- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
Szerintem nincs semmi baj a Nexus-okkal, nem vagyok fanboy. Jó hogy van ilyen készülék, én örülök neki.
Remélem a következő nexus specije így fog ki nézni:Google Nexus 6
Qualcomm Snapdragon 1000 4x2,5GHz 64bit CPU
4GB RAM
16/32/64/128 GB ROM, bővíthető microSD-vel
4-5" közötti FullHD vagy UHD kijelző IPS paneles
5000mAh-os akkumulátor.
Android 5.0Szerintetek?
Tudom beteg vagyok, de inkább ez mint hogy gyilkolásszak
@leslien: Ez a kép teljesen rendben van. Megnéztem eredeti méretben, és sztem egyik legjobb képet csinálja. Most kövezzetek meg, de szerintem a Z1-nél szebb képet lő. Mondom ezt úgy, hogy N5 előtt Z1-et akartam venni, most meg a 2 között, jobban mondva 3 (Xiaomi mi3) mobil között vacilálok.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
agressor12 #1711 üzenetére
Tudom
-
jaszy91
aktív tag
Látom már kezd nálunk is megjelenni, egy két gsm boltban
Örülnék, ha MM-ben is felbukkanna
-
jaszy91
aktív tag
Nem tudom, hogy volt-e már, azért ideírom:
Expansys-nál, bár ár még nincs feltüntetve
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
Hát ez, ezt nem értem én is. Hogy mi köze van most ahhoz hogy vetted az adott gyártó termékét. Az az ő terméke és te számlával tudod bizonyítani hogy vetted, akkor sztem köteles javítani, vagy legalább foglalkozni vele. Nem úgy csinálni, mintha nem is az ő termékük lenne.
-
-
jaszy91
aktív tag
Expansys bolti garanciával árulja a telókat, vagy gyárival? Mert ha gyárival, akkor sztem onnan jöhet majd az N5
-
jaszy91
aktív tag
Amit megjelent, úgy felpörgött a topic, mint ha ezredforduló lenne
-
jaszy91
aktív tag
Nem furcsa, mivel nyílt titok volt, hogy később jön a Nexus, mint a G2, mert túl sokba került a G2 reklámozása. Így nem akart saját maga ellensége lenni, oké hogy a nexusból kb 3x annyit fognak eladni (lehet hogy keveset is mondtam
), de ha már bele ölték a sok zsét, akkor nem fogják csak úgy hagyni.
-
jaszy91
aktív tag
Csak mert minden ami Nexus 5
Komoly előrelépést ígér a KitKat
Az Android 4.4 számos optimizálásából az olcsó oksotelefonok és viselhető készülékek profitálhatnak a legtöbbet.
A Google rövidesen hivatalosan is útjára indítja a KitKat néven bemtuatott Android 4.4 operációs rendszerét, mely a kiszivárgott dokumentumok alapján az olcsó okostelefonok és hordható készülékek számára jelenhetik a legkomolyabb előrelépést. Amir Efrati a bizalmas belső információk birtokában azt állította, hogy számos belső komponens olyan mértékig került optimizálásra, hogy az új platform akár az 512 MB belső memóriával szerelt modelleken is remekül elfuthat. A Google célja ezzel az újabb platformváltozatok elterjedésének gyorsítása, hiszen jelenleg épp a magasabb hardverigény miatt nem mindig jutnak el az alsóbb szegmensbe. A beszámoló szerint az új rendszer a viselhető készülékek igényeit is igyekszik maximálisan kielégíteni, így többek között lépésdetektáló és -számláló szenzorok támogatására is felkészült.
-
jaszy91
aktív tag
Esküszöm, hogy ezt a Google már direkt csinálja
Szerintem rá eresztették 2-3 emberüket a fórumokra (amerikaira gondolok) hogy figyeljék az emberek reakcióját, és azt élvezik hogy lassan már sírva könyörögnek nekik.
-
jaszy91
aktív tag
Olyan létezik hogy egy bolt (konkrétan speedshop) 1 év gyári garit adjon egy nexus telóra, mikor az 2év gyári garival rendelkezik?
Tudtommal ez elég nagy baromság, mert ha 2 év a gari rá, akkor hogy adhatja 1 évvel, akkor az csak bolti lehet, vagy nem?
-
jaszy91
aktív tag
Ha tegnap jelent volna meg, akkor is késő lenne
nagyon várós....
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest