Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
zsirfecske
veterán
válasz
zenefan
üzenetére
expansys-nál ne felejtsd el a szállítási költséget! Futár ktg. már: 3 719 (bruttó)
gondolom nexus5-re is ennyi lesz, mint a raktáron lévő összes telefonra.ja és expansys motorola viszonylatban 1 év gyártói garit ad, mint már írtam. imei-es számlás itthon szervizelhető fajta ugye. de a fentiek alapján itt az lg-n múlik akkor az időtartam.
szerk:
amúgy ezt a telemax-os topicot és a saját corodnos tapasztalataimat elnézve talán jobb is hogy a uk playből jön majd a nexusom? lehet még mindig a ditech a legjobb megoldás, árban sem a leg vészesebb és oda kivinni/kiküldeni garizni is sem gáz. és talán a sógorok normálisabb szerviz szolgáltatást nyújtanak. -
Kari1
aktív tag
válasz
zenefan
üzenetére
Már írtam nekik e-mailt, hogy a külföldi telefonokkal mi a helyzet, nagyon kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni, főleg úgy hogy az LG úgy lekoptatott... Az lenne a vicces ha ők igent mondanának, közben meg Mo-n még nem jelent meg, tudtommal.
EDIT: Ha igent mond a telemax, akkor megint írok az LG-nek, hogy WTF... Szenvedjenek egy kicsit a válaszlevéllel, ha már ennyire hülyén kezelik ezt a dolgot.
-
mrdavid
aktív tag
-
zsirfecske
veterán
válasz
zenefan
üzenetére
hehe, azt akartam írni, hogy vicces feltételezés hogy az expansys szirszar magyar gsm boltokhoz képest árazza be a termékét
de közben az angol anyacég nexus 5 árait elnézve, lehet hogy mégis csak igazítanak az áron, mert ez bizony olcsóbb jópár fonttal.amúgy meg az expansys.hu oldalon 20% áfával vásárolsz (vagy cégként 0%) itthonról, mert technikailag angliából veszed, így vásárláskor az ottani alacsonyabb helyi áfát fizeted. ezek alapján a hivatalos magyar lg forgalmazás kb 144k forintról kellene induljon. hoppá, így azért már nem olyan versenyképes, jól jön majd a szolgáltatói elérhetőség a népnek.
zenefan:
az osztrák dolog igen valószínű, viszont az expansys-nál még nagy kérdés hogy mikortól lesz egyáltalán elérhető a teló. lehet hogy a magyar forgalmazás kezdetéhez igazítják a megjelenést, hogy ne is lehessen gond a magyarországon érvényesíthető garancia startjából. fura ez. -
icons
addikt
-
válasz
zenefan
üzenetére
Szerintem így az elején ez nem számít offnak majd ott sem. Viszont ha majd valaki rákeres a fórumban a Nexus 5-re, akkor nem tudja majd, hogy most melyikbe írjon. Egyszerűbb ha egy helyen lesz minden, maximum majd mikor már nagyon népes tábor lesz, akkor lesz egy N5 mélyvíz pluszban, de addig maradjon egyetlen topik.

-
icons
addikt
válasz
zenefan
üzenetére
Arra gondolt, hogy hiába FullHD a videó, hogyha az rögtön kétfelé van osztva, és még annál is kisebb.
Tehát így pl a Nexus 5 kamera képe 1920*1080 helyett 960*540 lesz (az iPhone-é is) a fullHD videón.
(#1691) zsirfecske
BTW Google Docs-ban a =ROUNDUP([cellaszám], -3)-mal lehet ezresre kerekíteni
Nálam pl: =ROUNDUP(G16, -3) ez. Csak hogy egy kis infós automatizálás is legyen benne
-
-
Uzi74
senior tag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
zenefan
üzenetére
sajna nekem nem megy igy sem de azert koszi
ense raknam sosem tokba, meg folia se kell

s4 re vettem egy spigen neo hybridet de az is csak porosodott a fiokban.. sokkal szebbek nelkulelatom a G2nek is ilyen fura a kijelzoje mint a nexus4 nek hogy latni azt a kijelzon levo erzekelo racsot.. amugy N5-on is latni de csak akkor ha eros feny sut ra es be van kapcsolva a kijelzo.
de g2-n kikapcsolt allapotban is latszik.. nemtudom ezt miert igy csinalja mr LG, de n5on nem zavar mert csak akkor latom ha keresem -
-
zsirfecske
veterán
válasz
zenefan
üzenetére
nemtom miért fikáztak téged korábban, tök jó hogy valaki összefogja a dolgokat. nincs kedved 1. hsz-t írni majd? razr i-nél én csináltam, elég jó lett
segítenék illetve felhasználhatnád az általános droidos részeket belőle (mi is a defy 1. hsz-ből építkeztünk anno).riszpekt

-
Fapuma77624
tag
válasz
zenefan
üzenetére
Félre ne érts.Nem vitatkozni szeretnék de amikor meg akarnád rendelni akkor reggelni kell és ott mint opció nem is szerepel az Ungarn.es ha csak vendegként rendelnék akkor sem engedi h magyarba szallitassak...csak ausztriat es svajcot hozza fel...bementem a boltba es kerdeztem h akkor ez h is van?erre közölték h nem is lehet magyarba.majdnem azt mondták h Nexus 5-öt meg aztan föleg nem mert,idézem"viszik mint a cukrot"tehat minek macerázzanak amikor mire észbe kap az ember már nincs is!!
-
klevente
tag
válasz
zenefan
üzenetére
Tudom, ezt csak azért írtam mert reménykedtem, hogy lejjebbviszik, ha majd lesz raktáron, mert ez az ár nevetségesen nagy.
Amúgy nagyon köszi az oldalt, rettenetesen sokat segít és minden nap többször is nézem hogy mi változik.

Szóval respect!

#1471 rolcsibacsi:
A narancssárga ikonok azt jelzik, hogy valami gond van. Szerintem megfelelnek az előző verziókban a szürke ikonoknak de nem vagyok benne biztos. -
G4bi89
senior tag
válasz
zenefan
üzenetére
Ditech garancia vajon érvényesíthető lesz itthon vagy az teljesen esélytelen és érdemesebb majd MM-ből venni ?
Még egy kérdés... Telefonon van infra port vagy azt kihagyták ? Elvileg a kitkat már rendszer szinten támogatja az IR remote controlt, kár lenne ha telefonból meg kihagyták volna ezt a filléres alkatrészt.

-
rolcsibácsi
őstag
válasz
zenefan
üzenetére
Nemtudom mennyi lenne a posta de ha megnezitwk es ugy olcsobb nekem mindegy akkor se kell tobb. Az a 30font hazaszallitasert attol a cegtol jon akivel szoktam kuldozgetni haza cuccokat, oket se kerdeztem meg hogy mennyi lenne egy darab telefon.. A bringamat ennyiert viszik, vagy a bnom is ennyiert szokott hozatni magyar finomsagokat ami egy bananosdoboznyi. Meg sosem postaztam haza semmit. Az a tablazat nekem magas:p
-
Integra
titán
válasz
zenefan
üzenetére
nem feltétlenül vagyis csak részben. ugyanis a gyári jótálláson felül vásárolhatsz plusz éveket felárért cserébe. a német vagy osztrák mm-ben vásárolt készülékek garija amíg a gyári jótállás érvényes, más országokban is érvényesíthető. ha veszel hozzá extra éveket (a gyári jótálláson felül asszem plusz 3 év vásárolható maximum) és a készülék már ebben a feláras jótállási időben megy tönkre, akkor az már csak a német és osztrák mm-ben szervizelhető (mindegy melyik országban vetted, mindkét országra érvényes). egy jóbarátom, németeknél feláras jótállással vásárolt acer laptopjánál pont egy ilyen gariztatás van folyamatban. az mm saját hatáskörben mindent ingyen cserél a laptopban. de csak németeknél vagy osztrákoknál vihető be az mm-be, ha ingyenes javítást akar az ember. feltételezem az n5 esetében is hasonló lesz a jótállási felállás ebben a két országban, hiszen kártyafüggetlen készülékeket árulnak.
-
premete
veterán
A Ditech szállítási ár nem annyi, amit írtál, friss info:
Die Versandkosten betragen 24€, Sie können das Gerät auch per Vorkasse bezahlen(Banküberweisung)
Für weitere Fragen stehen wir Ihnen gerne unter der Telefonnummer 059 555 oder per E-Mail zur Verfügung.Mit freundlichen Grüßen
Vertrieb Privat und Home-Office
─────────────────────────
DiTech GmbH, Zentrale Wien
1200 Wien, Dresdner Straße 43Tel.: 059 555
Fax: 059 555 900 -
-
ßrainiac
addikt
A fene se tudja.. A nexus 4-nek elég fasza a fehéregyensúlya, először akartam is állítgatni minden fotózás előtt, aztán rájöttem, hogy igazából tudja a dolgát. Reménykedjünk benne, hogy nem rossz a kamera, amit csak fél év múlva javítanak (hardveresen..).
Egyébként nem tudom, mi lenne olyan qrva nehéz abban, hogy beletegyék a manuális fehéregyensúlyt ezekbe a telókba. Tényleg, az akksi mizérián már régen túl vagyok a tizensokadik okostelóm után, de hogy ilyen alap dolgokat, mint ez miért hagynak ki..
"Az nem lehet mert én feltekertem a Youtube videót 1080p-re és a narancsfa majdnem belogott a szobámba"
Ahah, pedig már beírtam a vén teszternek egy kommentet. Amúgy nem tudom, mi hibádzik, akárhányszor megnyitom 1080p-ben (fogaskerék nem forog, tehát beállt a felbontásra), nálam mindig rossz. Más fullHD videók jól látszanak ugyanakkor.
-
ßrainiac
addikt
Most vagy mindenki balf@sz, vagy a nexus kameraja szar.. Komolyan nem hiszem el, hogy ilyen kepeket csinalnak vele

#847: "Újabb videó teszt" - ez a csoka is egy arany ember lehet, a video kb 640x480-ban lett felvéve...
Az ilyenek miért nem bújják a használati útmutatót inkább?

-
ßrainiac
addikt
No para, szeretunk teged <3
Sztem kiraly vagy, hogy tolod az infot. Ha hulyeseget szursz be, szolj a modiknak es kiszedik vagy nemtom.
De az is biztos h egyedul te foglaltad ossze az elerhetoseget / arakat, ezzel segitve a kozosseget!

#895: Igen, ez mar KitKat-nek tunik. De meg mindig a kijelzo ido lenne az igazan fontos, ahogy feljebb irtak.
-
bigrock
addikt
#759 és #761:
Ha tényleg ilyenek lesznek a képek, akkor le a kalappal. Az elsőhöz azért annyit hozzátennék, hogy hasonló macro jellegű képeket még a noname kínai telefonok is egész jókat csinálnak (hellyel-közzel
...), a dolog a tájképeknél, vagy a nagy kontrasztú témáknál vérzik el. Remélem, itt helyt áll majd az N5.
Mindamellett kíváncsi volnék egy G2 kontra N5 kamera összehasonlító tesztre. -
Azt, hogy majdnem 4 ó kijelzőidő mobilnettel és nem bejáratott akksival egész jó.

(#740) w333
Miért lenne aggasztó? Tudod, hogy milyen helyeken járkált a srác? Nem. Mivel nincs fém burkolata a N5-nek, így nem hiszem hogy gond lenne a vétellel. Itthon is így nézne ki ha elindulsz egyik városból a másikba. Lehet valami kisvárosban lakik..
-
syrrius
tag
A személyre szabás részletesebb, olvasgatósabb úgymond a gyengébbek kedvéért de jópofa.
Viszont szemtelenül gyors
Érdekes, hogy pár ikon homályos pl. advanced task killer , de agyári ikonok nagyon élesek arra gyanakszom , hogy azokat nem full HD-ra tervezték és a pixelsűrűség gyengébb
-
icons
addikt
1. Ja, 10 EUR a németből.
Végre valaki megerősít, hogy UK Store-ból is van kiszállítási díj : D Ha az ismerősöm ideküldi (legkésőbb 6 nap múlva), akkor tudok mondani árat, hogy mennyibe került. Én max. 10 euróval számolok!
(#647) leslien
Vagy a következő kerek évben, 4096ban! -
icons
addikt
Igen, én is erre számíottam

Ezért voltam olyan izgatott tnap, és kérdeztem a proxyt sokszor, mert tudtam, hogy hamar elfogy. Vagy UK vagy US Store-ból 33perc alatt fogyott el
(Androidpolice-on ezt írták
)(#634) mrdavid
Az UK only store? Akkor kétlem, hogy international lenne, de nem túl sok infót lehet találni pontosan a gariról :S(#635) zenefan
Áhá! Ez az a honlap, ami nekem 10 percig töltött, majd jól nem jött be! : D
Bár látom az infó itt sincsen kint. Viszont ha nincs worldwide shipping, akkor gari sincsen imho. Legalábbis ha náluk kell gariztatni a telót! (saját repair centerük van, ha jól látom, úgyh gondolom a garit is maguknak csinálják, ja. -
icons
addikt
Postaköltségek:
UK is felszámol. Talán 8 fontot. Német meg 10 eurót. Tehát mindegyiknél kb ugyanannyi.
(#608) emvy
Én is a fókuszálásra tippelnék, mert a növény az előtérben folyamatosan eléletlenedik, majd éles lesz. És ugyanez a többi dologgal.
De ha kijön valami rendes teszt, hátha mondanak valamit.BTW melyik oldal tesztjére érdemes várni? Kik azok, akik nagyon jó minőségű tesztet raknak össze?
(#627) beast27
Én is rájuk gondoltam. Őket meg az Androidpolice-t tudom, hogy jók
De AP-nél a tesztek furcsán egy oldalra vannak öntve, gsmarena-n pedig Nexus4 review decemberben jött ki. Addigra már a kezemben lesz a N5öm (mármint ha megint 1 hónapot "késnek" vele).
Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de közben az angol anyacég
Ígérem többet nem fordul elő 
nyelven beszelnek? Angolul neadjIsten magyarul... 

EM ,NEM szállít Mo.-ra a DiTech.Boltban kérdztem meg...Csak Svájc és Ausztria..