Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Azért ne olyan hevesen, mert ezt is írják:
"Privatkunden außerhalb Deutschlands und Österreichs in den Mitgliedsstaaten der europäischen Union können wir leider nicht mehr beliefern! Die Ursache der Beschränkung liegt in der EU-internen Lieferschwelle zwischen den einzelnen Mitgliedsländern. Dies wirkt sich allerdings nicht auf Firmenkunden (mit valider ATU) aus."
Ez alapján szerintem Ungarn bukta!
Más részről felszántottam a netet Saturn és Media Markt ügyben is!
Saturn.de - itt előrendelés van, de 4 hét mire küldeni tudják!
MediaMarkt.de - itt nemsokára előrendelhető, de csak November utolsó (illetve az év kb. 48.) hetében lesz szállítható.Szóval most kell egy kis idő, míg új n5-ket hajtogat a gyártó és felpumpálják a raktárakat ólóverdövörd.
Ha netán találok új EU-s lelőhelyeket, azt felteszem a táblázatba. -
huan
őstag
Ez a notebooksbilliger.de szállít magyarországra?
-
w333
félisten
Igen kb. ugyan az a különbség mint a Nexus 4 és Optimus G között !
Nexus 5 képek csak nekem tűnnek túl világosnak ?(#790) No.01
Support miatt tényleg a Nexus 5 a legjobb választás, de minden másban sokkal jobb a G2 pl. kamera, kijelző, akku stb. de ennek ellenére csak a támogatás miatt én is inkább a Nexus 5 -t választanám !
-
student
őstag
-
w333
félisten
Nexus 5 vs Nexus 4 és Nexus 5 vs Lumia 1020 Kamera teszt
LG G2 vs Nexus 5 összehasonlítás ! jól látom hogy a G2 -ben jobb a kijelző
-
zenefan
aktív tag
Ez nagyon pöpec, betettem a táblázatba (lásd aláírás)!
Néztétek már a ► SG S4 Vs N5 kép és videó tesztet?
És van egy ilyen is:
► Nexus 5 camera vs Nexus 4, HTC One, iPhone 5S, Lumia 1020, Galaxy S4, Note 3 and Xperia Z1
Are you guys blind?
I have many years experience in wildlife photography and after comparison i can say that the Nexus 5 is one of the best in the test. It beats Note 3, Sony Experia Z1 and even iPhone 5 in some shots. I should rank it in second place with Iphone 5s! Only Nokia was better!
The low light capability is amazingly good i think.Az egyik legprofibb teszt amit eddig láttam és mind full méretezetlen mintakép van feltöltve.
Kis fénynél tényleg csak a z1 készít jobb képet, élénkebbek a színek. N5-nél az ablak mögötti rész "kiégett".
-
-
-
somnia
senior tag
-
zoka.
tag
North America (D820) Nexus 5 model:
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
CDMA: Band Class: 0/1/10
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41Outside North America (D821) Nexus 5 model:
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20A különbségek aláhúzva.
Kérdés:
Most akkor USA Play store-ból /és más ottani boltokból/ melyiket lehet rendelni? -
Viper26
nagyúr
Talán nem lesz ez rossz, majd kiderül tényleg 3000mAh-s akkut kapott-e a 32GB-os változat.
-
zorromoto
senior tag
Komolyan mondom ezt nem hiszem el hogy ugyanazt játsza el a google mint tavaly. 3-4 hét a szállítás. Nem tanultak a tavalyibol.
Vagy leszarják -
leslien
nagyúr
-
icons
addikt
válasz
andrewb0y #757 üzenetére
Német Play-ből én anno két N4est próbáltam meg rendelni és 14,99 EUR volt a kettő
Egy nem tudom mennyi. Ez alapján 7,49 de passz.
BTW a kamera nagyon jónak tűnik (ezért is vártam erre), remélem lesz nemsokára Anandtech, Androidpolice vagy GSMArena teszt!
(N4nél asszem kb másfél hét kellett hozzá)
-
sonique
őstag
-
leslien
nagyúr
-
bigrock
addikt
#759 és #761:
Ha tényleg ilyenek lesznek a képek, akkor le a kalappal. Az elsőhöz azért annyit hozzátennék, hogy hasonló macro jellegű képeket még a noname kínai telefonok is egész jókat csinálnak (hellyel-közzel...), a dolog a tájképeknél, vagy a nagy kontrasztú témáknál vérzik el. Remélem, itt helyt áll majd az N5.
Mindamellett kíváncsi volnék egy G2 kontra N5 kamera összehasonlító tesztre. -
Zakii
csendes tag
jo ez a kamera. mar alig varom a futart. csak az a gaz hogy csak 10 oraval a bejelentes utan tudtam rendelni, es 2-3 hetet irnak mig tudjak kuldeni (usa). 1-2 oran belul kipucoltak az egesz keszletet... :S
-
zenefan
aktív tag
Nexus 5 tulajok, ennek majd járjatok utána:
"4. The Nexus 5 does not have the same "always listening" capability as the Moto X -- but it has something vaguely similar.
Nexus 5 Okay GoogleAnother bit of pre-release rumor vs. reality correction: Google's new Nexus 5 does let you say "Okay, Google" to activate Android Voice Search and control your phone by speaking. Unlike the Moto X, however, the command works only when the display is on and you're at your home screen. Or in the actual Google Search app.
In other words, the phone does not have the Moto X-like "always listening" functionality where you can issue a voice command anytime, even while the display is off, and cause the device to spring to life.
(And yes, there are third-party apps that promise to give you similar functionality -- but they tend to kill battery life, not work reliably well, and generally not give anywhere near the same level of experience as what the Moto X delivers with its hardware-level integration.)" - forrás
Tehát röviden: az N5 csak bizonyos állapotban képes reagálni az "okgúgelre" míg a MotoX a hardveres integrációnak köszönhetően -kevésbé aksi gyilkosanés - folyamatosan tud fülelni. (ha jól értettem)
Közben dobok egy esti képet ide, flash nélküli HDR+-os:
-
zenefan
aktív tag
-
arpii
tag
A táblázat alapján azt akarjátok mondani, hogy a német playből rendelve házhoz szállítva Magyarországra a 32gb-os 127000Ft körülre jönne ki? Hogy lehet megrendelni?
-
Egyébként a hátlapnak milyen a tapintása? Kicsit gumi szerű, vagy nem? Ha esetleg fogtál már új 2013.as N7-et ,akkor ahhoz hasonlít kicsit?
Közösbe:
Amúgy nagyon jó áraik vannak a német MM-oknak.. Pl a 32 GB-os, wifis N7 2013 €266 míg a német Play Storeban €269..
Ha ez így lesz a N5-tel is, akkor ismerősökkel megvetetem kint, mert akkor legalább lesz rendes itthon érvényesíthető garancia.
(#753) bok92
Akinek nagyon fontos az üzemidő, az még megveheti... A héten megnyomkodtam a MM-ban, de számomra elég csalódás volt, nem tetszettek azok a hátlapi gombok.. Na meg a fényes hátlap sem.
-
ßrainiac
addikt
Így van. Még így a nagyobb akksival sem kell
Egyértelmű nexus 5!
Egyébként szerintem a G2 típusú telefonoknak van egy tipikus vásárlói köre, a Samsungéhoz hasonlóan (mondom ezt 4 samu után
), aki körültekintő és tud szerezni külföldről úgy gondolom, hogy nexus 5-öt fog. A pár száz milliamperóra nem fog ám kárpótolni az eldzsí szoftverért, a nexus viszont fog azért a kis különbségért az akksik között.
-
zenefan
aktív tag
Egy kis talányos kérdés... Vacc disz?
-
w333
félisten
Tulajdonképpen a Nexus széria mindig is inkább a fejlesztőket és főzőmestereket / hardcore felhasználókat célozta meg, tehát hardverben mindenből a legerősebb, külső és kamera kicsit másodlagos, sok ember még mai napig azt sem tudja hogy mi az a Nexus
őket hívjuk halandóknak, és ők úgyis Samsungot / iPhone -t vesznek
-
Azt, hogy majdnem 4 ó kijelzőidő mobilnettel és nem bejáratott akksival egész jó.
(#740) w333
Miért lenne aggasztó? Tudod, hogy milyen helyeken járkált a srác? Nem. Mivel nincs fém burkolata a N5-nek, így nem hiszem hogy gond lenne a vétellel. Itthon is így nézne ki ha elindulsz egyik városból a másikba. Lehet valami kisvárosban lakik..
-
zenefan
aktív tag
Nexus 5 aksi teszt:
"Ok all, here are my battery results;
I finished the test at 5% purely because I wanted to transfer some stuff and I didn't want it to interfere with the results. At one point in the day the phone was switched off for the fitting of a wet screen protector
.
As I said before some more normal usage like phone calls, use of google docs, listening to music through the loudspeaker of the phone. I had the phone on WiFi from about 8am till approx 9:45am then it's been on mobile data for the rest of the day.
Music was played locally from the device not streamed from Play Music for about two hours, meanwhile updating some google docs (writing down reps from lifting weights lol), all voice calls made through bluetooth headset, auto brightness, all syncs on, google now on, location settings on "Battery Saving" (WiFi and Mobile Networks to estimate location).
I didn't play any games on the phone today."
A részletes tesztet 12 képmentésben mutatja be a srác G+-on. Katt a képre!
Nexus guruk mit mondanak erre?
-
ßrainiac
addikt
A terminátor fejes video valami borzasztó a nexuson
Ugyanitt, ebben a fényben, a képek színvilága is nagyon gyenge..
Remélem, hogy az elsőn javítanak majd, mert ez egyértelműen túl sok low light kompenzáció (a pali mondja is, hogy világosabb a nexuson), ami pedig elvesz a felvétel smooth-ságából erősen. Nem bánnám azt sem, ha adnának opciót ehhez (ISO vagy exposure tudomisén..) és akkor nem állítana ilyen idióta dolgokat be az automatika. A nexus 4-emen ilyen szarságokat nem csinál, az biztos, kevés fénynél is folyamatos a kép.
A második viszont már korrigálható valszeg fehéregyensúly manuális megadásával..
-
mrdavid
aktív tag
S4 vs N5 test video
Win N5 -
Kari1
aktív tag
válasz
andrewb0y #732 üzenetére
Itt egy kis teszt róla. (Amúgy érdemes Armando más videóját is megnézni van közte 1-2 érdekesség)
https://www.youtube.com/watch?v=r9LZzg9VPFk -
zenefan
aktív tag
Azért ez elég baba, nem?
-
Zeze94
tag
Hm, nezelodtem a dbrand FB oldalan, jol fognak allni ezek a foliak rajta..
asszem ezt fogja kapni, es valami jo kis bortokot.
Amugy a Nexus 5-be is microSIM megy, vagy mar nanoSIM?(nememlekszem mar..) -
syrrius
tag
válasz
szaszandras #724 üzenetére
-
szaszandras
csendes tag
Gyártói garancia van rá? A DiTech oldalon ugyanúgy 24 hónapos gyártói garancia szerepel (Herstellergarantie: 24 Monate), mint a Nexus 4-nél.
A számlán is ez szerepel, esetleg van hozzá garipapír? Mert ha igen, akkor talán az itthoni LG is javítja (majd) - legalábbis a Nexus 4-es topikban ditech-re rákeresve premete tapasztalatból is ezt írta. -
Kari1
aktív tag
Fejlesztőknek tartott kis összefoglalóban pont szó volt erről.
https://lh6.googleusercontent.com/-LZFwudegP4g/UnAprlCB5gI/AAAAAAAA04o/a-CF9ICZFn4/w1073-h604-no/slides.012-001.png
Szerintem szép lassan azok is fognak majd frissülni.(#721) w333
Karcok ellen most nekem ez tetszik a legjobban. dbrand.com
https://lh4.googleusercontent.com/-PoWmmTSRBG0/UnUo_XezHbI/AAAAAAAAXao/AuvU4OagEYc/w628-h627-no/13+-+1 -
w333
félisten
Kamera karcolódás ellen itt a megoldás : Link
-
syrrius
tag
A személyre szabás részletesebb, olvasgatósabb úgymond a gyengébbek kedvéért de jópofa.
Viszont szemtelenül gyorsÉrdekes, hogy pár ikon homályos pl. advanced task killer , de agyári ikonok nagyon élesek arra gyanakszom , hogy azokat nem full HD-ra tervezték és a pixelsűrűség gyengébb
-
Mr.Chow
tag
Srácok!T-mobileos iPhone 4S 64GB, 2012.júniusában vásárolt,elejétöl fogva elöl-hátul folia védi tehát karcmentes,szerintetek ezért mennyit lehetne kérni ha eladóvá tenném,ami még nem pofátlan?(2014.juniusában adnám el.)
Szerk.: Draken: Köszi
-
syrrius
tag
Szerintem itthon nem ,de mint prémium kategóriás LG készülék elképzelhető, hogy az LG-nél lehetne....
Kinézek az ablakon egy osztrák falut látok ,tehát nincs messze de az SCS kb 60km tőlem
És nevetséges hogy ausztriában 2000FT-ért / hó kapok 1000percet bármely osztrák hálózatba és 1000sms-t meg 1GB 3G-t. Itton nem is tudom ez mennyi lenne.... -
mrdavid
aktív tag
És a garancia itthon is érvényesíthető nem? Mármint a diteches... Erről tudsz valamit?
-
syrrius
tag
399 € volt a céget mióta létezik ismerem , van már pár alkatrész innen , és nem volt beharangozva a nexus5 eljövetele csak tegnap este ránéztem a weboldalukra és lám ott volt hogy elérhető náluk. De idén csak Náluk mert megérdeklődtem. Tavaly egy időben volt a Saturnban ugyanígy nov. elején a N4 399€ éés mind elvitték pár órán belül. rendelésre csak jan. közepét ígérték így karácsonyi ajándékként sem tudtam volna ellőni. Ezért lett tavaly 4X az LG-től.
LG-D821 ez nekem itt
Megnézem mit tud a KITKAT
-
zenefan
aktív tag
Az a profi ennél a boltnál, hogy az oldalukon folyamatosan jelzik egy táblázatban (a termék mellett), hogy melyik boltjukban mennyi N5 van éppen készleten. Az N5 árat megtalálod a kalkulátorban (ditech).
Kevés boltnál láttam ezt a profizmust:
-
zenefan
aktív tag
Fogadok hogy a Nexus5 árkalkulátorban szúrtad ki a céget! Jól sejtem?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest