Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Megjöttek a kiegészítőm: Spigen Neo Hybrid tok és egy vezetékmentes töltő
Töltő tölt rendesen, a csepptöltést még azért tesztelem jól csinálja-e
A tok jól néz ki, kb 2mm-t ad hozzá és a számomra kellemetlen alsó élt elfedi és a gombok is jól használhatóak
Fólia hiányzik még, gondolkodom ezen a Spigen üvegen, de meglehetősen drága és állítólag nehezebb feltenni mint a műanyagot -
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Csak nekem szur szemet ez az "eget vero" ujitas?
Samu gs3 es note2-m is tudta. Es appoktol fuggetlenul (nem kellett semmit "hozzafrissiteni") mindenhol mukodott teljes kepernyonel.
Imadom a nexust felre ne ertsetek, de fura, hogy ennek nevet adnak es raadasul meg szenvednek is a bevezetesevel. Nem imadom a samut egyaltalan, nem jo a kezelo felulet, lomha, stb. de ez mar ott meg volt naluk es szuperul mukodott.
-
zenefan
aktív tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ott az osztrák bolt, 24 ajróért postázzák magyarba és ha felteszi a polcaira a magyar MM is a készüléket / illetve a magyar LG képviselet is forgalmazni fogja, akkor szinte 100% hogy itthon is garanciát élvez a kint vett N5. Addig viszont érdemes kivárni, főleg hogy csökkenhet a kinti kisbolti ár is.
-
F-ECT$
titán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Nem.
-
FrankMonzano
őstag
Ismerosom Angliaban van kint. Ha onnan hozatok vele N5-t,ervenyes a garancia ra itt nalunk ? Elore is koszi a valaszt.
-
assemble
addikt
válasz
Mr.Chow
üzenetére
Igen, frissiteni kell az appokat hozza hogy ezt tamogassak.
Egyebkent magatol lennenek teljes kepernyosok a cuccok es ha lehuzod az ujjad pont akkor lep ki a teljes kepernyos modbol.Ami amugy meg elvileg ujdonsag (ha jol olvastam valahol) hogy ahol csak a status bar tunik el (eleg sok jateknal de programoknal is), ott is mukodik ez a lehuzod az ujjad gesztus igy ilyenkor is meg tudod nezni a notification bart.
-
leslien
nagyúr
Nekem még februárban mondta a Lg ügyfélszolgálatos "ha eus(MM Saturn...) számla van akkor szervizeinkben garancia érvényes" play store on vásárolt készüléket adott országban kell vissza vinni ott ér ényes a garancia.
Pont ezért vettem a Ditech nél mert itt akkor érvényes 1évig utána meg ha gond van (ne legyen) akkor Osztrák barátunkkal beszéljük meg
-
djgeg
őstag
válasz
Mr.Chow
üzenetére
Erre gondolsz? DevBytes: Android 4.4 Immersive Mode
Ha lehúzod akkor jön vissza a gui, tudommal -
Mr.Chow
tag
rolcsibacsi: Üdv! http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/ itt azt irja ha elhuzod a képernyönél az ujjad akkor teljes képernyöre teszi a játékot, meg a könyveket stb. én addig egy játékos videónál se láttam hogy eltünt volna,vagy esetleg várni kell a játék frissitésére amig támogatni fogja a teljes képernyöt?(immerse yourself résznél)
-
zenefan
aktív tag
syrrius-t kérdezzétek.
Bocs javítva!Elnézést az előbbi hibáért! Tehát:
Flex77 nem a Ditechnél vette a N5-öt!
syrrius vette ott, őt kérdezzétek a garancia papírok miatt.Moderátorokat kérném, hogy ebben a hozzászólásomban, töröljék ezt a részt: "Nála volt az, hogy lepattant egy kis festés.
Ezért fújtam, hogy írjuk fel a szériaszámot, miegymást, hátha csak egy bizonyos sorozatnál gyengébb a burkolat festése, a többi meg bírja a strapát." -
zenefan
aktív tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Olyan hogy hibásan tették fel az adatokat a T honlapra. Tegnap cserélték a jóra. Ennyi!

Huan: Igen, Flex77 de ő nem rendelte hanem személyesen vette meg a Ditechnél, mivel a közelben lakik. Nála volt az, hogy lepattant egy kis festés.
Ezért fújtam, hogy írjuk fel a szériaszámot, miegymást, hátha csak egy bizonyos sorozatnál gyengébb a burkolat festése, a többi meg bírja a strapát. -
huan
őstag
Valaki rendelt már a Ditech-től magyarországra?
-
G4bi89
senior tag
válasz
zenefan
üzenetére
Ditech garancia vajon érvényesíthető lesz itthon vagy az teljesen esélytelen és érdemesebb majd MM-ből venni ?
Még egy kérdés... Telefonon van infra port vagy azt kihagyták ? Elvileg a kitkat már rendszer szinten támogatja az IR remote controlt, kár lenne ha telefonból meg kihagyták volna ezt a filléres alkatrészt.

-
zenefan
aktív tag
Még hogy nem akarnak nekünk jót a "nagyok"?
A magyar T ugyebár 32 Gigamájjal kezdett
A német MM meg 3000 mAh-s aksival.
(de nyugi, intézkedtem)
Remélem nexus kereső robotok jól vannak idomítva és 1 év múlva lesz is valami az álmainkból. Főleg hogy a főhadiszálláson azt írták:
"Képesek voltunk erre a hardverre több időt fordítani, mint minden más termékre." - Matias Duarte

-
zenefan
aktív tag
Amúgy mi a búbánatért autókáztok osztrákba? A Ditech a vonatjegy áránál picit olcsóbban postázza MO.-ra is.

MÁS:
Látom lassan 2 kéz kell a hazai N5 tulajok megszámolásához. Így felteszem a kérdést, hogy rendezzünk-e aksi "bajnokságot"? Persze mindenkinek a becsületére lenne bízva. Szívesen létrehozok egy fület a táblázatban, az eddig mért aksi felhasználásnak és így hamar kirajzolódna hogy hány ciklussal milyen eredményeket tud produkálni a gép. Nos kit érdekel?
-
zoka.
tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Egy file-t, konkrétan egy videót töröltem ki, ami kellene.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Damage401
üzenetére
egy kis osszefoglalo csak neked

nagyon vartam a telot, nov 1-jen rendeltem meg, es negyediken a szulinapomon mar meg is kaptam, hetvege ide vagy oda, hiaba volt a kuldeshez a neten 8-a irva postazasnak ugyhogy nagyon orultem neki.
elotte is tudtam hogy nagy ujitast nem fog hozni az s4hez kepest hisz mar tudtunk rola mindent, megis kivancsi voltam a kitkat fluidsagara meg a kepstabilizatoros kamerara, es hiaba nem hoztak semmit kb amiket en mar megalmodtam elotte, csalodast megsem hoztak, a kameraval kapcsolatban van egy biztosabb erzesem, mert lehet hogy s4en a custom rom miatt (hiaba a gyarilag portolt Google Edition 4.3) volt hogy bekresselt, ahhoz hogy rendes sebesseggel lehessen ott nezegetni oket jobb ha a belso memoriaba mentettem oket, viszont abbol nem volt tul sok fennmarado. ezert is rendeltem 32est hisz amugy is csak 40 font kulonbseg volt a dupla akkora tarhelyes verzio kozt.
a vetellel semmi baj, ebbol a kis korbol sztem jobb hangok jonnek, mint a samsungbol. a telefon minosegetol ugy megorultem mint amikor megkaptam a G.I.Joe Sky Patrol-omat mikor meg azt se tudtam hogy vannak evek
vegre egy iphone minosegu osszeszereles megis nyitott szabad felhasznalas, es az android sem az a nyomi rendszer mar ami volt, rendesen felnottek ok is.
a wifi mint mar korabban irtam a speedtestben nem er el ( a routertol egyforma tavolsagban) akkora sebessegeket mint az s4 de van hogy ez gyorsabb van hogy az, de az atlagban a samu jobban teljesit, es a wifi csikok is erosebbek abban, ettol fuggetlenul ha nem nezegetnem oket ilyen teszttel, semmi gond nincs vele, nem dobalja el a jelet mint a samu neha, teljesen jo. mobilnettel sincs semmi baj, siman leszedi az osszes zenet a playbol amire ranyomok, akarcsak wifin..
kicsit gyorsabban bootol mint az s4, nem mintha barmit is szamitana..
a ket telo majdnemhogy ugyanazt az erzest keltene ha a samu nem recsegne ropogna mint egy zacsko csipsz ahogy megfogja az ember.a fulessel valo zenehallgatassal sincs semmi gond, nagyon szepen szol, bar szerintem ez foleg attol fugg hogy mi van beledugva, probaltam beats fejhalgatokkal, bnom sennheiser cx 400-II-jevel de nekem tokeletes a samu gyari agybadugosa is, mindegyikkel elvezem ha van basszus.. senki nem panaszkodott hogy nem hall a masik oldalon beszelgetes kozben, egy szo mint szaz, meg vagyok vele elegedve, biztos vannak egyes dolgokban jobb telefonok, mint pl az iphone 5s a lassitott felvetelekkel sztem nagyon kiraly de az itunesos eletet nem kivanom megegyszer megszokni, meg hianyozna a korlatlan zeneletoltes hivatalosan is ami barhol barmikor elerheto koszonhetoen a play musicnak, es egyebkent is az i5om is tele volt a google alkalmazasaival, a nokia fenykepezojet is probaltam (1020) de tul lassu ahhoz hogy snapshotokat lovoldozzek amikor csak gondolom, a windows rendszerrol meg ne is beszeljunk.. igy szerintem ez most a legjobb telo ami van, es lehetne barmi mas is, szerencsere nincs bajom az anyagiakkal ugyhogy ha annyiba kerult volna mint az s4 anno akkor is jobbnak tartanam ezt az osszeszereles miatt meg amugy is jobban nez ki a haza.
boot teszt meg ez az: [link]
zoka: hat ha jol ertettem kitoroltel egy data mappat amit nem kellett volna, amit egy reset visszahozna, de ha masrol van szo akkor bocs
assemble: nehany ejszakaihoz igen
-
Falka
tag
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
HDR+ -t amugy hasznaltal ezekhez?
-
zoka.
tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Nem értem, az miben segítene?
-
Zeze94
tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Azt, hogy az osztrak MM mikor teszi elerhetove, nem tudom megmondani, a privat josnom epp beteg

A garanciat meg elvileg kellene tudnod az itthoni MMben is ervenyesiteni, miutan elkezdik forgalmazni a cuccot MOn(az eddigi hsz-okbol kiindulva). -
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Jonak tunnek

Ismerosnek amugy megjott mar a cucc Angliaba, mar tovabb is kuldte, akar meg a heten is ideerhet

-
Gergőke88
addikt
visszatalálos
-
rolcsibácsi
őstag
egyebkent nyomtam egy resetet es nem raktam vissza backupot, azota nincs meg a media server bug ami ette az akkumat, azota nincs semmi bajom. igaz nincs is tele minden szar appal mint elotte.
-
rolcsibácsi
őstag
remelem latjatok
-
zoka.
tag
No, akkor szép sorjában:
Kamera:
álle cuzámen szerintem jobb az N5 kamerája egy picit, de kb ugyan az. (Aki az ilyen különbségeken fennakad, az vegyen egy normális kompaktot. Fényévekkel jobb mind2őnél.)
A legtöbb különbség beállítás, szoftveres hiba/hiányosság az N5 esetében. Ezt majd tutira javítani fogják.
1:30 körül lehet látni a becsillanást, egyértelműen látszik, h optika szempontjából jobb a nexus.
Az autópályásnál szépen látszik az OIS előnye.
Amúgy meg a videó elég szar tömörítési eljáráson esett át, így messzemenő következtetéseket nem nagyon tudunk levonni. (amik helyesek is lennének)Képernyő:
Ehhez nem fűznék sok gondolatot, egy szögből látjuk végig mind2 kijelzőt, erős fényben, ami a nexusnak főleg nem tesz jót (valahogy nagyon rossz szögben van a lámpához képest). És ahogy nézem magasabb fényerőn is van, amit a kamera nagyon túlzóan visszaad, gyakorlatilag kiégésközeli a kép.
Tehát ezen a kijelző színhelyességéről, betekintési szögeiről meg egyéb tulajdonságairól konkrétan semmit nem lehet megállapítani. Itt csak az élő teszt ér bármit is.Akku:
Könyörgöm legalább az első 5-10 ciklus legyen meg azokban az akkukban. Majd utána írjuk le. -
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Tudtommal mikor mass storage-ben van felcsatolva a telefon akkor mivel a géphez van csatolva ilyenkor a telefon ahhoz a tárhelyrészhez nem férhet hozzá, mivel ott én unmountolva van. Viszont MTP-ben elvileg mind a két rendszer, telefon és gép is használhatja az adott tárhelyet. /Persze lehetnek más előnyök is az MTP-nél/
(Remélem jól tudom, hogy így van
-
-
rolcsibácsi
őstag
utananeztem hogy mit lehet tenni, eszkozkezelobol uninstallaltam a drivert majd lehuztam, visszadugtam, most jo.
mtp-kent hasznalom, sosem ertettem mitol mas ez mint a mass storage, masolok fel le akarcsak barmi mas pendriverol.. nekem pont ez kell.
kabel meg mindig gyorsabb es kenyelmesebb mint barmi mas.
-
edward2
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Meghajtó már a 4-esnél sincs. Úgy lesz a telefon a géphez kötve mint egy fényképezőgép. A devices alatt keresd.
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Tudtommal, nexusnál már nincs mass storage mod csak mtp-ként tudod felcsatolni.
Esetleg nézd meg ez alapján http://www.youtube.com/watch?v=LirXNHRsGJE -
GrooveHero
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Másolni akarsz a telóra, vagy a telóról? Mert akkor Airdroid

-
rolcsibácsi
őstag
a windows 8 am meg egyszer sem volt hajlando felismerni a telot...
van hang hogy radugom de sehol a meghajtok
egyik modban sem..
-
Falka
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszi.

-
atiska007
senior tag
Én most rendeltem meg amerikai play-ről (nem nagyzolok, kérem a fikázás mellőzését.)
Szóval nekem úgy jött ki, hogy 400$ a 32Gb-os, harmincegynéhány $ az adó és 10$ a szállítás.
97K HUF-ot vontak le a számlámról, ismerős pedig hazahozza repcsivel. Sajna 2-3 hét, míg google szerint majd szállítják, tehát kb. karácsonyra kapom meg.
Kibebaszott országban élünk, ahol egyébként majd kétszeres áron lehet egy-egy jobb műszaki termékhez hozzájutni.
Nem beszélve a nexus 7 2nd genről (32Gb), amit 64k HUF-ért vettem meg néhány hete, szintén ismerős hozta, már nálam is van. Itthon az is 90-100K körül van.
Gari miatt nem izgulok, az előző nexus 7 is működik mai napig, csak már eladtam

-
RocknRoller
aktív tag
Osztrák MediaMarkt honlapján nem, a német MM honlapján megtaláltam, de csak 16gb-os van 399-ért. Az osztrák MM-ban mikor lesz elérhető kb? és mennyi lehet a 32gb-os majd kb 439 euro? Meg ahogy írták, kb 25euro a vonat jegy odavissza? hát talán még úgy bele is férne...
ja meg- ha hamarabb veszem meg kinnt a készüléket, mint hogy itthon megjelenik a MM-ban, attól függetlenül vállalják a garanciáztatást itthon a sógoréknál vett telefonra, vagy elküldenek melegebb éghajlatra?
-
Pipikék
tag
Jó lenne ha Nexus 5 tulaj oda adná a mobilarenésoknak tesztre !
-
NTonee
veterán
nem is azt írtam, hogy mobilnettel told fel.
Minden adatot én sem tárolnék ott, de a sok fényképnek/videónak jó. Egyébként értem a problémát, én is ezért venném inkább a nagyobbat, ahogy írtam is. Csak mint lehetőség említettem.F-ECT$: Persze én sem mindig járok olyan helyen, ahol van, de mostanában elég jól kifogtam az ilyen helyeket. Ahol csak a porta körül van, ott meg egy sör mellett ráérek töltögetni.

-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Az SIIIt simán tölti az S4 töltője (asszem az 2.1amperes), fél év alatt nem ártott neki. Viszont atomgyors, 40 perc és kész.

-
baandii
senior tag
-
Zeze94
tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Vedd meg a nemet/osztrak MediaMarktbol, es megoldhato otthon is a garanciaztatas, amint piacra dobja a magyar MM is. Es ott asszem aranylag emberi aron is van. Ez asszem a legegyszerubb megoldas, es nem annyira zsebbenyulos, mintha valamelyik otthoni GSMboltbol venned, ha mindenkepp MOn ervenyesitheto garanciat akarsz.
-
Kari1
aktív tag
Van Google Drive-om 25GB (ami nem pont ennyi mivel már gmaillel össze van vonva) és Ubuntu One 5GB. Én nem ezeken fogok minden adatot tárolni mivel a mobilnet is drága és erre még kevés hogy innen szedjem le mindig a cuccot. Jobban szeretem a dolgokat lokálisan tárolni, és a felhőt csak backupra használni hogy ha lokálisan sérül a fájl legyen tartalék.
A 16GB vs 32GB-nál pedig szerintem a 32-es igazán megéri azt a plusz 50 eurót (14-15e ft) így hogy nincs microsd slot. Sokkal fájóbb lesz ha az ember később jön rá hogy mégsem elég a hely, mivel itt nem tudja bővíteni.
Ha lenne slot akkor már rég kimentem volna Ausztriába ditech-hez és megvettem volna a 16GB-os verziót.
Így most csak reménykedni tudok hogy playen kívül is lesz 32-es mert a gari miatt nem szívesen szerezném be onnan. -
RocknRoller
aktív tag
Nagyon király...a hócipőm ki van ezzel az állandó mizériával, hogy itthon nem lehet beszerezni a Nexus cuccokat polgári áron...a garancián való cincogás már csak hab a tortán.
Már kb nyár óta várok erre a nyomorultra, hogy leváltsam a 4éves haldokló, lassan telefonálásra is alkalmatlan iPhone 3gs-emet, erre meg problémák tömkelege a Nexus5 körül..agyérgörcs kerülget..Tud valaki valamit, hogy itthon mikortól/hol/mennyiért lesz majd elérhető? Várható, hogy megáll a 32gb-os verzió 140-145k-nál, vagy én is halgassam még egy kicsit az álmodj királylányt?
nevetséges komolyan... vennék LG G2-t de az a gyári rom lehozó...
-
F-ECT$
titán
válasz
andrewb0y
üzenetére
Nézd meg ezt. Persze, kényelmesebb a nagyobb tárhely, de ha csak 16-ost tudsz venni, akkor ez jó b) megoldásnak.
NTonee: nyaraláskor nem mindig van a szobában is wifi, néha csak a portán, még 4* szálloda esetén is. És még lassú is szokott lenni, ha egyszerre 10-en használnák. Persze lehet ez is szempont a szálloda kiválasztásánál

-
rolcsibácsi
őstag
Szerintetek lehet vmi baja ha nagyobb toltovel toltom mint a gyarija? Samu 2amperes.
(Majd kiderul
) -
NTonee
veterán
hasznos lehet egy felhős tárhely szolgáltató is, pl dropbox, box, gdrive. Wifin feltolod a cuccaidat és rögtön van hely. Nyaraláskor is jól jön, ha telefotózod a telefont, akkor hotelbe visszaérve mehet fel a tárhelyre.
Persze ettől függetlenül én is a 32gb-osat venném, csak mint lehetőség, kár kihagyni. -
andrewb0y
csendes tag
Akik azért nem veszik a 32gb-osat mert úgyis van benne OTG, azoktól kérdezem, hogy nem idegesítő úgy filmet nézni, hogy kilóg a telóból egy pendrive?
-
w333
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Komolyan mondom tiszta vicc ami folyik itt ... valaki nem írhatja le a véleményét úgy hogy ne legyen belőle kakasviadal

Tudom hogy mindig az a jó ami éppen az aktuális "az enyém a legjobb mert most ilyenem van" de azért ne legyünk már ilyen elvakultak, ezt csak egy telefon ...
-
Kari1
aktív tag
válasz
leslien
üzenetére
Mivel én telefont kb 3-3,5 évente cserélem ezért nekem előre is kell gondolkodnom, hogy 1-2 év múlva is legyen hely mivel itt ugye nincs mircosd slot.
Most amúgy Galaxy S-en (5.7GB-ból) 4.3GB foglalt, de nincs semmi játék, kép, videó, rajta.
Ha játéknak számolok 2-3 Gb-ot, képeknek/videóknak szintén 2-3GB akkor már kb. 10GB-nál vagyok. A 16GB N5-ön a'szem kb 12GB hely van vagyis már szűkösen lennék el rajta... ha van OTG ha nincs... -
rolcsibácsi
őstag
24% 3h kijelzo.
Zenehallgatas, playbol toltogetes, de foleg chrome.
Tuti lehetne tobb de nekem fut minden, facebook, g+ automata kepfeltoltes, play music autocache stb.. -
ßrainiac
addikt
Iszonyatosan lehangolo nekem is olvasnom az offjaidat, meg a velemenyedet, amikor a nexus 5-rol jovok ide olvasgatni. Ne haragudj, de kvara nem erdekel, hogy szted mennyire nem jo a nexus 5 amit meg ki sem probaltal es a 4.4 mennyire jo, amit szinten nem probaltal ki. A nexus 4 es nexus 5 topic kb. minden egyes oldala tele van a 4.4-et varom, a nexus 5-ot nem tipusu hozzaszolasaiddal, meg hogy a g2 mennyivel jobb. Oke megertettuk elsore is, ennek ellenere kepes vagy nehany orankent leirni..
Ezt mar nem birom szo nelkul hagyni, komolyan..
-
rum-cajsz
őstag
Szlovákiában is kapható már: [link]
-
rolcsibácsi
őstag
Van ebben infra?? Meg mielott megvettem mintha olvastam volna a specifikaciok kozt.. Na mindjart megnezem...
Nincs

-
w333
félisten
Nem értelek hogy miről beszélsz
de csak hogy tisztázzam magam, ez még mindég egy fórum és had írjam már le a véleményemet ... nem értem hogy ez miért is lenne olyan nagy baj, és miért is kell figyelembe venni, nem kötelező nekem hinni 
De ezeket nézd meg mert nem fél információk : Link
Különben már megszoktam ... és nem veszem magamra
-
twine
veterán
Te meg mindent elhiszel amit olvasol/látsz a neten

Linkeled az összes hírt, cikket, válogatás nélkül, és "rohangálsz" a két nexus topic között mint valami eszement, és nyomatod a félinformációidat,,pedig megkértek már ezren mind a két topicban, hogy ne csináld!
Nem vagyok moderátor,,de tényleg zsibbasztó folyton azt olvasni, hogy téged javítanak az emberek,,,,ha pedig ez nem történik meg terjednek a hülyeségek mint valami vírus...
Osztod az igét az első szériás telefonokról,,,az N4 topicban két sárguló telefonról tudunk magyarországon összesen,,,
N5 ből egy embernek pattant le a festék, de máris első szériás hibának van beállítva....
Borzasztó.....borzasztó amit művelsz
Remélem elég tárgyilagos voltam,,nem személyeskedésnek széntam
Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Minden adatot én sem tárolnék ott, de a sok fényképnek/videónak jó. Egyébként értem a problémát, én is ezért venném inkább a nagyobbat, ahogy írtam is. Csak mint lehetőség említettem.