- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nash2
tag
Valóban nem, de az hogy valaki enyhén szólva nem tudatos vásárló, az nem jogosítja fel az "eladót" arra, hogy mindenfajta korlát vagy gátlás kihasználja más hülyeségét : ez igazi köcsög mentalitás, szerintem a kolléga is erre gondolt amikor tolvajt emlegetett. A polgárjogban létezik egy olyan fogalom hogy "értékarányos" meg hogy "jó erkölcsbe ütköző" habár ezeket szeretik rugalmasan kezelni....Mondjuk errefelé ezek teljesen felesleges dolgok, mivel majd' mindenki más hülyeségéből
próbálmegélni. -
nash2
tag
Nem védem a kollégát, mert szokott hülyeségeket írogatni, de az linkelt bolt nem az a szégyenlős fajta.....A gagyi kínai szar GSM tartozékaikat is horror árakon kínálgatják, a többiről nem is beszélve. A Nexus ára náluk pedig szerintem is a pofátlanul szemtelen lehúzás kategóriába tartozik már. Akinek meg van rá pénze, szerintem még jobban megnézi hogy mit és mennyiért vesz....pont ezért van sok pénze...szerintem.
-
NTonee
veterán
én mindig rákérdezek már előre telefonon a doboz tartalmára, garancia papírra (ha egyáltalán van) és ezeknek a tudatában az árra. Természetesen mindig bontatlan csomagos telefont keresek. Van több bolt is, ahol kivesznek a dobozból kiegészítőket, vagy külföldről érkeznek a telók zacskóban.
Ha én bontom ki ott helyben, tehát van rajta normális zárófólia/matrica, csak akkor veszem át. Ha nincs rajta, akkor akármennyire is rá vagyok izgulva a cuccra, otthagyom.
-
zenefan
aktív tag
Dehogy 190ezer, nézd meg a táblázatot alaposan.
A az UK Play Store 9,99 fontért küldi ki UK lakosnak, nem a magyarnak. Tehát a 125 759 Ft-ra még rájön a 20 fontos posta amivel ide MO-ra jut a cucc. Ennél már csak a német PS-ből érdemesebb megvetetni és postáztatni valakivel a 32-es modellt, ami 128ezerbe jön ki. A szpídsoposok kicsit be vannak szpídelve a 190ezres árukkal.
MÁS:
1. MA kaptam választ a Electronic4You.at bolttól. Sajnos nem postáznak MO-ra, így egyelőre a másik bolt marad megoldásnak, ahol ma töltötték fel több boltjuk készletét is!
2. A MM-ba és Saturnba jó esetben november utolsó hetében lesz kapható/szállítható a N5 16 Gb-os verziója. -
rolcsibácsi
őstag
en nem talalom ezt de biztos igy van, viszont egy 16 gigasert ami a storebol 299 itt meg 369, nemtudom ki az aki rendelne innen..
talan kicsit halkabb mint a masik ketto de egyatalan nem issue..
-
rolcsibácsi
őstag
ezt nem ertem..
ez a cucc ebayrol uk to uk postazas ingyenessegere gondolsz?
alapbol a cucc 369font egy 16 gigas verzioert.. gondold at ujranekem a 32es volt 340 es a google kuldte nekem 10 fontert..
-
KillBorn
senior tag
Valószínüleg úgy mint N4-nél, ha a Googletől vetted, akkor ők intézik a garanciát (nincs is LG garancialévél Playes vásárlás esetén a dobozban, csak a Playes számla, GGnek meg annyi elég), tehát ott intézik a garanciát amelyik országan van Google Play. Az nem működik, hogy visszaküldöd Mo-ról a Googlenek a telefont, és küldenek egy újat.
Azt hiszem az mind1, hogy UKban vetted a playből és Németóban küldöd vissza, lényeg, hogy legyen Play az országban.
Ha meg ebayről, és van lg-s garilevél (angol, kínai, francia, tökmind1, akkor intézi a hazai LG). De valszeg ebayen is playről vásárol (közben elfogyott) N5-öket adnak el, a hiányből adódóan egy kis haszonnal. Tehát visszaküldöd az eladónak, aki garanciáztatja, majd ő visszaküldi neked. Ha van nála ilyen lehetőség.
Külföldi MediaMarktban vásárolt (Ausztria, Németo, stb.) készülékeket viszont a hazai MM is garanciáztatja.
-
icons
addikt
Wow. Mármint Nexus 5öt?
Még mindig nem értem, hogy kellhet el ennyiért, de nem hiszem hogy a britek különbözőek lennének a németektőlAkkor ott is fellelhető ennyiért.
BTW ha Playből van, akkor gondolom UKbe kell visszavinni.
Hogy a fészkes fenébe adná el azt valaki 340 fontért, miközben annyiért vette? : DD Mivel mindenhol hiány van, jóval drágábban is elkelt volna (legalábbis... nem látom, hogy miért nem)
Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest