- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kovadika
őstag
Valaki megvette a horror árú gyári tokot? Milyen a minősége? Megéri, vagy inkább egy Curserlite? Az ilyen átlátszó hátlapúak(spigen, ringke) nem tettszenek, egy idő után összekarcolódik és csúnya lesz.
A fekete készülékek valóban kopnak, vagy csak egyszeri eset volt az itteni? -
kovadika
őstag
Van arról valami információ, hogy az USA play storet mikor töltik fel, vagy ezt a 4-5 hetes szállítást komolyan kell venni?
-
kovadika
őstag
A Nexus 4 egészen az augusztusi 100 dolláros árvágásig tartotta a kezdőárát Playen? Szerintetek idén is ez várható a N5-el? Illetve az ilyen retekgsm-ekben mikor indult meg az áresés? Tavaszra milyen árak várhatók? Tudom, hogy ezekre a kérdésekre nincs egzakt válasz, de érdekelnek a feltevések és a N4-re alapozott tapasztalatok is.
-
kovadika
őstag
A kamera elhelyezését nem tartom túl szerencsésnek. Képről egyértelműen úgy tűnik, mintha a kamera üvegjére feküdne rá a telefon.
-
kovadika
őstag
Azt nem tudjátok, hogy hogy lehet megoldani, hogy vám és áfa nélkül megjöjjön a cucc? Nem rendelésre gondolok, hanem hogy megveszi nekem valaki és hazapostázza. Hogy lehet kicselezni, hogy a vámra kerüljön?
-
kovadika
őstag
Pl.: New Hampshire. Ez 100%, itt voltam nyáron (itt vettem a N4-em is 250+kiszállítás volt a 16GB-os az árvágás után). Rengetegen jártak át vásárolni a környező államokból. Van amúgy több is, talán 2-3 még, de ezeket nem tudom fejből. Korábban egy Nexusos cikk alatt összeszedte valaki.
-
kovadika
őstag
-
kovadika
őstag
Pedig mar a also-kozep Galaxy S Advance-re is premium gari van. 2 ev + ket honap. Hazhoz jonnek, elviszik (Nem otthon javitjak, ez nem realis. Sokszor alkatreszt is rendelni kell.) kapsz egy Galaxy ace-t cseretelefonnak. Par nap mulva futar hozza vissza a telot. Altalaban cserelik benne a dolgokat, meg ha beleirod, hogy mondjuk karcos a keret akkor kicserelik azt is, vagy az erinto uveget, de egy pixelhiba miatt a kijelzot is. Ez az en szemelyes tapasztalatom ket keszulekkel. Tenyleg nagyon korrektek.
-
kovadika
őstag
-
kovadika
őstag
válasz
adamfriday #70 üzenetére
Error
Not available
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest