Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
kovta23 #89151 üzenetére
Hát igazából minél könnyebben hajtható annál jobb egy telefon mellé. Bár megmondom őszintén van már olcsón olyan DAP ami a telefont megeszi kilóra tovább is birja aksiban, h miért erőltetik sokan a telefont. De a kérdésre visszatérve ott az Ibasso IT00 elég közkedvelt darab az árában és csak 16 ohm igy nem esik nehezére egy telefonnak hajtani, de nem kimondottan öszvér darab, inkább a populáris zenékhez tudom elképzelni. A Shure SE215 pld nem rossz darab, de pld a rezgőnyelvesek közt is vannak ár érték arányban elég jó darabok, én a Fiio hibrid fülesét használom a Jade audio JH3, nekem tetszik minden zenei stiluson. Sztem igen jó az ár érték aránya és kint is egy közkedvelt darab. De van a Sennheisernek is a IE40 tipus szintén hasonló árban, itt viszont a kényelem eléggé egyéni lehet. A Soundmagic E80 itt ott lesz jobb mint a 10, zajos a kábele, olyan kis nyizige érzékeny kialakitás. Olyan vennék amin cserélhető a kábelezés...A többiek majd adnak tippeket esetleg a Kinai verziokban, azokbol is szokott itthon lenni, nem tudom mennyire életképes darabok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest