- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Nekem kicsivel jobban ette az akkut... Kb fel órával lett kevesebb a kijelző időm.
Assemble: W333 ugyanezt játszotta az n4 topikban amig s3 lte-je volt.
ezert is jegyzem meg...
de miután megvette az n4-et hasznos forumtars lett belole... Bar az elejen azert kspott egy kis oltast...
szoval turelem!
-
Kari1
aktív tag
Ott kell hogy legyen elvileg így kell előhozni: http://www.youtube.com/watch?v=mp07dPusJNA
-
djgeg
őstag
Ja csak "többségében"... Ami vágülis csak "többségében" hülyeség:
"A Nexusok jo reszet fanbojok veszik, akik utana hirdetik az iget mindenhol, hogy az Android a legkiralyabb, es ez a reklam az, amit a"
"Tehat pl. ha assemble vesz egy Nexust, a Google-nek nincs nyeresege a hardveren, de napi 2 oraban szorja a PH-n a tudast, hogy a Google az isten, a stock Android a legkiralyabb, es egyebkent is, akkor mar megerte. "
Látszik mennyi itt a Nexus 5 tulaj aki nagy Fanboy és itt polírozza a Google golyóit.... Ja egy se...
Amúgy én meg nem védek senkit... általában csak a hülyeségek ellen vagyok... " Szakértő" szájából meg főként. Főleg ami a nyereséget érinti... Mert fel se tudja fogni csak lovagol a készülékenkénti hasznon... Amikor a Google le se szarja.
-
zenefan
aktív tag
Icons, de ne a csomagot nézd hanem a csomagocskát, nem véletlenül kérdeztem meg a N5 csomagolás paramétereit! A doboz, hossz, szél, magasság nem haladja meg a 90 centit! Szóval van olcsóbb szállítás is!
És itt a kalkulátoruk:
http://www.dhl.de/de.htmlUngarn
bis 2 kg
90 centi SZ+M+M
és pipálva ez:
Inkl. Haftung u. Sendungsverfolgung. Mehr Details finden Sie unter "?".Na mennyi jött ki? Ugye 11,9 Euró.
Oké, ebbe nincs biztosítás (ami ha jól láttam +2,3 Euro igaz csak 35 euro értékig ) csak csomagkövetés.Tény hogy a csomag kategóriában már 500 Euróig van biztosítás is (Beim Versand in Mitgliedsländer der EU wird Ihre Sendung bei Verlust oder Beschädigung bis 500 EUR versichert.) , ezért átírom majd 15 Euróra a DHL-es összeget. Így dobni fog az áron egy ezrest az eltérés!
-
zenefan
aktív tag
Örülök, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen (kivárás).
Lám az osztrákoknál is pár napja csökkent a készülék ára 10 Euróval (A Satirnos/MM-os ár alá) és ez várhatóan tovább is csökkenhet (pl. Sonderangebot keretén belül).
És ha szerencsénk van akkor a magyar szolgáltatók is domboríthatnak valamit.Ha van rá igény és segítség akkor egy külön táblázatban gyűjtögethetnénk a Screen On time és hasonló (órás és százalékos) értékeket, linkekkel, screenshotokkal.
-
sonique
őstag
pont ezért azt kell oda irni hogy EU Lte halozatokat nem tamogatja vagyis sima gsm készülék igy nem fut likra az
aki USA bol akar venni vagy véletlenül késöbb eladásra kinaljak fel neki
mert meglepetés éri majd hogy miért nem megy az LTE
hat azért mert a készülék itt nem képes erre -
Integra
titán
a 4 éves htc desire telómon egy karc nincsen, már akkor képesek voltak profi, minőségi, kíváló tapintású, csúszás mentes műanyag vázat készíteni.. szóval ha akarnák, megcsinálnák, de mivel drága ez a minőségi váz, marad az olcsó, az meg ilyen..
ami meg a fehér n5-öt illeti: totális diszharmónia, egyszerűen bűnronda - erősen szubjektív véleményem
-
somnia
senior tag
Megmondom őszintén nem érdekel, szerintem ő is arra gondolt, hogy többet kap érte, most nem jött be.
Itt is van egy aránylag olcsó. -
zenefan
aktív tag
Igen, pont erre céloztam én is. Amúgy a netet és a FB oldalukat (1, 2, 3...) bújva elég sok!!! elégedetlenkedőt véltem felfedezni, szóval mindenki legyen óvatos velük (Carphone Warehouse) és ha lehet inkább egy picit drágábbért vegye meg közelebbi országból, mert később ha baj van és el kell küldetni UK-ba meg vissza, akkor annak igencsak nagy ára lesz.
-
zenefan
aktív tag
Azért csak maradj résen és jelezz privibe, ha mégis van shipping price!
Így máris barátságosabbak lettek az UK Play Store árak, ha van helyi ismerős és elküldi "ajándékba".
-
w333
félisten
-
zenefan
aktív tag
-
zenefan
aktív tag
Beszoroztam és oda is írtam hogy kb. 75-ért. Ha többen rendelünk, akkor a helyi kiszállítási díj is eloszlott volna. De nem fogom elkapkodni. Megvárom milyen tesztek születnek KK-al G2-őn és ha javul pl. a fotózás akkor tavasszal már esélyes hogy akár 100-ért is megkapom a G2-őt, persze nem szűzen.
Ezt most olvastam:
"According to Sprint’s support forums, the Galaxy Nexus is getting Android 4.3 today. The build is JRO03U.L700GJ04."
-
zenefan
aktív tag
Igen, az AndroidPolice egyik főszerkesztője és mint látni lehet okt. elején már kapott ilyen tippet. Ezt erősítették meg most neki a The Verge emberei... Legalábbis amennyire megértettem a bejelentés alatti sok hozzászólásból ill. válaszokból (amit Artem adott).
-
sonique
őstag
dehogy latod reálisan
latsz egy képet amit leszürtél az internetrölaz meg egy mas dolog ha veszel 1 készüléket és kiprobalod
miért lenne gyenge az akkuja ugyan ugy kibir 1 napot sok nyomogatással mint hasonlo társai
atlagos hasznal melett siman kihozhato 1,5-2 nap
a kamera pedig megfelel az adott hw szintjéheztényleg felesleges igy vagdalkozni
kérj kölcsön 1et, vegyél 1et probald ki
utána varom a nem net alapjan leszürt véleményeket -
ßrainiac
addikt
W333: abban ne legyel olyan biztos, h a 99% nem cserel. Sot, abban se, hogy te sem fogsz. Mondhat mindenki amit akar, azt tudom, hogy regen a 4.3" nekem tul nagy meretnek szamitott, kifiguraztam h teglakkal kell mar megint maszkalni, mint annak idejen, ahhoz kepest volt mar telom kicsi (mini pro) es nagy is (note2), azt kell h mondjam, arra amire ezeket hasznaljuk (nem, nem telefonalni..) a 4.8-5.5" a legjobb meret.
Meg ne beszeljunk allandoan ugy a n5-rol, mintha "semmilyen ujitast" nem hozna a 4.4-en kivul (foleg addig ne, amig nem probaljum ki).
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest