- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
icons
addikt
Én ezenkívül még két bugot sikeresen találtam, amikor összeomlott valamelyik gyári app (volt Google Now, talán Settings, és esetleg a hívó alkalmazás).
Imádom a telefont, de a szoftveren még egy picit javíthattak volna, az új appok működése hagy némi kívánnivalót maga után.
Az egyik bug az volt (csak hogy ne a levegőbe beszéljek), hogy bemondom a Google Now-nak, kit szeretnék hívni, nem találja meg, rámegyek arra az opcióra, hogy majd kikeresem, ez belevisz a telefonkönyvbe, és ott nyomtam valamit, amitől crashelt. Most kipróbáltam, és nem jöttem rá, hogy mit, DE rányomtam egy contantra, hogy hívás, utána kinyomtam és nem visszadobott a telefonkönyvbe, hanem a "Mobile network settings" menübe irányított
Amit ma még meg se nyitottam.
Szerintem a következő update-tel majd megoldják ezeket, de elég béta jellegű ez a Google Now kereső.
Najó, ez a belebeszélek és kitalálja funckió teljesne használahatatlan
"Call glgllgg" = "Call Anna", "Call Anna" = "Call 0 9 0", "Call Anna" = "Call Soma" és így tovább
Nagyon vicces
Hmmm, lehet annyira nyomin mondani az "Anna"-t, hogy Annanak értse. Tehát ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez mintájára kell nekem hozzá alkalmazkodnom. De képes működni!(#2007) zsirfecske
Igen igen, a crash-re ment is a report! Viszont azóta nem tudom, hogy hoztam elő (ami egyben szerencse is). A többit viszont hagyom, mert láttam topikokat, mennyire foglalkozik a Google a felhasználók visszajelzésével (sírtak valamelyik alkalmazás miatt, egy Google-ös beírt még 2011ben, hogy utánanéz, és azóta semmi)
A reportot viszont biztosan megkapják a fejlesztők, úgyhogy lesz min dolgozniuk! -
-
ßrainiac
addikt
-
zsirfecske
addikt
ne kavarjunk, a chrome alapból fullscreen (persze a régi értelemben), csak vertikális mozgatáskor jön be a menu bar. az hogy a kitkat újdonsága az hogy a rendszer nem csak videólejátszáskor lehet a gombsor/notibar nélküli valódi fullscreen módban még nem jelenti azt hogy alapból minden app az lesz, csak hogy lehetnek azok ha beleírják a fejlesztőik. tehát a chrome-nak is kell hozzá egy update, amit nem a n5 érkezéséhez igazítottak.
szerk.:
tényleg, ott van még ez a homescreen-es móka, de azt még későbre ígérték. -
LógaGéza
veterán
Na igen, pont ezt furcsállom. Nagy funkcióként lett beharangozva a fullscreen böngészés, és az ebook olvasás. Az utóbbi megy is...
Sima stock Böngésző nem is volt benne, csak a Chrome? Mert N4 buildolt AOSPn a Browserben van egy olyan, hogy Labs - Fullscreen mode. Itt eltünte a Status Bart, de a címsáv ott maradt, így közel se full screen. -
emvy
félisten
A kontakt-kezeles mintapeldaja szamomra a Windows Phone, az kb. tokeletes.
@1912: ranezesre nem fogod tudni megallapitani, a lenyeg, hogy az a jo megoldas, ahol szepen osszekotheted a kontaktjaidat mindenhonnan (Google, MS, Skype, Twitter, FB, stb.), es ezek egyszerre latszanak a 'People' feluleten. Androidon ez nem annyira egyszeru. -
zsirfecske
addikt
jaja, a sim-en tárolást én mindenki helyében el is felejteném (ha csak nem kell valamiért nagyon), csak a baj van vele. más kérdés hogy manapság már törölni sem olyan egyszerű a sim kontaktokat, én anno pl butafonnal kellett megtegyem, android alatt nem ment egyszerűen.
a hangouts meg egy fos, én még talk-ot használok és már előre félek tőle. ez az erőltetett és értelmetlen circle baromság és a státuszokkal direkt bénázás még vagy 1 év mire normalizálódik. e tekintetben tényleg zuhanópályán vannak a google appok mostanában.
-
Integra
titán
ez már 4.3 alatt is konkrétan szar volt és előtte is. az meg, hogy az fb kontaktokat a google-ban rendesen bevitt és tárolt kontaktokkal nem lehet rendesen társítani, alap. az ubersync sem tudja megoldani a gondot.
egyébként az sem megoldott a mai napig, hogy a googleban tárol kontaktoknál ha adott személynek legalább 2 telefonszáma van elmentve, a primary beállítást megjegyezze, telefon újrahúzáskor faszán lehet szívni vele. -
assemble
addikt
Ez eleg fura.
N5 meg nincs meg es azon nem probaltam, de a mostani telomon es tablan is baromi megbizhatoan mukodik, azonnal jon mindegyikre egyszerre az uzenet (meg bongeszobe is gmail-en), barmelyiken elolvasom visszaszinkronizalja mindenhova, sokkal jobb mint a feszbuk chat. -
huan
őstag
Sziasztok!
Jelen pillanatban a Ditech tűnik a legjobb vételnek?(ahol van készlet persze) Német Ebay , vagy Osztrák Ebay nem éri meg vajon? -
rolcsibácsi
őstag
nekem van egy ilyenem de kicsit felek attol hogy rarakjam mert lehet hogy magneses a kamera ahogy irtad,de az add-on lencse is magneses es fosok hogy bekavarna a magneses mezokbe, neadjisten elbaszna valahogy az optikai stabilizatort, de nyugtass meg hogy hulyeseget beszelek.
a flash player nekem sem megy mar
4.3 alatt meg jo volt
-
zsirfecske
addikt
fasza, akkor lehet mást választok, pont ezt az ultra fitet néztem.
mondjuk ha tényleg ilyen ropi a teló, akkor csak megerősödött az elhatározásom, hogy kell rá tok. max akkor neo hybrid lesz, majd még körüljárom.
rendelés:
amúgy ha ekkora az érdeklődés (már 20k felett az összeg), tényleg utalásos lesz. viszont cserébe csinálok aprón hirdetéseket hozzá, az mindenkinek jó (biztonságosabb tán, értékelés stb). ja és 100 ft-ra felfelé kerekítem az összegeket és jó lenne egy helyre/időbe szervezni az átadást, amennyire lehet.de ha más bevállalja a rendelést nekem az is ok, sőt. viszonylag kevés erőforrásom van most rá és nem biztos hogy midnenkinek ok a feltételeim.
-
Uzi74
senior tag
Én német amazonról rendeltem egy Spigen NEO Hybrid-et (meg véletlenül egy RINGKE SLIM-t), ha valakinek sürgős gyorsabban megjön.
Egy fekete 32GB-os tegnap érkezett hozzám, nagyjából akkora mint a razr maxx-om, csak kicsit hosszabb - de a bőrtök pont passzol.
Ami meglehett, hogy a telefon keresztmetszete trapéz alakú, nem téglalap, a hátsó fele szélesebb kicsit - kicsit "éles" a fogása emiatt.
Notification-ék hangerejét lehet állítani függetlenül a csengőhang hangerejétől? Vagy a vanilla androidból ez hiányzik?
-
andrewb0y
csendes tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest