Hirdetés

Aktív témák

  • djgeg

    őstag

    válasz emvy #2053 üzenetére

    (#2053) emvy

    Ez olyan mint szidni az Microsoftot mert miért nem gyárt saját PC ét? Mert a gyártóknak van nagyobb haszna a komplett PC laptop eladáson?!
    Azért mert nem Hardvergyártó... Mert egyszerűen nem hardvergyártó...
    Mint a Google se. Megvette a nyamvadt motorolát... És nem képes vele gyártatni a Nexus-t pedig kölcséghatékonyabban és nyereséggel le tudná gyártani ilyen áron !!!!
    Azért mert leszarja a telóból származó hasznot azért. (Nexus éból)

    Abban egyetértünk, hogy csinálhatná úgy is, hogy keres rajta és én pl az eszemet eldobom, hogy van egy saját MOBIL cégem és nem azzal gyártatom le, hanem a szomszéddal... Szerintem ez orbitális nagy baromság, mint az is, hogy még mindig szűk kereszteccet az N5 darabszáma... de nem azért mert ne lenne jó a Google nak ha eladna 20 milliót, hanem mert egyszerűen ennyire leszarja kb... Nem is marketingeli... A VILÁG legnagyobb netes reklám cége nem marketingeli a saját termékét agyon, hogy Hipe ot generáljon...

    Sok hasonló van... A lényeg, hogy a Google a tartalomra koncentrál. Elvan az Androiddal és a szolgáltatásaival amit egyre jobban csinál és egyre jobban áll össze az egész... Főleg látszik most az 1 acc történetben.

    Ebből van szééép nagy haszna... És Android Usereken összeségében (keresztértékesítés stb mindennel) bőven többet keres mint adott szérián a Samsung a Galaxyjával. Persze azért mivel jóval többen vannak...

    És igen személy szerint inkább keresek 1 milliárd emberen 1-2$ és közben bőven tudok keresztértékesíteni, mint gyártok egy telefont és évről évre azon görcsölök, hogy vegyed meg. Amikor így ez kimarad és csak fejlesztgetem a cumókat úgy ahogyan a kedvem tartja.

    [ Szerkesztve ]

    "640 kByte memória mindenre elegendő"

Aktív témák