- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
djgeg
őstag
válasz
sonique #1715 üzenetére
Mert? 870 ből 35% ka jó... Egy olyan felület felmérése szerint ahova amúgy a túlnyomó többség az azért megy fel akinek valami gondja van?!...
Érdekesen fogjuk fel... 870 ember akik többségében olyan felületen értesülnek a linkről ahol N5 panaszok vannak... Ahol azok vannak fent akiknek van valami gondjuk...
De persze fogjuk fel úgy hogy az össz eladott termék 35% ka jó csak... Ja hogy lehet hogy 98% csak a többi ember szarik felmenni kitölteni azt a szart? Ja az nem lehet...A Napi válaszok száma meg k érdekes... x napja az összes azóta semmi?
-
zsirfecske
addikt
válasz
sonique #1439 üzenetére
zooltan567:
+25k az ára így, de segítséggel legalább a gari is elintézhető (persze drága postázgatással, cserébe eu-n belül nem piszkálják vámügyek miatt). ha meg nagy valószínűséggel itthon is érvényesíthető eu retail garit akarsz, marad a német/osztrák mm, ditech stb beszerzés. de az meg még 15k.szép helyzet, én is a uk play-es behozatalt választottam az usa play behozatal vagy a méregdrága lg garis megoldás helyett.
sokan leszünk nagyon morcosak, ha jövő héten megjelenik expansys-nél eu play store ár közelében
-
gulb
senior tag
válasz
sonique #1018 üzenetére
Értem... vagy is nem értem. Gyártói garancia mind1 ki a kereskedő ( jelen esetben Google ) ha valakinek javítani kell akkor az a gyártó szokott lenni. PL: Tmobilnál veszel egy legyen LG telefont azt nem a Tmobil fogja javitgatni hanem a gyártó.. Itt a kavart a Google play országok azért jelenthetik mert ott más az ügyfél kezelés mint idehaza.
Másik történet.. vettem a neten egy hundibundi kft webshopjából egy Samsung hűtőt és képzeld el a magyar Samsung nem zavart a hundibunid kft hez hanem kezelte a problémámat a saját szervizén keresztül.
HTC telefonom esetét szintén nem írnám le de teljesen azonos volt.. eladó xxx cég javítás garanciális kérdés HTC szakszervíz.Sajnos a WordWide garanciális kérdésekben kis hazánk csak kullog a sorvégén...
-
w333
félisten
Ne haragudj és nem kötekedés vagy ilyesmiből írom, de aki ilyen akkuteszteket csinál az csak saját magát csapja be, elmondom hogy miért
1. Azonkívül hogy valószínűleg levette a fényerőt minimumra és egész nap csak a kijelzőt bámulta csinált is valami azzal a telefonnal ?
2. Chrome 7% ... kicsit vicc, mivel köztudott hogy a Chrome böngésző eszi a legjobban az akkut én azt mondom hogy ez nagyon max. egy kb. 15 perces böngészés volt
3. A Wifi legalább egy 7-8 órára ki volt kapcsolva, és készenlét 14 %
Nyugodtan kövezzetek meg
ha ti nem ezt gondoljátok, de szerintem ez a kis akku teszt csak azért csinálta hogy "jaj én akkor is megmutatom hogy nekem milyen jól bírja"
De ilyet én is tudok mutatni Nexus 4 -el Link és Link
De van itt például egy nagyon extrém is : Link
-
zenefan
aktív tag
Többen jelezték, hogy a videó nem N5-el készülhetett. Mikor a virágon hagyta akkor szép volt a kép.
Szerintem ettől a telefontól nem szabad elvárni azt amit pl. egy Nokia 1020-tól.
Jeleneleg 110ezerért nem nagyon lehet ilyen erős hardvert kapni úgy sejtem.
Az esküvői videózást biztos nem ezzel a készülékkel végezném. -
Nem. A legrosszabb forgatókönyv így néz ki: Megrendelik kint 400 dollárért a 32GB-os verziót, fizetnek rá 8% adót, +14 dollár szállítást. Ez ~448 dollár. Hazaküldik mondjuk 30 dollárért valamilyen futárral. 478 dollár. Ha megakad a vámon, akkor kell kifizetni a 27% áfát + kb 3-4% vámot. -> Kb 621 dollár. Ha viszont valaki kimegy, és haza tudja hozni, vagy valaki hazahozza neki, akkor csak 448 dollár. EU Playből meg szimplán 410 euró, plusz magyar honba juttatás költsége.
(#527) kovadika
Ezt ne kérdezd, mert bűncselekmény.
-
assemble
addikt
Epp te magyarazod tul.
Egy allitolagos szivargason szereplo kepen levo frissites mereterol beszelunk, amirol gyakorlatilag semmit nem tudunk. Ha tenylegesen valos is a kep, es tenylegesen a 4.4->4.4.1 frissitesrol is lenne szo, a mereten kivul akkor sem tudunk rola semmit, szoval ebbol olyan mely kovetkezteteseket levonni hogy barmi komolyabb baj lett volna a "sima" 4.4-el (ami mellesleg kit erdekel, ha kvazi 4.4.1-el jelenik meg?), na az a belemagyarazas. -
FragMaster
addikt
-
zoka.
tag
Jó végülis logikus, csak olyan hülyén hangzik, h 'kimarad' az alap főverzió.
Ahogy a google a háttérben generál valamikor nem kevés adatforgalmat, szerintem meg lehetne oldani egy kisebb update-et is a felhasználó háta mögött, vagy csak simán frissítési csomagnak hívni, ami nem hoz verziószámnövekedést -
assemble
addikt
Miert lett volna barmilyen gixer? Honapokkal ezelott voltak mar kepek kesznek tuno valtozatokrol, siman lehet h sok telot mar egy honapja legyartottak es azota allnak a raktarban. Azota pedig igen, fejlesztettek az OS-t (mint ahogy mindig) es nem csak a baberjaikon ultek.
Csuszas sem volt, mert semmilyen hivatalos idopontot nem lehetett tudni amihez kepest egyaltalan csuszhatott volna (hozzateszem: meg most sem lehet, de ez a mai-holnapi info eleg hitelesnek tunik), es egy megbizhato forras oktober legelejen (2-an) is mar 31-erol beszelt. -
FragMaster
addikt
Hogy tud valami csúszni, ha nincs mihez viszonyítani?
Szerk.: én inkább az új funkciók implementálására és finomhangolására tippelek. Ez így kicsit profibb lenne, mint a N4-nél, ahol már voltak korai tesztek úgy, hogy nem jött meg a végleges szoftver és hiányoztak funkciók.
-
zenefan
aktív tag
Nem gondoltam vagy írtam ilyet. Kérdeztelek titeket, hogy mit gondoltok erről, illetve a mértékéről. Durván 110 dolláros hasznot látok itt a 16-os modell esetében.
Hoppá! - Update: 20:45
Levették az "asztalraejtős" Instagram videót.
Aktív témák
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest