Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
icons
addikt
és (#2113) Falka
igen, köszi ez volt az! : DD zseniális megoldás, mostmár megy!(#2116) Falka
igenOlvastam, hogy nem sokan tapasztaltak gyorsulást, de elvileg előbb-utóbb érezhetővé kell válnia, úgyhogy adok neki egy esélyt
Már kapcsol is be és a 110 fent levő appot optimalizálja (én cska kb +10et raktam fel, tehát 100 gyárilag rajta volt. Nyilván ezek nem csak appok, hanem minden kisebb beépített funkció is (mármint minden programkód)
-
assemble
addikt
Tenyleg no comment ez a video. Nem tudom mit lattak ezek a kameran de ellentmondtak minden mas tesztnek amit lattam rola. Szerintem vagy valami hibas peldanyt kaptak, vagy valami user error, vagy csak trollkodtak hogy legyen valami hulyeseg amin lehet csamcsogni, akkor is ha nem igaz.
Meg tenyszeruen is mondtak nehany hulyeseget: pl h a transparent nav/statusbar n5 exkluziv. Nem az, az alap 4.4 resze.
Meg hogy lehet h ajanlott plecsnit sem fog kapni? Azert ne vicceljunk mar, korulneztek ezek hogy milyen mas telefonokat kapni ebben az arkategoriajaban? A ketszer dragabb telefonokkal versenyzik, es a legtobb dologban azokat is elveri. Ez a telefon magasan a legjobb ar/erteku keszulek az egesz piacon. Ha ez nem ajanlott, akkor semmi nem az
En is csalodtam a mobilarena-ban, ennel magasabb szinvonalat szoktam meg toluk. Ha mar ok is alacsonyabb szinvonalu cikkeket/videokat csinalnak, nincs min csodalkozni amikor a forumokat ellepi a fogalmatlan csocselek -
F-ECT$
titán
Nincs annyi pénz itt, hogy 1 ember csak 1 telefonnal foglalkozzon 2 hétig, bújja az összes fórumot, és összeszedjen annyi infót, ami már itt a hetek alatt felhalmozódott. Ez persze nem menti őket, mert most már eljutottunk oda, hogy egy rosszul fordított és hibás hírt sem javítanak, hiába jelzi ezt valaki az első pár kommentben.
Bár kicsit sárga, kicsit savanyú, de mégis ez a "miénk", így én is olvasok külföldi portálokat, de ide jövök fórumozni. -
-
emvy
félisten
Itt van egy jo cikk errol.
-
Kari1
aktív tag
Megjött a válasz az LG Mo-tól, azt írták hogy a Mo-i megjelenésig nem tudnak infót adni (ahogy nekem írták), és a többi válasz nem hivatalos infó (hogy miért írták/mondták azokat nem tudom), ergo nem lehet tudni hogy az N5-t hogy fogják kezelni, lehet hogy teljesen máshogy mint az N4-et. Tehát addig érdemes minden egyéb infót fenntartásokkal kezelni.
Ha valakinek van kedve akkor azért erre rákérdezhet, hogy miért beszélnek akkor össze-vissza...
-
twine
veterán
Vajon mennyire lehet tele a fszuk a Nexusokkal a magyarországi lg-nél?
"Minden év" Október-Novemberében, ellepik őket az ilyen e-mailek...
Tavaly az N4 megjelenése után, ugyanezt kapták a "garanciafetisiszta" N4 (leendő)tulajoktól,,
És ezek a "levelezőpartnerek" gyakorlatilag pontról pontra, szóról szóra ezeket a leveleket kapták vissza...
Már látom, ahogy a gyakorlott ügyfélszolgálatosok veszik ki a szabikat novemberben,,,mert jön a Nexus e-mail cunami -
mrdavid
aktív tag
Igen, ez biztos, ami fontos, hogy csak javítani fogják, cserélni semmiképpen nem. keress itt vissza, én kaptam már hivatalos választ és be is másoltam
amennyiben pedig MM garis akkor ha itton forgalmazza az MM akkor minden további nélkül javítják, cserélik
nexus 4-em MM garis ( német), ahogy elkezdték itthon forgalmazni, már javították/ cserélték volna, onnan tudom, mert lecsekkoltam MMben és ügyfélszolgálaton is, de szerenécsre nem kellett még szervízelni
-
NTonee
veterán
nem is azt írtam, hogy mobilnettel told fel.
Minden adatot én sem tárolnék ott, de a sok fényképnek/videónak jó. Egyébként értem a problémát, én is ezért venném inkább a nagyobbat, ahogy írtam is. Csak mint lehetőség említettem.
F-ECT$: Persze én sem mindig járok olyan helyen, ahol van, de mostanában elég jól kifogtam az ilyen helyeket. Ahol csak a porta körül van, ott meg egy sör mellett ráérek töltögetni.
-
NTonee
veterán
hasznos lehet egy felhős tárhely szolgáltató is, pl dropbox, box, gdrive. Wifin feltolod a cuccaidat és rögtön van hely. Nyaraláskor is jól jön, ha telefotózod a telefont, akkor hotelbe visszaérve mehet fel a tárhelyre.
Persze ettől függetlenül én is a 32gb-osat venném, csak mint lehetőség, kár kihagyni. -
klevente
tag
Köszönöm a gyors választ
szerk:közben elolvastam a levelezésed az LG-vel meg megtaláltam az n5 árkalkulátor oldalt, mostmár teljesen képbe vagyok#1182 Falka
Én is ezt vettem észre, viszont ezen az oldalon 449-ért adják elvileg a 32GB-at is szóval csak reménykedni tudok
Lehet hogy írok nekik egy levelet amiben megkérdezem tőlük hogy lesz-e a 32-es. Remélem tudnak angolul is -
zenefan
aktív tag
Nem véletlenül pedzegettem tegnap ezt:
Nem úgy volt hogy amíg nem lesz kapható a magyar Media Marktban is a Nexus5 addig nem érünk semmit a külföldi garancia papírokkal? Vagy holnap beállíthat bárki úgy pl. a pesti MM-ba, hogy: Halihó itt egy sógoréknál vett N5, cseréljétek ki mert legyütt a festék?
Tehát lehet olyan külföldön vett készülékre garanciát követelni itthon, amely készüléket itthon nem is forgalmaz ugyanazon bolthálózat?
Tehát el tudom képzelni, hogy amíg az itthoni MM nem teszi fel a polcára, addig nem vállal garanciát a német MM-ban vett Nexus 5-ért.
-
Kari1
aktív tag
Meg is jött a válasz, úgy néz ki hogy az LG Magyarországnál amíg nem forgalmazzák nem is tudnak róla
round 2
Jó napot,
tegnap már kerestem önöket Nexus 5-tel kapcsolatban. Sajnos akkor nem kaptam kielégítő választ a kérdéseimre.
(Előző levelezést pdf formátumban csatolom ehhez a levélhez.)Azt megértem, hogy Magyarországon még nem lehet kapni a Nexus 5-öt, viszont úgy gondolom, hogy már most rendelkezniük kell valamilyen információval arról, hogy ezeknek a telefonoknak a garanciáztatását hogyan kezelik.
(Biztos hogy az LG Magyarországnál is már 1-2 tesztkészülék és elképzelés hogy mikor akarják egyáltalán nálunk forgalmazni.)Azért is szeretnék a pdf-ben leírtakra valamilyen információt kapni mivel november végén/december elején szeretném ezt a készüléket beszerezni. Kérem Önöket ha lehet járjanak utána a kérdéseknek, (nem baj ha nem válaszolnak rá rögtön) mivel elég furcsának találom, hogy ha nem forgalmaznak egy készüléket Magyarországon akkor Önök arról nem rendelkeznek semmilyen információval? Illetve ha nem is fogják nálunk forgalmazni akkor nem is tudnak a garanciáztatással mit kezdeni?
Ha még ezek után is ragaszkodnak ahhoz, hogy csak akkor tudnak információt adni, amikor Magyarországon is megjelenik a készülék, akkor Kérem adjanak egy időpontot mikor tervezik a forgalomba hozását. Mivel nem szeretnék feleslegesen erre várni, illetve ha nem is hozzák forgalomba nálunk akkor pedig feleslegesen fogok Önökre várni. (Nem feltétlen fontos pontos dátumot de ha lehet akkor Kérem legalább a hónapot próbálják megadni.)
Válaszukat és megértésüket előre is Köszönöm.
Válasz:
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Sajnos azon álláspontunkon nem tudunk változtatni ami a jótállást illeti, viszont a várható megjelenése a készüléknek december első hetére tehető.
Reméljük tudtunk segíteni.
---------------------------------------------
Tehát legalább annyi pozitívum van hogy tudjuk hogy kb mikor kezdik forgalmazni itthon.Viszont azt még mindig nem értem hogy ha már egyszer a nexus 4-et is az LG forgalmazta akkor miért nem lehet az alapján vmi tájékoztatást adni megemlítve esetleg hogy lehetnek változások ahhoz képest de ezt csak akkor tudják pontosan meg mondani ha megjelenik a készülék.
-
Uzi74
senior tag
Visszaküldeni küldheted közvetlenül, de a megjavított/cserekészüléket csak az adott országbeli címre küldik vissza. Nekem egy US Kindle Fire-el volt ilyen problémám anno (tudom nem google), visszaküldés ment direktben, a cserekészüléket viszont ismerős címére postázták csak.
-
Ez eddig is így volt, és ez a Google felületén is írva van, valaki már linkelte is korábban. Akkor jár a legjobban az ember, ha megveszi kinti MM-ban, vagy hasonlóban amivel itthon is lehet gariztatni. Az a 15k már nem olyan sok, a garis postázás ide oda simán elvinné ezt a 15k ráfizetést.. (A német MM-ban is elvileg 400 euró lesz a 16 GB-os változat).
-
gulb
senior tag
Az a legérdekesebb hogy EU - országban vásárolt termékre minden tagországba kellene garanciát biztosítani.. nem tudom egy Német play-ből vásárolt terméket az Osztrák LG elküld a fenébe vagy megcsinálja. ( azért ez nem éppen ügyfél barát hozzáállás LG részről... vagy a magyar LG nem is az az LG?
ugyan.. ) mutyisztanban élünk...
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest