Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Amúgy én meg nem védek senkit... általában csak a hülyeségek ellen vagyok... " Szakértő" szájából meg főként. Főleg ami a nyereséget érinti... Mert fel se tudja fogni csak lovagol a készülékenkénti hasznon... Amikor a Google le se szarja
Tovabbra is az a problema, hogy azt nem erted (utoljara mondom el):
- ha csak Nexusok lennenek, amiken nincs haszon, akkor a G jovedelme X penz lenne a felhasznalokbol
- ha van egy keves Nexus, de egyebkent eladnak ugyannanyi nem-Nexus Android telefont a partnerek, akkor a G-nak ugyanugy megvan a haszna a felhasznalokon, de egyeb gyartoknak meg van meg tobb haszna, ami miatt jobban fogjak kedvelni az Androidot, nem csinalnak konkurenciat, satobbi.Te inkabb az elsot valasztanad?
-
-
> Dehogynem keres rajta annyit ha nem is 100$/android user, de neki nem annyi usere van, mint pl a Samsungnak évről évre, hanem sokkal több, hála az androidnak és a többi szolgáltatásnak.
Nem erted a kulonbseget a teljes bevetel es a keszulekenkenti bevetel kozott. Mindegy, ezen nincs mar mit magyarazni.
-
Egyreszt ott vagyok, ahol akarok.
Masreszt: nem, dehogy, felreerted, nem skatulyazok embereket. Nekem is volt mar jopar Nexusom. A fanboy most nem annyira negativ kategoria itt. Ha meg akarod erteni, hogy miert fontos a Nexus a Google-nek, akkor mindenkepp meg kell nezni errol az oldalrol is a dolgot.
> Nekem csak olyan ismerősöm van akinek Nexusa van akinek lövése sincs androidhoz. Magyarorszagon ez lehet, hogy igy van, de pl. az USA-ban az vesz altalaban Nexust, aki koveti valamennyire ezt a teruletet, tekintve hogy szolgaltatok nem aruljak.Masik: "20 millió db adna el a telefonjából annak örülne inkább" -- nagy tevedes. A G nem nyer 100 dollart egy useren, mig a Samsung nyer 100 dollart egy S4-en. Sokan felhozzak itt a forumon, hogy a G-nek mindegy az, hogy mennyit nyer/veszit a hardveren, mert ugyis az userek a fontosak. Tenyleg fontosak, de tulertekelitek 1 db felhasznalo erteket. Egy mobilfelhasznalon nincs tobbszaz dollar haszna par ev alatt a G-nek, tehat (jelenleg) nem lehet olyan uzleti modellt hasznalni, ahol a telefonok eladasan egyaltalan nincs haszon.
Szoval ne tamadj nekem csak azert, mert nem arrol irok, hogy megjott az uj telefonom, es osszepisaltam magam a gyonyorusegtol. Szerintem sokkal erdekesebb megerteni, hogy miert fontos ez a G-nek.
-
ßrainiac
addikt
-
Integra
titán
persze, hogy mást gondolok mint a fagyökér amerikai, német vagyok, nekem még számít az adatvédelem és a privátszféra (amennyire csak lehet)..
törölni? hogyan? pont azt akarom elérni, hogy ne legyek a körében. de vagyok. nem lehet csak ignore meg block, egyik sem törlés, bármelyiket választva sem érem el azt, hogy a profilom ne láthassa. egyszerűen nem akarom, hogy a körében legyek, nem akarom, hogy a profilom lássa. már legalábbis az oldalam. meg a nevem.
mire hivatkoztál, hogy eltávolították és ilyenkor ténylegesen mi történt?ezt a részét azzért az agyon szidott fb sokkal jobban csinálja és pontosabb is, mint keresés tiltásában, mind blokkolásban, mert ténylegesen blokkol is, sőt csoportokban is.
-
Integra
titán
persze hogy data mining, szerinted milyen block az, ahol ezt írják:
You will no longer see xxxxxx's content in your stream.
He won't be able to comment on your content.
He will be removed from your circles.
He will still be able to see your public posts and content in communities he manages.már önmagában az egy vicc, hogy az engedélyed nélkül a saját körébe tud venni, de ha ott van, nem tudod megoldani, hogy kivedd magad a köréből, csak vagy ignore (lol), vagy block, ami még mindig nem jelent teljes blokkolást... vicc

-
assemble
addikt
+1.
Egyebkent fel nem fogom amin itt problemaznak paran. Soha eszembe se jutott a facebook vagy skype kontaktok megjelenitese a contact list-ben. Ha skype-olni akarok, ekkor elinditom a skype-ot es onnan valasztom ki kivel akarok beszelni. facebook app nincs is fent a telefonomon, mert szerintem egy rakas sz@r az egesz. De ha fent lenne, akkor is pont az hianyozna hogy az x szaz/ezer random ismerossel tele legyen szemetelve a szep tiszta kontakt listam? Nem hiszem. Meg SIM kontaktok parositasa? A SIM, ahonnan fel ora kiolvasni barmit es egy kontakt egy max 16 karakter hosszu nevbol egy egy darab telefonszambol allhat? Komolyan? 2013-ban, egy Nexus 5-on? Melyik evszazadban elunk?
A g+ app amugy ezerszer jobb, tisztabb, gyorsabb, szebb mint a facebook. Es a korok hasznalataval teljesen tiszta, hogy pontosan kivel es pontosan mit osztasz meg. A facebook-kal ellentetben ahol kulon ilyen-olyan listakat kell letrehoznad elrejtett menukbol ha barmi ilyesmit akarsz. -
-
sonique
őstag
a legtöbb felmérés igy müködik
nem ugy hogy megkeresik az összes vásárlot
de egy közelitésnek jo
a 35% gondolom valahogy ugy jöhet ki itt a táblázatba hogy aki több hibát is bejelölt
mert a 400 nincs hiba elvileg nem a 35% az embereknek
hanem a hibáknak szal itt el van qrva ahogy nezem a táblázat vagy valami fura modon számoják
inkább 41% a hibátlan ahogy szamoltam
-
zsirfecske
veterán
ők mindig gyártóit adnak. jelenleg sajnos/szerencsére ezt első kézből tapasztalom, a náluk vett moto razr i-m éppen a cordonnál figyel fődarab cserén gariban. imei-es számla kell hozzá (amit az expansys ad) és beveszik.
nem hinném hogy az lg-nél nagyon másképp lenne.
szerk:
amúgy bocs ha volt már (nem találtam keresővel), de mennyi is a eu-s play store-ban a garancia? 1 vagy 2 év? -
zenefan
aktív tag
syrrius-t kérdezzétek.
Bocs javítva!Elnézést az előbbi hibáért! Tehát:
Flex77 nem a Ditechnél vette a N5-öt!
syrrius vette ott, őt kérdezzétek a garancia papírok miatt.Moderátorokat kérném, hogy ebben a hozzászólásomban, töröljék ezt a részt: "Nála volt az, hogy lepattant egy kis festés.
Ezért fújtam, hogy írjuk fel a szériaszámot, miegymást, hátha csak egy bizonyos sorozatnál gyengébb a burkolat festése, a többi meg bírja a strapát."
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest