Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexton
tag
Valaki mond nekem egy jó kis basszus orientáltabb IEM-et? Ez az új Legato jónak néz ki.
-
Rexton
tag
válasz
laleeee #88855 üzenetére
Eddig érdemben nem. Teljesen jó az illeszkedése nekem, abszolút nem zavaróak a magasai, az ének hangok rendben vannak, van számomra elég mély is benne. Mivel planár, így "gyors" is, szóval eddig nálam telitalálat. Aztán hogy másnak mihez van szokva a füle, vagy mi az egyéni preferenciája, azt ugye nem tudom megmondani.
-
Rexton
tag
válasz
laleeee #88853 üzenetére
Nem vagyok semmilyen szinten az EQ híve, így nem(máshoz se). Vagy tetszik valaminek a hangja, vagy nem
. Egyébként egy idő után meg szoktam szokni a dolgok hangját, így rosszat tényleg csak a nagyon félresikerült cuccokról mondok.
Shanling M6 Pro DAP-al, vagy asztali rendszeren Topping EX-5, esetleg az EX-5-re kötve A30Pro erősítővel. -
Rexton
tag
Ez a Timeless tényleg nem lett annyira rossz, igaza van Crinnek.
-
Rexton
tag
Szerintetek egy kb. új Shanling M6 Pro-t el lehet adni itt hardverapron? Van igény az ilyesmire?
-
Rexton
tag
Na erre kíváncsi leszek, tetszetősnek tűnik elsőre(nekem).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest