- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
MartOOn
addikt
jóhát egyelőre csak annyi hogy minden fiókot nekem kellett manuálisan megadni... dropbox fácse ilyenek szóval nem nagy fáradtság...
a töltője "csak" 1,2-es szemben s4 2A-os töltőjével... ez a forditott csati is érdekes. dokkoloba vagy háttal rakod be vagy sehogy...
sztem nagyon szep a fehér. gyors. 4.4 homescreen ill gyári launcher is változott. nem lehetnek üres oldalaid. csak akkor dob uj oldalt ha van rajta valami... app vagy widget. nem gáz csak fura volt. hátlap nekem egy kicsit üregesen kopog ... mintha nem érné el az akksit vagy a teló belsejét. de most egyszer megkopogtattam aztán kopogtassa a p.csöm...
nagyon egyben van amugy. kijelző fényerő brutal. kb 25%-ra vettem le hogy ne égjen ki a retinam...most gyari launcherel van meg de ugyis megy rá themer beta vagy aviate...
szóval nekem tetszik!
egyébként fehér 32-es. UK play azt irta nov 8án hagyja el a raktárat, ezzel szemben ma reggel csengetett a postás...
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest