Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
icons
addikt
és (#2113) Falka
igen, köszi ez volt az! : DD zseniális megoldás, mostmár megy!(#2116) Falka
igenOlvastam, hogy nem sokan tapasztaltak gyorsulást, de elvileg előbb-utóbb érezhetővé kell válnia, úgyhogy adok neki egy esélyt
Már kapcsol is be és a 110 fent levő appot optimalizálja (én cska kb +10et raktam fel, tehát 100 gyárilag rajta volt. Nyilván ezek nem csak appok, hanem minden kisebb beépített funkció is (mármint minden programkód)
-
icons
addikt
Az miért lehet, hogy nincs a Settings menüben "Developer Options"?
Úgy tudom, minden 4.4es Droidban ott kellene lennie.
-
icons
addikt
Hmmm, nagyon érdekes, amit mondasz!
Mondanám, hogy még soha nem hallottam, de már megtörtént!
Mindenesetre találtam két topikot, ahol szívesen látnának: itt és itt, mi lenne ha oda dobálnád a "Miért vennéd meg bármelyik telót a Nexus 5 helyett?" válaszokat!
Csak hogy értsd: nem arról van szó, hogy baj van a véleményeddel. 18adszorra leírva van vele baj!
Csak azért írtam, hogy hátha elhiszed, hogy elég lesz belőled, ha már ennyien beírják! Lehet nem mindenki megy szemben a forgalommal!
(#2067) baandii
Az eddigi legjobb ár! (mondjuk nem volt nehéz) Remélem ezután többen átveszik a mértékletességetMás:
ha írunk első hsz-t, szerintem nyugodtan beleírhatjuk w333 véleményét is, és akkor ott megnézni (neki meg elég arra hivatkozni minden hsz-ében, nem szükséges mindig leírnia. Mindenkinek könnyebb!) -
-
icons
addikt
Ha privátban jelzed nekik a hibát, általában javítják (nekem talán 1 cikkíró kivételével mind ezt tette). A hsz-eket nem mindig olvassák el.
(#2009) lafaty80
Egyébként én is ezzel kezdtem a keresést, de sajnos nem találtam meg ezt az opciót. Pedig anno milyen jól is működött! (bár kétségtelenül egyszerűbb lenne így, de szerintem még 5 év kelleni fog, hogy nagyjából használható szintre hozzák). A legjobb az lenne, ha pl kocsmában vagy buliban is működne! Csak elkiáltod magad, hogy "Okay Google, give me your position!" és máris mondja hogy éppen melyik asztalon hagytad (jobb esetben átveszi a hangszóró felett az uralmat addig). Najó, ha ez nem is, attól tartok, hogy csak stelir körülmények között működik jól a felismerés. -
icons
addikt
Én ezenkívül még két bugot sikeresen találtam, amikor összeomlott valamelyik gyári app (volt Google Now, talán Settings, és esetleg a hívó alkalmazás).
Imádom a telefont, de a szoftveren még egy picit javíthattak volna, az új appok működése hagy némi kívánnivalót maga után.
Az egyik bug az volt (csak hogy ne a levegőbe beszéljek), hogy bemondom a Google Now-nak, kit szeretnék hívni, nem találja meg, rámegyek arra az opcióra, hogy majd kikeresem, ez belevisz a telefonkönyvbe, és ott nyomtam valamit, amitől crashelt. Most kipróbáltam, és nem jöttem rá, hogy mit, DE rányomtam egy contantra, hogy hívás, utána kinyomtam és nem visszadobott a telefonkönyvbe, hanem a "Mobile network settings" menübe irányított
Amit ma még meg se nyitottam.
Szerintem a következő update-tel majd megoldják ezeket, de elég béta jellegű ez a Google Now kereső.
Najó, ez a belebeszélek és kitalálja funckió teljesne használahatatlan
"Call glgllgg" = "Call Anna", "Call Anna" = "Call 0 9 0", "Call Anna" = "Call Soma" és így tovább
Nagyon vicces
Hmmm, lehet annyira nyomin mondani az "Anna"-t, hogy Annanak értse. Tehát ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez mintájára kell nekem hozzá alkalmazkodnom. De képes működni!(#2007) zsirfecske
Igen igen, a crash-re ment is a report! Viszont azóta nem tudom, hogy hoztam elő (ami egyben szerencse is). A többit viszont hagyom, mert láttam topikokat, mennyire foglalkozik a Google a felhasználók visszajelzésével (sírtak valamelyik alkalmazás miatt, egy Google-ös beírt még 2011ben, hogy utánanéz, és azóta semmi)
A reportot viszont biztosan megkapják a fejlesztők, úgyhogy lesz min dolgozniuk! -
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
zsirfecske #1950 üzenetére
Jogos. Király a teló!
ON: Google Now valakinek rendesen működik? A "Set timer ..." még úgy-ahogy, de legtöbbször az is hozzárak egy random 0-t, de a "Call XY" már egyáltalán nem működik. Pedig elvileg van ilyen opció. Ugyanezt a hibát megtaláltam több angol nyelvű fórumon is, már 2012óta... Valakit érdekelt ez a probléma/keresett rá megoldást?
(#1949) LógaGéza
Elvileg a következő verzióban (31, most van kint a beta) már lesz! De szerintem ez apptól függ és nem telefontól! -
icons
addikt
Ezt már eddig is tudtuk! Ez a jelen pillanat elég régóta tart.
Egyébként még én is gondolkodom rajta, Nexus5ömet elbírnám adni olyan árért, amiből kijönne Ts G2 (ha még 110ért adnám el, akkor is. A többi csak haszon). De majd meglátom. Tudok minden érvet mindkét oldalon, úgyhogy már csak az én preferenciáimon múlik!
-
icons
addikt
válasz
zsirfecske #1925 üzenetére
Facebook app ha jól tudom, akkor egy alap böngésző, amin a FB jön be. Tehát szofteveres megvalósításában ez. Egy kalap szemét.
Én is csak Messengert használok, az relatíve gyors!
BTW A MAI NAPPAL NEXUS 5 TULAJ LETTEM ÉN IS!!
Ez a telefon elképesztő, gyors, elképesztő, szép, jól van összerakva, elképesztően elképesztő, egyszerűen... minden... a Google Now pedig nagyon tetszik
Egyelőre még csak ébresztőre használtam, de majd utánanézek mire jó még (nem mire használható, hanem mire érdemes
)
yeeeey!!!
BTW csütörtökön lett azt hiszem feladva és hétfőre lett itt! És szombaton is mozgott (vasárnap nem). Illetve DHL-lel lett feladva, de ide már a magyar posta hozta (nem tudom, hogy a városban járó DHLes furgonok akkor mit visznek és hova, mert a bazi nagy utazótáskámat is a Magyar Posta hozta)
-
icons
addikt
válasz
Viper26 #1721 üzenetére
Annak kellene gondolkodni, aki beszól, mert nem gondolkodtál? Valószínűleg el vagy tévedve!
Józan paraszti ésszel be lehet látni, hogy ez nem egy reprezentatív felmérés.
Arra jó, hogy megmutassa, hogy egy bizonyos közösség (XDA) bizonyos részének (akik kitöltötték) a hibák között milyen megoszlási arány van.
Szerintem akkor kellene elgondolkodni, amikor az interneten olvasol valamit. Igazából semmi gond, hogy nem jutott eszedbe megkérdőjelezni a dolgot, de legalább ne te oktasd ki azokat, akik félhumorosan beírják, hogy talán máskor kritikával kellene kezelni, amit olvasol!
(#1722) sonique
Attól függ, milyen felmérés. Egy rendes, reprezentatív felmérésnél fontos, hogy véletlenszerűen legyenek kiválasztva a tesztalanyok, és a számuk megfelelő legyen. Itt előbbi semmiképpen sem teljesül. Ettől függetlenül érdekes, persze, de ne vegyük már alapul N5 vásárlásakor! -
icons
addikt
válasz
zenefan #1683 üzenetére
Arra gondolt, hogy hiába FullHD a videó, hogyha az rögtön kétfelé van osztva, és még annál is kisebb.
Tehát így pl a Nexus 5 kamera képe 1920*1080 helyett 960*540 lesz (az iPhone-é is) a fullHD videón.
(#1691) zsirfecske
BTW Google Docs-ban a =ROUNDUP([cellaszám], -3)-mal lehet ezresre kerekíteniNálam pl: =ROUNDUP(G16, -3) ez. Csak hogy egy kis infós automatizálás is legyen benne
-
icons
addikt
válasz
rolcsibácsi #1662 üzenetére
Settings / Applications / valami (pl Manage Applications) / All -nál ha rámész, kiírja (legalábbis 2.3.5nél itt van)
És itt találtam pár kódot. Nekem pont a szervíz menü nem jött be
-
icons
addikt
válasz
rolcsibácsi #1660 üzenetére
Amiatt nagyon izgatott vagyok! Szeretném, ha végre a telefonom megértene, és azt csinálná, amit én szeretnék hogy csináljon!
Tegnap hajnali 4 óta viszont nem mozdult arrébb a csomagom, még mindig Németországban pihen...
-
icons
addikt
válasz
zsirfecske #1622 üzenetére
Igazából, amit mi szerettünk volna, arra is találtam valamennyi síró szájat amazonon. Persze mindenért sírnak az emberek, de a 18ból 5 vásárló 2 vagy 1 csillagot adott rá. Én elkezdtem gondolkodni
(#1623) RocknRoller
Én is néztem Tnél 110ért. Így egy árban vannak. El is gondolkodtam rajta. Az LG G2 szemből gyönyörű (=kicsi káva), az mindent visz, a háta viszont nem tetszik (a gombok igen, az anyag nem), az akksija egyértelműen jobb (mint bármi a piacon), a kamerája pedig egy picit jobb.
Minden más a N5höz megy. Ami gyakorlatilag szoftver. De arról az oldalról tényleg minden. Amit a legjobban utálnék a telefonomban, hogy 1-2 év múlva ott szarakszom a régi szoftverekkel, keresek valami jól működő Cyanogenmodot, de nem találok, a stock rom pedig Droid 2.0-s
Mindenesetre még mindig fennáll a lehetőség, hogy eladom az N5öt, és veszek egy G2t helyette (nemtudom, meddig akciós).
Ami nekem sw-ben számít, az egy laggmentes, jól működő telefon. Ezt pedig Android táján csak a Nexusok nyújtják nekem (egy-két főzött ROM is, de sose lesznek olyan bombabiztosak, mint a stock Google). -
-
icons
addikt
Nahát, ismerős nevek
(SC2 topikban lógtam egy ideig)
BTW ismerősöm tegnap 10kor adta fel DHL-lel, hajnali 3kor pedig Feucht városába került a telefonom. Ha jól sejtem a hétvégén nem csinálnak semmit, de még így is remélem kedd magasságába én is egy boldog tulaj leszek!
(#1588) zenefan
Németből postázás nem 10, hanem 17 euró! Legalábbis DHL-lel. Itt vannak az árak. Online vásárlással (valahogy) csak 15 euróDe szerintem a 17 reálisabb!
Jaigen, ismerősöm ennyiért adta fel, tehát elég biztos az infó(#1596) zsirfecske
Ahhoz képest, hogy 3an kezdtük néhány darab fóliábal, a 20k már egészen szép összeg(#1598) Eyesis
Nincs, de nem is lesz : ) egyelőre tokellenes vagyok. Lehet ez csak az első törésig tart, de zavar hogy nem az egyébként gyönyörű telefont fogom, ráadásul ennek a hátlapja nagyon jó (ezért sem Nexus4est vettem), és már így se kicsi darab, de a legkisebb tok is (amelyik nyilván kevésbé véd) is sokat hozzáad a mérethez. Maradok a fóliánál, és próbálom nem leejteni. Lehet a biciklitúrákhoz majd veszek egy tokot... még nem tudom -
icons
addikt
BTW végre Németországban van a telefonom, az ismerősöm fel is adta DHL-lel, és 17 euró volt (ami több, mint amire számítottam). Úgyhogy nemsokára jön! Iletve ja, 17 ajró Németből ide
-
icons
addikt
Szerintem se
Talán akksiidőben jobb a Nexus4, a többi paraméter miatt én az 5öset választanám (legalábbis ha tényleg nem kopik annyira... ha pár nap alatt már lejön a festék, akkor a N4 nyert), de mindenben csak egy hangyafingnyival jobb (vagy annyival ami számomra még elfogadható lenne). Én biztosan nem cserélném le. Inkább egy év múlva a következő Nexus, akármi is legyen a neve
De tényleg gyönyörű
(#1232) zenefan
Teljesen egyetértek a kivárással, csak sajnos én nem tudtam megtenni, annyira elegem van a Blade-embőlDe ha valaki egy használható telefonnal rendelkezik, akkor biztosan megéri az első véleményeket (legalább 1 hónap) megvárni!
-
icons
addikt
Én a helyetekben (bár most a legnehezebb
) várnék pár hetet, míg megjönnek az első jobb tesztek, esetleg kiderülnek az első hibák (mint pl a kopás), és utána venném meg.
(#1216) assemble
De tényleg eszméletlenül szép szerintem is, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy én egy olyan mesebeli nővel se fogok találkozni, aki így értékelné! -
icons
addikt
válasz
Integra #1043 üzenetére
Egyik ismerősömnek is csak a gyári fólia van rajta, és eszméletlenül szép a készülék. Mármint önmagában is, és semmi sérülés nincs rajta
A gond az, hogy a szépérzékemet nekem is zavarná egy ilyen telefonnál. Viszont hogy ezt biztosan kiderítsem, ahhoz meg kell várnom az első karcot. De ha az megvan, akkor már nincs visszaút (kivéve olyan tok, ami elfedi
).
Bárhogy is, szerintem ilyen szinten gáz, hogy ennyire sérülékeny a készülék. A Blade-emen vannak kisebb kopások, pontosabban esett éles kőre magasról, stb, ezért inkább ilyen kis darabok vannak letörve belőle. De még így is sokkal jobban néz ki, mintha lejönne róla a festék. Elsőre nem tűnik fel annyira. Ezt 20ezerért vettem, az N5öt 110körül fogom...
(#1042) zorromoto
Én sem értem. A fehér telefonokat jobban szeretem, pl a Note 3as is eszméletlenül szép fehérben, de amit a Nexus 5-tel tettek... sose fogom megérteni... -
icons
addikt
válasz
Integra #1030 üzenetére
A teszteket elnézve valóban az történt, amitől féltünk
A kamera szerintem alapból is egészen jó (ár/értékben mindenképpen), de én is remélem, hogy még fognak rajta javítani (zenefan által a videóból kivágott és fényképezés által előállított között elég erős színbeli (telitettség? színesség?) különbség volt. De ezt lehet szoftveresen javítani. Ami azt illeti, nem is lenne olyan nehéz egy ilyen progit írni
)
A kopás remélem nem ennyire durva, ha igen, és a kövi rev-ben javítják, akkor a Google fog tőlem kapni egy "rossz" telefont, amit remélhetőleg kicserélnek egy újabb rev-es modellre. De ez valóban para...
Az akksi meg valóban kaksi (
), de a mai PowerBankok vannak olyan jók árban és teljesítményben, hogy lehet én is beszerzek egyet, és például túrákra azt viszem magammal. Kicsi, kompakt és nagyon sokszor fel lehet vele tölteni a telót
Úgyhogy mindent összevetve nekem tetszik a teló, és nem bántam meg (bárcsak megérkezne már...)
Bár azt vártam tőle, hogy tartósabb lesz (N4et ezért nem vettem), és nem kell tokban tartanom. Majd meglátuk mi lesz.
-
icons
addikt
Wow. Mármint Nexus 5öt?
Még mindig nem értem, hogy kellhet el ennyiért, de nem hiszem hogy a britek különbözőek lennének a németektőlAkkor ott is fellelhető ennyiért.
BTW ha Playből van, akkor gondolom UKbe kell visszavinni.
Hogy a fészkes fenébe adná el azt valaki 340 fontért, miközben annyiért vette? : DD Mivel mindenhol hiány van, jóval drágábban is elkelt volna (legalábbis... nem látom, hogy miért nem)
-
icons
addikt
Na ez azért így bullshit egy picit
FullHD nem fogyaszt jelentősen többet mint a HD. Mondjuk 5%-kal többet, esetleg annyival se. A lényeg a képernyő mérete, mert a nagy fogyasztó a háttérvilágítás.
A bika proci pedig energiatakarékosabb mint a N4-ben levő. Nyilván ha fullon járatod, akkor többet fog zabálni, de ha nem játszol rajta pl, akkor kevesebbet fogyaszt.
Tehát elvileg hoznia kellene a N4 idejét, ha nem teszi, akkor jó eséllyel a nagyobb képernyő miatt nem teszi (a felbontás lényegtelen. Ha a felbontás számítana, akkor a FullHD 40"os TVd is 200W helyett 2W-ot fogyasztana, de sajnos nem így tesz.)
(#929) somnia
Egyesült Királyságos ebay miért lenne olcsóbb?Attól, hogy 200 fontos kezdőárról indulnak, ugyanúgy jóval a Playes ár felett fognak megállni. Ez a licit lényege!
-
icons
addikt
válasz
oliblood88 #813 üzenetére
Nem.
-
icons
addikt
válasz
gabesz839 #807 üzenetére
Én gondoltam rá, amennyiben addig nem kapják meg (12e körül ér el hozzám, tehát még 9 nap), de igazából annyira szenvedek a Blade-emmel, hogyha nem kapok "cserekészüléket" tőlük, akkor inkább használom a N5öt (ha van rá esély, hogy addig megdobnak valami telefonnal, akkor lehet hogy odaadom. Meglátjuk)
-
icons
addikt
válasz
andrewb0y #757 üzenetére
Német Play-ből én anno két N4est próbáltam meg rendelni és 14,99 EUR volt a kettő
Egy nem tudom mennyi. Ez alapján 7,49 de passz.
BTW a kamera nagyon jónak tűnik (ezért is vártam erre), remélem lesz nemsokára Anandtech, Androidpolice vagy GSMArena teszt!
(N4nél asszem kb másfél hét kellett hozzá)
-
icons
addikt
-
icons
addikt
1. Ja, 10 EUR a németből.
Végre valaki megerősít, hogy UK Store-ból is van kiszállítási díj : D Ha az ismerősöm ideküldi (legkésőbb 6 nap múlva), akkor tudok mondani árat, hogy mennyibe került. Én max. 10 euróval számolok!
(#647) leslien
Vagy a következő kerek évben, 4096ban! -
icons
addikt
Igen, én is erre számíottam
Ezért voltam olyan izgatott tnap, és kérdeztem a proxyt sokszor, mert tudtam, hogy hamar elfogy. Vagy UK vagy US Store-ból 33perc alatt fogyott el
(Androidpolice-on ezt írták
)
(#634) mrdavid
Az UK only store? Akkor kétlem, hogy international lenne, de nem túl sok infót lehet találni pontosan a gariról :S(#635) zenefan
Áhá! Ez az a honlap, ami nekem 10 percig töltött, majd jól nem jött be! : D
Bár látom az infó itt sincsen kint. Viszont ha nincs worldwide shipping, akkor gari sincsen imho. Legalábbis ha náluk kell gariztatni a telót! (saját repair centerük van, ha jól látom, úgyh gondolom a garit is maguknak csinálják, ja. -
icons
addikt
Postaköltségek:
UK is felszámol. Talán 8 fontot. Német meg 10 eurót. Tehát mindegyiknél kb ugyanannyi.
(#608) emvy
Én is a fókuszálásra tippelnék, mert a növény az előtérben folyamatosan eléletlenedik, majd éles lesz. És ugyanez a többi dologgal.
De ha kijön valami rendes teszt, hátha mondanak valamit.BTW melyik oldal tesztjére érdemes várni? Kik azok, akik nagyon jó minőségű tesztet raknak össze?
(#627) beast27
Én is rájuk gondoltam. Őket meg az Androidpolice-t tudom, hogy jókDe AP-nél a tesztek furcsán egy oldalra vannak öntve, gsmarena-n pedig Nexus4 review decemberben jött ki. Addigra már a kezemben lesz a N5öm (mármint ha megint 1 hónapot "késnek" vele).
-
icons
addikt
válasz
ßrainiac #569 üzenetére
Oh, elnézést
már egy picit fáradt vagyok!
A videót inkább elhiszem, majd valami jó kis review-ot csekkolok róla. Melyik oldal szokott igazán jókat kiadni?
(#570) sonique
A lényeg ugyanaz, amit én is mondok, hogy nem HW gyengeség miatt lett ilyen a kép.
Szerintem az iPhonos képen mind a külső, mind a belső rész jobban néz ki. De most erről nincs értelme vitázni, majd ha kijön valami normális teszt, akkor megnézhetjük. De harmadannyiért én még ezzel is meg lennék elégedve -
icons
addikt
válasz
ßrainiac #560 üzenetére
Amit én láttam videót, azon a Nexusok kameráját oltották és nem az Androidét általában. Ami jogos.
Egyébként miért 1000%, hogy a Nexus5-tel jobb képeket lehet lőni?
Számomra teljesen elképzelhető, hogy a Lumia sorozat zászlóshajója és az iPhone 5s jobb képeket lő mint a leendő Nexus5öm. De azok a telefonok kb 3* drágábbak is, a képminőség meg annyival nem rosszabb.(#558) assemble
Nekem is gyanús hogy vagy nem HDR+szal lettek lőve, vagy a szoftveres beállítások nem stimmelnek, mert az egész kép túl világos lett. Mindenesetre a szenzor jónak tűnik.
Ja és üdv a klubban!Most meg következik az a rész, hogy elolvasom a teszteket, és vágyakozom aziránt, hogy bárcsak itt lenne már a telefonom!
-
icons
addikt
Erre jó a garancia
"Ööö.. nem működik a [random bármi a készüléken]" és visszaküldöm Google-nek. Ők meg remélhetőleg adnak egy újabbat (vagy nem). Ismerősöm is így "javította" az iPhone-ját (már nem tudom mi volt vele a valós gondja, de nem volt komoly dolog).
Mivel most kellett új telefon, mert a régim használhatatlan, igazából sok lehetőségem nem volt
Nem akarok szórakozni 3 hónapot valami olcsó, ócska telefonnal (már eleget próbálkoztam a Blade-emmel. Elegem van
)
(#496) w333
Tippelj mi van a Blade-emen. Igen, Swedish Snow RLS7És úgy utálom, hogy az elképzelhetetlen!
Múltkor a Settings, Music, Dolphin Browser elindítása után kapcsol ki a képernyő, majd kérte a PINt. Illetve crashelt a Settings, Android app és hasonlók. Két napja pedig fél perc volt, mire a music app elindult (a fél perces screen timeout letelt közben. Kétszer)
Azon gondolkodtam, vajon mekkora esélyem van puszta kézzel kettétörni. A gond az, hogy kipróbáltam, és hajlítani lehet. Nagyon a végét járja minden szempontból -
icons
addikt
válasz
gergo5991 #485 üzenetére
Tekertél te már le bringával és cuccal 300km-t egy nap alatt?
Főleg nem hibátlan bicikliút mentén? Mert én a kétharmadát már igen, és bár nagy élmény volt, egymás után több nap nehéz lehet
Kinti MM-ben nem sokkal drágább?
(#470) w333
BTW az egyik ok, amiért a N5öt választottam, hogy nem kell rá tokÚgyhogy ha törik, ha szakad, nekem nem lesz. Az N4 hátulja gyönyörű, a legszebb! De tok nélkül darabokra törik a teló, a jó tokok pedig eltakarják a hátulját. Tehát pont semmi értelme nem volt ilyen szépre megcsinálni, ha nem lehet látni
BTW Németországban egy hét a kiszállítás... bárcsak ott is 1-2 nap lenne...
-
icons
addikt
November 8án hozzák ki a barátomnak, és akkor küldi gondolom DHL-lel haza, ami max 4 nap. Tehát még kb két hét
(#451) assemble
Ismerős, Németországból.(#461) Zakii
Itt már írták a fórumban a többit isUKben is, és valahol a 32es is
Nagyon dobogott a szívem, hogy nekem marad-e még
-
icons
addikt
kösz a vpnt nem szereti.... pedig német ipm van
Megvan a link, köszi srácok!
Csak elég izgatott voltam
Van egy német egyetemi VPNem, a túloldalon német IPm volt, de mégsem engedett be
a proxyk viszont működtek! A barátom megtalálta, és most veszi meg!! Ezer hála!!
remélem sikerül -
icons
addikt
Valaki német proxyn keresztül el tudja érni a németországban megvehetőeket? mi a link?
Ha innen: http://www.google.de/nexus/5/ próbálom megvenni, akkor dollárbn írja, és azt mondja, nincs az országomban (német VPNt használok)
-
icons
addikt
Nem oszlik el a szállítási díj. Készülékenként 10 USD
Önmagában ez 77-78 ezer mostani árfolyamon
Adót KELL fizetni. Olyan nincs, hogy nem
Az azt hiszem legalább 7%, azaz minimum 24 dollár. De ehhez a megfelelő államban kell élnie.És akkor ugye azt, hogy hazaszállítja valaki, nem számoltuk. Pár készüléknél nincs is ezzel gond, de ha 5öt hoznál, akkor azért felfigyelnek
Tudtommal a VÁMon se lehet átcsúszni
Ami nem sok, Nexus4-re 4,5k volt
Így kb 85 ezerre jönne ki ideszállítás nélkül, a legolcsóbb adóval számolvaMondjuk még így is egészen kellemesnek tűnik.. a gariztatás szívás, de én Németországból 110ért fogom megszerezni, annál azért 25ezerrel kevesebb az USA-s legjobb verzió.
De még így is kétségeim vannak
N4 topikban is azt lehetett hallani, hogy alig olcsóbb Amcsiból, mint EUból.
De sok sikert! Én is szívesen megvárnám, de már éget a vágy, hogy legyen egy működő telefonom (az első genes probléma meg nem aggaszt, max kitalálok valami hibát és gariztatom!)
(#393) zenefan
Nem lehetne az ilyen szuper dolgokat privátban? Vagy máshol? Jó lenne, ha ez a topic arról szólna, amiről. A Nexus5ről, és nem alakulna csevegőszobává
A minimum az lenne, hogy OFFba rakod! -
icons
addikt
Örömmel látom, hogy 10 trécselős komment közé néha keveredik egy-két hasznosnak mondható infó is!
Bár még szebb lenne, ha növekedne a hasznos / haszontalan kommentek aránya
És természetesen én is nagyon várom a N5öt (a pénz már a német barátom számláján van egy jó hónapja
), csak sok idő megy el a hülyeségek és offtopicok olvasásával!
-
icons
addikt
(#298) w333
A nagyobb oldalak még nem hozták le a hírt. Mindenesetre 99% hogy vagy ma vagy holnap meg lehet végre venni -
icons
addikt
Kamunak tűnik. A németben nincsen még fent, és egyébként is kétlem, hogy így kerülne fel : DD Ha már ennyi hype-ot generáltak, akkor ennél valamivel nagyobb kaliberű startra lehet számítani
(#270) krino
sose értettem ,hogy lehet így egy linket elírni... a téma az, hogy sok app megújult, biztos jön a KitKat most. Valóban. Nem sok újdonság.
A link helyesen(#271) w333
Jó lesz Nürnbergnek is az a Nuremberg -
-
icons
addikt
A Chromebook áll a legközelebb hozzájuk. De megértem, miért nem azt használják
BTW erősen kétlem, hogy úgy jelentik be a Nexus 5öt, hogy nem szólnak előre, vagy semmi jelzést nem adnak. Ha már ennyi hype-ot generáltak neki, akkor valószínűleg nem egy G+-ra koncentráló (és annak meghirdetett) event-en húzzák elő a farzsebből, hanem pl felbérlik Obama-t, hogy az Empire State Building tetejéről leugorva ejtőernyőzés közben pötyögjön a Nexus 5ön valamit.
Most nézem, hogy mivel kb 10 perc van hátra, ezért elég biztosra kijelenthetjük
-
icons
addikt
hidd és nem "híd el"
Mi az, hogy után? Ennek semmi értelme. Az, hogy most milyen telefonom van, nem határozza meg, hogy milyet akarok. Ha Blade-m van, akkor egy Samsung Mini példány is elég nekem, ha viszont HTC Desire valamim van, akkor csak S4-gyel érem be?
Ne beszéljünk már hülyeségeketA Nexus 5 nem kétszer annyiba kerül, mint a Nexus 4.
És annak mi értelme, hogy "elég" egy telefon? Ár/érték arányt nézek, nem azt, hogy mi "elég".
A Nexus 5 nekem szimpatikusabb a (feltehetőleg) jobb kamera miatt, a kinézete jobban tetszik, talán még tok sem kell majd rá (nem lesz annyira törékeny), erősebb és kevesebbet fogyasztó HW, nagyobb kijelző (feltételezem szebb is, de ezt korai lenne kijelenteni) alig nagyobb készülékméret mellett (a vastagsága talán kisebb is), ööö, OTG, jó eséllyel egy évvel későbbig kapja majd hivatalosan a legújabb Android OSt.
Most fejből ezek jutottak eszembe.Tisztában vagyok vele, hogy az akksi kicsi (de korántsem biztos, h nem bírja addig mint a N4), és hogy drágább (80 ezer helyett 110). De ha megengeded, én dönteném el, hogy nekem mik a szempontok és milyen telót fogok venni.
(#123) sonique
Nem a Blade-hez mérem a kamerát. Annak nem is használtam még soha. Egyszer kipróbáltam, és el is felejtettemAz, hogy nem jó a kamera azt jelenti, hogy én jobbat szeretnék. És nem, van aminél nincsen jobb. Ahhoz szeretnék minél közelebb kerülni, hogyha már kiadok 100+ ezer forintot egy telefonért.
Egyébként a magyar nyelv szépségei az árnyalatok, a "nem olyan jók" és a "nem jó" között azért van különbség. Nem rossz a N4 kamerája, de a hardverhez és minden egyébhez képest az és az akksi a leggyengébb elem.
Attól, hogy neked még Nexus 4ed van, attól még ez így van sajnos. De még így is az egyik legjobb ár/érték arányú telefon a piacon (nem csökkenteni akarom az érdemeit, csak reálisan látom azokat).Csókolom!
-
icons
addikt
Jelenleg egy ZTE Blade-del küszködöm (eszméletlen milyen hibákat tud produkálni, azon mofrondíroztam tegnap a metrón, hogy vajon ketté bírnám-e törni), és szörnyen elegem van. Megfogadtam, hogy olyan telót veszek ezután, amivel nem kell majd ennyit szarakodnom : D
Ezzel számomra az összes Androidos telefon a Nexusok kivételével kiesett (imádom a smooth-ságot. A laptopomba is az első dolog az SSD
). Viszont sajnos végtelen mély pénztárcám sincs, így az iPhone is (meg a csúcs Androidok mégegyszer : D)
Maradt a WP, ami az én felhasználásom szempontjából az 520 kivételével el van árazva (a jó kamera érdekel, de ha ha minden mást tud egy 30ezres készülék, akkor nem adok ki plusz százezret csak azért). Illetve a Nexusok, amik sajnos kamera területén eddig nem voltak túl jók, de ár/értékben kiválóak! És nagyon jól néznek ki : D
Így maradt egy alsó-alsóközép kategóriás telefon (aminél a frissítéssel gondok lehetnek, és 1-2 év múlva ugyanúgy problémás lehet, mint a Bladem, de maga a WP mint remélhetőleg később se lesz olyan falánk, mint a Droid) meg két ~csúcshardverrel szerelt Androidos telefon
Egyébként használt iPhone 4-re is gondoltam : D (de hamar letettem róla)
Story of my life
-
icons
addikt
Addigis legyen min csámcsogni:
Az igazat megvallva engem kezd már irritálni ez a reklámkampány. Lehet Nexus 4 vagy Lumia 520 lesz ebből...
-
icons
addikt
És ez mit tud?
Azt látom, hogy pár újítást megosztanak, de bármi, ami a N5re utalna?
BTW a fehér szerintem elég...gagyi. Sose értettem, hogy ha már fehér, akkor miért csak a hátlap. Ráadásul hogy a kamera fekete, az nekem olyan gagyi hatást kelt!
De a fekete darab az szép, és remélem 31én meg is tudom rendelni (rendeltetni
)!
-
icons
addikt
Ámen!
Remélem marad!
Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest