- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Az ajánlott irodalom között van A fülhallgató tisztítás. Itt lenne egy kérdésem.
"A rácsot a ház elején (fémrács esetén), amennyiben fülzsírlerakódás került rá tisztítsuk meg."
Ez természetes, de hogyan? Bármivel is nyúlok a rácshoz, a fülzsír benyomódik a rács alá és onnan már nem lehet kiszedni. Hogyan akadályozhatom meg ezt tisztítás közben?
-
Kékes525
félisten
válasz
-NoVa- #86242 üzenetére
Most már van tapasztalat a ThieAudio Legacy 3 és a BTR5 párossal Samsung S9+ telefonról, veszteségmentes formátumokkal, amelyek "csak" CD felbontásúak. Nagy felbontású zenével még nem próbáltam, pedig van jó néhány.
Elképesztően jól szól. Az eddigi legjobb, legszebb hangzás nekem. Nemcsak relatívan. Jobbnak tartom, mint az Audio-GD-11-USB32 - (Sennheiser RS 195 sőt a Sennheiser HD650) párost PC-ről foobar2000-el. Kipróbáltam a BTR5-öt a Sennheiser 650-el ugyancsak PC-ről foobar200-el. Nagy hangerőn megtudta hajtani nagyjából, de nem volt jó így sem.
Nekem a HD650 bármelyik erősítőmmel (Audio-GD-11-USB32 vagy BTR5) kevésbé tetszik, mint a ThieAudio Legacy 3 - a BTR5, - Samsung S9+ telefon hármas).
A HD650 a tompában szól, kevesebb magas hangja van, még EQ-val is, mint a ThieAudio Legacy 3. Ezt ti értitek?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #86249 üzenetére
Na, a Comply Comfort Ts-400 S-el már sokkal jobb, de szerintem még most sem illeszkedik tökéletesen. Nem zár annyira, mint azt az RHA MA750i-val éreztem.
A basszus közel sem olyan átütő, mint azt vártam. Az RHA MA750i-é erősebb. Valószínűleg ez az illeszkedés hibája miatt van. Esetleg milyen illesztéket tudnátok ajánlani, ami a Comply Comfort Ts-400 S-nél is jobb lenne. Ennél a legkisebb méret a jó.
Hangról annyit, hogy nagyon jótól a közepesig terjed. Persze ez nem a fülhallgató hibája. Vegyes, saját zenei válogatást hallgatók, amelynek masteringje nagyon eltérő.
-
Kékes525
félisten
Kipróbáltam, de nagyon nem akar illeszkedni a fülembe, de azt hallani, hogy jobb lesz, mint az RHA MA750i-füllhallgató. Sokkal pontosabbak a hangok, nem hallottam sziszegést, vagy csörömpölést. A fülemnek az a baja, hogy a baloldali hallójáratom sokkal szűkebb, mint a jobb oldali. Kipróbálom a Comply Comfort Ts-400 S-el is, az eddig jó volt nekem.
-
Kékes525
félisten
válasz
-NoVa- #86142 üzenetére
A kábelről jut eszembe. [ThieAudio Legacy 3] Ehhez kell másik kábel és/vagy illeszték?
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
-NoVa- #86041 üzenetére
50-60-as évek rock és beat, blues-rock, blues, jazz. A mostani RHA MA750i-füllhallgatómnál egyértelműen jobbat szeretnék. A FiiO BTR5-el már elég szépen szól, sokkal jobban, mint a Galaxy S9 plusszal, azonban még lehetne csiszolni rajta. Ja és utcára kellene, erős zajban is használnám. A meleg hangzást kedvelem, szeretem a mély és magas kiemelését, maximum 100 ezer forint értékig. Nem tudom, mennyire lényeges a mély és magas kiemelését a fülestől várni, mert szoftveresen is be lehet állítani.
-
Kékes525
félisten
válasz
lapalapa #86036 üzenetére
Milyen fülest tudnál erre (2.5-ös jack-est) javasolni, maximum 100 ezer forintig?
Ilyeneket látva gondoltam erre: [Ugreen AUX 2.5 mm jack-ből 3.5 mm jack-é átalakító] Bocs srácok, nem értek hozzá, nézzétek el, ha hülyeségeket írok.
-
Kékes525
félisten
Milyen adaptert tudnátok javasolni a Fiio BTR5 2.5 -ös kimeneteléhez, hogy egy 3.5-ös fülhallgatót (RHA MA750i) dughassak rá. Ki szeretném próbálni úgy is.
-
Kékes525
félisten
válasz
-NoVa- #85876 üzenetére
Az RHA MA750i-füllhallgatóhoz Comply Comfort TS-400 használok, mert nagyon jól illeszkedik a fülemhez, nem esik ki a fülhallgató. Itt azt írod, hogy a Spinfit CP500 sokkal jobb basszust ad ki. Elég kevés a basszusa a BTR5 + RHA MA750i párosnak. Ez szerinted a RHA MA750i-füllhallgatóhoz is jobb lenne? Ennek az illeszkedése is van olyan jó, mint a Comply Comfort TS-400?
-
Kékes525
félisten
Köszi! 10-es androidot használok Galaxy S9+-on.
Azt még megkérdezném, hogy a FIIO BTR5-öt hogy használhatom USB-DAC-ként? Hiába dugom össze USB kábellel, Bluetooth-on megy a PowerAMP és a FIIO saját lejátszója is. Gondolom USB-DAC-ként jobban szól, mint Bluetooth kapcsolattal. Beállítások, PowerAmp: [kép], FiiO Control: [kép] [kép] Az eszközön próbáltam az U-AUDIO-t USB 1-esn és USB-2-ön is.
Az RHA MA750i-füllhallgatómnak sokkal szebb a hangja mint az S9+-al, Bluetooth kapcsolattal is.
-
Kékes525
félisten
A FIIO BTR5 USB-DAC módban megtudja hajtani a Jabra Elite 65t-öt?
-
Kékes525
félisten
A TinHiFi P1 zajszűrése tényleg nagyon gyenge? Főleg utcára használnám. Amerre járok eléggé zajos környezet is van. Esetleg jobb illesztékkel javítható? Az RHA MA750i-nél a Comply Comfort TS-400 memóriahab fülilleszték M - Medium nagyon bevált.
-
Kékes525
félisten
válasz
-NoVa- #85854 üzenetére
Én 50-es 60-as esetleg 70-es évek beat-et és rock-ot és minden évjáratú blues-t és jazz-t hallgatnék vele. Így olvasva nekem úgy tűnik, cáfolj meg ha nem, hogy erre a P1 mintha jobb lenne. A Sennheiser HD650-et otthon hallgatnám az Audio-GD-11-el, PC-és Foobar2000-el, a fülest a BTR5-el és a Galaxy S9+-al.
A BTR5 az használható lenne az Audio-GD-11 és a HD650 közé fejhallgató erősítőnek?
-
Kékes525
félisten
+ (#85839) -NoVa- + (#85840) lapalapa
Köszi mindenkinek!
Az ára is megfelelő nekem, megrendelem a FiiO BTR5-öt. [FiiO BTR5 Bluetooth USB DAC teszt] Itt is nagyon jókat írnak róla. Az OPPO HA-2 gondolom jobb, de az ára az nagyon sok. Ha még jobb minőségben akarom hallgatni a zenét, akkor azt otthon a fotelből teszem egy Sennheiser HD650-el és egy Audio-GD-11-el. Gondolom az OPPO HA-2 sem tudja ezt a telefonommal és egy drága fülhallgatóval sem.
-
Kékes525
félisten
Mi a lényegi különbség az RHA T20i In-Ear fülhallgató headset és az RHA MA750i-füllhallgató között mennyivel és miben jobb az előbbi? Hallanék különbséget Galaxy S9+ telefonnal, veszteség mentes formátumot hallgatva, közöttük? Mindkettőnél sokkal jobb eredményt érnék el hodozható fülhallgató erősítővel?
-
Kékes525
félisten
Megvan a Jabra Elite 65t Cooper Black fülhallgató. Már 5 perce használom. Amitől féltem, hogy nem fog illeszkedni a bal fülembe, az szerencsére nem jött be. Az illeszkedés tökéletes. Minden defaulton van, kicsit kevés így a basszus. Az alkalmazásában kb. 50% emeltem a basszust (középig felnyomtam), mindjárt sokkal jobb. Cream: Politikus Ember egészen jól szól. Persze nem olyan jó, mint az RHA MA750i-füllhallgatóm, de sportra szerintem jobb lesz, nem fog zavarni a kábel, itt nincs kábelhang. Hiába rendezgettem a kábelét azért mindig a testemhez ütődött és az belehangzott a zenébe, beszélgetésbe. Ja most látom, Bass boost is van, az talán jobb.
-
Kékes525
félisten
válasz
Astrolagoon #81194 üzenetére
Köszi, remélem jó lesz, megrendeltem.
-
Kékes525
félisten
Milyen illesztéket tudnátok javasolni RHA MA750i fülhallgatóhoz? A bal fülem hallójárata szűkebb, mint a jobb, oda nem igazán találtam eddig megfelelőt.
-
Kékes525
félisten
válasz
kemcso #54275 üzenetére
-Imádom a sok mélyet / szeretem, ha a mélyek hatalmasat ütnek
- Szeretem a világos hangképet és a friss, csilingelő, előrehozott magasakat
- Szeretem a telt, meleg előre hozott középtartományt
- Szeretnék egy nagyon természetes hangú fülest
- Imádom a végtelen teret, a hatalmas színpadot
- Inkább a V alakú, alul-felül emelt szignatúra jön be nekem Frekvencia tartományra nézve (500 Hz legalul)
- Szeretem az analitikus hangot, azt akarom, hogy a képembe tolja a legkisebb részleteit is a felvételnek
- Azért szép basszusai legyenek, de ne hivalkodó, ne tolakodó. -
Kékes525
félisten
válasz
#16820480 #54269 üzenetére
+(#54271) Bodor:
Láttam elég vastagokat is, azt nehezen tudom elképzelni, hogy kényelmesen viselhetők szemüveggel.Csak azért írom, mert sok fórumon nem ajánlják.Azonban én konkrétan a RHA MA750i gondolok. S6-hoz használnám. Blues, jazz és rock zenékkel. Kiegyenlíttet füleseket szeretem, a túlságosan erős basszusokat nem.
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
A fül mögötti kábeles fülesek mennyire kényelmesen viselhetők szemüveggel? -
Kékes525
félisten
Jó minőségű, mikrofonos fülest keresek kb. 50 ezer forintig zene hallgatáshoz és beszélgetésre (szabályzó gombok kevésbé lényegesek, amúgy is rontják a minőséget). Ha sokkal jobb is van picivel drágábban az se baj. Samsung S5 vagy majd a megjelenő S6-hoz (gondolom ami jó S5-höz, az jó lesz S6-hoz is). Rock, blues és jazz zenéket hallgatok.
-
Kékes525
félisten
Bocs törölve, rossz helyre írtam.
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Egészségügyi problémák miatt nem használhatok in-ear fülhallgatót, különösen nyáron. Ezért kérdezném, hogy zenehallgatáshoz és telefonáláshoz milyen jó minőségű earbud fülest tudnátok ajánlani?
Köszi!
-
Kékes525
félisten
Lenne egy eretnek kérdésem.
Milyen bluetooth-os fülhallgatót (mikrofonnal) tudnátok ajánlani, amelynek (bluetooth-os volta ellenére) elfogadható a zenei minősége és telefonálásra is jó,100 ezer forintig?
Ha van ez felett egy igazán jó arra is kíváncsi lennék.
-
Kékes525
félisten
Hát ezzel vitatkoznék.
A gyári fülessel rettenetesen szól. Még a régi SamsungEricson D70i is jobban szólt.
Viszont most Nokia BH 505-öt használok, Poweramp Prov-al ezzel nagyságrendekkel jobb a zenei minőség.
Továbbá szeretném feltenni az ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung Optimised verziót, csak azt nem tudom, hogy a bluetooth-al szól e.
Az SE MW600 szimpatikusnak tűnik!
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Fent nagyon jól össze van foglalva az earbud és az in-ear fülhallgatók. De mi van a Bluetooth-sokkal?
Milyet érdemes venni?
Előre is köszi a válaszokat!
Telefonom:
Samsung Galaxy S2 GT I9100
Android verziója: 4.1.2
Alapsáv verziója: I9100NELP4
Kernelverzió: 3.0.31-863787 se.infra@SEP-115 #3
SMP PREEMPT Thu Jan 31 12:20:07 KST 2013Build száma: XXMS1 NeatROM Lite v.4.4
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest