Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
icons
addikt
Én ezenkívül még két bugot sikeresen találtam, amikor összeomlott valamelyik gyári app (volt Google Now, talán Settings, és esetleg a hívó alkalmazás).
Imádom a telefont, de a szoftveren még egy picit javíthattak volna, az új appok működése hagy némi kívánnivalót maga után.
Az egyik bug az volt (csak hogy ne a levegőbe beszéljek), hogy bemondom a Google Now-nak, kit szeretnék hívni, nem találja meg, rámegyek arra az opcióra, hogy majd kikeresem, ez belevisz a telefonkönyvbe, és ott nyomtam valamit, amitől crashelt. Most kipróbáltam, és nem jöttem rá, hogy mit, DE rányomtam egy contantra, hogy hívás, utána kinyomtam és nem visszadobott a telefonkönyvbe, hanem a "Mobile network settings" menübe irányított
Amit ma még meg se nyitottam.
Szerintem a következő update-tel majd megoldják ezeket, de elég béta jellegű ez a Google Now kereső.
Najó, ez a belebeszélek és kitalálja funckió teljesne használahatatlan
"Call glgllgg" = "Call Anna", "Call Anna" = "Call 0 9 0", "Call Anna" = "Call Soma" és így tovább
Nagyon vicces
Hmmm, lehet annyira nyomin mondani az "Anna"-t, hogy Annanak értse. Tehát ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez mintájára kell nekem hozzá alkalmazkodnom. De képes működni!(#2007) zsirfecske
Igen igen, a crash-re ment is a report! Viszont azóta nem tudom, hogy hoztam elő (ami egyben szerencse is). A többit viszont hagyom, mert láttam topikokat, mennyire foglalkozik a Google a felhasználók visszajelzésével (sírtak valamelyik alkalmazás miatt, egy Google-ös beírt még 2011ben, hogy utánanéz, és azóta semmi)
A reportot viszont biztosan megkapják a fejlesztők, úgyhogy lesz min dolgozniuk!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest