- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
Futottam egy utolsó kört is a Tidal HIFI Master vs Spotify Premium Very High között. 24bit 192KHz vezetékes forrás, planar füles, és Roland reference hangfalak vegyesen. A legapróbb részletekig, hangzásra, mindenben pontosan ugyanazt a hangot hallottam mindkét szolgáltatásból, semmiben nem volt eltérés.
Cserébe a Tidal app lassabb, kevésbé reszponzív, drágább, és sávszél/akkuigényesebb. És drágább, mert placebo.Gyengébbek kedvéért a volume normalization a két szolgáltatás között az egyetlen valódi különbség, a Spotify alapértelmezetten bekapcsolva tartja, és aki nem kapcsolja ki reflexszerűen, az szarabbnak fogja hallani.
-
-Skylake-
addikt
"A másik hogy nagy a szórás minőségben. 2-3-400db számnál mire a végére érsz, a minőség csekkolásának...Kihullik a hajad."
Tidaltól minden zenét meg tudsz venni amit streamelnek, tehát ugyan az lesz a minősége mintha onnan streamelned , ugyan az a file.
[Tidal Store] -
vicze
félisten
Ahány ember annyi megoldás.
Semmi bajom a Tidallal, 1$-ért szívesen használnám(megpróbálom most 4 hónapig), de pár száz albumnyi MQA nem ér 30$-t (Family) havonta(jelenlegi 17-em helyett).
Azt hogy épp milyen néven hazudják az MQA-t, nem izgat, hogy az MQA meg épp mit hazudd magáról az meg egy teljesen másik történet.
Saját véleményem és nem óhajtok hitvitát nyitni róla. -
Az sok embert nem érdekelt a vezetéknélküli vonal és ezzel együtt nem volt tartható az az elv, hogy csak azt ajánljuk, amit többen hallottak és megéri, ezen ment is a vita többször (gyorsan változó a vezetéknélküli piac, főleg az olcsóbb kategóriákban). Jobb így mindenkinek. A fejhallgatóknál is szét van választva.
-
-NoVa-
veterán
Pedig pont, hogy DSP lesz. Igazából adott DAC karakterisztikájára a legmegfelelőbb előszűrés simán lehet licenszdíjas algoritmus, amit max olcsón közelítenek, aztán jön a vásárló és leszarozza :)
Persze csak spekuláció, más területen tákolok kódot. Kép, nem hang, és feldolgozás, nem megjelenítés. -
vicze
félisten
-
törölt tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
Tulku
veterán
Hidd el én is eladnám a G!-et...de szerintem a te ihifi 770C-det nem éri el hangban...hiába wolfson dac...összehozni az erölködő részt nem csekélység...
Bár kívánom hogy ne legyen igazam...én egy fiio X5 hangú ilyenkinézetű telefonnal maximálisan kibékülnék...de szerintem erre még 1-2 évet várnom kell...hogy lesz-e majd?
A válasz: igen!
-
Tulku
veterán
Én csak annyit tennék hozzá - senkivel nem vitatkozva, netán megsértve - hogy bátran találkozom vállalkozó szellemű emberkékkel, át is teszem a gyárit majd vissza, és ígérem senki nem fogja azt mondani hogy nincs különbség...
De ez egy lineáris felépítmény...én nem azt mondtam hogy 500 forintos wqaklrp fülesen (ami nem is cserélhető, de tételezzük fel) is ilyen markáns különbségeket tapasztalunk, de ahogy a lánc elemei egyre "drágulnak", inkább mondjuk azt hallhatóan javulnak...az összeköttetés minőségén is hallható, ha más kábelt teszünk be...
Ezzel a polémiát befejeztem, mindenki véleményét respektálom, tiszteletben tartom, ha privátban vki megkeres, be tudom mutatni miről beszélek...
-
MasterMind
tag
Tudsz esetleg konkrét terméket javasolni, ami Neked bevált? Ha jól láttam Te használsz szivacsot, én még soha nem próbáltam olyat, erről is érdekelne egy pici ízelítő
Nálam elsősorban goa/psy/progi megy.
+1 kérdés: Pár hónapig egy szifon4S-ről lesz hajtva, aztán a tervek szerint egy 6+-ról. Ez kevés lesz neki? -
PR0JECTNR56
addikt
Kínában most 3-4 napos nemzeti ünnep van, barátnőm édesapjának is egy csomó standard vevője ilyenkor elérhetetlen, mert családdal vannak stb.
Bár ettől függetlenül a két hét alatt nulla reakció is elég gyenge vásárlói támogatás, hasonló volt nekem is az egyik ismert fülhallgatós boltból, két hétig semmi, utána válaszoltak és egy nap alatt elintéztek mindent (egy gyári hibás darabot küldtem vissza és ahelyett adtak fel egy másikat postára). -
K1LLMy53Lf
senior tag
gearbest-nek én is írtam pár napja és sűrűn elnézést kérve ma délután reagáltak. Elvileg valami nemzeti ünnep volt/van náluk, emiatt nem reagáltak eddig. Szerintem ez állhat nálad is a háttérben (vagy csak baromira lusták/el vannak havazva stb. és ráfogják, h nemzeti ünnep, mert úgysem tudja a a hülye nyugati
)
egyébként a reklamációs felületükön írtál nekik? -
K1LLMy53Lf
senior tag
mikor rendelted?
én eddig 2x rendeltem onnan, egyik svéd postával jött 20nap alatt, a másik belga postával 15nap alatt.
Vicces módon utóbbit (regisztrált, tracking nr-rel rendelkező küldemény ellenére) sima levélként kezelte a magyar posta és szimplán "bedobták" (inkább tuszkolták) a postaládába... a tr.nr. még mindig nem látszik a magyar posta oldalán...
mondjuk most így belegondolva meg is reklamálhatnám, mivel 17track szerint még szállítás alatt van a csomag... -
fericske
addikt
Úgy látom személyes támadásnak veszed amiket írod. Ha neked úgy jobb...
EQ-t semmin nem használok amióta korrekt hifi-vel van dolgom - ez bő 20 évet jelent - azon okokból amiket felsoroltál.
Ennek ahhoz semmi köze, hogy mindent ki szoktam próbálni egy megvásárolt terméken. Ha őrület jó hangja lenne akkor is kipróbálgattam volna rajta a különböző hangzásokat meg minden más funkciót, de így hogy őrült nagy csalódás volt a kényszer vitt rá.
Lossless zenei formátumom meg azért van annyi, mert én sem szeretek konvertálgatni, elsődlegesen a minőségromlás miatt, meghagyom úgy ahogy beszerzem az anyagot. Nem mintha magyaráznom kéne, hogy mit miért csinálok és hogyan, erőlködés nélkül, csak te szívod fel magad valamiért, fingom nincs miért, hiszen nem én dícsértem agyon ezt a 770c-t aztán dobtam is eladásra még azon a héten hogy megérkezett, két hónap várakozás után. Bocs, nem gondoltam, hogy rontom az üzleted.Király a 770c! Vegyék, vigyék marokszám! -
fericske
addikt
Nem vitatkozni vagy belédkötni akartam, hanem megemlíteni azt az érdekes tényt mennyire másképp véleményezünk ugyanarról a produktumról.
Én kitartok a véleményem mellett és te is a tied mellett, nincs ezzel semmi baj.
Az EQ-val kapcsolatban annyit kértem tőled (amit sajnos hiába tettem), hogy nézd meg légyszíves nálad hogyan működik, ugyanis ilyen hibák alapján szűrtem ki hogy hibás terméket kaptam, ki kell cserélni, de ugyanez a hiba megmaradt a következőnél is, viszont a komolyabb hibája nem amit a formátumok közti váltáskor produkált, de nem akarom újra leírni az egészet.
Ha vitatkozni akarnék akkor mondanám, hogy nézd meg hányan írnak rosszat a sony hybridekről, és akkor szerinted mindenki más xarul látja a helyzetet?
A 770c-t én is a pozitív kritikák miatt választottam, de nekem nem jött be. Talán nekem csak egy AK jönne be, egy drága cucc, mert azt már bőven megtanultam, hogy olcsó húsnak híg a leve és többnyire reálisan vannak elhelyezve az árkategóriákban ezek a termékek.
De nem feltétlenül.
A FIIO E10-zel teljesen elégedett vagyok hangzásilag például, és azt is ilyen feldícsérések után választottam.
Biztos van, volna ami jobban tetszene, de azt még nem hallottam és ezzel nincs semmi bajom. A Vsonic-ok és az AKG-ék is jól szólnak vele, jobban mint az alaplapi hangkártyával vagy a telefonnal, vagy az X1-el meg az IHIFI-vel.
Az eladásával kapcsolatban az van nagyjából amit írtál. Csak vállalható dolgokat szoktam árulni. Ha valaki konkrétan érdeklődik utána az rendben van, de még nem tudtam rászánni magam, hogy meghírdessem. Talán nekiadom valakinek, letudva egy ajándékozást.Na majd holnaptól kicsit több rálátásom lesz arra, hogy mi is fog tetszeni nekem a lehetősegeimhez képest
CanJam London 2015 -
fericske
addikt
Érdekes, hogy mennyire másképp halljuk (a körülményeket is tekintetbe véve) a dolgokat.
A sony hybriddel és a 770c-vel kapcsolatban is a szöges ellentétét írod le (tapasztalod) annak amit én veszek észre az említett kütyükkel kapcsolatban.
A hibrid harangok nekem minden fülesnél bejöttek; dinamikusabb, testesebb mélyek, élénkebb, tisztább közepek és magasak.
A 770c szerintem dinamikátlan, mélyhiányos, vágott szubokkal és a dark (V) oldal jellegtelen, lapos hangot ad, ameddig neked ez az oldali hangja jön be neki és szerinted jó és testes mélye van
Hehh -
törölt tag
Valaki egyszer írta azt hiszem a topikban, hogy az EX10-hez még nem az a minőségi hibrid jár, hanem valami gyengébb, és az EX50-től felfelé adják a hírös Sony hibridet.
Frenky89: E30-at szerintem a nomono.hu-ban meg tudod hallgatni, vagy valakinél, akinek van, UE600 van az aprón, VC1000 nincs, de az UE600-zal egy helyen meghallgatható van belőle, Re400-at meg szerintem ki tudsz próbálni valamelyik boltban, csak mindig elfelejtem, hogy ki forgalmaz Mo-on Hifiman termékeket.
-
muszor
tag
-
Bodor
veterán
Én is szeretem a szivacs ( comply foam, vagy 3M füldugóból készített DIY) kényelmét és hangszigetelését, csak sokan azt mondják, hogy levesz a magasokból egyes füleseknél ( érdekes hogy a Westonokból nem) , ezért mivel a kollégának gondolom fontosabb a minőségi hangzás a hangszigetelésnél, ajánlottam neki egy köztes megoldást, a szivacsos sonyit.
-
sanzi89
addikt
Nem is a rugózás a célom, csak érdekességként vetettem fel a témát, mivel nem gondoltam volna, hogy így is el tud romlani egy füles. Főleg háromból három...
Mindegyik hivatalos Sony forgalmazótól lett véve, így nem gondolom, hogy hamis lenne.Sebaj, holnap a két rosszból megpróbálok csinálni egy jót, ha nem jön be rendelek valami olcsó Xiaomi-t és kész.
-
superecneB
őstag
-
törölt tag
Mondjuk amikor a 3003 kijött, akkor még nem volt akkora divat a cserélhető kábel. Akkoriban még az 530 volt a Shure zászlóshajója, szintén nem cserélhető kábellel. Persze módosíthattak volna rajta utólag, vagy legalább ha már ilyen drága, akkor lehetne rá mondjuk sok év kábelre is kiterjedő garancia.
Amúgy szerintem ha ilyen fülesed van, akkro nem fogsz neki esélyt sem adni, hogy beakadjon bárhova. Én simán ruha alatt vezetném el a kábelét, vagy valami. De lehet, hogy motoron/bringán fel sem venném inkább.
De amúgy tényleg lehetne cserélhető ennyi pénzért. -
vicze
félisten
-
darvinya
titán
Látom már ez is félre érhető/olvasható.
A vezérlés nem egyenlő ≠ a jack érintkező(PIN) kiosztással.
Vezérlés készülékenként eltérő…(#55946) kemcso
Hol közérthető???
Írsz Nokiáról, holott már CTIA szabványt használ nem OMTP.
Gyakorlatilag egyes dzsunka telon van még OMTP.
Mitől érhetőbb egy hosszú leírás érintkező(PIN) szabványokról, és abból kibogarászni.
Mee link pont azt írja le, hogy a vezérlés miként van egyes készüléken a termékükkel.
De mindenki csak az Ő terméküt használja azokkal a termékekkel???? -
contaxg
veterán
Rossz neked!
Én odajutottam, hogy ha kirohad alólam az autóm marad a kerékpár és az autóbérlés. Nem éri meg (nekem) autót) tartani.
Más: A SoundMAGIC kiadott ma hajnalban egy árlistát, ami néhány pontján jelentősen eltér a jelenlegi európai áraktól. Hát kíváncsi leszek...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Csak érdeklődésképpen kérdeztem, mert anno jeleztem, hogy engem érdekelne.
Aztán időközben rendeltem egy Xduoo X2-t bnőmnek, amivel kapcsolatban rájöttem, hogy abban nincs FM, ami párom egyik kikötése volt, így most kapott egy Ruizu X02est, ami tegnap jött meg.
Így hát egyelőre van/lesz egy "felesleges"(nek tűnő) Xduoo-m, de mindenképpen megpróbálom, hogy az mit tud, mert ahogy belefüleltem a Ruizu-ba már az érezhetően jobb, mint telóm (persze anno telóvételnél inkább a tartósság volt szempont), szóval lehetséges, hogy alap lejátszónak nekem megfelelő lesz ez is, aztán később legalább lesz hova feljebblépni
No de majd kiderül, elvileg ma veszem át, szóval majd hétvégén többet tudok -
Az összes DHL és társai vámoltat, nem vacakolnak ezzel. Durván 30%-ot számolhatsz (27% az áfa, vmi kezelési költség is van, vám sztem még ezen az értéken nincs, de az 3% lenne).
Kitöltheted, hogy ajándék, de nem hülyék ülnek ott, sokan próbálkoznak ezzel, nem fognak sokat szarozniA Massdrop bármit írhat rá a dobozra, nem az alapján vámolják, ha vámolják (és az összes futárcég vámoltat!). Bekérik a vásárlás adatait, bizonylatait, ott meg feketén-fehéren ott van mennyiért vetted. Külföldi rendelésnél bele kell kalkulálni a vámot az árba, úgy kell megnézni, hogy megéri-e. Ha megúszod mázli és jól jársz...
-
törölt tag
A massdrop egy hivatalosan bejegyzett cég, nem valami ebay-es magáneladó, ők nem írkálhatnak rá csak úgy akármit a küldeményekre, a DHL meg minden csomagot eleve vámra visz kivétel nélkül. Ha mellékelték a csomagban a számlát, akkor szerintem hiába töltöd ki, hoyg ajándék, főleg hogy a feladó egy cég, nem magánszemély, a vámosok sem teljesen hülyék, ráadásul akármit töltesz ki, azt nekik jogukban áll felülbírálni (úgy tudom).
-
fericske
addikt
Leszedtem a modot. Nem is fogok kísérletezgetni a gr07-el, az úgy jó ahogy van, legalábbis az én számomra. A mod elvitte azt a hangzást amitől jó ez a füles. Több lett a mély, de totál elviszi a gr07 erősségét, a testes élettel teli középtartományt. A magason nem rontott, ellenben a mélyen igen, mert hiába lett több, a skálázottsága oda lett. Szóval +1 neked, tudnak valamit a vsonic mérnökei, nem úgy mint az ilyen garázs hobbisták mint én
Ja igen. Próbából rátettem egy régi Armin-State of trance 192-es mp3-at, hogy majd legfeljebb nem hallgatok ilyet vele, errefel teljesen jól adta vissza a feelinget. Szóval megint meglepett pozitív irányban a kicsike
-
fericske
addikt
Nem óhajtom elqrni, de példának okáért a K550-est is módosítva hallgatom. Illetve jó régen szórakoztam haverokkal hangdoboz meg erősítő építésen, a gyári videoton hangfalainkat is módosítottuk - jó, ott azért driver csere is bejátszott. Szóval nem vagyok ellenére a "személyre" szabásnak. Lásd: CIEM
-
megott
aktív tag
Engem a tér és panning leképezése nagyon megfogott, eleinte furcsa volt a magastartomány részletessége, kicsit olyan mintha egy jó sztatikussugárzót hallgatnál, de imádom hogy az ütősöknek van rendes felfutása és lecsengése, a cineken és pl a marimbán hallani az ütés dinamikáját.
-
Tulku
veterán
Erre gondoltam én is..illetve mi van ha a vetőcső annyira rövid, hogy bármilyen illesztékkel kiesik a fülemből menet közben (eddig egyetlen füles sem csinálta ezt)...meg is jegyeztem Bucsher-nek hogy egy hosszú szivaccsal meghallgatnám...
Ez lehet a fül kialakításom "hibája" is..persze W40-nél ugyanaz az illeszték szuperált rendesen a mély energiákon.
Forrással, lejátszóval nincs baj...
-
Tulku
veterán
Volt Panerai is...meg sem közelítette a Sub-ot...sem hordhatóságban, sem pontosságban, sem megbízhatóságban...mégis csak egy ETA az is még ha hozzá is nyúltak az olaszok.
Akkor 7-8 kilóért mentek a használt subok, ma gondolom 1 fölött vannak...életem legjobb órája volt, véstem, kalapáltam benne, de járás eltérése nem volt...Jaegert, Dubuis-Deprazt alázta rendesen...És persze igen...egy 7750 is magasan jobb bármilyen noname szerkezetnél...persze a kaszni sem mind1...
Na de ez erősen off...majd törölnek...
-
MCGaiwer
addikt
az órával, füles értékesítésével az a baj, hogy akinek ilyen minőségre van igénye és pénze, az megveszi újan, akinek meg pénze nincs, az jellemzően magasabb igénnyel se rendelkezik. Sajnos a férfi ékszert küllemből produkálja egy ~40ezres eldobható óra, a belső meg keveseket érdekel, hiszen azzal nem lehet "villogni"
-
-
tomp
félisten
Nekem év elején még 5600Ft körül volt az ára. Aztán jött az itthoni indulás. Örültem is neki. Nekem van még mellette egy Play Music előfizetésem is.(1650Ft) Ami nincs a Tidal-on azt ezen hallgatom amíg meg nem jelenik rajta.
Használtam én is Spotify-t de mivel nem hallom a különbséget a Play M.(320kbps q0) és a Spoti (320kbps ogg vorbis) között így a Play maradt. Ezen felül a spotit chromecastra sem lehet normálisan kiküldeni. Ellenben a Play-t és a Tidalt igen. -
törölt tag
Azt azért jobb, ha tudod, hogy a note nem tud natívan DSD-t feldolgozni, ahogy nagyjából az AK240 alatt semmilyen hordozható eszköz sem képes erre. Lejátszásnál szoftveresen átkonvertálja a lejátszó app PCM-be, és azt küldi rá a DAC-ra. Ez amúgy rengeteg erőforrást igényel, így végsősoron jobban merül a telefon, illetve több helyet foglal rajta a DSD anyag.
Az meg a másik kérdés, hogy csendes környezetben, a Note4-nél sokkal jobb lejátszón és sokkal jobb fülessel/fejessel hallgatva sem képes az emberek 99%-a különbséget tenni egy DSD és az abból konvertált flac vagy akár mp3 (320kbps) közt. Amit hallasz, az jó eséllyel a DSD masterelés és a CD masterelés közti különbség, ez szokott eltérni. Ha lekonvertálod azt a DSD anyagot flac-be és mp3-ba, majd egy ABX teszten (pl. foobar) legalább 9/10-es eredménnyel megmondod, hogy melyik felvétel melyik, akkor leborulok a nagyságod előtt, mert ezt eddig még senkitől nem láttam -
törölt tag
A Comply az jó, de nem midnenki szereti. Bár jól izolál, de nekem például irritlája a fülem, mert a szilikonnal ellentétben kicsit érdes felüeltű, dörzsöl hosszabb idő után. Cserébe nem ízzad bele olyan könnyen az ember füle, mint a légmentesen szigetelni képes szilikon harangokkal. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy a Comply az fogyó eszköz, ahogy használod, úgy kerül bele fülzsír, és úgy kopik, így szerintem maximum pár hónap aktív használattal cserélni kell majd (ezért is adnak a hivatalos csomagban 3 párt azonos méretből).
Elvileg a Vsonichoz jó még a Sony hibrid bogyó, illetve azt hiszem a Sennheiser is, ez utóbbi szerintem nagyon kényelmes, de mivel elég lágy és puha anyagból van, így kicsit lágyíthat a hangon, nem lesz olyan jól megfogott.
-
vicze
félisten
Hát ez elég relatív dolog. Az NWZ-E584 egy nagy tudású eszköz, de ettől 40e és nem a hangminőségétől, amivel a 10-15e kategóriában játszik valójában. Hangminőség szempontjából egy rettentően túlárazott termék, más szempontból nem az. Kb. annyit mondtál, hogy a 40e-s eszköz rosszabb hangminőségű számodra mint a 150e-s eszköz. Most akkor megint min vitatkozunk? Téged a 40e-s tudása nem érdekelt, van akit meg a 150e-s tudása nem érdekel.
Egy NW-ZX1 szinte biztos, hogy jobban szól, de egyből az árába kötnél bele, és a "jóság" továbbra is ezen áll vagy bukik. Rendben van, hogy neked jobban hangzik a felső kategóriás teló mint egy közép alsó kategóriás zenelejátszó, de ettől nem lesz mindig jobb A B-nél.
Én nem azt mondtam, hogy a céleszköz jobb, hiába teszik a számba.Hanem hogy eszközt kell eszközzel hasonlítani, nem 1db komponenst.
Pl. a SB Zx sokkal rosszabb kártyának(pontosabban a hang chipet) tartom zenehallgatásra mint az X-Fi-t és ha nem szarná le a Creative a driver supportot és kihasználnám akkor valószínű az X-Fi-t visszaraknám a gépembe. A Zx túlságosan játékra lett kihegyezve, és számomra már egyértelmű, hogy azonos árkategóriás Sonar jobb választás.(X-Fi-nél nem volt az szerintem.) Ennek ellenére a Zx-nek is biztos van olyan kiszerelése, ami messze jobb mint az én X-Fi-m, vagy egy Sonar, mert meg lehet olyan komponensekkel támogatni, ami sokat javít a hangminőségen.
-
törölt tag
Mindig a lánc leggyengébb eleme lesz a szűk keresztmetszet. Ha szar a DAC chip, akkor az lesz, ha az erősítő, akkor az, ha valami más, akkor azok, csak általában a legtöbb ember a kulcsszavakig jut el, mint mondjuk DAC, mert az I2S-nek nincs olyan jól megjegyezhető neve
csalafinta65: Westone W60?????? Vagy esetleg az összefoglaló átfutását is tudom javasolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest