Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
"KÜLFÖLDI VÁSÁRLÁSKOR, erre ügyeljünk:
A számlán vagy garancialevélen amit kapunk, szerepelnie kell az ►IMEI számnak, különben a Magyarországi LG szerviz nem fogja garanciában javítani a készüléket!"Ez biztos hogy így van? Mivel mikor én kérdeztem az LG Mo-t akkor nem tudtak még semmit mondani, illetve ahogy megnéztem a N4-es topikot ott is mindenki össze-vissza ír mindent, valaki szerint elfogadják mások szerintem nem. Valakinek van már tapasztalata (akár N4-gyel is) hogy pl a Ditech-es garit elfogadják-e itthon is?
-
nash2
tag
Nem védem a kollégát, mert szokott hülyeségeket írogatni, de az linkelt bolt nem az a szégyenlős fajta.....A gagyi kínai szar GSM tartozékaikat is horror árakon kínálgatják, a többiről nem is beszélve. A Nexus ára náluk pedig szerintem is a pofátlanul szemtelen lehúzás kategóriába tartozik már. Akinek meg van rá pénze, szerintem még jobban megnézi hogy mit és mennyiért vesz....pont ezért van sok pénze...szerintem.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy láma kérdésem:
a fehérnek csak a hátulja fehér? mert láttam olyan képet amin az eleje is fehér, de olyat is amin csak a hátulja fehér az eleje fekete.
köszönöm szépen a választ
üdv -
MartOOn
addikt
válasz
assemble
üzenetére
Enyemen ez van. Tapintása nagyon jó, csúszik ahogy kell nem tapad. Tartós is. N4-en is ez volt. Amíg megvolt összesen 1 volt rajta. A csomagban meg 3db van. Ami kicsit nem tetszik nekem az az hogy nagyon látszik rajta a zsír. De arra meg van rongy...
néha megtorlom oszt csókolom. -
Tomace91
senior tag
Azt vajon lehet tudni, hogy az LG Magyarországnál mikor elkezdik forgalmazni -december első hetén elvileg- kb egyáron lesz a Play Store-ral vagy netán annyi lesz, mint a Ditech-ben pl? Hogy a 16 GB-os verzió 399 EUR és nem pedig a 32 GB-os mint a Play Store-nál.
-
assemble
addikt
Errol a Spigen Crystal foliarol amit rendelni akartok mit lehet tudni?
Tenyleg tiszta es tartos is? Tapintasra milyen, jol csuszik, nem tapados?
A legtobb folia amivel eddig dolgom volt az ha tiszta volt akkor vagy nem volt eleg tartos vagy a tapintasa nem volt jo.Ha azt mondjatok hogy tenyleg jo, lehet h kiprobalnam en is.
-
leslien
nagyúr
usb otg működik pendrive volt a bűnös

remélem minél előbb root al már megy neki a vinyó is -
Mirman
őstag
-
Falka
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
-
Soocy
csendes tag
Sziasztok! Azt nem tudjátok, hogy ha nincs rajta a ditech számlán az IMEI szám, attól az osztrák ditech még elfogadja azt a számlát és gariztatja?
-
leslien
nagyúr
-
Tomace91
senior tag
Köszönöm Szépen!

Esetleg akkor, ha hozatok bátyámékkal német MM-ból -mert karácsonykor hazajönnek- akkor kell a garanciával kapcsolatban valamire figyelni? Mert azt mondta bátyám, hogy ott nem adnak hozzá semmi számlát csak a blokkot, baj van vele beviszed és tudják jól, hogy van-e rá még gari vagy sem. -
Tomace91
senior tag
Erre esetleg tudna nekem valaki válaszolni, hogy hogyan járnék a legjobban?
Köszi előre is! 
-
NTonee
veterán
már lehet kapni 1-2 helyen. Az XxlGSM és a GSM Home is kirakta például. Csak vigyázni kell, mert többféle csomag kapható. A legolcsóbb ár van csak kiírva a weboldalra, de az csak telefon zacskóban. A Speedshopban azt teljesen komolyan gondolják, de hát ők sosem voltak normálisak.
Szolgáltatókról nem tudunk. -
huan
őstag
Sziasztok!
Jelen pillanatban a Ditech tűnik a legjobb vételnek?(ahol van készlet persze) Német Ebay , vagy Osztrák Ebay nem éri meg vajon? -
leslien
nagyúr
Nekem nem mükszik az otg
vki probàlta màr?
Huan; iràny a Ditech -
Mirman
őstag
Sziasztok , Nexus 5-öt szeretnék venni, előreláthatólag itthon mikor fog kijönni és milyen áron ( bár tudom hogy ehhez jós képességek kellenek) ? Remélem a SpeedShopos 190k csak valami vicc... Január elején tervezek telefont venni egyébként.
-
Xleslie
csendes tag
Sziasztok!
Nos már 2 napja nálam van a kicsike, sikerült nagy nehezen beszereznem, de nem volt egy fáklyásmenet. :-)
Az eslő benyomás: szép! A hátulja kerekítet az eleje szögletes, furcsa asszimetria de mégis jó benyomást kelt. A hátlapon mélynyomással került bele a Nexus és az LG felirat. Jól nézni. A hátlap matt műanyag borítást kapott, olyan gumi tapintásút. Ez sem gagyi, de itt azért vannak félelmeim, hogy egy kisebb behatásnál vajon nem fog-e azonnal megsérüli a bevonat. Sajnos volt ilyen bevonatú bukósisakom, és 1 év után tele volt durva karcokkal kopásokkal. Ilyen szempontból az N4 szerintem szebb és bizonyosan időtállóbb.
Második benyomás: nagyon gyors! Nem nagyon lehet megfektetni. Indulás után kb. 580 MB-ot foglal a memóriából, úgyhogy marad némi hely az appok futtatására. S3-asról váltottam, úgyhogy alapvetően ahhoz tudok hasonlítani...
Az s3 touchwiz-hez képest nyilván kevesebbet tud, de ez egyben az előnye is, mert végignézve a futó programokat, látszik, hogy sokkal kevesebb app fut a háttérben. Fog pár dolog hiányozni, pl. a szemkövetés, a rezgés a felvételkor, sorozatkép, stb. De ez van én akartam a sebesség oltárán beáldozni a kényelmet. :-)
Ami a külső méretet illeti, a hossza pont akkora mint az s3-é, a szélessége kb. 2 mm-el kisebb, vastaságra szintén. Az IPS kijlezője szemmel láthatóan élesebb, mint a s3-as szuper amoledje. Ebbe nem lehet belekötni, nagyon szép képe van!
A fényképezőgépet még nagyon nem tudtam tesztelni, csak pár képet csináltam, de az első benyomásom szerint jobb, mint az S3, úgyhogy nekem ezzel nem lesz bajom. A gömbpanoráma nagyon tetszik! :-)
Pár bosszantó dolog van ami, elsőre azért meglepő, nincs SMS kezelő app csak a Hangout. A hiváslisták személyre szabása sokkal butább, mint az s3-ban, a kedvencek csak mozaikba elérhető, stb. Ezt mondjuk nem lesz könnyű megszokni, mert ezeket eddig nem így használtam.
A 4.4-es Ki-kat rendben van, szép a felület, van pár apróság ami jobb benne, mint a 4.1.2-ben volt. De hangsúlyozom, ránézésre csak apróságok. A működését még korai lenne megitélni...
Egy dolog azonban nagyon ijesztő, a bluetooth ugyan megtalálja az autóban lévő hangeszközt (Astra gyári BT), de nem tudom párosítani a vele. Sikertelen párosítással megszakad. Ez nagy csapás lesz, ha nem tudom megoldani, mert sokat megyek és a kézben tartott telefon nem lesz biztonságos! Ha esetleg tud segíteni ebben valaki jótanáccsal azt negyon megköszönném!!Ha esetleg van kérdés a telefonnal kapcsolatban, válaszolok ha tudok... ;-)
Üdv, L
-
klevente
tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ha átállítod art-ra még nem fog sokminden változni, ahhoz az alkalmazásíróknak kell megírni jól a programokat. Elvileg ez még csak egy ilyen "preview feature" hogy átálljanak az alkalmazások. Valakinek amikor átállította jelentősen nőtt az akkumulátorhasználata is tehát még nem tiszta a dolog.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Elvileg a 4.4-ben lehet allitani,lehet,hogy a fejlesztoi beallitasokon belul,hogy dalvikot illetve art-ot hasznaljon a rendszer.
http://www.slashgear.com/android-4-4-kitkat-offers-art-as-alternative-runtime-to-dalvik-07304554/
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Gyors minden mint egy ios, mindenki ismeri, nincs vele tul sok gond
Miaz a dalvik/art beallitas?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Sry,lejart a szerkesztesi ido. Szoval beszeltetek itt mindenrol,kamera,akksi,G2 osszehasonlitas,de a rendszerrol nem sok szo esett,ami a lenyege lenne egy Nexus telefonnak. Valaki beszamolhatna errol a temarol is.
-
vtechun
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Az engem is érdekelne
-
No.01
addikt
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ez a kerdes engem is nagyon erdekelne...
nikilauda:
Ha speedshopban nincs (amire szvsz igen keves esely van) akkor jominosegut nemigen fogsz kapni.
Rendelj E-bay-rol. Olcsobb, jobb es amit rendelsz azt kapod nem pedig egy noname sz*rt ami majd olyan szinten rontja a felhaszanloi elmenyt, h sirva fogsz tole menekulni.
Ez persze szemelyes velemeny ill tapasztalat az elmult kb 5 ev tavlatabol...
Ha tutira mesz akkor csatlakozol az itt fentebb irt rendelos csoporthoz. Az szerintem korunk egyik legminosegibb es legtartosabb foliaja. -
FrankMonzano
őstag
Valaki probalgatta mar a dalvik/art beallitast ? Hogyan muzsikal a 4.4 ?
-
nikilauda
senior tag
Lehet már N5-re jó minőségű fóliát kapni itthon? Ti mit használtok?
-
MartOOn
addikt
hali! valakinek volt már olyan hogy egy ideig nem működött a wifi?
nekem most csinálta azt hogy magat a wifi jelet latta de a netet nem. mellette levo s3 és laptop meg siman...
ujrainditas sem segitett...
kapcsolgattam ki be a wifit aztan egyszercsak let anyag is a wifiben...remélem egyszeri eset volt...

-
zsirfecske
addikt
SPIGEN
na körbejártam a dolgot, van angol ebay spigen store is, de az árak ugyanazok mint az angol amazonon és csak 3 féle termék van, tehát ez kiesik az usa amazonnal együtt ami nem szállít ide.tehát ami marad: angol amazonon "Keep in Case" eladótól van minden ami kéne, az eredeti usa ebay spigen store megoldás mellett ez az egyetlen opció amit láttam.
mérleg
usa ebay: 198.26 $ + FREE shipping + 27% áfa (ez itt kb 3 euróval 150 EUR alatt van, tehát nincs plusz vámteher) = kb. 56k HUF (222 Ft/USD-vel számolva)
angol amazon: 170.39 GBP + 8.99 shipping = 179.38 GBP = 64k HUF (357 Ft/GBP-vel számoltam)amerikából nyilván lassabban ér ide és vám ügyintézés is van, de még úgy is olcsóbb mint angliából.
töröltem a zöldeket a táblázatból és beírtam az új kalkulált értékeket, mindenki nézzen rá akkor és holnap jelöljetek újból hogy mit szeretnétek. a vidékieknek asszem így már nem éri meg, mert külön rendelve saját címre áfa és általam postázás nélkül lehet beljebb vannak a drága amerikai postaköltséggel együtt is.
csekkoljátok a rátok vonatkozó angol amazonos árakat a fenti linken, aki innen szeretné a gyorsaság miatt, jelölje be külön.
-
Uzi74
senior tag
Megerősíthetem, hogy a SlimPort adapter működik rendben a készüléken, kiadja a képet 1080p-t vagy 720p-t támogató TV-re. 1920x1200-as felbontású monitorommal nem bírkózott meg (ez nem támogatta a 1080p-t)
-
Falka
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Értem. Igy tényleg az a helyes döntés, hogy elhalasztani és átgondolni.
Ui.: Nekem egyébként belefér az a +550ft. Így akkor kb 3K-ra jövök ki.
-
zsirfecske
addikt
amazon.com jó lenne, olcsóbb is lenne, de sajnos nem szállítják itthonra ezt (pedig ha international ordert engedné, a vámot is intéznék ők, csak ki kéne fizetni az előre megadott díját).
Falka:
a kérdés itt csak annyi, hogy mindenkinek belefér-e a +27% költség amit nem írtunk be. de mivel ezt nem dönthetem el mindenki helyett én saját szakállra, asszem el kell halasztani a rendelést. -
Falka
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én teljes mértékben tapasztalatlan vagyok ilyen source-ból valo rendelésben.

-
zsirfecske
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
ezek szerint ha 2 ember van akinek 22 eur felett lenne a rendelése, akkor nekik mindegy a dolog, a többieknek meg külön rendelve nem kéne vámolni. viszont nekeik meg a szállítási díj olyan irreális (1500-2500-2900 ft), hogy ezért mindegy számukra mert egyedül nem rendelnék be.
igen, 27%-ot kéne fizetnünk, úgy értettem a vámot hogy adminisztráció mindenképp van, ez személy szerint nekem kellemetlen/plusz meló. a vám alól én nem akarok kibújni (hiszen bűncselekmény), ezt nem is mondtam soha, csak nem számoltam vele mint költség.
alternatíva még akkor az eun belüli beszerzés (amazon.co.uk, de ott meg alapból majd 2x-es áron van minden ha jól láttam), ennek aki ráér segíthetne utánanézni gyorsan.
kettéosztva is free megnéztem, de tök mindegy mert a >22 euró miatt áfát úgyis kell fizetni így ugyanott vagyunk csak magunkat szivatnánk vele.
-
zoka.
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Énnekem egyből a kettéosztás jutott az eszembe.
Úgy is free a szállítás?De érdemben nem tudok hozzászólni a dologhoz, ehhez nem értek.
Még annyit, hogy mivel még telóm sincs nekem ráér a dolog.
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ilyen mennyiségnél biztosra veheted, hogy meg fog akadni a VÁM-on. 22 eurótól 150 euróig vám mentes, de ÁFA köteles a beérkezett csomag, és ezt a teljes végösszeg után kell fizetni. NAV
-
Tomace91
senior tag
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lenne érdemes megvenni a nexus 5-t? Én a 32 GB-os változatot néztem ki és az Google Store-ban 399 Euro. Gondolom ennyiért sehol máshol nem tudom megvenni úgy, hogy itthon is legyen rajta garancia. Bátyámék Németországban élnek, de gondolom így is macerás lenne a garis ügyintézés, ha netán szükség lenne rá. Érdemesebb lenne megvárni, hogy itthon az LG Magyarország elkezdi forgalmazni? Elvileg december első hetében kezdik el. Volt itt előző hozzászólások között, hogy vannak itt koppincsok és, hogy pl a nem magyar androidról ki lehet szűrni. Nekem sose volt még androidos telefonom, szóval semmit nem tudok erről, valaki tisztázná nekem ezeket a dolgokat, hogy pontosan mikre kellene figyelni, ha esetleg valami GSM boltban szeretném megvenni? Kérlek segítsetek nekem, mert nagyon megtetszett ez a telefon és mindenféleképpen ilyet szeretnék venni. Köszönöm!
-
Blaise
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
-
zsirfecske
addikt
srácok, rapid help kéne a rendeléshez:
$189.77 az összeg egyelőre a kosárban a shipping ezzel FREE(!) (140,85 dollárt takarítunk meg khm az egyenként rendeléshez képest a kiírás szerint), viszont fogalmam sincs hogy mi lesz a vámmal így. ötlet valakinek?
a szöveg az aukciókon ez:
International items may be subject to customs processing and additional charges.ezt egyéniben sem tudjuk elkerülni, csak ugye ott esetleges a dolog.
most vagy elnapoljuk, vagy berizikózom hogy nem sértődtök meg ha rájön 30% plusz, vagy felosztom 2 csomagra, hátha.
gyors véleményeket pls.
-
lord.lakli
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Csak nehogy az egyben rendelés miatt ÁFA-t fizess és még a NAV is érdeklődjön.
-
Falka
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Énse számítottam ekkora igényre. Előre is köszönöm (mindenki nevében) a fáradozásaidat!

-
zsirfecske
addikt
SPIGEN:
megjöttem, lesem a táblázatot: bazzeg, ez majdnem 50k!!! na akkor most beveszek egy kis nyugtatót és megnézem a paypal egyenlegem... még jó hogy mondtam a rendelés utáni átutalást, titkon tartottam tőle hogy elszalad a ló

na csekkolom az ebay-t, van-e még sale, stb. és akkor nézem a szállítást.
-
Falka
tag
Én átnéztem ugy 90%-ban a screent és nem találtam pixelhibát. Hátulján a matricák sem hagytak foltot. Egyedül a sim tray van picit elcsuszva és a hátso kamera nagyon halkan lötyög, de ez valszeg OIS miatt. Azt hiszem én szerencsés voltam. Akksi meg (eddig) szerintem átlagos. Összeségében nagyon szerethető telefon.
-
Uzi74
senior tag
Azért itt a fórumban nekem is van pixelhibám és szerintem nem vagyunk még 20-an sem tulajok... Arányaiban stimmel..
P.S: Nexus 7: ott a 3. példányom volt jó, ezért csak olyan helyról veszek nexust, ahol egyszerű a csere. Más telefonom/tabletem sosem érkezett hibásan (még ha az kicsi hiba is és nem zavaro a nexus 5 2 dead pixele)
-
icons
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Annak kellene gondolkodni, aki beszól, mert nem gondolkodtál? Valószínűleg el vagy tévedve!
Józan paraszti ésszel be lehet látni, hogy ez nem egy reprezentatív felmérés.Arra jó, hogy megmutassa, hogy egy bizonyos közösség (XDA) bizonyos részének (akik kitöltötték) a hibák között milyen megoszlási arány van.
Szerintem akkor kellene elgondolkodni, amikor az interneten olvasol valamit. Igazából semmi gond, hogy nem jutott eszedbe megkérdőjelezni a dolgot, de legalább ne te oktasd ki azokat, akik félhumorosan beírják, hogy talán máskor kritikával kellene kezelni, amit olvasol!
(#1722) sonique
Attól függ, milyen felmérés. Egy rendes, reprezentatív felmérésnél fontos, hogy véletlenszerűen legyenek kiválasztva a tesztalanyok, és a számuk megfelelő legyen. Itt előbbi semmiképpen sem teljesül. Ettől függetlenül érdekes, persze, de ne vegyük már alapul N5 vásárlásakor! -
assemble
addikt
AndroidPolice review, 3 embertol:
Nexus 5 Review, Voltron-Style: Read Three Android Police Authors' Takes On The Latest Nexus -
törölt tag
Bizony, xar a telefon, ne is vegyen senki.
Tobb marad nekunk! 
-
sonique
őstag
a legtöbb felmérés igy müködik
nem ugy hogy megkeresik az összes vásárlot
de egy közelitésnek jo
a 35% gondolom valahogy ugy jöhet ki itt a táblázatba hogy aki több hibát is bejelölt
mert a 400 nincs hiba elvileg nem a 35% az embereknek
hanem a hibáknak szal itt el van qrva ahogy nezem a táblázat vagy valami fura modon számoják
inkább 41% a hibátlan ahogy szamoltam
-
Viper26
nagyúr
Most mi van??
Ha valaki beír egy pontatlan adatot, nekem aki próbál tájékozódni, mégis honnan kéne tudnom, hogy mennyire fedi a valóságot...?

Kicsit gondolkozni kéne gyerekek, nem beszólni..

-
djgeg
őstag
válasz
sonique
üzenetére
Mert? 870 ből 35% ka jó... Egy olyan felület felmérése szerint ahova amúgy a túlnyomó többség az azért megy fel akinek valami gondja van?!...
Érdekesen fogjuk fel... 870 ember akik többségében olyan felületen értesülnek a linkről ahol N5 panaszok vannak... Ahol azok vannak fent akiknek van valami gondjuk...
De persze fogjuk fel úgy hogy az össz eladott termék 35% ka jó csak... Ja hogy lehet hogy 98% csak a többi ember szarik felmenni kitölteni azt a szart? Ja az nem lehet...
A Napi válaszok száma meg k érdekes... x napja az összes azóta semmi?
-
jaszy91
aktív tag
válasz
agressor12
üzenetére
Tudom

-
andrewb0y
csendes tag
xda-sok nagyon profik
Nexus 5 defects survey
eredmények
Btw kitölthetné akinek már van. -
FinGod
csendes tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jo estet!
Beraktam magam az excelbe, de asszem a SUM sort elb...sztam... Nem direkt volt, kicsit megkavart ez az online szerkeszto felulet.
udv
FinGod -
jaszy91
aktív tag
Látom már kezd nálunk is megjelenni, egy két gsm boltban
Örülnék, ha MM-ben is felbukkanna -
assemble
addikt
More Google Now smart features for Nexus 5 tipped for November 13 update
But the stuff Google says is coming November 13 is the real gravy, and it’s a shame it isn’t already ladled on. One of those things is the ability to ask you questions — so you might say “text Jennifer” and it will reply “which Jennifer,” and then ask you to dictate the message. It’s also going to get the ability to search inside applications, and launch them to complete tasks for you. So, you might search for a restaurant, and an option in the results shows up for OpenTable, which you’ll be able to fire up and make a reservation. It’s also going to use location cues to drop cards into Google Now, even more so than it does currently. At Yellowstone it will show you geyser times, for example. Sadly, none of this stuff was lit up yet, so I wasn’t able to test it. I’m not dinging the phone for that (and it’s not getting any extra credit), but given how interesting these features are, it’s kind of crazy the phone launched without them.
-
( V )
veterán
Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO