Hirdetés
Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
A hangerő gomb bal felől, bekapcsoló gomb jobb felül nem nagyon átgondolt design: rezgőre állított telefonnál, telefon az asztalon: ma már 6*-a nyomom meg véletlenül a hangerő gombot kioldás közben (másik oldalon támasztom meg) - visszaáll hangos üzemmódra ettől azonnal...
Ezzel együtt szupergyors meg szép minden, akkuról majd nyilatkozok kibírta-e a napot.... -
Scooter74
őstag
válasz
Pipikék #1282 üzenetére
Részemről nem lesz belharc mert tényleg le a kalappal a Nexus 5 előtt mert egy nagyon eltalált telefon főleg a fehér tetszik nekem, de mivel a Nexus 4-s telefonom nincs még 1 éves és 2 év LG gari van rá, ezért és anyagilag én nem adom el inkább megvárom a következő szériás Nexus-t.
És szerintem w333 is a Nexus 6-ra fog rágyúrni, mint ahogy a többiek a Nexus 4 topikból. -
klevente
tag
Írtam ditech-nek és azt mondták hogy nem tudják mikor lesz 32-es.
-
F-ECT$
titán
válasz
rolcsibácsi #1289 üzenetére
Eszerint 11 óra 51 perc. Én még csak rövidebb ideig teszteltem, az alapján 1% akksi olyan 5-6 percre elég.
Pipikék: ezért van off-ban a hozzászólás
-
Cyrin
addikt
válasz
rolcsibácsi #1289 üzenetére
sok tulaj nincs még, de akinek van cáfolhatná...
-
F-ECT$
titán
válasz
rolcsibácsi #1286 üzenetére
G2 esetén a 8 óra össze tud jönni ha csak netezel és videót nézel. (Ez esetben a 10 óra kijelzőidő is elérhető.) Ha navit is használsz, játszol is, akkor inkább 4-6 óra szokott "csak" nap végére lenni.
Cyrin: megerősítem, max kézmeleg tud lenni. Ennek mondjuk szerintem van egy olyan oka is, hogy előbb beindul a cpu throttling, ami persze a melegedés ellen jó, de 1 év múlva majd ha kellene több kakaó, akkor lehet inkább elviselném a 45 fokos akkut.
-
Cyrin
addikt
nekem az a furcsa, hogy g2 esetében nem panaszkodnak melegedésre, n5 esetében itt olvastam a tulajoktól, hogy nagyon melegszik, ez miért van vajon...
-
Petii88
tag
Sziasztok
Arról esetleg van valakinek bármilyen infója hogy ezt a telót is csak a Telenornál lehet majd kapni vagy esetleg bekerül majd a Tmobil kínálatában is ?
-
rolcsibácsi
őstag
A 8ora feletti kijelzoido eleg durvanak tunik, nem is teljesen hiszem el. Bar volt s4 topikban is aki elerte a 6orat, szoval biztos felhasznalastol is fugg, de ebben nem bizom annyira, sztem ez a 8ora valami rekord, vagy ra lett toltogetve kozben, a kijelzo nekem igy is megvaltas az amoled utan hogy vegre termeszetes szinek vannak es nincsen semmi utanhuzasos hibaja. Kamera meg sztem a g2 szoftvere miatt lehet mas. En csak par helyen lattam kulonbsegeket a videoban amit kuldtel ahol epp ez vagy a masik nem talalt fokuszt, amugy ebben tenyleg egy kicsit jobb a g2 nem vitatom ahogy a masik ket dologban is, de nekem fontosabb egy csucs samu utan hogy nexusom legyen es ne kelljen raganyolni egy google edition romot hogy jol hasznalhato legyen.
-
No.01
addikt
Abban egyet kell ertenem az elottem szolokkal, h akksiban rosszabb lesz, mint a G2 ez szvsz 100% DE a frissitesek jonnek azonnal, kicsit kisebb es konnyebb, mint a G2, Gorilla3-al jon (mondjuk ez nem szempont mert en minden telefonomra foliat teszek) az akksin kivul csak a vekony kavat hianyolom meg talan a dupla "klikk-et"
A testreszabassal meg majd eljatszogatok kedvemre. -
F-ECT$
titán
válasz
Integra #1277 üzenetére
Hát igen, ezt nagyon erősen meg kell gondolni minden vásárlónak. Arról nem is beszélve, hogyha napi 2-3x töltőre kell dugni, akkor annak az akksi sem fog örülni. (Az Sgs2-m 2000-es akksija a sok töltögetés miatt már kevesebbet bír, mint az eredeti 1650-es, ezért vissza is cseréltem.)
-
Pipikék
tag
Benchmarks nem érdekel engem nagyon könnyű erre választ adni Google-nem az érdeke ,hogy kamuzzanak Benchmarks eredmények
Senkinek nem furcsa LG G2 vs Nexus 5 ugyan az a proci ugyan az a memória stb és mégis az LG G2 többet mutat? Nem furcsa gyerekek ?
Samsung ,LG és a többi gyártó lebukott nem is kicsit ,hogy javítanak az eredményen
-
zsirfecske
addikt
válasz
rolcsibácsi #1272 üzenetére
kamera, kijelző stb bajok? moto razr hd-m van razr i és defy után, eljutottam odáig hogy mostanra visítva menekülök az n5 karjaiba, nem számít semmi. csak azonnali google ota, soha többet cm, csak ha én akarom!
már csak az említett expansys elérhetőség idegel: vajon mikor és mennyiért lesz? kérdem úgy hogy már be van rendelve egy 16gb fekete a uk store-ból. ááá, bele lehet mukkanni ebbe. 140/160k-ra tippelem nyitónak, g2 32gb-hoz illesztve.
amúgy nem rémlik valakinek, hogy a n4 mennyivel nyitott náluk a playstore árhoz képest? gondolon hasonló várható most is.
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #1272 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
Pipikék #1268 üzenetére
Nem értem mi a bajod, csak leírtam a véleményemet
nem lehúzni akarom a telefont ezt gyorsan tisztázzuk le, nekem is nagyon tetszik de lehetett volna egy kicsit jobb is
ha megnézed a Nexus 4 vs Optimus G nagyon minimálisan jobb az Optimus G, viszont ha megnézed a Nexus 5 vs G2 itt már más a helyzet mert mindenben sokkal jobb, csak hát az meg nem egy Nexus
Mindegy, bocsi mindenkitől ... és OFF vége !
-
w333
félisten
-
leslien
nagyúr
Szombaton reggel indulás Bécsbe, Ditech nexus 5 vásárlás aki akar csatlakozni most még van hely az autóban jelentkezni nálam vagy
rlaci2 -
MartOOn
addikt
Szép ez a teló!
-
dákó83
csendes tag
Osztrák MediaMarkt és Ditech- ben nem is várható a 32 Gb-os verzió? Az szomorú lenne.
-
assemble
addikt
-
mrdavid
aktív tag
kiváncsi leszek az expansys áraira , én kb 130ra lövöm be a 16gbos árát...
de aztán lehet túlságosan naiv vagyok -
*RLaci*
addikt
Sziasztok.Rendeltem én is a Ditecnél egy gépet.Szombaton megyek ki érte.Valaki esetleg csatlakozni?
-
( V )
veterán
Engadget review ha még nem lett volna...
-
assemble
addikt
Minden Nexus telefon sebessegteszt:
[link] -
leslien
nagyúr
Pénteken megyek Bécsbe, Ditech ott veszek mert akkor van garim is. Vonat csak 25€ oda vissza,
-
Uzi74
senior tag
Én német amazonról rendeltem egy Spigen NEO Hybrid-et (meg véletlenül egy RINGKE SLIM-t), ha valakinek sürgős gyorsabban megjön.
Egy fekete 32GB-os tegnap érkezett hozzám, nagyjából akkora mint a razr maxx-om, csak kicsit hosszabb - de a bőrtök pont passzol.
Ami meglehett, hogy a telefon keresztmetszete trapéz alakú, nem téglalap, a hátsó fele szélesebb kicsit - kicsit "éles" a fogása emiatt.
Notification-ék hangerejét lehet állítani függetlenül a csengőhang hangerejétől? Vagy a vanilla androidból ez hiányzik?
-
rolcsibácsi
őstag
Mikor a kepeket nezegetve zoomolok, az ujjam rajtuk tartva tok homalyosak, csak mikor elengedem oket akkor elesednek ki egy tized masodperc alatt. Erdekes.
-
zoka.
tag
Tapasztalatért nézz be N4 fórumba, ott olvastam még régebben több véleményt róla, és mind pozitív volt.
Szerintem sim kilátszik, de nembiztos. De ha nem látszik ki az a jobbik eset, mert ha úgy nem jön be, akkor kivágod a helyét. Ezt fordítva nem lehetne megcsinálni.(#1231) MartOOn
Ha megjön feltétlenül várjuk a tapasztalatokat, illetve képet! -
djgeg
őstag
-
icons
addikt
Szerintem se
Talán akksiidőben jobb a Nexus4, a többi paraméter miatt én az 5öset választanám (legalábbis ha tényleg nem kopik annyira... ha pár nap alatt már lejön a festék, akkor a N4 nyert), de mindenben csak egy hangyafingnyival jobb (vagy annyival ami számomra még elfogadható lenne). Én biztosan nem cserélném le. Inkább egy év múlva a következő Nexus, akármi is legyen a neve
De tényleg gyönyörű
(#1232) zenefan
Teljesen egyetértek a kivárással, csak sajnos én nem tudtam megtenni, annyira elegem van a Blade-embőlDe ha valaki egy használható telefonnal rendelkezik, akkor biztosan megéri az első véleményeket (legalább 1 hónap) megvárni!
-
zenefan
aktív tag
Örülök, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen (kivárás).
Lám az osztrákoknál is pár napja csökkent a készülék ára 10 Euróval (A Satirnos/MM-os ár alá) és ez várhatóan tovább is csökkenhet (pl. Sonderangebot keretén belül).
És ha szerencsénk van akkor a magyar szolgáltatók is domboríthatnak valamit.Ha van rá igény és segítség akkor egy külön táblázatban gyűjtögethetnénk a Screen On time és hasonló (órás és százalékos) értékeket, linkekkel, screenshotokkal.
-
icons
addikt
Én a helyetekben (bár most a legnehezebb
) várnék pár hetet, míg megjönnek az első jobb tesztek, esetleg kiderülnek az első hibák (mint pl a kopás), és utána venném meg.
(#1216) assemble
De tényleg eszméletlenül szép szerintem is, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy én egy olyan mesebeli nővel se fogok találkozni, aki így értékelné! -
zenefan
aktív tag
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése (pdf)
Csak az van hogy meddig látja el:
"A küldemények vámkezelését (1.000 euró értékig) a Magyar Posta jogszabályi (28/2004 (IV.29.) PM rendelet) felhatalmazás alapján automatikusan, az illetékes vámszervvel közreműködve látja el."
-
twine
veterán
Érzed a körmöddel, tapintásra is,,,, rendkívül minőségi
cucc,,, strapabíró, cserélni nem kell..február óta van fent az n4,en a fekete bőrhatású, és mintha tegnap raktam volna fel,,, nem használok tokot vagy ilyesmi,, folyton ezen a fólián pihen az asztalon, vagy a zsebekben, vagy bárhol,,,, leszedésnél nem marad semmilyen anyag,,,a készüléken,, minőségi 3m ragasztót használnak
Ha tetszik bátran rendelj,, nem fogsz csalódni -
assemble
addikt
Szerintem konkretan szinte mindent megvamolnak mar manapsag amit lehet.
Egyik ismerosomnek mar fel eve megvolt egy telefonja de javittatni akarta amit csak az USA-ban inteztek ezert feladta oda postan, es amikor visszajott meg azt is elkaptak a vam-on. Egyszeruen nevetseges. Ilyen erovel az evek ota hasznalt kocsikat is megvamolhatnak amivel epp jossz be az orszagba ha kint voltal. Ha tobbszorr jossz be, minden bejovetelkor. Rohej. -
válasz
randras_83 #1210 üzenetére
A Vodánál nincs LTE.
Nem véletlenül nem jelenik meg itt.
-
Zeze94
tag
Hm, regota szemezek egy ilyen dbrand foliaval, valakinek valami tapasztalat azt illetoen milyen a cucc? Tapintasra(pl a szalcsiszolt alu mintanal erzed az ujjaiddal a "szalcsiszolt alut"? Szal, olyasmi tapintasra is? Nomeg mennyire srtapabiro? Milyen gyakran kell cserelni, mennyit bir ki a telon, konnyu-e leszedni, marad-e utana nyom...
Jol latom, hogy, ha felteszem oldalra is, akkor nem tudok SIM-et cserelni? -
assemble
addikt
Egy gyongyszem:
Innen: has your nexus 5 been "noticed"?
I was recently hosting one of my many black tie charity events when a stunningly attractive woman approached me after I had made my closing speech. "I apologize for being so forward," she said, "but what phone is that?" Her eyes were transfixed on the device resting face down on the black tablecloth. I smiled. I had become used to this sort of thing happening ever since I switched to Android. "This old thing?" I lied. It wasn't old at all. "Why, it's the Nexus 5." I could see her eyes light up as she glanced over the camera, the glossy band, the LG logo.
"Would you like to hold it?" I mused. She was still in awe of it all as I slowly placed the phone into her delicate hands. "Oh my god," she exclaimed under her breath, "is this backing... soft touch plastic?" I gently nodded. "It has such a... premium feel... But how can you tell which side of the phone is up?" she asked. I took the phone and began to sensually lick the Sharpie off of the earpiece grille. Her knees began to visibly shake.
A pink light began to pulse from the bottom of the phone. "W-what is happening?" she whimpered. "Light Flow..." I replied, "I have it set up to send me a notification via Tasker when Instant Heart Rate detects a woman's BPM raising to arousal levels." "But how can it be so accurate?" she said, biting her lip. I leaned in and whispered into her ear, "Optical image stabilization."
We made love long into the night.
Now I only have 10% battery. -
Izzé
őstag
válasz
randras_83 #1210 üzenetére
Fingom sincs, de ezek szerint nekem oly mindegy, hogy EU-s vagy USA verzió...vagyis nem, mert olcsóbban tudom beszerezni az amcsiktól.
(#1214) zenefan: faja!
-
zenefan
aktív tag
2012 februári cikk:
"A Vodafone Magyarország az országos hálózatfejlesztés során lecseréli a második (2G) és harmadik generációs (3G) hálózati elemeket, gyakorlatilag kiépíti a negyedik generációs hálózatot (LTE): mára több mint 2.100 bázisállomás modernizálásával és 110 új építésével 673 településen vált elérhetővé a szupergyors internet."
-
petipetya
nagyúr
Nézegetem sorban az unboxing videókat (androidcentral stb.), és egyszerűen gyönyörű ez a készülék (mondom ezt 4-es tulajként).
-
zenefan
aktív tag
A CNET-es tesztből kivágtam az egyik napsütötte képből egy részletet, a teljes képhez kattintsatok a képre:
Azokon a korlátelemeken amik a víz főlé nyúlnak, hihetetlen hogy milyen recés a vonalvezetés. Viszont a színtelitettség nagyon jó. Csak fura hogy miért nem tudnak kicsit élesebbek (kevésbé kockásak) vagy smooth-abbak lenni a vonalak.
-
sonique
őstag
pont ezért azt kell oda irni hogy EU Lte halozatokat nem tamogatja vagyis sima gsm készülék igy nem fut likra az
aki USA bol akar venni vagy véletlenül késöbb eladásra kinaljak fel neki
mert meglepetés éri majd hogy miért nem megy az LTE
hat azért mert a készülék itt nem képes erre -
zoka.
tag
Végre!
Megjelent a dbrand fólia!
És igen lett az oldalára is. Így tuti, h a fehéret fogom beszerezni.
Azt jól olvasom, hogy készülnek screen protectorral is?
Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest