisztolyt a fejéhez h meg vegye!!!Nekem elárulom h 3db van.2fekete és 1 fehér.Fehéret megtartom.Kettőt eladok és nem 120E ft-ért az biztos nert amennyit ma mentem utánnuk!!!és nekem kb most 130ba van benne.Itt fent van az apron.Akit érdekel,keressen!!!De előre szólok,a piac határozza meg az árat!
Én tavaly kanadában honapokat vártam arra a rogadt N4-re es akkor is 550$-ért jutottam hozzá mert a PlayStore nagyon jó h annyiért lehet ott kapni de honapokig nem volt elérhető a N4 és ahogy elnézem az N5-tel sem lesz másképp,
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- Ukrajnai háború
- Robot fűnyírók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest