- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #47316 üzenetére
Az még mindig Abramovicsé? Akkor jövőre Petrovnak megint lesz helye, Perez úgyis elmegy valószínűleg. Ez nem valami jó irány szerintem..
[ Módosította: Oliverda ]
-
dokee78
félisten
válasz
Motion_Blur #47306 üzenetére
Köszi
Van valahol már info,hogy a ferrari milyen fejlesztéseket próbálgat?
Valami orrkúpról olvastam valahol,de az az lenne,hogy a kacsacsőrt lecserélik?Mert ez a kacsacsőr nagyon ocsmány,főleg a Mercedesé.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #47292 üzenetére
Kicsivel melegebb, de az előző versenyekhez képest tényleg kánikula. Abban valszeg igazad van, hogy a száraz futamok nagyobb részén ehhez lesz közelebb a hőmérséklet, mint mondjuk az előzőekéhez.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #47292 üzenetére
Nem a pálya hőmérsékletére alapoznék most.
-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #47279 üzenetére
Ennek meg mi értelme van
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #47162 üzenetére
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #47159 üzenetére
Talán olvass vissza, hogy honnan indult a vita, mert ez a közbeszólás nem sportszerű. Érdeklőség meg van a témában, ezért folyik a vita.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #47159 üzenetére
azt, hogy Kimi szar
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46986 üzenetére
Szerintem igazai is van Schuminak, túl nagy a szerepük a gumiknak. Az egész verseny arról szól, hogy ki tud jobban vigyázni rá.
A másik meg a gumitörmelék kérdése. Vicc, hogy nemigen lehet letérni az ideális ídvről, mert tiszta gumiszemét a pálya többi része. -
raper
senior tag
válasz
Motion_Blur #47032 üzenetére
Kicsit nyögvenyelősen indult, de ennek ellenére nem látszik a két év kihagyás rajta. Drukkolok neki nagyon.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47032 üzenetére
Azért a GP2-ben is a homokon előznek
-
raper
senior tag
válasz
Motion_Blur #47002 üzenetére
Kimi megint világbajnok lesz! A képek analógiája alapján.
Ja és a tehetsége és a kocsija alapján is.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Ott a pont...Schuminál!
A gumik kavarnak be, addig variálták ezt a gumikérdést, amíg tényleg kiszámíthatatlanná tette az egész erősorrendet. A futam alatt komolyan azt éreztem, olyan mintha valaki egy gombbal irányítaná, "hogy na akkor most a Lotus be fog tapadni ezen a versenyen"(talán Börnipapa)
De kétségtelen, hogy ezt az egészet a takarékosság, környezettudatosság éssatöbbi szülte, csak ezt nem egy autóversenyen kéne gyakorolni, legalábbis nem ennyire radikálisan. -
MPowerPH
félisten
válasz
Amit ő mond, az biztosan úgy van. Az ő idejében nem volt probléma az, ha futamon egymás után, akár 10+ körön keresztül is kinyomta a szemét a gépnek, és a maximum határon autózott. Sőt, normális volt, és e tudás alapján jöttek ki a versenyzők közötti különbségek. Szvsz, nem bír akárki hosszú időn keresztül a határon autózni.
Most meg az van, hogy az a király, aki a legjobban tudja óvni a gumijait a mellett, hogy közben próbál tempót menni. Ez már régen nem a sebességről szól, hanem egy eltolt balansz az egész. És bizony inkább a gumispórolás felé billen a mérleg. A teli tankos szabálynak köszönhetően most az a nyerő, hogy minél előbb kigyere, nem kell hajszolni a kopott gumikon guruló pihe könnyű autót, kifacsarni belőle az utolsó másodperceket is. Hanem azonnal a boxba kell rohanni, nehogy sokat bukj azzal, hogy a használt gumikon kint maradsz. DRS -t meg nem is mondom, továbbra is szégyen. Régen sem volt rá szükség, akkor még normális emberek irányították az F1-et. -
echterion
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46970 üzenetére
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #46970 üzenetére
Nem tudta lenne-e elég homok.
Már önmagában szánalom hogy minden pályát ő tervez, függetlenül a korábbi pályák minőségétől minden egyes pálya tervezésére pályázatot illene kiírni a piacgazdaságban és pl a csapatok és rajongók elé dobni melyik legyen a nyerő. Úgy néz ki Berni papa még egy előző rendszer híve lélekben. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46943 üzenetére
Na ja, de ez menő volt
Jó, hát nem tudok mit csinálni, puffogok, nyilván bosszant, hogy Kimi nem előzte meg Vettelt, majd next time
Meg persze azért elkámpicsorodtam a Meki mostani szereplésén, eszméletlen, milyen pechesek voltak.
AMD Power:
Ez így igaz
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46943 üzenetére
Jár is érte. Már van rá szabály.
E mellé még szankcionálhatnák a nem technikai hiba miatti leállást a versenyek levezető körében. Akkor ebből sem lenne vita, és nem nézne ki hülyén, hogy a fél mezőny megáll a pálya szélén a leintés után.
Rosberg megúszta a leszorítósdit...
-
echterion
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46915 üzenetére
Ha az lett volna, akkor nem marad le az utolsó előzési kísérlete után.
(#46916) JColee: Akkor nem értünk egyet abban, hogy mit kell mutatnia egy versenyzőnek ahhoz, hogy "zseni"-nek nevezzük. Ennyi. Bármennyire is nem kedvelem például Alonso-t, őt sokkal hamarabb nevezem zseninek, mint Vettelt.
-
echterion
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46895 üzenetére
Ettől nem lesz senki zseni, az első 3 versenyen kellett volna valamit villantania, a leggyorsabb géppel nem nagy mutatvány az élen haladni. De azért grat neki, remélem, legközelebb sikerül Kiminek. A végén ő is csalódott volt, nem csak én, pedig a rajt előtt aláírtam volna ezt a 2. helyet neki.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46906 üzenetére
Az első 5-ből rajtolva Rai ezt könnyen behúzhatta volna.
A McLaren pedig tegye lapátra a teljes pitcrew-t.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #46864 üzenetére
És mi lesz velem, ha szvetter mégis megnyeri a VB.-t ?
Motion: Nem attól zseni valaki, hogy egy ütőképes, vagy űber autóban futamokat nyer, esetleg VB. lesz. Ehhez a titulushoz nálam, több kell...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #46888 üzenetére
Kitörő az öröm.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #46871 üzenetére
Na Kimi beleiszik a rózsavízbe vagy mibe?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #46871 üzenetére
Szegény nem tudja, hol a vonal.
Ajj de jó volt Kimi -t újra hallani.
Szép volt. És mosolyog...ajj de régen láttam ezt.
Jöhetnek az európai futamok. Remélhetőleg egy teljesen új, versenyképes Ferrari -t láthatunk. Ha nem, akkor pedig Alonso -n kívül lapátra mindenkivel. Ez a csapat ne tervezzen több autót.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Button lehet pontot sem szerez...
Azért nagyon durva, hogy a Meki mekkora visszaesést mutatott a futamra. A Ferrari katasztrofális szintjére süllyedt Hamiltonnal. Fura ez, nem is tudom hova tenni.
-
zolynet
veterán
válasz
ezzel a defekttel meg ...
szerk: most meg ez, out,
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
És ezért lesz nagyon jó ez az idei év. Már régóta vártam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Így lesz ez jó és érdekes.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #46850 üzenetére
Ez tény, nagyon szépen feljött.
-
JColee
őstag
válasz
Kimi 2,6.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
+1. És a második helyért is megkapja a pezsgőt, őt meg az alkohol hajtja a célig.
-
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur #46839 üzenetére
De még nincs vége és a 2-3. hely is jobb, mint az eddigiek....
-
JColee
őstag
válasz
Ne bombázz a negatív hullámaiddal.
-
DopeBob
addikt
válasz
Hát ezt nagyon nagyon eltolta rönyó...
-
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur #46803 üzenetére
Csak jusson fel a dobogóra!
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #46791 üzenetére
kemény volt,ilyenek kellenek
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #46783 üzenetére
Lotusnak nagy volt a top speedje practice alatt.
Anonymus meg bekaphattya. -
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur #46783 üzenetére
Csak így tovább!!!!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #46743 üzenetére
tegnap se nagyon mutogatták a lelátókat, gondolom ma se fogják ...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #46743 üzenetére
Én az internek is örülnék.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46719 üzenetére
Kár hogy a nagyon kevés belső kamerás felvételbe is belepofáz a kommentátor
Pedig szívesen hallgatnám a jó kis boxer hangot
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #46618 üzenetére
Ittvagyok
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #46601 üzenetére
Megy a Renault!
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #46601 üzenetére
Szerintem elhasználéta az összes lágy keverékét. Vagy legalábbis 2őt tuti felhasznált.
-
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #46534 üzenetére
és nem is újonc.
bár Schumihoz képest mindenki az. -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #46532 üzenetére
Komolyan mondom hihetetlen, hogy Schumi nem alázza le ezeket a fiatal újoncokat (hozzá képest biztosan)...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46429 üzenetére
Tankot a konvoj elé, aztán átmenni a tüntetőkön. Nem tudom miért tüntetnek, de semmiképpen sem megoldás az ártatlanok megtámadása.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #46429 üzenetére
most láttam én is...én nem vittem volna oda futamot...
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #46408 üzenetére
Minden esélyük megvan rá.
-
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur #46417 üzenetére
Nem sok mindenről maradtál le.
Mennyi esély van rá, hogy az mtv videótárban megtalálom a wtcc-t?
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #46334 üzenetére
ha minden túlzó és nyilvánvalóan téves általánosítás után kaptam volna egy centet, már milliárdos lennék...
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #46332 üzenetére
mi látszik a pályán? mostanában kajakoznak a célegyenesben?
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #46292 üzenetére
De annyian nem is férnek be.
-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur #46262 üzenetére
Kova-nál milyen jól dolgoztak mindkétszer
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #46262 üzenetére
Jéé és lás csodát mikor? Amikor Hamiltonnal együtt jött ki Alonso. Erre a jó magyar kommentár mit reagált? Hogy most nem voltak képesek olyan gyorsan elvégezni a kerékcserét mint legutóbb. Jééé , hát bizony az ilyen embert karóra kéne húzni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #46241 üzenetére
Szép lista.
-
Gyusz
őstag
válasz
Motion_Blur #46241 üzenetére
Köszi, és a többit is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #46235 üzenetére
Ügyes a fiú!
-
Zso2
őstag
válasz
Motion_Blur #46217 üzenetére
Igen az jobb szerintem Wéberrel,mint az Eurosportos Anettkával vicc
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #46213 üzenetére
Ez melyik futam?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #46213 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #46203 üzenetére
sajnos megkaptuk palik közpénzen fizetett verzióját
a végefelé már hang nélkül néztem a futamot, ilyet még az rtl-es időkben sem csináltam... -
Zso2
őstag
válasz
Motion_Blur #46203 üzenetére
Igen ,akkor én is dobtam egy hátast,mikor világbajnokozott meg elmondta az életkorát, már jó hogy nem azt mondta milyen hülye schumi,hogy kicsúszott...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #46184 üzenetére
Aki esetleg nem tud angolul, lefordítottam.
Megvan a jövő héten Bahreinben, ami elvileg lehet a legrosszabb a számunkra. Az autó végsebessége, és hiányzik a tapadás, és Bahreinben nem más, mint vonóerő és végsebesség, úgyhogy azt hiszem, lesz még bonyolultabb, mint az előző hétvégén is.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #46161 üzenetére
Na azért pár dolgot tisztázzunk.
Azzal kéne vitatkozni amit leírok és nem pedig engem, vagy másokat minősíteni, mert azt gondoljátok: vagytok, akik vagytok.
Ne legyetek már átlagosak, akiknél, ha elfogy az érv, jön a minősítgetés és a lesajnálás.
Szívből kívánom nektek, vigyétek csak annyira, mint én és csak annyi barátotok legyen, mint nekem. Akik vannak, pont azért szeretnek, mert nem a smúzolós, trendi, PC.,vagy éppen a 3,14csanyalós dumát lököm.
Az meg különösen aranyos, hogy ha nem böfögök ide, vagy máshova fél óránként valamit teljesen feleslegesen, vagy ok nélkül, akkor már nem is vagyok itt ?
Ennek egy oka van: Nem vagyok "cafrang és hsz. vadász"...Biztos sokat tesz hozzá a világhoz az, aki mondjuk egy év alatt "addikt", vagy magasabb tud lenni. -
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #46153 üzenetére
Látom figyelsz, csak egy dologban tévedtem:
Azt hittem, hogy ez az év is "engedélyezve" van még a redbull okosságos autónak + szvetter kombónak. Belátom, nem így van.
Ha ennyire figyelsz: ugye 2011.-ben is az első verseny után megmondtam, hogy ki lesz a VB.? Az legalább bejött...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #46129 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45848 üzenetére
Sztem inkább a Q2 eredményei a mérvadóak, nagyot hűlt a pálya.
Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy a Sauber taktikában felnő-e a helyezéshez....mert úgy néz ki nagyon belenyúltak valamibe és az működik...azaz kovácsolni kellene belőle valamit.
Ez sem kis feladat sztem.
Webber-t és a McLaren-ket is előre várom,...a Mercedes gumiproblémáira meg kíváncsi vagyok...érdekes volt az a nyilatkozat ahol elmondták hogy Nico kijött cserére, mert csúszkált, aztán kiderült hogy a gumijai újszerű állapotban voltak (pont ezért csúszkált)
MS kieséseivel sem sikerült még feltérképezni szvsz a Mercedes gumihelyzetét (utalt is rá MS)...szal kíváncsi vagyok
Jó futam lesz....ja és persze a Lotus is elég hülye helyzet..akár 4-5. hely is kinéz eddig. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #45848 üzenetére
Legyen benne az első 3-ban LH és Vettel,Button páros meg valahol mögötte. Ez már jó nekem.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45758 üzenetére
Hamiltonnak ez az egyik legjobb pályája, ami fekszik neki. De szerintem Button holnapra tökéletesen megtalálja az egyensúlyt, versenybeállításokat okosabban is szoktak választani ő és/vagy a versenymérnökei, adatelemzői. JB úgy lehet vele, hogy Lewist úgy is nehéz megfogni időmérős tempóban, akkor már inkább gyúrjunk az ideális versenybeállítások. Lewis személyzete meg nagyon erőlteti számára a pole-t, mert neki ez erősségébe vág. De most JB-nek erőlködés nélkül meglehet az első rajtsor, mert Lewist hátrasorolják. A Mercedes meg nem sokra szokott menni a kvalikiválóságával.
Lehet, hogy MS fog rajtolni az élről?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #45761 üzenetére
WG párpedig ért hozzá, örömmel olvasom minden írását.
-
attisx
addikt
válasz
Inkább ne jósolgass! A múltkori maláj 1-2 se jött be...
...vagy lehet, hogy pont ez a célod?!
-
VD
őstag
válasz
Azért erre nem vennék mérget. Ha eső nem is lesz, Karthikeyan azért még ott fog kőrözni a pályán...
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #45751 üzenetére
Massa a király!
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #45744 üzenetére
El biztos nem találta a fejét, mert azt mondta, hogy addig nem is látta, hogy leesett, amíg ki nem szállt az autóból.
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #45724 üzenetére
Nekem valahogy ez erre emlékeztet....
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #45720 üzenetére
'csába, most ezzel újraindítottad nálam a sorozatot
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #45688 üzenetére
Szép lesz onnan győzni.
-
-Mike-
addikt
válasz
És már az első kör végén a 2. lesz közvetlenül Kimi mögött.
Köszönjük szépen, ez a futam így ki is maradhat jöhet Bahrein. -
attisx
addikt
válasz
Csak Massa is hozza az idei formáját, nehogy egymás mellé mögé kerüljenek...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #45676 üzenetére
Csak azt tudnám hogy fogják ezt könyvelni a statisztikákban. Mert ugye 20 évig nem volt Lotus, tavaly meg 2 is volt...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #45669 üzenetére
Remélem nézted a 3. verseny is....lazán 7en zakóztak az olaj miatt,szép látvány volt
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45668 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést mindenkinek! Én is FF-el próbálkoznék elsődlegesen, csak kipróbáltam még Chrome-mal, IE-vel is.
Amúgy ez milyen alkalmazás, aminek be kellene töltődnie, Flash, Java?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45664 üzenetére
Nálad betöltődik a Race Strategy Calculator?
Nálam sose töltődik be, akármilyen böngészőt használok.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45637 üzenetére
Majd kiütik egymást.
Nem vagyok szakértője a témának, meg nagyon bonyolultan lehet ez szabályozva, talán még 'sportdiplomácia' is lehet benne (mármint a kiegyenlítésben; legalább is az jött ki a kommentátorok szavaiból, hogy emiatt ebben a szériában folyamatos a 'huzavona', mert mindenki többet akar magának). Az első futamok után lesz elég adat, hogy korrigálják az autók súly és lóerő-beállításait. Elméletben nem lehet technikailag jelentősen dominálni ebben a szériában, de vannak profibb csapatok, profibb pilóták* és bejáratottabb technikák.
Eddig nagyon jó hétvégéje van az Audinak, meglehet a dupla 1-2.
*Az egyik Lambót pl Albert von Thurn und Taxis vezeti.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45635 üzenetére
Tegnap fordítva volt. A Ferrarié volt a pole és visszaesett a mezőnybe mindkettő. A McLaren meg Parentével feljött a 3. helyre a 8.-ról. (A másik pilóta nem volt elég kraftos ezt megtartani. Ő kezdte a mai futamot, ez is közrejátszik. Egy autót két pilóta vezet egy futam alatt, pilótacsere a kerékcserénél.)
Csakhogy tegnap esett. A McLarennek nincs egyébként csúcssebessége és egy nagyon új autó (túl sok pacit vettek el tőlük, valószínűleg majd kapnak vissza, mert ebben a szériában folyamatos kiegyenlítés zajlik, hogy minden technika közel egyforma gyors legyen;a 458-as 550 paci, a 12C 500). Csak az elmúlt napokban kezdte a versenykarrierjét. 25 autó fog versenyezni különböző szériákban, privát csapatokkal.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #45612 üzenetére
Sose fogom megérteni az ilyet. Meg eleve ezt az egész Arab féle felfogást. Csodás lesz 1 hónapot várni.
Ecleston-t néha nagyon meg tudnám cipőzni. Már csak azért is mert a WTCC és a MotoGP képes arra, hogy fogja elmarad egyik futam, bármiféle politikai vagy pálya okokból és megrendezik máshol. De ez, ez az ember képtelen erre.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45573 üzenetére
Szvsz sokkal jobban tenné, ha arra koncentrálna amit most csinál, Rubinho'-nak meg volt a lehetősége, kétszer is.
Nem lett meghatározó alakja a sportnak,..pedig talán lehetett volna, mindig is gyors volt szvsz.
Van az F1-n kívül is élet, ha elfogadja akkor nagy eredményeket érhet el.Kis összecsengéssel, a MotoGp-ből WSBK-ba átigazolt versenyzők talán egyik legnagyobb problémája hogy visszalépésként könyvelik el, mint ahogy az is technikailag.
De ez nem segít, csak hátráltat.
Aztán most meg az a helyzet hogy a MotoGp közelít a Superbike felé.
Nem érdemes ezen agyalnia, mert akkor ez sem és az sem lesz meg neki, most azt csinálja, csinálja teljes mellel. -
-Mike-
addikt
válasz
Pénz beszél.
-
shteer
titán
válasz
nekem épp az ellenkezője jutott eszembe.. elmentek nála hazulról
-
Apika
addikt
válasz
Motion_Blur #45553 üzenetére
Nagyon csinos lett Kimi!
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45553 üzenetére
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #45539 üzenetére
Szerintem kicsit erőltetett.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #45539 üzenetére
Kb. mint a Schumacher kidobásáról szóló iromány. Lehet, hogy igaza van pár dologban.
Pl. ha jól emlékszem, abban az évben nagyon-nagyon sokáig erőltettek egy bizonyos hátsó felfüggesztést Kiminél, ami egyszerűen nem akart jól működni. És miközben a pontverseny többi résztvevője szépen elhaladt mellette, ő a dobogóra sem nagyon tudott feljutni vele. Majd az év végefelé, valamikor Szingapúr-Fuji környékén tértek vissza az előző fejlesztésre, és akkor érdekes módon összejött, ami egész évben nem sikerült: megverte Massát az edzésen, és a versenyen is jóval erősebbnek tűnt nála (kivéve az utolsó versenyt, Brazíliát), és saját korábbi formájánál is.
Furcsa, hogy éppen akkor tért volna vissza az "elvesztett" motivációja, amikor már szinte semmi esélye nem volt a bajnokságra? -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #45495 üzenetére
Vajon hányszor fogják még eljátszani mire kikerül a naptárból?
-
PazsitZ
addikt
válasz
tulajdonosai, szervezői és nem utolsó sorban résztvevői a
demokráciapénz elkötelezett hívei -
rocket
nagyúr
válasz
Kezdodik, akkor ennek a futamnak lottek megint.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest