Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
assemble
addikt
Ha pedig abban nem ertesz egyet miert nem ezt irod? Azt irtad, hogy "teljesen igazuk van" ami nyilvanvaloan hulyeseg tekintve hogy tenyszeru dolgokban is tevedtek.
Ez pedig mar nagyon off igy nem szivesen megyek bele. De ha mar muszaj volt igy belemenni:
Az hogy nem a Samsung gyartja, nekem (es a legtobbeknek szerintem) kifejezetten jelentos hatrany. Annak a supportnak amit a Samsung nyujt, az LG a nyomaba nem er semmilyen szinten. 12 honap gari az orszag teruleten (jo esetben) vs 26 honap premium gari Europa teruleten ahol hazhoz jonnek, helyben kicserelnek minden alkatreszt ami egyaltalan felmerul hogy nem tokeletes (es nem szivoznak, sokszor meg se nezik hogy tenyleg rossz-e). Nagyon nem ugyanaz a szint. Eg es fold.
Az N4 kijelzoje a GNex-ehez kepest tobbek szerint kifejezetten visszalepes. Se felbontasban, se meretben lenyegeben nem lepett elore, a ket technologia viszonyara pedig sokkal inkabb a mas szo jellemzo, minthogy az egyik jobb lenne mint a masik. Mindkettonek megvannak a maga elonyei. Egyik sem egyertelmu elorelepes a masikhoz kepest, csak mas. Ellenben az N4 vs N5-nel ahol mindenben egyertelmuen jelentosen jobb az N5 kijelzoje.
A SoC-ot mar irtam, ebben tortent tenylegesen nagy es fontos elorelepes.
A csuszos/repedos uveg hatlap pedig megint olyan ami sokaknak kifejezetten nem tetszik.De igazabol tenyleg nem ertem hogy mit keresel itt, ha tenyleg eldontotted hogy nem veszel ilyet. 2 lehetoseget latok: vagy sima trollkodas, vagy te magad sem vagy biztos hogy vegyel-e ilyet es itt akarod magad meggyozni hogy nem kell ez neked. Barmelyikrol is van szo, szerintem inkabb ne csinald, mert semmi mast nem ersz el vele, mint indulatokat szitasz.
-
assemble
addikt
Csak erdeklodeskeppen: fogtad valaha a kezedben ezt a telefont? Lottel vele fotokat es elemezted oket?
Mert valahogy ketlem. Akkor pedig hogy tudsz egyeterteni pl azzal hogy pl gyengebb fotokat lo mint az N4, stb? A tenyszeru tevedesekrol pedig most ne is beszeljunk.
Hogy kevesbe lenne boom sem nagyon ertem. N4 miben volt boom? Foleg a benne levo SoC es az ara miatt. Arban ugyanolyan jo az N5, SoC-ban ugyanugy az elerheto legjobb van benne. Es a kijelzoje is boom, amiben az N4 nem nagyon volt az (gnex-hez kepest). Kameraban is nagyobb boom mint N4 volt (mar onmagaban az OIS miatt is). Az mind nagyon relativ hogy kinek mi szamit, de osszessegeben nem latom hogy miert lenne kisebb dolog, mint az N4 volt anno. A G2 pedig joval nagyratorobb telefon mint anno az Optimus G volt, igy ilyen aron hogy mindent megkapjon amit az nem olyan nagyon realis elvarasN4-rol amugy tobb mint valoszinu hogy en sem valtanek ra, ami azt illeti ket egymas koveto keszuleket nagyjabol sosem szoktam megvenni, hacsak nincs ra valami kulonosebb okom. Most is gnex-rol valtanek ra, de meg ez sem biztos amugy, lehet h ismerose lesz a cucc es a kovetkezot is megvarom.
emvy: mint irtam, nincs tobb hozzaszolasom a temaban, mert szerintem ez az egesz sehova nem vezet. De sok dolog amiket osszehordasz (lasd: fanboyok (lol?) mint en (lol?) reklamozzak (lol?) a cuccot amin nincs profitjuk) inkabb csak a "pistike osszeeskuveselmeletei" kategoriaban indulnanak, mint a google strategiajanak valodi targyalasaban (ami egyebkent szerintem szinten nem kapcsolodik szorosan a temahoz).
-
assemble
addikt
Lol, ezt most olvasom csak. Megis mivel erdemeltem ki a "megtiszteltetest"?
Hol lattal te engem "mindenhol" (de akarcsak barmilyen Nexus topicon kivul) "reklamozni" barmilyen Nexus-t? Napi 2 oraban? Es az oriasi elmeletedben - mint masok is ramutatnak - a Google-nek miert lenne jo ha en "reklamozom" a Nexus-t ha egyszer semmi nyeresege nincs rajtuk?
Elkepeszto hulyesegeket hordasz ossze, a szemelyeskedest pedig nem is kommentalom, de oszinten szolva fogalmam sincs hogy ugy egyaltalan mit keresel itt, es kit akarsz, mirol meggyozni, es nem utolso sorban miert.
Az meg csak a hab a tortan, hogy meg meg se jott a telo, igy nem is tudhattam volna rola meg semmit mondani szemelyes tapasztalatbol.
Es akkor vegyuk ugy, hogy ez az elso es egyben utolso hozzaszolasom ezt illetoen.djgeg-nek pedig respect amiert lathatoan kepben van es turelmesen helyreteszi a dolgokat.
-
assemble
addikt
Tenyleg no comment ez a video. Nem tudom mit lattak ezek a kameran de ellentmondtak minden mas tesztnek amit lattam rola. Szerintem vagy valami hibas peldanyt kaptak, vagy valami user error, vagy csak trollkodtak hogy legyen valami hulyeseg amin lehet csamcsogni, akkor is ha nem igaz.
Meg tenyszeruen is mondtak nehany hulyeseget: pl h a transparent nav/statusbar n5 exkluziv. Nem az, az alap 4.4 resze.
Meg hogy lehet h ajanlott plecsnit sem fog kapni? Azert ne vicceljunk mar, korulneztek ezek hogy milyen mas telefonokat kapni ebben az arkategoriajaban? A ketszer dragabb telefonokkal versenyzik, es a legtobb dologban azokat is elveri. Ez a telefon magasan a legjobb ar/erteku keszulek az egesz piacon. Ha ez nem ajanlott, akkor semmi nem az
En is csalodtam a mobilarena-ban, ennel magasabb szinvonalat szoktam meg toluk. Ha mar ok is alacsonyabb szinvonalu cikkeket/videokat csinalnak, nincs min csodalkozni amikor a forumokat ellepi a fogalmatlan csocselek -
assemble
addikt
válasz
Integra #1933 üzenetére
Szerintem nem teljesen vagy tisztaban a kor fogalmaval. Attol hogy valaki berak a korebe, onmagaban semmi jogosultsaga nem lesz a tartalmaidhoz, nem lat semmi olyat amit nem osztottal meg vele. Csak azok a korok latjak a megosztasaidat akikkel te megosztottad. Az hogy az o korebe berakott, rad nezve semmit nem jelent.
-
assemble
addikt
+1.
Egyebkent fel nem fogom amin itt problemaznak paran. Soha eszembe se jutott a facebook vagy skype kontaktok megjelenitese a contact list-ben. Ha skype-olni akarok, ekkor elinditom a skype-ot es onnan valasztom ki kivel akarok beszelni. facebook app nincs is fent a telefonomon, mert szerintem egy rakas sz@r az egesz. De ha fent lenne, akkor is pont az hianyozna hogy az x szaz/ezer random ismerossel tele legyen szemetelve a szep tiszta kontakt listam? Nem hiszem. Meg SIM kontaktok parositasa? A SIM, ahonnan fel ora kiolvasni barmit es egy kontakt egy max 16 karakter hosszu nevbol egy egy darab telefonszambol allhat? Komolyan? 2013-ban, egy Nexus 5-on? Melyik evszazadban elunk?
A g+ app amugy ezerszer jobb, tisztabb, gyorsabb, szebb mint a facebook. Es a korok hasznalataval teljesen tiszta, hogy pontosan kivel es pontosan mit osztasz meg. A facebook-kal ellentetben ahol kulon ilyen-olyan listakat kell letrehoznad elrejtett menukbol ha barmi ilyesmit akarsz. -
assemble
addikt
Ez eleg fura.
N5 meg nincs meg es azon nem probaltam, de a mostani telomon es tablan is baromi megbizhatoan mukodik, azonnal jon mindegyikre egyszerre az uzenet (meg bongeszobe is gmail-en), barmelyiken elolvasom visszaszinkronizalja mindenhova, sokkal jobb mint a feszbuk chat. -
assemble
addikt
Errol a Spigen Crystal foliarol amit rendelni akartok mit lehet tudni?
Tenyleg tiszta es tartos is? Tapintasra milyen, jol csuszik, nem tapados?
A legtobb folia amivel eddig dolgom volt az ha tiszta volt akkor vagy nem volt eleg tartos vagy a tapintasa nem volt jo.Ha azt mondjatok hogy tenyleg jo, lehet h kiprobalnam en is.
-
assemble
addikt
AndroidPolice review, 3 embertol:
Nexus 5 Review, Voltron-Style: Read Three Android Police Authors' Takes On The Latest Nexus -
assemble
addikt
More Google Now smart features for Nexus 5 tipped for November 13 update
But the stuff Google says is coming November 13 is the real gravy, and it’s a shame it isn’t already ladled on. One of those things is the ability to ask you questions — so you might say “text Jennifer” and it will reply “which Jennifer,” and then ask you to dictate the message. It’s also going to get the ability to search inside applications, and launch them to complete tasks for you. So, you might search for a restaurant, and an option in the results shows up for OpenTable, which you’ll be able to fire up and make a reservation. It’s also going to use location cues to drop cards into Google Now, even more so than it does currently. At Yellowstone it will show you geyser times, for example. Sadly, none of this stuff was lit up yet, so I wasn’t able to test it. I’m not dinging the phone for that (and it’s not getting any extra credit), but given how interesting these features are, it’s kind of crazy the phone launched without them.
-
assemble
addikt
Nekem van egy ilyenem, meg kickstarter-en vettem meg es most jott meg 1-2 hete postan.
Az N5 meg nem jott meg, de GNex-el teszteltem es teljesen jol mukodik. Kicsi, praktikus es teszi a dolgat. Meg vilagit isSzoval akinek szuksege van ilyesmire, annak szerintem jo kis cucc ez
-
assemble
addikt
En amugy tuti nem tennek/nem fogok ra tokot tenni. Egy kijelzo folia a max, de abban se vagyok biztos.
A zsebembe amiben hordom mast nem teszek, ennyi a dolog titka. Meg sosem volt semelyik telefonomnak semmi komolyabb fizikai serulese igy, altalaban kozel ujszeru allapotuak maradnak. -
assemble
addikt
"A nem bovitheto tarthely meg amiatt van, mert nyomja a Google az embereket a felhoszolgaltatasok fele"
Sokan kepzelik ezt, de a valodi oka egeszen mas, sokkal inkabb technikai: Why Nexus devices have no SD card
-
assemble
addikt
Egy hosszabb unboxing: [link]
Elvileg reszletesebb (1 oras) review is koveti nemsokara -
assemble
addikt
válasz
andrewb0y #1514 üzenetére
"sokan panaszkodnak;"
A harom dologbol amit linkeltel kettonel osszesen egy valaki panaszkodott.
Abbol amit olvastam az egyeduli ami viszonylag gyakori ezek kozul a "lotyogo gomb" effektus, dehat tenyleg ez legyen a legnagyobb baja...
Ami meg emlitheto az a pixelhiba, de az is mar joval ritkabban fordul elo. -
assemble
addikt
válasz
agressor12 #1451 üzenetére
Hivatalosan benne van az biztos. Valamelyik tesztben olvastam emlitest rola h jol mukodik.
Mas: ez azert ott van:
-
assemble
addikt
válasz
Integra #1427 üzenetére
Mindenki tudja hogy milyen az aksija, egy honapja is mar lehetett tudni, senki sem vart csodat, azt kaptuk amit vartunk. Nincs az elmezonyben, lehetett volna jobb, de mindig lehet jobb. Ennyi penzert ezt kaptuk, a csucskeszulekekhez kepest atlagos vagy kicsit gyengebb csak, de 1 napot valszeg nagyjabol mindig kibir barkinel, az N4-hez kepest pedig igy is elorelepes. Nem ertem miert kell ezen ragodni, emlegetni.
Pipikék: jaja, UK-ben EU modellt arulnak amivel megy itt is a 4G.
Majd kiprobalom ha lesz ra lehetosegem, mondjuk fogalmam nincs milyen telenor lefedettseg van itt a kozelemben de nem sok jora szamitok...zooltan567: ha vam-on fennakad, 27% afat biztosan kell fizetni (ez a legdurvabb resze, ezzel gyakorlatilag mar boven minuszban vagy EU-s rendeleshez kepest) plusz valami vam-ot is meg kulon asszem.
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
Mr.Chow #1380 üzenetére
Igen, frissiteni kell az appokat hozza hogy ezt tamogassak.
Egyebkent magatol lennenek teljes kepernyosok a cuccok es ha lehuzod az ujjad pont akkor lep ki a teljes kepernyos modbol.Ami amugy meg elvileg ujdonsag (ha jol olvastam valahol) hogy ahol csak a status bar tunik el (eleg sok jateknal de programoknal is), ott is mukodik ez a lehuzod az ujjad gesztus igy ilyenkor is meg tudod nezni a notification bart.
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #1354 üzenetére
HDR+ -t amugy hasznaltal ezekhez?
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #1354 üzenetére
Jonak tunnek
Ismerosnek amugy megjott mar a cucc Angliaba, mar tovabb is kuldte, akar meg a heten is ideerhet
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Minden Nexus telefon sebessegteszt:
[link] -
assemble
addikt
Szerintem konkretan szinte mindent megvamolnak mar manapsag amit lehet.
Egyik ismerosomnek mar fel eve megvolt egy telefonja de javittatni akarta amit csak az USA-ban inteztek ezert feladta oda postan, es amikor visszajott meg azt is elkaptak a vam-on. Egyszeruen nevetseges. Ilyen erovel az evek ota hasznalt kocsikat is megvamolhatnak amivel epp jossz be az orszagba ha kint voltal. Ha tobbszorr jossz be, minden bejovetelkor. Rohej. -
assemble
addikt
Egy gyongyszem:
Innen: has your nexus 5 been "noticed"?
I was recently hosting one of my many black tie charity events when a stunningly attractive woman approached me after I had made my closing speech. "I apologize for being so forward," she said, "but what phone is that?" Her eyes were transfixed on the device resting face down on the black tablecloth. I smiled. I had become used to this sort of thing happening ever since I switched to Android. "This old thing?" I lied. It wasn't old at all. "Why, it's the Nexus 5." I could see her eyes light up as she glanced over the camera, the glossy band, the LG logo.
"Would you like to hold it?" I mused. She was still in awe of it all as I slowly placed the phone into her delicate hands. "Oh my god," she exclaimed under her breath, "is this backing... soft touch plastic?" I gently nodded. "It has such a... premium feel... But how can you tell which side of the phone is up?" she asked. I took the phone and began to sensually lick the Sharpie off of the earpiece grille. Her knees began to visibly shake.
A pink light began to pulse from the bottom of the phone. "W-what is happening?" she whimpered. "Light Flow..." I replied, "I have it set up to send me a notification via Tasker when Instant Heart Rate detects a woman's BPM raising to arousal levels." "But how can it be so accurate?" she said, biting her lip. I leaned in and whispered into her ear, "Optical image stabilization."
We made love long into the night.
Now I only have 10% battery. -
assemble
addikt
Egy cikk a Verge-rol videoval az Android nehany fejesevel: [link]
-
assemble
addikt
Egy hosszabb review, nem tudom volt-e mar: [link]
A channel-en van tobb video is, pl S4-el osszehasonlitas.
-
assemble
addikt
teardown
Jol javithato -
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #1109 üzenetére
Szerintem is elegge erdekes.
Bar valakitol hallottam ervkent hogy igy legalabb meg lehet ismerni hogy melyik a telefon teteje es melyik az alja ami amugy tenyleg nehez szokott lenni -
assemble
addikt
black vs white kulonbsegek
Tenyleg eleg jelentos kulonbseg van az anyagban is (oldalt). -
assemble
addikt
A kamera szenzor szerintem nagyjabol semelyik fenykepezoben, semelyik telefonban nem 16:9 keparanyu. Innentol kezdve pedig ha olyan keperanyu fotot akarsz csinalni ilyen szenzorral, az ugyanannyit jelent mintha utolag levagnad a kep aljat meg tetejet, ennek meg sok ertelme nincsen
-
assemble
addikt
válasz
oliblood88 #813 üzenetére
Kulfoldon vannak boltok ahol talalhat az ember raktaron ha szerencses.
Play-rol itt tudsz nezelodni hogy hol mekkora a sor ra: [link] -
-
assemble
addikt
válasz
andrewb0y #684 üzenetére
Ha LTE-vel akarod itthon hasznalni, akkor gondolom EU-sat erdemes venni, ahogy latom az USA verzio pont nem tamogatja se az itthon most hasznalt (tmobile, telenor) 3-as, sem az allitolag nemsokara bevezetesre kerulo 20-as savot.
A 2G/3G halozatokkal amugy gondolom nem lenne gond. -
assemble
addikt
Egy video: [link]
-
-
assemble
addikt
Youtube-on ha rakerestek h Nexus 5 es video feltoltese szerint rendezitek, talalni mar jo kis unboxingokat, mini review-kat. Itt egy pl: [link]
#556: ezek HDR moddal lettek love? Mert gyanus h nem... Amugy valszeg kicsit rosszabb a kameraja, mint a tobbi csucstelonak (S4, 5s), de az OIS nemileg talan karpotol. Nekem nem olyan fontos szempont, a celnak boven megfelel, nem ezzel fogok dijnyertes fotokat loni, mas tetszoleges telefonnal sem.
-
assemble
addikt
válasz
FragMaster #547 üzenetére
Mindig ez van.
Amugy gondolkoztam a 32-esen, de mivel az angol ar amugy is tobb lett mint amire szamitani lehetett, mar nem akartam kifizetni erte a felarat (~15k). Most is 16-os telom van es azert mindig elferek rajta. Egy fokkal kenyelmesebb lenne a 32-es, ennyi. Igazabol tokmindegy, ugysem az a lenyeg. -
assemble
addikt
Na jo, beadtam a derekam.
16 gigas fekete, UK-bol, nov 8-an hagyja el a raktarat - megrendelve. -
assemble
addikt
16-os USA-ban elfogyott.
-
assemble
addikt
Hm, angol arak magasabbak mint tippeltek:
299/339 gbp -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
"hozattathatunk vele 16-ost kb. 75ezerért."
Azt megis hogy? A 16-os varhato ara 350 usd netto. Ha a vamon at is jutsz vele, az afa+szallitas miatt olyan 85k-nal vagy alapbol. EU brutto arak meg (varhatoan kb 350 eur/280) forintban 100k korul jonnek ki. Es ugy nincs vam veszely sem.
A gari gondolom mindenkepp csak a vett orszagban ervenyes ugye? Ez mindenkepp szivas, de ha EU-n belulrol szerzi az ember akkor postazassal meg tobb eselye van ha ugy adodna.Arcsokkentes pedig ha azt mondom hogy fel even belul nem varhato, akkor valszeg nem kockaztatok nagyot
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Ezen a ponton - a hivatalos infok teljes hianya ellenere - ugy tunik mar gyakorlatilag biztos, hogy ma lesz:
The Nexus 5 And KitKat Launch Today, October 31stAllitolag itteni ido szerint este 7-ig tart az embergo de lehet h elobb is bejelentik hivatalosan.
-
assemble
addikt
Ez alapjan allitolag 1 ora mulva varhato a bejelentes (4 korul).
UK beszerzessel kapcsolatban pedig ezt irtak:
"UK orders start today, for delivery tomorrow is what I'm hearing."
"Carphone Warehouse have stock of the Nexus 5, but aren't allowed to sell them until tomorrow." -
assemble
addikt
Epp te magyarazod tul.
Egy allitolagos szivargason szereplo kepen levo frissites mereterol beszelunk, amirol gyakorlatilag semmit nem tudunk. Ha tenylegesen valos is a kep, es tenylegesen a 4.4->4.4.1 frissitesrol is lenne szo, a mereten kivul akkor sem tudunk rola semmit, szoval ebbol olyan mely kovetkezteteseket levonni hogy barmi komolyabb baj lett volna a "sima" 4.4-el (ami mellesleg kit erdekel, ha kvazi 4.4.1-el jelenik meg?), na az a belemagyarazas. -
assemble
addikt
Miert lett volna barmilyen gixer? Honapokkal ezelott voltak mar kepek kesznek tuno valtozatokrol, siman lehet h sok telot mar egy honapja legyartottak es azota allnak a raktarban. Azota pedig igen, fejlesztettek az OS-t (mint ahogy mindig) es nem csak a baberjaikon ultek.
Csuszas sem volt, mert semmilyen hivatalos idopontot nem lehetett tudni amihez kepest egyaltalan csuszhatott volna (hozzateszem: meg most sem lehet, de ez a mai-holnapi info eleg hitelesnek tunik), es egy megbizhato forras oktober legelejen (2-an) is mar 31-erol beszelt. -
assemble
addikt
Got to spend some time today with a Nexus 5, AMA!
A pletykak:
- Google Drive 100GB offer
- full backup solution, including settings for apps
- 4.4.1 update right off the bat
- always on listening like on the moto x (which was mentioned before in one of the leaks)
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest