- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
assemble
addikt
"A nem bovitheto tarthely meg amiatt van, mert nyomja a Google az embereket a felhoszolgaltatasok fele"
Sokan kepzelik ezt, de a valodi oka egeszen mas, sokkal inkabb technikai: Why Nexus devices have no SD card
-
RocknRoller
aktív tag
Osztrák MediaMarkt honlapján nem, a német MM honlapján megtaláltam, de csak 16gb-os van 399-ért. Az osztrák MM-ban mikor lesz elérhető kb? és mennyi lehet a 32gb-os majd kb 439 euro? Meg ahogy írták, kb 25euro a vonat jegy odavissza? hát talán még úgy bele is férne...
ja meg- ha hamarabb veszem meg kinnt a készüléket, mint hogy itthon megjelenik a MM-ban, attól függetlenül vállalják a garanciáztatást itthon a sógoréknál vett telefonra, vagy elküldenek melegebb éghajlatra?
-
zoka.
tag
Tapasztalatért nézz be N4 fórumba, ott olvastam még régebben több véleményt róla, és mind pozitív volt.
Szerintem sim kilátszik, de nembiztos. De ha nem látszik ki az a jobbik eset, mert ha úgy nem jön be, akkor kivágod a helyét. Ezt fordítva nem lehetne megcsinálni.(#1231) MartOOn
Ha megjön feltétlenül várjuk a tapasztalatokat, illetve képet! -
twine
veterán
Érzed a körmöddel, tapintásra is,,,, rendkívül minőségi
cucc,,, strapabíró, cserélni nem kell..február óta van fent az n4,en a fekete bőrhatású, és mintha tegnap raktam volna fel,,, nem használok tokot vagy ilyesmi,, folyton ezen a fólián pihen az asztalon, vagy a zsebekben, vagy bárhol,,,, leszedésnél nem marad semmilyen anyag,,,a készüléken,, minőségi 3m ragasztót használnak
Ha tetszik bátran rendelj,, nem fogsz csalódni -
GGMPC
őstag
Ugy oldjak meg, hogy valami kokany zebulon "megprobalja" megcsinalni!
Ne tudd meg hogyan!
Azt meg egy laikus is latja ha egy ilyen "mesterember" hozzanyult!
Sajnos...
Inkabb ezket csesztetne az EU meg mondjuk a NAV a 0%-os szamlaikat!
Kiirnak egy beetetos jo arat es amikor telefonalsz, akkor asszonggya az ertekesitesi osztaly (mert ezeknel olyan is van+HR osztaly is), hogy ez pont most fogyott el es mar csak a dragabbikbol van...
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest