Hirdetés
Aktív témák
-
assemble
addikt
Ha pedig abban nem ertesz egyet miert nem ezt irod? Azt irtad, hogy "teljesen igazuk van" ami nyilvanvaloan hulyeseg tekintve hogy tenyszeru dolgokban is tevedtek.
Ez pedig mar nagyon off igy nem szivesen megyek bele. De ha mar muszaj volt igy belemenni:
Az hogy nem a Samsung gyartja, nekem (es a legtobbeknek szerintem) kifejezetten jelentos hatrany. Annak a supportnak amit a Samsung nyujt, az LG a nyomaba nem er semmilyen szinten. 12 honap gari az orszag teruleten (jo esetben) vs 26 honap premium gari Europa teruleten ahol hazhoz jonnek, helyben kicserelnek minden alkatreszt ami egyaltalan felmerul hogy nem tokeletes (es nem szivoznak, sokszor meg se nezik hogy tenyleg rossz-e). Nagyon nem ugyanaz a szint. Eg es fold.
Az N4 kijelzoje a GNex-ehez kepest tobbek szerint kifejezetten visszalepes. Se felbontasban, se meretben lenyegeben nem lepett elore, a ket technologia viszonyara pedig sokkal inkabb a mas szo jellemzo, minthogy az egyik jobb lenne mint a masik. Mindkettonek megvannak a maga elonyei. Egyik sem egyertelmu elorelepes a masikhoz kepest, csak mas. Ellenben az N4 vs N5-nel ahol mindenben egyertelmuen jelentosen jobb az N5 kijelzoje.
A SoC-ot mar irtam, ebben tortent tenylegesen nagy es fontos elorelepes.
A csuszos/repedos uveg hatlap pedig megint olyan ami sokaknak kifejezetten nem tetszik.De igazabol tenyleg nem ertem hogy mit keresel itt, ha tenyleg eldontotted hogy nem veszel ilyet. 2 lehetoseget latok: vagy sima trollkodas, vagy te magad sem vagy biztos hogy vegyel-e ilyet es itt akarod magad meggyozni hogy nem kell ez neked. Barmelyikrol is van szo, szerintem inkabb ne csinald, mert semmi mast nem ersz el vele, mint indulatokat szitasz.
-
icons
addikt
Hmmm, nagyon érdekes, amit mondasz!
Mondanám, hogy még soha nem hallottam, de már megtörtént!
Mindenesetre találtam két topikot, ahol szívesen látnának: itt és itt, mi lenne ha oda dobálnád a "Miért vennéd meg bármelyik telót a Nexus 5 helyett?" válaszokat!
Csak hogy értsd: nem arról van szó, hogy baj van a véleményeddel. 18adszorra leírva van vele baj!
Csak azért írtam, hogy hátha elhiszed, hogy elég lesz belőled, ha már ennyien beírják! Lehet nem mindenki megy szemben a forgalommal!
(#2067) baandii
Az eddigi legjobb ár! (mondjuk nem volt nehéz) Remélem ezután többen átveszik a mértékletességetMás:
ha írunk első hsz-t, szerintem nyugodtan beleírhatjuk w333 véleményét is, és akkor ott megnézni (neki meg elég arra hivatkozni minden hsz-ében, nem szükséges mindig leírnia. Mindenkinek könnyebb!) -
Miért kell ezt 5000-szer leírnod? Megértettük, hogy neked ez a véleményed, kész. Nem kell naponta háromszor ezt ismételgetni, és győzködni az embereket. Majd mindenki eldönti magában, hogy akar-e váltani vagy sem. Nem kell folyamatosan offolnod, mert mindeninek teli van már a hócipője veled, csak nem veszed a lapot.
-
assemble
addikt
Csak erdeklodeskeppen: fogtad valaha a kezedben ezt a telefont? Lottel vele fotokat es elemezted oket?
Mert valahogy ketlem. Akkor pedig hogy tudsz egyeterteni pl azzal hogy pl gyengebb fotokat lo mint az N4, stb? A tenyszeru tevedesekrol pedig most ne is beszeljunk.
Hogy kevesbe lenne boom sem nagyon ertem. N4 miben volt boom? Foleg a benne levo SoC es az ara miatt. Arban ugyanolyan jo az N5, SoC-ban ugyanugy az elerheto legjobb van benne. Es a kijelzoje is boom, amiben az N4 nem nagyon volt az (gnex-hez kepest). Kameraban is nagyobb boom mint N4 volt (mar onmagaban az OIS miatt is). Az mind nagyon relativ hogy kinek mi szamit, de osszessegeben nem latom hogy miert lenne kisebb dolog, mint az N4 volt anno. A G2 pedig joval nagyratorobb telefon mint anno az Optimus G volt, igy ilyen aron hogy mindent megkapjon amit az nem olyan nagyon realis elvarasN4-rol amugy tobb mint valoszinu hogy en sem valtanek ra, ami azt illeti ket egymas koveto keszuleket nagyjabol sosem szoktam megvenni, hacsak nincs ra valami kulonosebb okom. Most is gnex-rol valtanek ra, de meg ez sem biztos amugy, lehet h ismerose lesz a cucc es a kovetkezot is megvarom.
emvy: mint irtam, nincs tobb hozzaszolasom a temaban, mert szerintem ez az egesz sehova nem vezet. De sok dolog amiket osszehordasz (lasd: fanboyok (lol?) mint en (lol?) reklamozzak (lol?) a cuccot amin nincs profitjuk) inkabb csak a "pistike osszeeskuveselmeletei" kategoriaban indulnanak, mint a google strategiajanak valodi targyalasaban (ami egyebkent szerintem szinten nem kapcsolodik szorosan a temahoz).
-
zsirfecske
addikt
mivel még nem használja ki szinte semmilyen app, nem is csoda..
Eyesis:
ez a nexus4 wireless dokkja vagy valami köztes cucc?SPIGEN:
akit érint, Eyesis megtudta hogy még nem elérhető tok odakint se nagyon hozzá, ezért indul a tok rendelés.aki akar, most írja be magát mert kicsit korábban, már ma 6 körül leadom a rendelést!
-
icons
addikt
Ezt már eddig is tudtuk! Ez a jelen pillanat elég régóta tart.
Egyébként még én is gondolkodom rajta, Nexus5ömet elbírnám adni olyan árért, amiből kijönne Ts G2 (ha még 110ért adnám el, akkor is. A többi csak haszon). De majd meglátom. Tudok minden érvet mindkét oldalon, úgyhogy már csak az én preferenciáimon múlik!
-
Tomace91
senior tag
Köszönöm Szépen!
Esetleg akkor, ha hozatok bátyámékkal német MM-ból -mert karácsonykor hazajönnek- akkor kell a garanciával kapcsolatban valamire figyelni? Mert azt mondta bátyám, hogy ott nem adnak hozzá semmi számlát csak a blokkot, baj van vele beviszed és tudják jól, hogy van-e rá még gari vagy sem. -
zenefan
aktív tag
Na ez őrült fontos, be is írtam a táblázatba! Köszi!
Jürgent kérjük meg tehát, szépen...Jürgen, nicht vergessen den IMEI Zahl zu aufschreiben!
-
zenefan
aktív tag
Tegnap nagyon fel voltak pumpálva a készletek, direkt megnéztem! Aztán ma délután lestem, hogy lenullázódtak. Most hogy itt dumálgatunk 1 órája, a bécsi 7 darabból már csak 6 van!!!
Ez brutálisan jól fogy és az osztrákoknak INGYEN ki is szállítják! Hülyék lesznek megvárni a Saturn-os, MM-os megjelenést.
Klevente:
Igen tudom, ezért is írtam oda hogy KIFOGYTAK!
-
Kari1
aktív tag
Mivel anno még megjelenés előtt ki lett kapva a teljes service manual (vagyis az a doksi ami alapján az LG is javítja kb a telefon) így nem nehéz + ifixit is szétszedte már...
http://phandroid.com/2013/10/06/nexus-5-service-manual-8mp-ois-camera-32gb/ -
zoka.
tag
No, akkor szép sorjában:
Kamera:
álle cuzámen szerintem jobb az N5 kamerája egy picit, de kb ugyan az. (Aki az ilyen különbségeken fennakad, az vegyen egy normális kompaktot. Fényévekkel jobb mind2őnél.)
A legtöbb különbség beállítás, szoftveres hiba/hiányosság az N5 esetében. Ezt majd tutira javítani fogják.
1:30 körül lehet látni a becsillanást, egyértelműen látszik, h optika szempontjából jobb a nexus.
Az autópályásnál szépen látszik az OIS előnye.
Amúgy meg a videó elég szar tömörítési eljáráson esett át, így messzemenő következtetéseket nem nagyon tudunk levonni. (amik helyesek is lennének)Képernyő:
Ehhez nem fűznék sok gondolatot, egy szögből látjuk végig mind2 kijelzőt, erős fényben, ami a nexusnak főleg nem tesz jót (valahogy nagyon rossz szögben van a lámpához képest). És ahogy nézem magasabb fényerőn is van, amit a kamera nagyon túlzóan visszaad, gyakorlatilag kiégésközeli a kép.
Tehát ezen a kijelző színhelyességéről, betekintési szögeiről meg egyéb tulajdonságairól konkrétan semmit nem lehet megállapítani. Itt csak az élő teszt ér bármit is.Akku:
Könyörgöm legalább az első 5-10 ciklus legyen meg azokban az akkukban. Majd utána írjuk le. -
ßrainiac
addikt
Iszonyatosan lehangolo nekem is olvasnom az offjaidat, meg a velemenyedet, amikor a nexus 5-rol jovok ide olvasgatni. Ne haragudj, de kvara nem erdekel, hogy szted mennyire nem jo a nexus 5 amit meg ki sem probaltal es a 4.4 mennyire jo, amit szinten nem probaltal ki. A nexus 4 es nexus 5 topic kb. minden egyes oldala tele van a 4.4-et varom, a nexus 5-ot nem tipusu hozzaszolasaiddal, meg hogy a g2 mennyivel jobb. Oke megertettuk elsore is, ennek ellenere kepes vagy nehany orankent leirni..
Ezt mar nem birom szo nelkul hagyni, komolyan..
-
twine
veterán
Te meg mindent elhiszel amit olvasol/látsz a neten
Linkeled az összes hírt, cikket, válogatás nélkül, és "rohangálsz" a két nexus topic között mint valami eszement, és nyomatod a félinformációidat,,pedig megkértek már ezren mind a két topicban, hogy ne csináld!
Nem vagyok moderátor,,de tényleg zsibbasztó folyton azt olvasni, hogy téged javítanak az emberek,,,,ha pedig ez nem történik meg terjednek a hülyeségek mint valami vírus...
Osztod az igét az első szériás telefonokról,,,az N4 topicban két sárguló telefonról tudunk magyarországon összesen,,,
N5 ből egy embernek pattant le a festék, de máris első szériás hibának van beállítva....
Borzasztó.....borzasztó amit művelsz
Remélem elég tárgyilagos voltam,,nem személyeskedésnek széntam -
rolcsibácsi
őstag
A 8ora feletti kijelzoido eleg durvanak tunik, nem is teljesen hiszem el. Bar volt s4 topikban is aki elerte a 6orat, szoval biztos felhasznalastol is fugg, de ebben nem bizom annyira, sztem ez a 8ora valami rekord, vagy ra lett toltogetve kozben, a kijelzo nekem igy is megvaltas az amoled utan hogy vegre termeszetes szinek vannak es nincsen semmi utanhuzasos hibaja. Kamera meg sztem a g2 szoftvere miatt lehet mas. En csak par helyen lattam kulonbsegeket a videoban amit kuldtel ahol epp ez vagy a masik nem talalt fokuszt, amugy ebben tenyleg egy kicsit jobb a g2 nem vitatom ahogy a masik ket dologban is, de nekem fontosabb egy csucs samu utan hogy nexusom legyen es ne kelljen raganyolni egy google edition romot hogy jol hasznalhato legyen.
-
FrankMonzano
őstag
Kisse elfogult vagy. Cserelik a toltot,usb csatit,alaplapot,barmit. En mar csereltettem toltot,akksit is haznal. Ettol fuggetlenul kivancsi lennek egy N5-re. Ismerosom Londonban van. Ha feny derul erre a kariztatasi dologra es valami jo hirrel szolgalnak,lehet hozatok vele egyet.
-
zenefan
aktív tag
És tényleg nem lehúzni akarom a gépet, mert vannak nagyon tulajdonságai, de szerintem senki nem áll úgy hogy ha kiad 130e ft-ot akkor csak fél évig akarja használni megelégedéssel a készüléket.
Pont ezért gyűjtök össze minden tesztet, összehasonlítást, árat a netről... nem csak magamnak!
Flex77 - kérlek írj le minden gyári (széria/verzio) számot a készülékről, így figyelemmel tudjuk követni, hogy milyen szériák jönnek ki és melyik karcolódik könnyebben, ez később aranyat fog érni minden vásárlónak!
-
Flex77
csendes tag
Ki se vittem a lakásból, semmi sérelem nem érte.
Nem viszem vissza sem, mert annyira apró a sérülés, hogy szerintem erdemben nem reagálnának rá. De szerintem lehet nem fogok rá semmit tokot se rakni, és megnézem hogy bírja. Igy is neccesen fér zsebbe, egy tokkal még durvább lenne.
-
icons
addikt
Na ez azért így bullshit egy picit
FullHD nem fogyaszt jelentősen többet mint a HD. Mondjuk 5%-kal többet, esetleg annyival se. A lényeg a képernyő mérete, mert a nagy fogyasztó a háttérvilágítás.
A bika proci pedig energiatakarékosabb mint a N4-ben levő. Nyilván ha fullon járatod, akkor többet fog zabálni, de ha nem játszol rajta pl, akkor kevesebbet fogyaszt.
Tehát elvileg hoznia kellene a N4 idejét, ha nem teszi, akkor jó eséllyel a nagyobb képernyő miatt nem teszi (a felbontás lényegtelen. Ha a felbontás számítana, akkor a FullHD 40"os TVd is 200W helyett 2W-ot fogyasztana, de sajnos nem így tesz.)
(#929) somnia
Egyesült Királyságos ebay miért lenne olcsóbb?Attól, hogy 200 fontos kezdőárról indulnak, ugyanúgy jóval a Playes ár felett fognak megállni. Ez a licit lényege!
-
zoka.
tag
Eddig akkutesztből mindíg a 2 végletet láttuk; vagy nagyon szar, vagy kiemelkedően jó.
Tehát:
1. 'fele' retek akkut kapott, másik fele meg jót.
2. Akiknek már beállt, de az kb úgy lehetséges, h ők már nov. 1. előttől nyomkodják.
Ezért szerintem mielőtt bármelyik akkutesztet figyelembe vennénk, várjunk még ~ 1 hetet.
3. Vagy nemtudom. -
ßrainiac
addikt
Nekem jelenleg 18% a Chrome, ugy hogy konkretan csak arra hasznaltam a telom miutan levettem a toltorol (65%-on vagyok).
Ja igen. Szerintem felesleges probalkoznod "megdonteni" az uj rendszert, a nexus 5 sokkal jobb lesz mindenben az elodnel
En is szeretem a n4-et, de nem vagyok elvakult, megerkezett a jobb, engedek a csabitasnak
Mas:
Szeretne rendelni velem UK-bol valaki az emlitett tokbol? ( [link] )
3.490 Ft-ra jon ki a cucc kb. es adnak hozza kijelzo vedo foliat, valamint ket hatlapi skin-t. A szallitas szinten olyan 3K korul van, igy minel tobben vagyunk, annal jobb
Kerlek, irjatok pvt-ban lehetoleg, hogy nyomonkovetheto legyen es csak azok irjanak, akik aztan ki is fizetik.
-
gazfickó
tag
Hát én is kénytelen leszek bevállalni, vagy külföldi terméket venni, mert sok az a 40-50k-s árrés ami lesz a kettő közt. Csak azt nem tudom melyikkel járok jobban, egy külföldi, EU-ból hozatottal, amihez eu gari van, vagy egy bolti garissal.
Mondjuk lehet célszerű lenne várnom egy kicsit, hogy lesz e valami jellemző gyermekbetegsége, mert ha nincs és olyan lesz ezen a téren mint az N4 akkor lényegében mindegy milyen garival veszem...
#(871)GGMPC Kedden ha sikerül megtudnod valamit akkor kérlek mindenképpen szólj, akár biztatót mond akár nem, kíváncsi lennék rá nagyon hogy lesz e náluk, és ha igen milyen árban.. privátban is írhatsz majd ha nem akarod kiteregetni az infot
A G2-t amúgy énis néztem, csak félek a 2 gigából megnaradó 600MB szabad ramtól... -
GGMPC
őstag
Hat nem minden esetben - ahogy mondod!
Pl. Motorola telefonban ugy csereltek a Cordonnal kijelzot, hogy semmi papirt nem vittem magammal,
Elotte mailben kertek az IMEI-t es masnap szoltak, hogy mehet...
Egyebkent az oldalukon fel van tuntetve, hogy melyik gyartonal mi a teendo.
-
gazfickó
tag
Igen, azt sajnos én is úgysejtem, hogy ha T-nél itthon forgalomba kerül akkor jó eséllyel lesz vagy 160k körül az ára előfizuval. Csak mondom hátha lesz valami szerződés a Google és a T közt ami nem engedi elszaladni az árakat, ha már az oldalon amúgyis partnerként vannak feltüntetve.. Node mindegy, pár hét és minden kiderül... Partnero szerinted mikor és milyen áron kezdi majd forgalmazni? Csak azért kérdem mert tudom hogy N4-et tőlük vetted, szóval ha az volt náluk akkor csak lesz már ez is.
-
FragMaster
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy van a telenor meg a google között valami értékesítési szerződés. Nexus S még volt a ténél meg a vodánál is, erre Gnex meg N4 már csak a telenornál.
Mondjuk amióta kifuttatták az online rendelési akciót a ténél azóta még annyira se tojom le őket mint eddig -
F-ECT$
titán
Ennél olyan 30-40% -kal bír kevesebbet. (~30%-kal kisebb akksi, + G2-ben a GRam hoz olyan 10%-ot még.)
A hivatalos specifikáció is ezt támasztja alá, ott 17 óra talk time, illetve 8.5 óra net (wifin) van megemlítve.
Flex77: 4.4 újdonsága, hogy 1 sms appod lehet, ami tud sms-t küldeni.
-
-
ßrainiac
addikt
Ez egy google+ ficsor ami most is elerheto a mi telonkon
Nem kell hozza sem n5, sem 4.4 .
emvy: az ugy van ahogy twine mondja, autofocus csinalja, ezt sokszor az n4 is, ha gyakran videozol vele nem kene hogy ismeretlen legyen a jelenseg
w333: egyebkent ezt en mar 1-2 honapja lattam a telomon, nem uj ficsor.
-
zenefan
aktív tag
A román lei vételi ára nem kb. 70 ft? Mert akkor ez a 16 Gb model nem 128 000 hanem 162 800 Ft! Ami dúrva szerintem!
606 - "Ez egy google+ ficsor ami most is elerheto a mi telonkon
Nem kell hozza sem n5, sem 4.4 ."Épp akartam írni, hogy ez nem lehet KK-os cucc mert májustól töltötte fel a srác ezeket a mozgó képeket.
-
zoka.
tag
Mér' kell elb@szni azt a szép fehéret azzal a gagyi fényes oldallal??
Méééééééért?!Eddig sokkal jobban tetszett a fehér, még a kis hangszóró is aranyos a elején, de ez az oldal.... Remélem ezen később változtatnak.
(#596) hariboh
NINCS!
csak abban az országban él a play-es gari ahol vetted. Tuti. -
ßrainiac
addikt
Te nagyon a 99%-os statisztikak szerint elsz
Amugy sejtheto, hogy akarmilyet veszel, tokba rakod, mert szep uj csudajo telo
foleg a hatlapi kamera kidudorodasa miatt is, szoval lehet h tok mindegy fenyes-e vagy matt, mert csak akkor fogod latni, amikor kiveszed a tokbol megtakaritani.
Igazabol nekem mindegy h melyik szin, csak kaparintsam mar meg (ugyis tokban lesz ami meg elveszi a szepseget
)
-
Zeze94
tag
Nna, mazli, hogy a feketere adtam le a voksom
most mar csak azon izgulok, hogy legyen raktaron meg, mire megrendeli az Angliai ismerosom(pontosabban az ismerosom ismerose
de ez reszletkerdes).
Valaki nemtudja, hogy hogy allunk raktarkeszlet szempontjabol Angliaban? Foleg a 32GBs fekete erdekelBtw, szerintem a matt fekete talan szebb is, igy a hands on kepek alapjan. Amikor kijottek az elso feher szinu N5rol a leaked kepek, meg az tetszett jobban, de igy tiszta feketeben(foleg, hogy matt minden, a kijelzot kiveve persze
), jobban nez ki.
-
Magyarán drágább lett a szállítás, és még az után is kell adót fizetni. Úgy kb kijön a California állam béli 7,25%-os adó.
(#521) zenefan
Ott van a számlán. CA-> California.
(#523) zenefan
Nem. Az számít, melyik államban vásárolták. Ezért írta az előbb a kolléga, hogy átjárnak sokan másik államba ilyesmit venni, ahol nincs adó.
Csak az adott ország béli címre lehet rendelni az összes Storeban. Így nem lehet ide rendelni közvetlenül sehonnan. -
twine
veterán
Ezt az "első széria parát" miért erőltetitek?
Első szériás n4-em full full...a közel egy éves "sz@rrátöltött" aksim éjszaka 2%-ot merül "all on" állapotban,,,és 4 órás "screen on" -jaim vannak, 250-300 órás uptime-okkal...
Semmi baja a telefonnak közel egy év után...
Ismerős utolsó szériása meg sárgul...(megjegyzem összesen kettő ilyet olvastam a topicban)Akkor most melyik a jó?
Az n4 toipcban alig találsz elégedetlenkedő első szériás tulajt... -
icons
addikt
Erre jó a garancia
"Ööö.. nem működik a [random bármi a készüléken]" és visszaküldöm Google-nek. Ők meg remélhetőleg adnak egy újabbat (vagy nem). Ismerősöm is így "javította" az iPhone-ját (már nem tudom mi volt vele a valós gondja, de nem volt komoly dolog).
Mivel most kellett új telefon, mert a régim használhatatlan, igazából sok lehetőségem nem volt
Nem akarok szórakozni 3 hónapot valami olcsó, ócska telefonnal (már eleget próbálkoztam a Blade-emmel. Elegem van
)
(#496) w333
Tippelj mi van a Blade-emen. Igen, Swedish Snow RLS7És úgy utálom, hogy az elképzelhetetlen!
Múltkor a Settings, Music, Dolphin Browser elindítása után kapcsol ki a képernyő, majd kérte a PINt. Illetve crashelt a Settings, Android app és hasonlók. Két napja pedig fél perc volt, mire a music app elindult (a fél perces screen timeout letelt közben. Kétszer)
Azon gondolkodtam, vajon mekkora esélyem van puszta kézzel kettétörni. A gond az, hogy kipróbáltam, és hajlítani lehet. Nagyon a végét járja minden szempontból -
HUNgaroczel
tag
A KIT KAT legújabb videóján 0:40-nél egy Nexus 5-öt vesz elő
[Videó(0:40)]
Bocs, nem válasz akart lenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest