- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Falka
tag
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ßrainiac #1971 üzenetére
+1, mocskosul unom már, hogy idejárnak emberek, akiket nem érdekel a teló és mindig elmondják, hogy miért szar
/agreele van írva, hogy ár/teljesítmény arányban messze jobb a nexus
Külföldön sokkal nagyobb a különbség (350 / 500 eur), nálunk jelenleg "csak" 10-20e Ft.Szerintem alap androidból is lehet fasza customized rendszert csinálni
Így van, de aki nem akar ezzel foglalkozni, annak jobb az "összelopkodott". -
zsirfecske
addikt
válasz
ßrainiac #1845 üzenetére
közben megnéztem, ez az egyetlen a kinézett spigen termékek közül, amit az amazon enged rendelni magyar címre (neo hybridet és fóliát próbáltam még, azokat nem engedte - az előbb csekkoltam újból) és vsz fent fog akadni a vámon +27% költségre.
"Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery."
azaz nem a szokásos international rendelést csináltál ahol az amazon intézi a vámot, mert ott a rendeléskor legkésőbb a végösszegnél benne lett volna az "import and handling fee"
u.i.: ettől még mindig olcsóbb lesz nálad ez a tok mint amire mi készülünk (UK amazon), az 3600 ft-ra jön ki legjobb esetben.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ßrainiac #1845 üzenetére
melyikről? usa nem szállít, uk meg jóval drágább. német tán?
mi már megrendeltük volna, tök jól összeírtuk de 8 ember helyett nem fair dönteni egyedül egy +27%-os árnövekedésről, amit előre nem kalkuláltunk. ezért hagytam annyiban az usa importos dolgot.
amúgy külön kértem hogy ha valaki tud jobb megoldást szóljon.
-
andrewb0y
csendes tag
válasz
ßrainiac #1817 üzenetére
Én is tutira beszerzek dbrand fóliát, csak egy gondom van vele;
fehér nexusom lesz, és a hátlapi fólia - rákérdeztem - nem fogja fedni a teljes, fehér hátlapot, szóval körbe marad egy fehér csík. Ergó a fehér nexusra csak fehér hátlapi fóliát lehet majd tenni, pedig pont az jön be nekem is ha elüt a nexus a felirat, de erről sajnos le kell mondjak.. -
djgeg
őstag
válasz
ßrainiac #1813 üzenetére
Ott van az ember ["Frame Skin"]
-
w333
félisten
válasz
ßrainiac #1310 üzenetére
Komolyan mondom tiszta vicc ami folyik itt ... valaki nem írhatja le a véleményét úgy hogy ne legyen belőle kakasviadal
Tudom hogy mindig az a jó ami éppen az aktuális "az enyém a legjobb mert most ilyenem van" de azért ne legyünk már ilyen elvakultak, ezt csak egy telefon ... -
( V )
veterán
válasz
ßrainiac #917 üzenetére
én a vergődés alatt az olyan elsővilágbeli problémázást értem amikor kb. egy tükörreflexes tudását várják el egy telefontól. engem is érdekel hogy mit tud a készülék de nem lesz befolyásoló tényező ha már hozza azt a szintet amit egy telefonba szerelt optikai egységtől elvárhatunk (amit lássuk be már a jó öreg SE k750i is remekül megütötte).
-
zoka.
tag
válasz
ßrainiac #909 üzenetére
Mi az a használati útmutató?
Canonos vagyok, de szerintem az exponálógombbal ellentétes oldalon megnyomod azt a kis villámos ízét, akkor kiugrik. És ha vakuról menüben van bármi opció ne automatán hanem be állásban legyen.
Ha nem, akkor így látatlanban nincs több ötletem.#912:
Ajánlom, h akarja
Vagy ha mégsem, akkor inkább privátban folytassuk, itt már nagyon OFF lenne. -
zoka.
tag
válasz
ßrainiac #905 üzenetére
Ha tudnád, hogy mennyire nehéz, konkrétan súlyra is a cumó, meg hogy milyen qva drága... De nem baj, mert szeretem csinálni
Tapasztalatból nem beszélhetek, de talán N4 topikban olvastam, h többen nem a gyári kameraappot használják.
Amúgy meg ahhoz képest hogy milyen kis szar szenzor, meg optika (mint minden teló általában) elég jó képeket lő. Pár éves olcsóbb digitálisok szintjét simán hozza. -
-
zenefan
aktív tag
válasz
ßrainiac #901 üzenetére
Igen, mintha valami fakó layer lenne a képeken és nem tudnak erőteljesebben visszaköszönni a színek. Én le is mondanék a képélességről, de hogy a színek is tompák, az egy picit zavaró. De kivárok mert még lehetnek változások. Az érdekes még hogy mikor kamerázik a srác, akkor nagyon szépek a színek és a kép is egész éles. Ezt 1080p-s Youtube videóból vágtam ki:
Azt itt meg mikor fotót tett fel, az meg olyan tompa:
Brainiac: 901: "Újabb videó teszt" - ez a csoka is egy arany ember lehet, a video kb 640x480-ban lett felvéve...
Az nem lehet mert én feltekertem a Youtube videót 1080p-re és a narancsfa majdnem belogott a szobámba olyan éles és szép volt a kép! Az öreg jól rögzítette és fullon tette fel!
-
zenefan
aktív tag
válasz
ßrainiac #896 üzenetére
Köszönöm, tudom olykor sok vagyok, de most érek rá, aztán nemsokár mással is kell foglalkozzak és pihentetem a hírvadászatot. Közben meg sokat tanulok ám tőletek is ...androidul. Ezt a rendszert néztem ki magamnak (a paraméterezhetőség miatt is) és persze telefon terén is hajlok az LG készülékek felé, mivel nemsokára 7 éves lesz a k610i-m és jó lenne valami olyan telefont találni, amivel ha nem is természetfotós minőségben de jól lehet fotózni is és nem kell sűrűn tölteni.
A kijelző időt nem lehet visszaosztani a százalék alapján? Ez esetben a 17,55 óra 29%-a lenne, nem? Az annyi mint 5 óra. Nem?
Közben újabb kép és kamera tesztre bukkantam! Valaki amúgyis kinti napos képet kért, itt egy, infóért katt a képre:
-
icons
addikt
válasz
ßrainiac #569 üzenetére
Oh, elnézést
már egy picit fáradt vagyok!
A videót inkább elhiszem, majd valami jó kis review-ot csekkolok róla. Melyik oldal szokott igazán jókat kiadni?
(#570) sonique
A lényeg ugyanaz, amit én is mondok, hogy nem HW gyengeség miatt lett ilyen a kép.
Szerintem az iPhonos képen mind a külső, mind a belső rész jobban néz ki. De most erről nincs értelme vitázni, majd ha kijön valami normális teszt, akkor megnézhetjük. De harmadannyiért én még ezzel is meg lennék elégedve -
icons
addikt
válasz
ßrainiac #560 üzenetére
Amit én láttam videót, azon a Nexusok kameráját oltották és nem az Androidét általában. Ami jogos.
Egyébként miért 1000%, hogy a Nexus5-tel jobb képeket lehet lőni?
Számomra teljesen elképzelhető, hogy a Lumia sorozat zászlóshajója és az iPhone 5s jobb képeket lő mint a leendő Nexus5öm. De azok a telefonok kb 3* drágábbak is, a képminőség meg annyival nem rosszabb.(#558) assemble
Nekem is gyanús hogy vagy nem HDR+szal lettek lőve, vagy a szoftveres beállítások nem stimmelnek, mert az egész kép túl világos lett. Mindenesetre a szenzor jónak tűnik.
Ja és üdv a klubban!Most meg következik az a rész, hogy elolvasom a teszteket, és vágyakozom aziránt, hogy bárcsak itt lenne már a telefonom!
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ßrainiac #200 üzenetére
G2 előnye a nagyobb akksi (ha tényleg csak 2300-as lesz az N5-ben), az FM rádió, a nagyobb kijelző. Hátránya, hogy lassú lesz rá az update (bár 4.0 óta eléggé lelassult a fejlődés, de azért persze nem árt ha fél év alatt megjön az aktuális droid verzió). Kérdés még az N5 kamerája, illetve az ára, bár ez jó eséllyel a G2 alatt lesz Németországból behozatva.
Szóval van előny-hátrány mindkét oldalon, el kell dönteni, hogy kinek mi fontos.
-
w333
félisten
válasz
ßrainiac #210 üzenetére
Sajnos nem lehet ... anyagilag akárhogy is szeretném nem bírom
Moto Defy -vel 2010 megjelenésétől 2012 őszig simán elvoltam ami kb 2 év, ez egy nagyon szép dolog aztán vettem egy Xperia Go -t ami egy hatalmas csalódás volt kb. 2 hónapig használtam, aztán elajándékoztam páromnak ( még mindig nagyon jól működik neki ) aztán vásároltam egy Grand X IN -t ami full bug telefon volt az intel proci miatt, kb. 3 hónap után eladtam és mondogattam magamban hogy elegem van a középkategóriából és veszek valami csúcs telefont ami sokáig jó lesz, végül megvettem az S3 LTE -t mert a T- Mobile nem forgalmazta a Nexus 4 -t és akcióban olcsóbb volt mint most, hát mit is mondhatnék kb. 2-3 hónapot bírtam a Samsung -al, ami nagyon csúnya Amoled kijelző és nagyon gagyi zongoralakozott műanyag ami kb. 1 hónap alatt úgy nézett ki mint más telefonjaim 1 év alatt ( persze nagyon vigyáztam rá ) most kb. 4 hónappal ezelőtt megvettem a Nexus 4 -t és úgy érzem hogy megtaláltam a Moto Defy méltó utódját, nagyon szeretem semmi pénzért nem válnék meg tőle, és most lehet hogy kihagyom a Nexus 5 -t de jövő ilyenkor biztos vagyok benne hogy a következő Nexus lesz az én telefonom !
Úgy érzem hogy a Nexus 4 -el még 1 évig bőven elleszek a köv. Nexus -ig !Kicsit hosszúra sikerült, de emiatt nem váltok most, Peace
-
w333
félisten
válasz
ßrainiac #208 üzenetére
És még hozzátenném ...
Nexus = Google telefon ami frissítés / támogatás 2-3 év !
Prémium anyaghasználat és hardveresen mindenből a legjobb !
Nem egy nép telefon vagyis full egyedi telefon, elérhető áron !
100% erre a telefonra legyártott full stock Android rendszer !Ha még valami esetleg lemaradt, akkor kérlek javítsatok ki
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest