- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
válasz
laleeee #85695 üzenetére
De erre kinek van ideje? Ez az egyik. A másik hogy nagy a szórás minőségben. 2-3-400db számnál mire a végére érsz, a minőség csekkolásának...Kihullik a hajad. Ezeken felül pedig rengeteg szám nem elérhető, mixek pl. Én nem albumokat hallgatok. 8-10 órányi válogatások innen-onnan. Mivel korlátlan netem van, így online streamelem, így még helyet se foglal.
Voltam ebben a FLAC töltögetésben. Meguntam. Rengeteg szám 1-1 verzióját napokig kerestem, iszonyat időigényes volt, és sokszor nem is találtam meg. Ha esetleg megtaláltam FLAC-ba, nem egyszer kiderült, hogy fel lett konvertálva. Ehhez képest a Tidal, Spotify, Deezer maga az "álom". -
zack
nagyúr
Amúgy milyen forrásból hallgattok zenét, ha a Tidal 1 dodót megér? Szerintem megéri a teli árát is, de azért érdekelne, hogy a "master" streaming minőséget mivel tudjátok überelni, ilyen mennyiségben. Spotify-t kizárhatjuk, mert gyengébb a "rendkívüli" streaming mint a Tidal "master".
-
zack
nagyúr
Sikerült beszereznem egy Sony WI-1000X-et -50% akcióban.
Már elkezdődött a bejáratás, de eddig minden forintját megérte. WI-H700-at váltott, ami szintén ár/érték arányban véleményem szerint egy remek ajánlat. Az 1000X teli ára 100k környéke, tehát ha a teli árakat hasonlítom össze ár/érték arányban (40-45k vs 100k), nem ér 2x annyit az 1000X, de az ugrás nagy. Amúgy ezek vezeték nélkül is olyan dinamikát, részletességet, és mélyeket tudnak, hogy az valami egészen hihetetlen. Teljesen véletlenül "nyúltam bele" a WI-H700-ba, -60% akcióban, és nagyon kellemes csalódás volt, mert eddig az a markáns véleményem alakult ki a BT fülesekről, hogy a BT átvitel nem alkalmas minőségi zenehallgatásra. Ez a 2 füles cáfolat erre. Tidal Hi-Fi stúdió minőségre állítva minden fülesből kihozza azt, amit tud, tehát a forrás ez esetben nem szűk keresztmetszet. A gyengébb minőségű forrásokból is "csodát" varázsol a Sony elektronika...De hogy a HRA 1400kbit/s felvételekkel mit fog kezdeni az 1000X egy A35 lejátszóval az még csak most jön. Úgy szeretem ezeket a pillanatokat.
-
zack
nagyúr
Nyilván technikailag nem vagyok nagy spíler a témában, de a minőségbeli különbséget azért hallom. Pont ezt a sima légies dolgot hallom ki, eddig nem tapsasztalt részletességgel, és térrel. Én sem gondolnám hogy ezt DSP-vel el lehet érni, mert nem másabb lett, hanem jobb.
-
-
zack
nagyúr
Elsősorban sportoláshoz kell a DAP. Futás, bringa, mert nem akarok telefont vinni. 3 hónapja rommá törtem a Note 9-et bringázás közben... kijelző + ház csere volt.
Bringázásnál GPS-es computer adott, eddig a telefonról csak a zene ment amit kiváltok a DAP-pal. Nem mellesleg pedig sokkal jobb zenében a DAP. Jó a Note9 is, telefonok között zenében ott van az élmezőnyben, de az A35 céleszköz, és ezt hallom is. A DAP volt 20k...A Note 9 kijelző + ház csere 130k. -
zack
nagyúr
válasz
darvinya #82937 üzenetére
Nem hittem volna, hogy vezetékmentesen ilyen minőséget el lehet érni. Hallgatom, és azon gondolkozom, ezt hogy sikerült így a Sony-nak. Olyan mélyeket kapok, teret és részletességet amit eddig BT-on keresztül még nem hallottam.
Jó vétel volt a füles és a DAP is. DAP egészen véletlenül bordó lett, így passzol a WI-H700 pirosas színéhez.
De ha rózsaszín lenne, igazából akkor is fülig érne a szám. -
zack
nagyúr
WI-H700 mellé sikerült szereznem egy Sony A35-öt szintén "ingyen" (20k). Szeretik egymást.
De majd arra leszek kíváncsi, hogy az A35 hogy fog muzsikálni a GR07-tel....
-
zack
nagyúr
Egy kis infó... Sony Hi-Res WI-H700 Alza.hu-nál most 66% kedvezménnyel 21k 61.7k-ról. Még 7db van.
Sajnos csak pirosban van ennyiért, de azt gondolom ennyi kompromisszum belefér, mert jól szól, és ennyiért ingyen van.
-
zack
nagyúr
SBH70 (23k)
Features
Water resistant IP57
Multipoint connectivity
Bluetooth® Voice activated dialling
Vibration
NFC one touch
Smart memory metalConnectors
Micro USB charge connector
Supported Bluetooth profiles
Headset Profile v1.2
Hands-Free Profile v1.6
Advanced Audio Distribution Profile v1.2
Audio/Video Remote Control Profile v1.3Bluetooth Profiles
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Host application
Only required for Android
Compatibility
Smartphones, tablets and computers that support at least one of the Bluetooth® profiles listed
Battery capacity
Standby time: up to 650 hours
Talk time: up to 8.5 hours
Streaming time: up to 6 hours
Battery: 125 mAhControls
Power on/off
Call/Music key
Volume keyAcoustics
Speaker type: 14 mm dynamic
Ear coupling: In-ear with increased comfort (Vented acoustical design)
Frequency response: 35 Hz... 18000 Hz, (diffuse field oriented mid-high range for dynamic and clear audio experience).
Max SPL: 100 dBA (EN 50332-1)
Total harmonic distortion: <1% (200 Hz .. 8000 Hz @ 100 dB SPL)
Microphone: ECM (HD voice compliant)WI700 (50k)
HEADPHONE TYPE
Closed Dynamic
DRIVER UNIT
9mm, dome type (CCAW Voice Coil)
MAGNET
Neodymium
IMPEDANCE (OHM)
16 ohms (1kHz) (when connecting via the dedicated headphone cable)
FREQUENCY RESPONSE
5Hz - 40,000Hz (JEITA)
FREQUENCY RESPONSE(BLUETOOTH® COMMUNICATION)
20Hz - 20,000Hz (44.1kHz Sampling) / 20Hz - 40,000Hz (LDAC 96kHz Sampling, 990kbps)
SENSITIVITIES (DB/MW)
103dB / mW (when connecting via the dedicated headphone cable)
BATTERY CHARGE TIME
Approx. 2.5 hrs
BATTERY LIFE(CONTINUOUS MUSIC PLAYBACK TIME)
Max. 8 hrs
BATTERY LIFE(WAITING TIME)
Max. 180 hrs
PROFILE
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
SUPPORTED AUDIO FORMAT(S)
SBC, AAC, aptX, aptX HD, LDAC
Nem igazán látom mi indokolja a több mint 2x árat...
-
zack
nagyúr
Kicsit jobban megnéztem ezt az új szériát...Kíváncsi lennék rá, tényleg kapott e új drivert és ha igen, mennyivel szól jobban. Mert nagyon az SBH70-re hajaz, és milyen furcsa, hogy kifutó termék az SBH70, és már szinte sehol sem kapható.
Sony simán tud ilyet. "Kicsit jobb dupla vgy tripla áron".Mert új széria és raktáron van. SBH70 meg szinte sehol.
Most járatom be. Ez bizony nagyon ott van ezért az árért.
-
zack
nagyúr
Miben különbözik a kettő? Mert árát tekintve az 1000 pont a duplája a 700-nak.
(#76421) darvinya
Köszi. Lehet hogy teszek egy próbát. SBH70 ár/áérték aránya nagyon jó volt (23k). Sporthoz kicsit "fájna" egy 90k BT füles (1000X). Nem fájna a megvétele, csak kicsit visszás lenne, egy Vsonic GR07 mellett
-
zack
nagyúr
Ezt hallotta már valaki?
Rendeltem egy Sony SBH70-et. Maga a cucc minőségi, szerintem SBH52-höz képest előrelépés, anyag és összeszerelési minőséget tekintve mindenképpen, de hangzásban is jobbnak tűnik.
1 gond van vele. Azt hittem, hogy in ear. Tévedtem. Nem túl stabil a fülemben a tányéros megoldásA dilemma az, hogy vigyem e vissza, és inkább egy RHA-MA750...
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani SBH52 BT vevőhöz fülest? A gyárija jó lenne (MH755), de már sehol sem kapni, ráadásul már a második drivere ment szét, és mindig csak az egyik oldalon.
A zsinórja miatt kellene, ami rövid, és nem lóg össze-vissza, mint a standard fülesek. GR07 fülesemet sem használom vele pont ezért, mert hosszú a zsinórja.
Tehát valami jobb minőség kellene rövid kábellel.Van egyáltalán ilyen?
-
-
zack
nagyúr
Wolfson WM1840-ről mit tudtok? Azon kívül, hogy jó cucc.
-
zack
nagyúr
Ajánlgassátok nyugodtan a Gearbest-et, nyamvadt 20 dollárt képtelenek a számlámra utalni.
Felajánlották, hogy kapok jóváírást, és vegyek mást. Köszi. Kértem a pénzt, mert semmi biztosíték nincs rá, ha még1x megrendelem, akkor meg is érkezik. De amióta ezt leírtam, nagy a csend, és a pénz sehol. -
zack
nagyúr
válasz
z123456789 #57181 üzenetére
Nekem dettó. Te is Gearbest? A küldemény azonosítót a posta nem tudta beazonosítani, nekik olyan szám kellene amilyet nem tudtam adni.
Júli vége óta semmi. Még 10 nap, amit ki kell várnom, és visszakapom az árát elméletileg. -
zack
nagyúr
válasz
pulutodurumo #57129 üzenetére
Pénz visszafizetési garancia van?
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
pulutodurumo #57012 üzenetére
Azon átsiklottam. Nem lehet átalakítani?
-
zack
nagyúr
válasz
MasterMind #56847 üzenetére
Szifonok jók. 4S is. 6+ meg még jobb. Szeretni fogja a GR07. Én is balanced dynamic fülessel hallgattam az iPhone-t, nem lesz annyira dinamikus, és nem lesz akkora tere mint egy DAP-nak, de részletességben nem lesz hiány.
Amit én használok, az a GR07-hez volt (foam). -
zack
nagyúr
válasz
MasterMind #56844 üzenetére
Tapasztalataim szerint széles, és rövid vetőcsöves harang kell a GR07-hez. Ha szűk vetőcsöveset raksz rá, vékonyodni fog a hangkép.
A vám érdekes...Nekem a 110 dolláros IHIFI 770C-nél cakk-pakk +7k volt a vám. Tehát megállt volna 28k-ból, de így 35k lett.
Legrosszabb esetben hasonló árkategóriával számolhatsz, illetve mivel az összeg magasabb, ennél kicsit magasabb vám költséggel. -
zack
nagyúr
válasz
Eddie141 #56827 üzenetére
Szeretem a mélyeket. Nem egy bass head füles, ellenben van közepe is.
Véleményem szerint jó fülpárnával bőven elég az, amit tud. Mondom ezt 4 év IE8 használat után. De ha kevés, van belőle Bass Edition is.
Az ára annyi, de inkább várj még 1 hónapot, mint vegyél egy olyat ami ár/érték arányban kaki.
Az a 25k határ pont az, ahol még semmi értelmes darab nincs. GR07-től kezdődik az amit keresel. Alatta nem is nagyon nézelődnék.
S5 nem szól rosszul, de DAP-ot ráérsz venni később is.Úgyis megléped, csak idő kérdése.
-
zack
nagyúr
Válaszolt a Gearbest.
A lényeg, hogy egyelőre no para, mert a feladást követően a hivatalos szállítás 10-25 munkanap, ha nincsenek késések. Ahogy számoltam 09.04. péntek volt a 25. munkanap 07.30.-tól. Bízom benne, hogy csak késik.
Megvárom a jövő hetet, aztán írok nekik megint, elméletileg segíteni fognak. -
zack
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #56764 üzenetére
Minden felületen írtam nekik. Az előző levelet 2 hete, és arra sem reagáltak.
-
zack
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #56738 üzenetére
07.25.
-
zack
nagyúr
Gearbest-ről nem érkezett meg a Piston 3. Még mindig. Voltam a postán, ott sincs.
-
zack
nagyúr
válasz
fericske #56600 üzenetére
"Az EQ-val kapcsolatban annyit kértem tőled (amit sajnos hiába tettem), hogy nézd meg légyszíves nálad hogyan működik, ugyanis ilyen hibák alapján szűrtem ki hogy hibás terméket kaptam, ki kell cserélni, de ugyanez a hiba megmaradt a következőnél is"
Szerinted ha két egymást követő darabnál u.a. a hiba akkor mi a teendő?
Visszaküldöd a másodikat is, hogy a hiba ennél is tapasztalható. Garis? Igen. Oldják meg ők. Aztán ha a 3. is xar, kérd vissza a pénzt, amúgy se jött be.A kérésed a következőképpen szólt:
"Az EQ flac-kal és mp3-mal működik nálam, wav-val és ape-val nem. Illetve az MSEQ más-más hangzás változást csinál flac-nél meg mp3-nál. Más hiba vagy bibi nincs"
Semeddig nem tartana megnézni, de sem mp3, sem ape nincs. Wav is macerás lenne, konvertálgatnom kellene, és tesztelni. De ha a flac jó, miért nem ezt használod? Neked is azt tudom ajánlani, mint a példámban említett úriembernek, ha mindenevő lejátszó kell jó hanggal, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe, és dobj hozzá még 40k-t. Kompromisszum a Flac? Szerintem nem. Eszem ágában sem volt még flac mellett wav, ape, mp3 hallgatása. Továbbá leírtam, hogy ezen az EQ dolgon kár "rugózni", mert nem lesz jobb a minőség, csak rosszabb. Nem csak IHIFI-nél, hanem az összes lejátszónál. De csak erőlteted, hogy neked az EQ hektikusan működik a különböző formátumok alatt.
-
zack
nagyúr
válasz
fericske #56582 üzenetére
Neked folyamatosan gondod van a 770C-vel. Olyan dolgok is, amik nyilvánvalóak. Azt hiszem a bill zárat is felróttad neki az elején, pedig nyilvánvaló, melyik gomb az.
Tök logikus az egész, de neked ez sem tetszett /tetszik. Gondod van a formátumokkal, a hangzással és mindennel ami a 770C-hez kapcsolódik.
Olvasgass összehasonlításokat a drágább kategóriákkal, és véleményeket róla a Headfi-n. Szerinted te látod jól, vagy mindenki más xarul?
Kicsit dejavu érzésem van, jelentkezett egy tag, aki megvenné, kért képet, ami természetesen a makulátlan karcmentes ujjlenyomat mentes állapotot tükrözte (szó szerint)...Majd azt mondja, megnézte, és az érintős gombok nem jönnek be neki, és az hogy 24bit korlátozva van.
Leírtam neki, nem néztél utána mielőtt jelentkeztél a hirdetésre? Mert általában ez a szokás, hogy megnézi az ember, amire jelentkezik. Aztán feltettem neki a kérdést, 24bit-ben alig van elérhető zene, szinte minden zenét 16bit-en masterelnek, szóval a korlátozott 24bit tényleg nagy hiányosság.
Nekem a lossless 16bit 1411kbs tökéletes. Nem használok EQ-t, minden szoftveres rásegítés ki van kapcsolva. Nem is értettem az EQ, és az ezzel kapcsolatos problémákkal miért foglalkoztál ennyit, mert én még olyan lejátszót nem láttam, ami jobbá tette volna a zene minőségét bekapcsolt EQ mellett. Valahonnan mindig elvesz, valamelyik tartomány rovására.
Nem is értem, ha ennyire elégedetlen vagy, miért nem adod el. Mert a véleményezésed alapján a 770C egy vállalhatatlan, és rossz hangú lejátszó, amit első perctől kezdve sugallsz. -
zack
nagyúr
válasz
muszor #56569 üzenetére
S4 nem kiemelkedő zeneileg, esetleg fogalmazhatok úgy, hogy kicsit jobb mint a nagy átlag.
Jobb minőségű fülessel jobban fog szólni, attól függetlenül milyen képességű zeneileg. Ha kiemelkedő (Note 4, S6, i6, i6+) akkor értelemszerűen nagyobb a kontraszt, hiszen jobban ki tudja aknázni a fülesben rejlő potenciált. Egy S4-nél is észre fogod venni, jobb lesz, csak nem lesz akkora kontraszt, mint más modellek esetében. A két füles teljesen más karakter. Először azt kellene eldöntened, hogy "V" karaktert keresel (SE215), vagy kiegyenlített hangzású fülest.
Ha a kiegyenlített megfelelő, simán jobb lesz az S4 GR07-tel. -
-
zack
nagyúr
válasz
sanzi89 #56129 üzenetére
Nekem mind a két oldala amortizálódott, de a bal az drasztikusan.
Igazából nem értem a gondodat. Mai szemmel "filléres" 5-6-7 éves fülesekről beszélünk.A maga idejében is 4-5k-ért dobálgatták az EX82-öt. Ráadásul bitang mód hamisították is, így lehet nem is eredetiről beszélsz.
Az eredeti mai szemmel szinte teljesen értéktelen, még akkor is ha működik rendesen. Talán 1k-t ér.
Tényleg megéri ezen rugózni? -
zack
nagyúr
válasz
superecneB #56042 üzenetére
Azért, mert ezeket nem futáshoz, sporthoz fejlesztették. Majdnem átrnyúlt a telefonon a Sennheiser szervizes, amikor a vetőcsövem elhagyta magát és felhívtam őket segítség gyanánt, majd közöltem, hogy az IE8-at futáshoz is használom.
GR07 nem túl vészes árban, de nem viszem futni. Sajnálom. Rohadt meleg van, ömlik a víz rólam és nem tenne jót neki, ha az izzadtság belefolyna.
De a Piston 3-mat tuti vinni fogom.Ha tutira akarsz menni, vannak sportoláshoz fejlesztett fülesek.
-
zack
nagyúr
Széchenyi Téren levő Sony szervizbe gond nélkül cserélték az MH750-et. Fél éves volt, és a bal oldala drasztikusan elkezdett halkulni, de a jobb oldala is halkult.
Kaptam egy zsír újat 1 év garival, amivel semmi gond. -
zack
nagyúr
Egy dologban hibáztak. A 300k-ba nem fért volna bele a cserélhető kábel? Vicc.
Nekem volt ilyen szitum, hogy beleakadt a motor visszapillantójába, és kiszakadt az egyik oldal. Bármikor bárkivel előfordulhat hasonló. 15k fülesnél ez nem akkora gond, de 300k fülesnél jelentős probléma.
Utcai használatra utcai erőbehatásoknak megfelelően kell kialakítani a füleseket. -
zack
nagyúr
válasz
kovsol #55991 üzenetére
Nekem is ilyen fog érkezni.
Olyan fülest tudtok ajánlani ami az SBH-52 sztereó BT vevőhöz passzol? Az a lényeg, hogy olyasmi kialakítású legyen mint a gyári MH750, tehát rövid kábeles. Piston-ra is gondoltam, hogy "befogom" és ehhez fogom használni, de annak is hosszú a kábele.
MH750 most volt gariban, mert a bal oldala elhalkult. Hétfőn megyek érte, de mivel fél év alatt megadta magát, valami tartósabb megoldás után kell néznem, ami rövid kábeles. -
zack
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #55935 üzenetére
3,5 aljzat az 3,5 aljzat. Amivel kevered, az a távirányító használhatósága. ott nem mindegy a bekötés.
Be kell járatni, és utána összehasonlítani. Adni kell neki 80% hangerőn 40-50 órát, utána kiderül.
De simán lehet, hogy gond van vele. Kínai, az alapos minőség ellenőrzés nem fér bele náluk a tömegtermelésbe. Ahol belefér, az jóval drágább szint. -
zack
nagyúr
válasz
#16820480 #55903 üzenetére
Nem lesz vészes városban. Csak az elején fogom használni, télen lesz mellé egy 50ccm sport robi.
Addig meg kibírom.Egyébként óvatosba a város 10-11L. GSXR1000 sem evett sokkal kevesebbet (8,5-9L).
Együtt lesz sok. Kötelező+teljesítmény adó+tankolás. Átírás csak egyszeri...De majdnem a füles ára. -
zack
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #55744 üzenetére
Oké. Még közel sem biztos, hogy eladom.
De ha úgy döntesz, hogy kell, keress meg majd privátban, és elgondolkodom rajta. -
zack
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #55740 üzenetére
2 hónapot állt benne a pénzem, és 35k lett a vége vámmal. Nem kizárt, hogy minőségétől függetlenül eladom, de olcsóbban semmiképpen, mint ahogy vettem.
Tidal-t használok zenehallgatásra (havi 3k a HiFi verziója), és most nagyon ki fog esni a komfort zónából, így hogy külön lejátszót használok.
Tedd meg az ajánlatodat priviben, és a számomra legkecsegtetőbb esetleg viheti, de még gondolkodás tárgyát képezné még így is. -
zack
nagyúr
válasz
#16820480 #55737 üzenetére
Jaj.
Tényleg? Akkor bocsi.
De hogy újat is írjak ide...
"Az erősítője, dinamikája, tere, bitang. Testesebbek a mélyek, és úgy globálisan "vékonyabbnak" hat mellette a Note4. Van azért itt különbség Note4-hez képest, nem is oly apró. Valami ilyesmit vártam.
Nekem speciel a dark egyelőre jobban tetszik, de ez szerintem füles és masterelés függő, illetve műfajtól és forrástól is függhet." -
zack
nagyúr
Megjött az IHIFI 770C.
Minőségi.
Megérte.
-
zack
nagyúr
Megjött az iHiFi 770C.
Valami kínai sample van rajta. Így elsőre nem rossz (már mint a minőség)
A zene az valami borzalom. -
zack
nagyúr
Gearbest-ről rendeltem én is egy Piston 3-mat.
15 dollár nem pénz érte.
-
zack
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #55693 üzenetére
Androiddal megy a távirányító, vagy csak iPhone-nal?
-
zack
nagyúr
Kellene egy kis segítség! Ilyen ügyintézésem még nem volt.
A rendelt mp3 lejátszó vámolás alatt van, és kaptam 2db A4-es papírt, amit kitöltve el kell küldenem email-ben.
Az IHIFI 770C-ről van szó. Kitölthetem a papíron hogy ajándékba kaptam? Nem tudom mennyi lesz a vám, de ha lehet, elkerülném. Meg lehet ezzel dőlni?Ha megdőlök, visszaküldik a feladónak.. Ennyi esze nem volt a Massdrop-nak, hogy feltüntesse "ajándék küldemény"? 2,5 hónapja érkezik, és még a vámon is ülni fog 2 hetet szerintem.
-
zack
nagyúr
Én még mindig napi szinten használom az SBH-52-öt.
Box edzések, futás stb. Volt MW600 is, tehát van összehasonlítási alapom, és osztom a véleményedet. Bár SBH-20-at nem hallottam, MW600-hoz képest az SBH-52 jobb, hallgathatóbb. MW600-at azért adtam el, mert oké, hogy BT technológia, de sok volt az interferencia zaj, és azt mondtam, ilyen áron nem kell vezeték nélküli headset.
SBH-52-nél ilyen problémáim nincsenek. MH755 nem egy GR07, de nem is ez a szerepe, és alapvetően amikor szükségem van rá, azt az alap minőséget tudja, amivel hallgatható a zene. -
zack
nagyúr
válasz
megott #55552 üzenetére
Elfogultság nélkül, bitang jó füles.
Tény, hogy a részletessége, a mély, közép és magas tartományok pontossága és gyorsasága nem a fun kategóriába sorolják, és azt is elhiszem, hogy van akit fáraszt, de aki nem tapasztal ilyet, mert olyan a füle, annak tényleg 100k+ a következő szint.
-
zack
nagyúr
válasz
kemcso #55540 üzenetére
Aki kevesli, annak a fülével van baj, vagy nem ért hozzá, és nincs türelme a megfelelő, tökéletesen izoláló füldugót megtalálni. Nem kevés ez a mély, sőt. Inkább azt mondom, hogy igen brutál elektronikussal is.
Az a véleményem, hogy aki másképpen gondolja, az a forrás, lejátszó, vagy a füldugó környékén keresgélje a hibát. -
zack
nagyúr
válasz
kemcso #55478 üzenetére
Ehhez a Westone-hoz én is úgy gondolom nem 770C dukál, de még 100k nem lesz lejátszóra. Illetve lenne, de nekem ennyit nem fog érni a dolog. Úgy gondolom, hogy a 770C (olcsó forrásból 26k) + GR07 (olcsó forrásból 23k) pont tudni fogja azt 50k-ért, amire szükségem van. W30 + AK legalább az 4-5x lenne árban, és közel se biztos, hogy annyira elégedett lennék, mint amennyi lét beletoltam.
(#55488) Tulku
Egyen nem egyen, Valjoux szerkezetes óra 450-től kezdődik. Ha meg nem Tissot, vagy Certina, akkor bőven guriga felett. Rolex-et nem hasonlítanám a Tissot-hoz sem árban sem presztízsben, sem a felhasznált verkek tekintetében. Egy normális nem arany Rolex 3-4 gurítás. Ez már órában nem az én árszintem. De egyébként ha már ez az árszint, akkor inkább egy Panerai mint egy Rolex.
-
zack
nagyúr
válasz
bucsher #55476 üzenetére
Az hogy mi mennyiért nem megy el, az levon bármit is a minőségéből értékéből?
Én teljes mértékben elégedett vagyok vele. Biztos jobb a Westone, de úgy gondolom, pont annyival, hogy keményen szívnám a fogam, miért fizettem érte ennyit.
Én is árulom az ETA 7750 Valjoux szerkezetes órámat 200k-ért 2 hónapja. Hogy mennyire jó ár, a bolti 430k körüli ára mutatja. Még 1,5 év garis, számlás, dobozos, szép állapotú. A kutyának sem kell jelenleg, de még csak érdeklődő sincs, pedig ez az óra férfiembernek alap "ékszer" elérhető áron. Motorom dettó. 800k magasságát éri, 630-ért még bottal sem piszkálták meg a telefonjukat, hogy legalább egyeztessenek, és megnézzék. Egyre kevesebb az emberek pénze az ilyen luxuscikkekre, mint füles, óra, motor stb.De van ellenpéldám is. Az IE8 úgy ment el, hogy hívtak, a hirdetésem már archív, de hogy megvan e még, mert érdekelné. 42e ki is csengetett érte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest