Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
-
zenefan
aktív tag
Váó, ez szuper, ezt be is írtam az N5 kalkulátorba! Vajon a VAT a totálban van vagy csak a 299 fontban?
-
leslien
nagyúr
kérdés: ha rendel vki a play ről (UK) muszály a saját nevére kérni a számlát illetve címére? ( mert az egyik ismerős rendeli meg a másik meg haza hozza csak van köztük 300 km)
-
assemble
addikt
válasz
andrewb0y
üzenetére
Ha LTE-vel akarod itthon hasznalni, akkor gondolom EU-sat erdemes venni, ahogy latom az USA verzio pont nem tamogatja se az itthon most hasznalt (tmobile, telenor) 3-as, sem az allitolag nemsokara bevezetesre kerulo 20-as savot.
A 2G/3G halozatokkal amugy gondolom nem lenne gond. -
zenefan
aktív tag
Segítsetek picit! Több órán át bújtam a csomagküldő szolgáltatók pdf-jeit és eddig az USPS-nél találtam a legolcsóbbat: ► 36,9 Dollár, ezzel az árral frissítettem a Nexus5 árkalkulátort meg pár teszt/bemutató videóval (lásd a lenti lapfüleket)!
Tud valaki olcsóbbat ajánlani privátban?Amúgy van egy Csomagküldés fül is, ahol elkezdtem gyűjteni a többi szállító árait is. A DHL-nél volt egy nemzetközi 18 órás szolgáltatás fél kilóra 55 Dollárért. Ez létezik? Mert ha igen, akkor nagyon megérné
-
icons
addikt
-
andrewb0y
csendes tag
válasz
gabesz839
üzenetére
Akkor ugrott az AmerikaExpressz -es rendelés?

-
Draken
őstag
Még korábban linkelte valaki, hogy már a románoknál is kapható..siralmas, hogy nálunk még nyoma sincs (kapzsi undorító speedshopon kívül)
-
( V )
veterán
-
andrewb0y
csendes tag
Végülis mi a típusjelzése? D820? Vagy a hátlapon az egyiknek láttam D821-et, valaki megerősítene ebben?
Köszönöm -
oxide83
aktív tag
Németországban mikortól lehet kapni pl a Saturn-nál? Ha már onnan vett valaki okostelót a garanciát itthon megtudom csináltatni? Magyar szolgáltatós kártyát biztos felsimer a készülék? Köszi a választ előre is!
-
oxide83
aktív tag
Ha amcsiból hozatok be, a vámkezelést kilehet valahogy játszani? Az amcsi kártyafüggetlen készülék működne itthon Telekomos kártyával? Magyar nyelv általában van az ilyen külföldi készülékekben vagy nincs?
-
syrrius
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Sötétedéskor visszatérek
és több info kép lesz róla , nem tudom mennyire van itt boltoknak reklámozási helye...? -
syrrius
tag
Este fogom beüzemelni addig csak nézegetem

Reggel útközben megittam egy RedBullt ,de mi a fenének így is be voltam pörögve , alig kaptam levegőt
A mögöttem állók is aggódtak, hogy kapnak új google készüléket.Amúgy azok védőfóliák és matrica , még nem távolítottam el őket.
A képeket még a "régi" nexus s -el csináltam amit most pihentetek majd ...
-
syrrius
tag
Kösz ,köszi 16GB nagyon tetszetős darab! Volt korán reggel sorban állás de én időben ott voltam és én voltam az első. Csak ennél az egy cégnél lehet kapni ausztriában korlátozott mennyiségben a mai napon de akik vártak mind elvitték 1 órán belül.
-
w333
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Sajnos már törölték a képeket nem tudom hogy miért de lehet hogy FAKE volt, de készenlétben 9 óra / kijelző 2 óra 40 perc és még volt neki 53% !

Különben szerintem nem lesz olyan rossz, de ez még majd úgyis kiderül ! -
assemble
addikt
Egy video: [link]
-
-
icons
addikt
1. Ja, 10 EUR a németből.
Végre valaki megerősít, hogy UK Store-ból is van kiszállítási díj : D Ha az ismerősöm ideküldi (legkésőbb 6 nap múlva), akkor tudok mondani árat, hogy mennyibe került. Én max. 10 euróval számolok!
(#647) leslien
Vagy a következő kerek évben, 4096ban! -
Scooter74
őstag
Vajon mikor lesz az, hogy mi is a playből tudunk telefont meg minden ilyen dolgot vásárolni?
-
Zakii
csendes tag
-
zenefan
aktív tag
Ojjé, ez remek, nagyon köszönöm a megerősítést! Mindjárt átírom a Nexus5 árkalkulátorban!
1. Mennyi lehet a német Play Store kipostázása? 10 Euró?
2. Mennyi lehet a N5 dobozos csomagolásának teljes súlya? Csak mert nyitottam a kalkulátorban egy Csomagküldés árak fület és a cégek kalkulációinál lb-s határok vannak, de úgy sejtem nem lehet 450 grammnál több a cucc.
-
ßrainiac
addikt
Az ejszaka folyaman rendelunk haverral amcsibol, szurkoljatok. Fekete lesz, mert az 1 hettel hamarabb megvan (es nem zongoralakkos az oldala
baaar, azert tetszik az is) es 32GB-os. Sajnos soka fogok tudni beszamolni a tapasztalatokrol, mert dec. elejen lesz meg csak..Nem lesz olyan nehez kivarni, mert az n4 jol teljesit es talan addig lesz 4.4 is, illetve most h factory reset kozeli allapotban voltam mar, valahogy hirtelen megjavult a telo, nem force close-ol mar ha masolni szeretnek a vagolapra

Az hogy nem vettek le a foliat a teszt fotoknal, csak megerositette bennem a velemenyemet az illeto uriemberrol aki a videot csinalta, es teljes szivembol ajanlom neki tovabbi hasznalatra az apple termekeit

-
mrdavid
aktív tag
Írtam, de nem hiszem, hogy bármi hasznosat tudnának írni, de remélem a legjobbakat :-P
-
zenefan
aktív tag
-
mrdavid
aktív tag
Én egyszer vettem kint náluk Samsung telot, s azt tudtam itthon gariztatni, azért reménykedem hátha nem helyi garancia van rá és ezt is tudom itthon...
De csak 16gb van náluk, 32est szeretnék, a ditech drága a 16os, de igazából mar tudnék hozatni playről bármikor telot, csak szólni kell sogornak, de kivarok még :-P -
zenefan
aktív tag
Igen, pont erre céloztam én is. Amúgy a netet és a FB oldalukat (1, 2, 3...) bújva elég sok!!! elégedetlenkedőt véltem felfedezni, szóval mindenki legyen óvatos velük (Carphone Warehouse) és ha lehet inkább egy picit drágábbért vegye meg közelebbi országból, mert később ha baj van és el kell küldetni UK-ba meg vissza, akkor annak igencsak nagy ára lesz.
-
icons
addikt
Igen, én is erre számíottam

Ezért voltam olyan izgatott tnap, és kérdeztem a proxyt sokszor, mert tudtam, hogy hamar elfogy. Vagy UK vagy US Store-ból 33perc alatt fogyott el
(Androidpolice-on ezt írták
)(#634) mrdavid
Az UK only store? Akkor kétlem, hogy international lenne, de nem túl sok infót lehet találni pontosan a gariról :S(#635) zenefan
Áhá! Ez az a honlap, ami nekem 10 percig töltött, majd jól nem jött be! : D
Bár látom az infó itt sincsen kint. Viszont ha nincs worldwide shipping, akkor gari sincsen imho. Legalábbis ha náluk kell gariztatni a telót! (saját repair centerük van, ha jól látom, úgyh gondolom a garit is maguknak csinálják, ja. -
zenefan
aktív tag
válasz
Kunsztler
üzenetére
Azta, ez komoly?
Amúgy mennyi készüléket rendelhettek, ha most az US Play Store-ban ezt írják:
Leaves warehouse in 3 - 4 weeks.
3-4 hét mire postázzák?
634 - mrdavid - "Azt nem tudja valaki, hogy a carephonewarhouse a telefonra milyen garanciát ad, azt látom hogy lg készülékek esetén 24hó,de nem tudom hogy local vagy inzernational?"
Szerintem írj nekik FB-on és kérdezz rá. Az biztos hogy nem postáznak hozzánk.
Gondolom itt olvasgattál már náluk. Nekem az az érzésem, hogy csak helyben vállalják a garit (főleg hogy még EU-n belül se küldenek telót)."Non Carphone Warehouse customers requesting warranty repairs must provide proof of purchase when logging in their repair."
-
mrdavid
aktív tag
Azt nem tudja valaki, hogy a carephonewarhouse a telefonra milyen garanciát ad, azt látom hogy lg készülékek esetén 24hó,de nem tudom hogy local vagy inzernational?
-
Kunsztler
senior tag
Hát beszarok most olvastam pár fórumba aki letesztelte a Nexus 5 kameráját elfelejtették levenni a kameráról a védőfóliát gratula nekik

-
zenefan
aktív tag
válasz
Kunsztler
üzenetére
Nem tudhattad, de fentebb vagy 30 hozzászólásban pont erről a teszt videóról és "remegésről" morfondíroztunk. Várjuk a további videós beszámolókat.
Közben felvérteztem a Nexus5 árkalkulátort 1 kattintásos proxy linkekkel, így könnyedén felmérhető itthonról is, hogy melyik (US, UK, DE) Play Store-ban fogytak ki a Nexusokból!
HA valamelyik nem működne, privátban jelezzétek!UPDATE 22:27 ► 2 db Unboxing videóval is frissítettem a kalkulátort! (4. fül)
-
Kunsztler
senior tag
Nexus 5 video test
Nem rossz
Ja bocsi látom kirakta valaki

-
zenefan
aktív tag
Azért csak maradj résen és jelezz privibe, ha mégis van shipping price!

Így máris barátságosabbak lettek az UK Play Store árak, ha van helyi ismerős és elküldi "ajándékba".
-
icons
addikt
Postaköltségek:
UK is felszámol. Talán 8 fontot. Német meg 10 eurót. Tehát mindegyiknél kb ugyanannyi.
(#608) emvy
Én is a fókuszálásra tippelnék, mert a növény az előtérben folyamatosan eléletlenedik, majd éles lesz. És ugyanez a többi dologgal.
De ha kijön valami rendes teszt, hátha mondanak valamit.BTW melyik oldal tesztjére érdemes várni? Kik azok, akik nagyon jó minőségű tesztet raknak össze?
(#627) beast27
Én is rájuk gondoltam. Őket meg az Androidpolice-t tudom, hogy jók
De AP-nél a tesztek furcsán egy oldalra vannak öntve, gsmarena-n pedig Nexus4 review decemberben jött ki. Addigra már a kezemben lesz a N5öm (mármint ha megint 1 hónapot "késnek" vele). -
zenefan
aktív tag
Munkámból adódóan nagyon ráérek így a Nexus5 árkalkulátor táblázatot új munkalapokkal, illetve linkgyűjteményekkel kezdtem el gazdagítani:
- Vélemények & Összehasonlítások
- Teszt videók / képek
- KicsomagolásHa bármelyik témában tudtok linkeket ajánlani, akkor privátban kérem írjátok meg!
Továbbá kérdem, hogy meg tudjátok-e erősíteni, hogy UK Play Store felszámol-e postaköltséget a N5-re vagy sem? (A N7-re láttam hogy nem) Ha igen, akkor hány fontot? És ugyanez érdekelne a Német Play Store-nál is.
-
twine
veterán
Bármi is legyen,,,sz@r,,, abban egyetértünk

Nem akartam én ezzel védeni, hogy auto focus,,, csak mondtam hogy szvsz. az,, mert az n4 is ilyen gyökérül fókuszálgat stock romon kamerázás közben...

Ja igen..viszont szerintem a stabilizátor legalább dolgozik,(és ez jó) mert amikor zoomol a csaj egész szépen áll a kép...nehezen hiszem hogy így "kitartaná" kézben a telót a bőr
-
zoka.
tag
Ez nem az autofocus, hanem a képstabilizátor.
Amikor mozog egy ideig remegésnek érzi, aztán ugrik egyet. Van még mit csiszolni a szoftveren. -
Ertem en, de az autofokusznak nem szabadna folyamatosan rangatoznia, amikor ilyen nagy, es viszonylag fix tavolsagba (>5 m) fokuszal a kamera, ott siman mozdulatlanul kellene allnia.
Masreszt szerintem nem autofokusz, mert nem eletlenedik/elesedik a kep, hanem remeg.
Szerk.: megneztem megint, nem a fokusszal van gond, hanem a lencset billegteti a stabilizatormotor, feleslegesen (vagy tul keson, vagy tulzottan, vagy rossz iranyba), emiatt van a vibralas. Balra-jobbra-fel-le dulongel a kep, de nem ugy, ahogy egy ember keze remeg, hanem a vezerles szar.
-
w333
félisten
Most olvastam különböző fórumokon és azt írják hogy van OTG !

A videó tényleg valami borzalmas az egész ... mi ez a remegő fókusz ?
(#603) hariboh
Nem Németbe kell visszaküldeni
hanem az USA -ba a Google -nek ! 
(#605) zenefan
Bocsi tényleg fordítva váltottam át ...

(#606) ßrainiac
Igen tényleg a Google + -ban van és kb. most 1 órája frissült !

-
ßrainiac
addikt
Ez egy google+ ficsor ami most is elerheto a mi telonkon

Nem kell hozza sem n5, sem 4.4 .
emvy: az ugy van ahogy twine mondja, autofocus csinalja, ezt sokszor az n4 is, ha gyakran videozol vele nem kene hogy ismeretlen legyen a jelenseg

w333: egyebkent ezt en mar 1-2 honapja lattam a telomon, nem uj ficsor.
-
zenefan
aktív tag
A román lei vételi ára nem kb. 70 ft? Mert akkor ez a 16 Gb model nem 128 000 hanem 162 800 Ft! Ami dúrva szerintem!
606 - "Ez egy google+ ficsor ami most is elerheto a mi telonkon

Nem kell hozza sem n5, sem 4.4 ."Épp akartam írni, hogy ez nem lehet KK-os cucc mert májustól töltötte fel a srác ezeket a mozgó képeket.
-
válasz
gergo5991
üzenetére
Ti is latjatok ezt a folyamatos zoom in/zoom out vibralast? Vagy legalabbis annak tunik. A kepminoseg egy dolog (az nem tul jo, de elfogadhato), de ez az ugralas orjito.
Szerk.: megneztem megegyszer, ez remes. Szoftveres problema, szoval remelhetoleg fixaljak majd, de ez igy halal idegesito.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- KÉK HONOR 50 lite 6gb ram , 128GB független Android 13 fut rajta
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titanium, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év,100% akku
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nyugodtan megírhatod hol vetted, meg mennyiért, nem tilos a fórumon.
és több info kép lesz róla , nem tudom mennyire van itt boltoknak reklámozási helye...?
A mögöttem állók is aggódtak, hogy kapnak új google készüléket.

Mármint az akkuinfósak

hanem az USA -ba a Google -nek !