- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Ez a Kz fülesek gyári kábele, ami nagyon vacak minden téren, de az ára is árulkodik. Ha érdekel én anno berendeltem többet normálisabb vezetékekből, nem ennyi az ára de helyben van nem kell várni, és jo minőségű. Ha érdekel keress privátban.
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! 50 ezer kornyékén Sabre hangkaraktere mellé milyen IEM fülest ajánlanátok! Vegyes minőségi zenehallgatás a cél, amiben van Pop, Rock es Jazz is. Nyilván ahogy az összeg is mutatja nem High End hangzás a cél.
Van pár kinézett jelölt de nem tudok dönteni, esetleg más tipp ajánlás?
Sennheiser IE200
Dunu Titan
Fiio JH5
Shure Aonic 4
Oriveti new primacy
Tanchjim Kara -
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
válasz
Tibicsucsu #92088 üzenetére
KZ Castort probáld meg, ezekhez a műfajokhoz pont jó lehet, mint ha láttam volna itthon is talán Emagon, igy van garancia is.
-
Valkűr
addikt
Igen valahogy sejtettem, de a single vonalon meg van millio fajta azt megtalálni ami jó lenne minden téren meg baromi nehéz, mivel alig vannak már tesztek amik alapján esetleg ellehetne indulni valamerre. Mindenhol a vezetéknélküli agymenésről olvasni. Nyilván nem a high end amit megcélzok. A single fülesekkel mindig az volt a bajom, ha volt mély, nem volt magas ha volt magas nem volt mély, vagy épp a közepek hiányoztak. A jelenlegiben még ha nem is tökéletes van mindhárom. Ettől kellene valami ami esetleg tudja mindhármat jobb minőségben, de a single vonalon eddig nem sikerült megtalálnom.
-
Valkűr
addikt
válasz
-NoVa- #92056 üzenetére
Ennyire nem vagyok fanatikus, csak tetszik ezeknek a lengonyelves megoldásoknak a hangja, jelenleg egy Fiio Jade Audio Jh3 van és csak hajtott a kíváncsiság, de a fiio hazatáján ez a kivancsisag 2-300 ezerbe kerül ha feljebb akarnék lépni. Más lengőnyelves füleseket meg nem ismerek!
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Latom hogy többen használtok, vagy használtatok KZ füleseket…Milyen minosegek ezek az arukat is figyelembe véve, mondjuk a Kz zs10 pro?
-
Valkűr
addikt
válasz
laleeee #89179 üzenetére
Milyen aspektusban kell a jobbat érteni? Mert a jobb sokféleképpen lehet jobb...Hangzásban a vezetékes minden esetben jobb, több részlet, tisztább átütőbb, dinamikusabb hangzás, nem kell a kódekekkel kinlódni, nem merül le...A vezetékmentes technologia előnye h nincs tyúkbél, van zajszűrés, igazából más extrát ami mellette szólhat nem tudok. A kapott hang megitélése nagyon egyéni, mert van aki egy 20 éves videoton szalagos magnón is élvezettel hallgat zenét, van aki meg milliokban beszél egy -egy komponens esetében.
-
Valkűr
addikt
Nekem volt a Pro és volt a Sony is, sztem a Sony jobb...De ahogy irtad is kinek a pap kinek a paplan, a vezetékes nekem is bármelyik jobb volt 10-15 felett mint a Sony, de soha eszembe se jutott hasonlitani őket, mivel más felhasználási terület és más célközönség. A Sony a maga nemében sztem iszonyat jó cucc telefon mellé, eddig nekem a legjobb bluetooth füles volt amikkel találkoztam. De mivel telefonhoz én kevésbé használtam és kaptam a DAP lejátszót szülinapomra igy eladásra tettem. ÉS megmaradt a telóhoz egy Focal vezetékmentes amiben nincs zajcsökkentés etc, de szol vele a zene. A DAP-hoz meg van vezetékes fülesem. Én elég érzékeny vagyok a hangzásra ezen a téren is, adhat a technologia millió extrát, ha a hang ami kijön belőle nem lesz olyan mint a vezetékes esetében, a bluetooth kodekeket beleértve, amit vagy kezel a telefon vagy nem. Mindenki magában kell eldöntse mi a fontos, vagy fontosabb számára, ahogy te is irtad ezekkel a DAC/AMP kombókkal elvileg akkor a DAP is mellőzhető, bár ahogy elnézem elég nagy a szórás ott is, mert némelyiknek elég alacsony a kimeneti erősités, igy ugyan ugy nem fog egy nehezebben hajtható 50-60 ohmos vagy nagyobb fülessel megbirkózni, ami meg jó lenne annak meg nincs lightening csatlakozása tehát még egy dugót közé kell akkor tenni.. Attól meg ugyszint agyérgörcsöt kapnék, h dugo a dugo dugójában
-
Valkűr
addikt
válasz
-Skylake- #89165 üzenetére
Hát nem tudom, h ezek zsebre dugva egy alapbol nem kis méretű telefonnál mennyit jelent a telefon csatlakozásának kikotyogása végett, mert azért az ott csak feszül valamennyire nem? Kiáll még pluszba a telefonból, törik a kábel...DE ha azt mondod ezek jók és tudják azt amit a kulső Dapok én elhiszem neked, de ezekkel még nincs tapasztalatom sajnos, már csak azért sem mert iPhonet használok, ami más csatlakozással bir.
-
Valkűr
addikt
válasz
-Skylake- #89159 üzenetére
Ez a Dragon ha jol tudom csak egy DAC? Ha igen akkor attól még az erősitést a telefon végzi, ami azt jelenti, hogy továbbra sem fog normálisan kihajtani egy nagyobb ellenállású fülhallgatót, hacsak nincs erősitő a Dragonban. De nem ismerem. Továbbá az nse mindegy hogy otthon vagy utazás közben hallgatod, mert ami dragont itt látok az leginkább otthoni USB megoldás, nem utazó. A KA3 már erősitő is, de az se minden telefonnal kompatibilis, vagy van már IOS -re is?
-
Valkűr
addikt
Mármint a SoundMagic E80, azt igen 1x volt alkalmam megfülelni, de hosszutávú tapasztalatom ezzel a tipussal nincs, de itt nem is kimondottan ennek a tipusnak a minősége volt a kérdés.
-
Valkűr
addikt
válasz
-Skylake- #89159 üzenetére
Mivel azt irta h nem kell sem mikrofon semmi, igy ebből arra következtettem, h nem számit a bejövö hivás fogadása sem, mi másban kellene a telefont kiváltania egy DAP-nak ha a zenehallgatás a cél? Nekem egy pici Hiby R2 DAP van. Van benne minden amire szükséged lehet plusz még egy Sennheiser HD600-at is vigan meg lehet hajtani vele. Nem szeretném itt kitárgyalni a DAP témát mert nem ide való, de van benne wifi, bluetooth, Tidal , etc...És kb súlyban méretben tizede egy kis telefonnak is. 10 órát vigan elmegy zenehallgatás közben
-
Valkűr
addikt
Egyébként a SoundMagic fülesét tisztán telefon mellé én egyáltalán nem tudom elképzelni. Ha igazak a leirt adatok elég magas ellenállás 64 ohm, nem fogja a telefon normálisan meghajtani és hangerő is elég alacsony marad. Telefon mellé én böven az 50 ohm alattiakat nézném..
-
Valkűr
addikt
válasz
kemcso #89157 üzenetére
Persze ezt én is vallom, de az hogy 10 ezres hang a mai 10 ezres fülesek mellett akkor is tulzásnak gondolom
Az hogy nem ér meg annyit amennyi teljesen egyet értek veled. Mint irtam SM E10 volt nekem is, de számomra minden csak nem jó hang volt...Független attól, h olcsó. ÉN sosem az árat néztem, hanem hogy mit ad a termék, ha számomra kellemes minden zenei műfajban egységes akkor nem szokott érdekelni, h most többet fizettem érte a neve miatt, mint egy noname kinai fülesért.
-
Valkűr
addikt
válasz
kemcso #89155 üzenetére
Ha számodra IE80 10 ezer ft-os hang akkor hogy lehet jó a SM E80
Nehogy azt akard már nekem mondani, h a SM80 jobb mint a Sennheiser IE80-as fülese, mert rögtön hanyatt dobom magam. Mint irtam volt a kisebb teso az SM -től és a 80-as annak az ujrahangolt fejlesztett tipusa, ha a teszteknek hinni lehet annyi a difi, h valamivel részletesebb finomabb hangú. Szóval akkor olyan hu de jo az se lehet. Igen a Shure valóban egy picit mélybe huzós füles, lekerekitett magasakkal, de azért nem nevezném 10 ezres hangnak,...De hát izlések és pofonok. Nyilván zenei és izlés kérdése ki mit keres a hangot illetően, ami tetszik neked az nem biztos, h másnak is fog...Sőt
-
Valkűr
addikt
válasz
kovta23 #89151 üzenetére
Hát igazából minél könnyebben hajtható annál jobb egy telefon mellé. Bár megmondom őszintén van már olcsón olyan DAP ami a telefont megeszi kilóra tovább is birja aksiban, h miért erőltetik sokan a telefont. De a kérdésre visszatérve ott az Ibasso IT00 elég közkedvelt darab az árában és csak 16 ohm igy nem esik nehezére egy telefonnak hajtani, de nem kimondottan öszvér darab, inkább a populáris zenékhez tudom elképzelni. A Shure SE215 pld nem rossz darab, de pld a rezgőnyelvesek közt is vannak ár érték arányban elég jó darabok, én a Fiio hibrid fülesét használom a Jade audio JH3, nekem tetszik minden zenei stiluson. Sztem igen jó az ár érték aránya és kint is egy közkedvelt darab. De van a Sennheisernek is a IE40 tipus szintén hasonló árban, itt viszont a kényelem eléggé egyéni lehet. A Soundmagic E80 itt ott lesz jobb mint a 10, zajos a kábele, olyan kis nyizige érzékeny kialakitás. Olyan vennék amin cserélhető a kábelezés...A többiek majd adnak tippeket esetleg a Kinai verziokban, azokbol is szokott itthon lenni, nem tudom mennyire életképes darabok.
-
Valkűr
addikt
válasz
PofaJenö #89147 üzenetére
Ezek a tesztek sztem semmit sem érnek, főleg mivel millio másik füles ki lett hagyva amiknek a hangja sokszor jobb mint a tesztben lévő daraboké! Nem látom sem a Sennheiser, sem a Fiio, sem a Shure, sem pedig esetleg az Ibasso termékeit. Nekem volt a Soundmagic kis fülese, hát messze nem olyan jó mint aminek beállitják, jahh persze 13 -ért jó, de attól mert olcsó még nem jelenti, h jó is annyira, h mellé dobjam egy 30-35 ezres mellé. Nekem egy Fioo Jade audio van, megeszi a kis Soundmagic fülesemet, de ott a többi is a felsoroltak közül közel hasonló árszegmensben.
-
Valkűr
addikt
válasz
Sziszifeca #89079 üzenetére
Valamiert én is hasonlót éreztem azzal a fülessel!
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Lehet itthon valahol a 2 pines csere kabelt kapni a fulesekhez? Egy helyen lattam a Fiiohoz, de ott 40 ezer volt csak a csere kabel, amit enyhe túlzásnak érzek.
-
Valkűr
addikt
Vagy meg a 1 More E1001 amit lattam hasonlo arban
-
Valkűr
addikt
Sziasztok tudtok ajanlani valami jobb fülhallgatot 30-40 ezer korul, lehetőleg nem olyan vezetéke legyen amitől fonendoszkop lesz a fulesbol. Amiket talaltam itthon: Ibasso IT00, FIIO FA1, FH1, Fd1, Fd3, es a Shure 215…
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Hasznal valaki Sennheiser Cx plus fulhallgatot? Van egy kis problèma vele, Vado uj ma vettem àt, de sztem hibàs! Szeretnèm ezt biztosra tudni mielott visszakuldom. Az a baj vele, h egyik oldal nem szol. De kiveve a tokbol a kis led se vilàgit rajta, csak a masik oldalàn!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest