- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iOS alkalmazások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
válasz
leslien #2103 üzenetére
Én is ezt fújom, most nézem, hogy a Diteches ár és az Exp-os ár között még mindig van bő 9000 ft árkülönbség, akkor ha valaki egy olcsóbb postával feladja Magyarországra.
Pont ezért kéne valakinek bemenni a telemaxihoz és rákérdezni erre, mert ha vállalják, akkor rövid távon ez az egyik legjobb vétel!
Ráadásul most a D. felpumpáta a magyar határhoz legközelebbi boltját is készülékekkel (most még 11 db van). -
ßrainiac
addikt
válasz
leslien #2080 üzenetére
Igen, orulnek neki, akkor a tobbszaz hozzaszolasbol kevesbe logna ki annyira a sok szemet szar off, aminek nem ebben a topicban lenne a helye. Minden alkalommal ahogy beteszem a labam ide, mintha ismetlodne a tortenelem. Sztem a srac egy troll, ezt 100% komolysaggal nem lehet csinalni.
-
Davey7
senior tag
-
Kari1
aktív tag
válasz
leslien #1304 üzenetére
Mivel én telefont kb 3-3,5 évente cserélem ezért nekem előre is kell gondolkodnom, hogy 1-2 év múlva is legyen hely mivel itt ugye nincs mircosd slot.
Most amúgy Galaxy S-en (5.7GB-ból) 4.3GB foglalt, de nincs semmi játék, kép, videó, rajta.
Ha játéknak számolok 2-3 Gb-ot, képeknek/videóknak szintén 2-3GB akkor már kb. 10GB-nál vagyok. A 16GB N5-ön a'szem kb 12GB hely van vagyis már szűkösen lennék el rajta... ha van OTG ha nincs... -
w333
félisten
-
zenefan
aktív tag
Ez nagyon pöpec, betettem a táblázatba (lásd aláírás)!
Néztétek már a ► SG S4 Vs N5 kép és videó tesztet?
És van egy ilyen is:
► Nexus 5 camera vs Nexus 4, HTC One, iPhone 5S, Lumia 1020, Galaxy S4, Note 3 and Xperia Z1
Are you guys blind?
I have many years experience in wildlife photography and after comparison i can say that the Nexus 5 is one of the best in the test. It beats Note 3, Sony Experia Z1 and even iPhone 5 in some shots. I should rank it in second place with Iphone 5s! Only Nokia was better!
The low light capability is amazingly good i think.Az egyik legprofibb teszt amit eddig láttam és mind full méretezetlen mintakép van feltöltve.
Kis fénynél tényleg csak a z1 készít jobb képet, élénkebbek a színek. N5-nél az ablak mögötti rész "kiégett".
-
w333
félisten
Most olvastam különböző fórumokon és azt írják hogy van OTG !
A videó tényleg valami borzalmas az egész ... mi ez a remegő fókusz ?(#603) hariboh
Nem Németbe kell visszaküldeni
hanem az USA -ba a Google -nek !
(#605) zenefan
Bocsi tényleg fordítva váltottam át ...
(#606) ßrainiac
Igen tényleg a Google + -ban van és kb. most 1 órája frissült !
-
zenefan
aktív tag
Nem, sajnos az Íreknél a készülékeket nem lehet Store-ból megvenni, itt a táblázat:
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest