Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
icons
addikt
Én ezenkívül még két bugot sikeresen találtam, amikor összeomlott valamelyik gyári app (volt Google Now, talán Settings, és esetleg a hívó alkalmazás).
Imádom a telefont, de a szoftveren még egy picit javíthattak volna, az új appok működése hagy némi kívánnivalót maga után.
Az egyik bug az volt (csak hogy ne a levegőbe beszéljek), hogy bemondom a Google Now-nak, kit szeretnék hívni, nem találja meg, rámegyek arra az opcióra, hogy majd kikeresem, ez belevisz a telefonkönyvbe, és ott nyomtam valamit, amitől crashelt. Most kipróbáltam, és nem jöttem rá, hogy mit, DE rányomtam egy contantra, hogy hívás, utána kinyomtam és nem visszadobott a telefonkönyvbe, hanem a "Mobile network settings" menübe irányított
Amit ma még meg se nyitottam.
Szerintem a következő update-tel majd megoldják ezeket, de elég béta jellegű ez a Google Now kereső.
Najó, ez a belebeszélek és kitalálja funckió teljesne használahatatlan
"Call glgllgg" = "Call Anna", "Call Anna" = "Call 0 9 0", "Call Anna" = "Call Soma" és így tovább
Nagyon vicces
Hmmm, lehet annyira nyomin mondani az "Anna"-t, hogy Annanak értse. Tehát ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez mintájára kell nekem hozzá alkalmazkodnom. De képes működni!(#2007) zsirfecske
Igen igen, a crash-re ment is a report! Viszont azóta nem tudom, hogy hoztam elő (ami egyben szerencse is). A többit viszont hagyom, mert láttam topikokat, mennyire foglalkozik a Google a felhasználók visszajelzésével (sírtak valamelyik alkalmazás miatt, egy Google-ös beírt még 2011ben, hogy utánanéz, és azóta semmi)
A reportot viszont biztosan megkapják a fejlesztők, úgyhogy lesz min dolgozniuk!
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest