Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Megelőztek:
"Amennyiben előrendelést ad fel erre a termékre, azonnal értesítést kap, amint az raktárról elérhető. De rendelését addig nem számlázzuk, bank/hitelkártyája addig nem kerül terhelésre amíg Ön azt meg nem erősíti. Az esetleges lemondásnak nincs költsége."Én beregeltem, de semmilyen banki adatot nem kellett még megadni.
Csak jelezni cog ha megérkezett. Akkor még lemondhatod. Szép is lenne ha ár nélküli előrendelést végleges rendelésnek vennék... -
zenefan
aktív tag
Ott van hogy feliratkozás e-mailben, hogy ha elérhető akkor értesítenek. Válaszd azt! De oda is írták, hogy:
"* Amennyiben előrendelést ad fel erre a termékre, azonnal értesítést kap, amint az raktárról elérhető. De rendelését addig nem számlázzuk, bank/hitelkártyája addig nem kerül terhelésre amíg Ön azt meg nem erősíti. Az esetleges lemondásnak nincs költsége."
Fapuma77624 - 1499
Én is pont ezt fújom, hogy akinek nincs USA-ban ismerőse aki elhozza magával, az ne onnan rendeljen, inkább EU-n belülről és PlayStore-ból is csak akkor hozattasson, ha könnyen vissza tudja juttatni a vétel országába, mert az ottani PS-ok tudnak garanciát biztosítani, a honi LG erre nem fog adni.
Amiket felsoroltál plussz költségeket, már mind bele lettek kalkulálva a táblázatba, így már sokan átláthatják, honnan éri meg leginkább beszerezni... ha maradt még készleten.
-
zenefan
aktív tag
Írni kellene a Tele Nórinak meg a T-nek, hogy mi a tervük. Szerintem ebből már csak husvéti akció lesz.
Érdemes követni a google Nexus5 Csoportját, szépen jönnek elő a témák.
http://productforums.google.com/forum/#!categories/nexus/nexus-5
Dokkoló kérdés
Nemzetközi garancia
Wifi gondok
Valaki már a hátlapot akarná cserélni feketére.
OTG kérdések -
w333
félisten
Talán azért mert még sohasem fogtad kézben ...

(#577) zenefan
Ez egy Nexus telefon, nem hinném hogy a kamerára lenne kihegyezve
szerintem az LG G2 csúnyán ütni fogja, különben meg akinek jobb minőség kell az inkább vegyen egy tükör reflexes fényképezőgépet ! 
(#584) kovadika
Ezt mondom én is már 1 hónapja, úgy fog karcolódni mint az atom ...

Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem az LG G2 csúnyán ütni fogja, különben meg akinek jobb minőség kell az inkább vegyen egy tükör reflexes fényképezőgépet !