- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
djgeg
őstag
válasz
MartOOn #1993 üzenetére
A halk a hangszórót kihagytad
, meg szar minőségű... van youtube tester (normális és nézett is) aki HTC one alá sorolja, persze van egy kicsi dobozhang, de minőségre jónak mondja... Meg hangosnak ( a simát is). Erre másnak halk, másnak meg totál szar minőség...
Mobilarénás srácoktól meg már nem várok semmit... Adás közben kell rá google-zni az infóra? Kedvencem
"Tudsz valamit mondani a GPS ről?
-Öhmmm. Van!" -
zenefan
aktív tag
válasz
MartOOn #1865 üzenetére
Itt elvileg össze lehet hozni Total Comanderrel is az androidos cuccokat:
You can access your USB-Stick without root from the filemanager "Total Commander" with the "USB-Stick Plugin". Both are available in the Google-Play-Store.
An instruction can be found here: http://usbstick.hechler.de/installdoc/Ha szuperál, akkor jelezz, hogy másoknak is ajánlhassuk!
-
V.T.
aktív tag
válasz
MartOOn #1799 üzenetére
Igen, az nem gumiszerű? és nem furcsa hogy az eleje fekete a hátulja meg fehér?
abban tudnátok segíteni hogy Németországban pontosan hol van Google play? mert van kint ismerős de sehogy sem találtam pontos címet vagy legalább várost ahol személyesen meg tudná venni
vagy esetleg Angliában?
köszi -
zsirfecske
addikt
válasz
MartOOn #1690 üzenetére
viszont cserébe szerintem az extrém eseteket kivéve tökéletesen megvédi. tényleg, a gombnyomások jól mennek?
lehet rendelek neo/ultrából is aztán meglátjuk.
légyszi estig véglegesítsétek a táblázatot (zöldezzétek ha mehet), 9 körül érek haza és rendelném amíg élnek a leárazások.
megjegyzés: szállításra lesz egy összkötség az ebay rendelésen, azt elosztjuk az emberek számával és hozzáadjuk az egyénenkénti termékek forintos árához. százasra felfelé fogok kerekíteni, a valutaváltás árfolyamát a paypalról levett forintos végösszegből fogom visszaosztani és azzal kitöltöm majd mindenkinek a fizetendő összeg rubrikáját a dolláros árak alapján.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
MartOOn #1520 üzenetére
enyem is jo, icipicit lotyog a power gomb de csak ha lotyogtetem az ujjammal vagy ha kocogtatom a telot, ezenkivul sokkal jobban ossze van rakva mint az s4, vagy egy note 2 ami tuti. semmi bajom a kijelzovel (kopp kopp) es a rezgessel is meg vagyok elegedve. az allando kijelzogombok megnyomasakor lehetne erosebb egy kicsit es kar hogy ezt nem lehet allitani mint a billentyuzetet (szoval ha vki szerint tul erosen rezeg gepeleskor az miert nem veszi lejjebb??)
szerintem is tulfujja egy ket ember a dolgokat, de lehet en voltam szerencses.a 4.4be rakott auto awesome, vagy minek nevezik nagyon kiraly cucc. eleg basic meg minden de pont erre vagytam hogy ne kelljen sokat szenvedni, csak kivalasztani kepeket meg videokat (meg zenet is jo lenne de abbol csak a gyariakat lehet..) es megcsinalja magatol az egeszet, ossze vissza vagdossa a videot meg mindenfele effekteket rak bele hogy ne legyen uncsi..
-
mrdavid
aktív tag
válasz
MartOOn #1126 üzenetére
a hangszóróval hogyan áll a készükék? hogyan szól? hangos?
mert olvastam egy tesztben"There's really only one thing about the Nexus 5 that we absolutely hate: the speaker. From the image above you'd think it's stereo, but nope, the grill on the left is the speaker and the grill on the right is the mic. While the clarity isn't awful, the speaker is way, way too quiet."
vagyis hoyg túl halk stb...
köszi a választ
-
w333
félisten
válasz
MartOOn #1114 üzenetére
És ebben az 1 óra kijelzőben mit csináltál a telefonnal ? játék / böngésző / alkalmazások ?
(#1113) rolcsibácsi
egy haveromnak van nexus 4e es minden osszehasonlitasnal azt vettem eszre hogy hiaba gyengebb hardver megis smoothabb az egesz, egyes appok gyorsabban indulnak el
Ez hogyan lehetséges ?
gyorsabb kéne hogy legyen mint a Nexus 4
-
w333
félisten
válasz
MartOOn #1100 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt, és ha használod a telefont akkor max. 3 óra kijelző, nekem senki ne mondja hogy 5 órát bírja a kijelző mert az lehetetlen, vagy esetleg csak úgy ha leveszed min. fényerőre és azon kívül hogy a kijelzőt bámulod semmit sem csinálsz, akkor meglesz az 5 óra kijelző, de akkor mi értelme a telefonnak
(#1102) rolcsibácsi
Csak 30 perc kijelzőidő és már 57% vagy ?
ez nagyon nem jó
-
zenefan
aktív tag
válasz
MartOOn #1076 üzenetére
XDA-n is írták hogy alapból nem megy az OTG, hanem kell hozzá, izééé
"Root NOT required!!!!!!!!
Downloaded OTG Disk explorer lite from the play store on my brand new stock Nexus 5, Plugged my micro usb device in and I'm now listening to my external music
Root is NOT, I repeat, NOT needed" -
-
zenefan
aktív tag
Kusza a helyzet, de úgy értelmezem hogy Disk Explorerral lehet adatot mozgatni OTG-n. Ezt a videó alatt is megerősítve érzem:
Christof Gruber 1 órája
"mit dem ES Datei Explorer (im Play Store kostenlos erhältlich) kann man auf USB Sticks / Festplatten zugreifen."Íme egy friss és hasznos videó:
Google Nexus 5 USB OTG Support und Benachrichtigungs-LED | tabtech.de
Ezt is megtaláljátok a táblázat 2 fülén.
854 - w333
Én se írtam hogy hú de szuper, de ezen a második videón "szmútabb" volt mint a parkoson. -
w333
félisten
Szerintem nem festet, de ha még az is lenne nem hinném hogy kopni fog
viszont arra készülj fel hogy brutálisan fog karcolódni ... nekem volt S3 LTE ugyanilyen zongoralakk feketében és kb. 1 hónap alatt úgy nézet ki mint más telefonjaim 1 év alatt pedig nagyon vigyáztam rá
(#847) zenefan
Ez tuti hogy valami szoftveres hiba lesz és idővel javítani fogják, de a videó az még mindig nagyon rossz, borzalmasan ugrál benne a képstabilizátor ...
-
zenefan
aktív tag
Ezt olvastam még xda-n:
"Root NOT required!!!!!!!! Downloaded OTG Disk explorer lite from the play store on my brand new stock Nexus 5, Plugged my micro usb device in and I'm now listening to my external music"
Újabb videó teszt, itt már nem ugrál annyira a zoom mint a korábbi parkosnál.
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest