Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
zsirfecske
veterán
“Although it is unlikely Google would sell the Nexus 5 at a straight loss, it is highly likely that it would sell it at around cost or with very little margin,” Wood commented. “Google will only sell around 1-2m Nexus 5s, but they will be bought by key people – Android evangelists, developers and influencers – spreading the Android brand.”
én is csak ennyit mondok mint az aláhúzott rész, hogy nagyon valószínű hogy nem keres vele, főleg hogy nem is ez a profilja. ne higgyétek azt, hogy véletlen hogy a google ismét eljátszotta a nexus4 megjelenésekori készlethiányt, ennyire nem amatőrök. az oka éppen a szóban forgó megállapítás. ők nem telefongyártó/forgalmazó cég, más a célfüggvény és kész.
amúgy pl az osztrák/német árak is pont ezt sugallják (nem csak az usa retail), hogy vsz 350 dollár/eur körül lehet az igazság, így +50 pénzért már lehet haszonnal terjeszteni az lg forgalmazásában.
-
icons
addikt
Ha privátban jelzed nekik a hibát, általában javítják (nekem talán 1 cikkíró kivételével mind ezt tette). A hsz-eket nem mindig olvassák el.
(#2009) lafaty80
Egyébként én is ezzel kezdtem a keresést, de sajnos nem találtam meg ezt az opciót. Pedig anno milyen jól is működött! (bár kétségtelenül egyszerűbb lenne így, de szerintem még 5 év kelleni fog, hogy nagyjából használható szintre hozzák). A legjobb az lenne, ha pl kocsmában vagy buliban is működne! Csak elkiáltod magad, hogy "Okay Google, give me your position!" és máris mondja hogy éppen melyik asztalon hagytad (jobb esetben átveszi a hangszóró felett az uralmat addig). Najó, ha ez nem is, attól tartok, hogy csak stelir körülmények között működik jól a felismerés. -
zsirfecske
veterán
szerintem megbízható forrásból jön, meg a common sense

-
Falka
tag
Dél óta probáltam a Contactokat beállítani, türelmes egy ember vagyok de ez már felháborító!

A Hangouts teljesen bugos. Minden alkalommal, hogy sync-elem az account-al más dolgokat ad fel a listájában. Néha kihagy ezt azt, néha 3-4* van bent ugyanaz az illető. Ez igy komoly?
Oké, hogy szar app, nah de azé mé' na!Legjobb mikor saját magammal tudok Hangout-olni. Forever alone.

-
.... annak ez se segit sokat.

f we’re to dissect every single category and determine a winner, it seems as though that the LG G2 would come out as being victorious. From its more pleasing design, to its slightly superior performance in various key areas, the G2 delivers the goods to make it a fine and dandy smartphone. On the software side, the decision is harder to justify, since either experiences can prove to be more beneficial depending on the user. Certainly, we appreciate that the Android 4.4 KitKat experience of the Nexus 5 is a simple one, but at the same time, people can also appreciate the wealth of primary and secondary features that accompany the LG G2’s customized Android 4.2.2 Jelly Bean experience.
-
leslien
nagyúr
-
Uzi74
senior tag
Azért itt a fórumban nekem is van pixelhibám és szerintem nem vagyunk még 20-an sem tulajok... Arányaiban stimmel..
P.S: Nexus 7: ott a 3. példányom volt jó, ezért csak olyan helyról veszek nexust, ahol egyszerű a csere. Más telefonom/tabletem sosem érkezett hibásan (még ha az kicsi hiba is és nem zavaro a nexus 5 2 dead pixele)
-
-
zsirfecske
veterán
pedig bizony nem érdeke. a nexus referencia készülék, a google nem ebből akar pénzt, ő reklámból él. elsősorban irányt kell mutatniuk és az ökoszisztémát fenntartani, annak pedig kényes az egyensúlya. ott a samsung, aki az elmúlt években nagyon megtáltosodott, ami éppen olyan nagy baj a google számára, mint hogy néhány kisebb gyártónak éppen nem megy. szóval nekik az a jó, ha minél több androidos készülék van a világban (el kell juttatni a reklámot valahogy), és minél többféle megvalósításban, amit egy gyártó sosem tudna már lefedni (1 mrd+ androidot futtató eszközt aktiváltak a bolygón!), ezért ügyesen kell lavírozni. lásd épp az lg-t, milyen szépen felfuttatták 1-2 év alatt. és persze lásd a motorolát, amivel meg egész más távlati céljuk van (és ezt a sok szemellenzős a fórumokon nem képes látni), velük nem manapság fognak 50 milliós darabszámban eladott telefont kihozatni, egyszerűen velük sem arra játszanak (inkább egyedi cuccok lesznek, lásd okosóra, új technológiák bevezetése).
ehhez nem csak közgazdász kell, hanem piacismeret is.
-
rolcsibácsi
őstag
kb fel ora kijelzo ido eddig..
eleg valoszinu hogy az s4tol fogok megvalni, a kijelzo egy hangyanyit szebb feketeket es kontrasztot mutat a samsungon, a feherek viszont szobbeb az lg-n, nincs savosodas, nincs utanhuzas effekt es napfenyben is jobban latni az ips panelt.
a kijelzon levo gombokkal nem vagyok nagy haversagban de csak azert mert a kijelzobol veszik el a helyet alattuk meg egy oriasi ur tatong ahova siman elfernenek..
eloszor mikor a kettot odaadtam a baratnomnek hogy szerinte melyiket jobb fogdosni hat a samsungon rohogott egy jot ahogy recsegett ropogott, pedig nem mondtam neki hogy erre vagyok kivancsi
a ket veget megfogva meg elkezdte csavargatni amire mindketten megijedtunk kb olyat reccsent
, persze nem lett semmi baja de azert vicces hang ez foleg ugy hogy azt 600 fontert vettem a nexus meg dupla annyi tarhellyel a felebe kerult.. -
Integra
titán
az biztos, hogy középtávon ez a cél, mert a nexus vonal szépen az évek alatt egyre komolyabban fog erősödni. szerintem az akksis szívás viszont most mégis negatívan fog visszacsapni a google számára, igaz minimálisan. akik amúgy is a nexusban buzultak el, mint mi, nekünk gáz, de ez a visszacsatolás biztos eljut a google-hoz. a többiek, az új csatlakozók meg imádni fogják az n5-öt, kétségem nincsen felőle. idővel biztos feljebb fogják pozícionálni, és ez a minőségi javulást is hozhatja magával, ha már bátrabban mernek hozzányúlni az egyre nagyobb tábor miatt. a trend számomra egyértelműen látszik, csak még az elején vagyunk az egésznek. és ez úgy tűnik ezzel jár.
a samsung nem véletlenül hegeszti továbbra is a saját oprendszerét is, ahogy a nokia a wp-re szavazott. bár én egy lumia nexus-t nagyon szívesen látnék
én sem támogatom a samsung és más gyártók bloatware rendszereit, de rengetegen imádják ezeket, szóval biztos van mögötte valami.
htc és a többiek meg... necces.. és akkor a dell most akar beszállni a telefon piacba a kivásárlás után.. érdekes lesz őket is figyelni.icons:
egyik cimborám tok és fóli a nélkül használja az n4-et, lassan 1 éve. agyon van kopva a kerete ugyanúgy, mint az n5-nek lesz, de leszarja, telefon, ez a dolga. ebben egyet is értek, nekem mondjuk a szépérzékem bántja, de ez szubjektív. a gg2 előlapja viszont még karcmentes. -
-
GrooveHero
addikt
Ahogy már kifejtettem az akksi és az SD hiánya kicsit böki a csőrömet, és sztem nem csak az enyémet. A rádió meg abszolúte nem, mert ha hallgatok vmit telefonon, akkor az inkább MP3. Csak hasra mondok egy árat, kb. 90k szállítással együtt. Jól tippeltem? Vagy nagyon mellé lőttem?
-
ßrainiac
addikt
Biztos vagyok benne, hogy a G2 soha nem fogja tudni utolerni a nexus android rendszeret. Iszonyat unalmas es egy ido utan idegesito az LG szoftvere (nehany napig ujdonsag, aztan mar csak nyug). Varni is kell a frissitesre naluk mindig, aztan kitalaljak h inkabb megse, vedd meg az ujabb "csucskeszuleket" toluk.
zenefan: szerintem el lehet majd lenni azzal az akksival, a nexus 4-ben sincs tul jo, de at lehet veszelni vele egy napot. Azt meg hogy az 1 nap atlag az okostelo bizniszben mar reg ota tudjuk

-
zenefan
aktív tag
Én is megvárom a N5 teszteket meg a tavaszt, akkor legrosszabb esetben is meglesz a G2 egy 100asért. Nekem mondhati fényugrás lesz a 7 éve hibátlanul szolgáló k610i-mhez képest.

GrooveHero (195):
Még az is lehet hogy a KitKat-tal komolyabb energiatakarékokosság is kisülhet a 2300-as aksiból.Elvégre ha ennyire "felhájpoltatják", valamit csak kell tudjon ez a frissítés.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-roller topik
- Vírusirtó topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oké, hogy szar app, nah de azé mé' na!